Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát, ha ott is volt, a Civ6 mellett nem sokan tudtak labdába rúgni a kategóriában.

[merlinw.org]

Voltan
Legjobb FPS? Szerintem egyértelműen. Legjobb zene? Vitán felül.
Hogy en bloc az év játéka? Hát, ezen már lehet vitázni.

Annak örülök, hogy az Inside is kaszált több ketegóriában is, abszolút megérdemelten.

Azt viszont jól láttam, hogy az Xcom 2 nem volt sehol? Vagy az még tavaly jelent meg?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kinek a pap... Jó lett a Doom, de abszolút nem GOTY szerintem. Ennyit az ízlésekről.
MerlinW
Megérdemelten. VGA-n az Overwatch lett. Na az volt meglepetés.

[merlinw.org]

grebber
Nagy respect ,hogy legalább nem egymás majmolása megy hanem saját vélemény alapján <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
GameCritic GOTY 2016

DOOM lett az év játéka.... no comment 😊

3Error
Banyek... én sem... Én csak arra emlékszem, mikor megfektettem Liarát... <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ohh köszi!

mooo
Itt 8.29€ a Ripley Edition,ami tartalmazza a 2 előrendelői dlc-t.
mooo
Az Alien Isolation az egyik olyan játék,ahol a season pass semmit nem ad hozzá az alapjátékhoz. Azaz ha csak a történetet akarod végigjátszani és utána nincs kedved challenge mapokkal mókázni,akkor nincs értelme a Collectiont megvásárolni,elég az alapjátékot.
No mégsem, az írja a tartalom nem elérhető az országomban...

Nuuvem-ről szoktatok vásárolni? 12dollar az Alien isolation collection! Már egy ideje meg szeretném vásárolni.

mooo
Az annyira rég volt, hogy már nem igazán emlékszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Azaz...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Az elsőben. Van ott egy Krogan battlemaster aki nem könnyű falat.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.12.04. 16:02:24
És ez melyik részben van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mooo
Van a liftes rész,miután megmentettük Liarát ami után harcolni kell és legnehezebb fokozaton bizony előfordulhat párszor,hogy fűbe harapunk és minden alkalommal végig kell nézni a mozit. Ott konkrétan szétszexuált az ideg.
1-2 vagy 3. rész?

IMYke2.0.0.0
Ismerős érzés... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Haha... Amikor 1 lövéstől megfekszem, akkor nem megy az olyan könnyen. Közben az ellenfélbe 15 lövés is kevés. A társaim meg folyamatosan fekszenek. És ez egy soron következő sztori küldetés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hát ne nyírasd ki magad....<#wink>

Rapid81
Mert ha 25x nyírnak ki, 25x kell végignéznem a szerencsétlen átvezetőket...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.04. 15:43:38

És utána miért nem jó?

Rapid81
Továbbra sem lettem Mass Effect rajongó... Több perces átvezetők és utánuk azonnali harcok, de csak előtte lehet menteni vagy a harc után.... <#falbav>

Atisz
"...and you always ask us for more."

Erre szokták mondani, hogy "ezen besírtam".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

mulli1986
Köszi! Igazából g2A-n néztem, hogy 6e a season passz, azért az jobban megéri mint megvenni akármelyik dlc-t még ha a harbour is az egyetlen értékelhető 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Feléért vettem... PC-re...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Fallout 4 = 8000ft.............. most PS4-re.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Fallout 4 - Automatron (10 euro)
Release Date: 22 Mar, 2016 - User reviews: RECENT: Mostly Positive (19 reviews) - OVERALL: Mostly Positive (1,866 reviews)
Mit ad: robotvadászósdi és az alkatrészekből robot tamagocsi - 15+ szintűeknek

Fallout 4 - Wasteland Workshop (5 euro)
Release Date: 12 Apr, 2016 - User reviews: RECENT: Mixed (17 reviews) - OVERALL: Mostly Negative (1,608 reviews)
Mit ad: lényvadászódi és tamagocsi + lakhely matatás

Fallout 4 Far Harbor (25 euro)
Release Date: 19 May, 2016 - User reviews: RECENT: Very Positive (53 reviews) - OVERALL: Very Positive (1,435 reviews)
Mit ad: (állítólag az általuk valaha készített legnagyobb) új helyszín, nyomozás a szintik és az Atom Gyermekei és a helyiek között. Új frakciók és küldik, lények és dándzseönök.

Fallout 4 - Contraptions Workshop (5 euro)
Release Date: 21 Jun, 2016 - User reviews: RECENT: Mostly Negative (12 reviews) - OVERALL: Mostly Negative (822 reviews)
Mit ad: tamagocsi robothoz és házhoz

Fallout 4 Vault-Tec Workshop (5 euro)
Release Date: 26 Jul, 2016 - User reviews: RECENT: Mixed (33 reviews) - OVERALL: Mostly Negative (1,064 reviews)
Mit ad: Vault építhető bútorokkal meg ilyenekkel és te lehetsz a Felügyelője a beköltözőknek (a telefonos Vault tamagocsi 3D-s verziója)

Fallout 4 Nuka-World (20 euro)
Release Date: 30 Aug, 2016 - User reviews: RECENT: Mixed (60 reviews) - OVERALL: Mixed (1,126 reviews)
Mit ad: Nuka-World vidámpark és kaland hely - új küldetésekkel, fegyverekkel, lényekkel meg ilyenek.

IMYke2.0.0.0
"We’ve always done a lot of add-on content for our games. We love making them and you always ask us for more. To reward our fans, this time we’ll be offering a Season Pass that will get you all of the Fallout add-ons – Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop, and Nuka-World – $70 worth of content all for one great price."

Nem lesz több tartalom hozzá. A Szízön Pesszel megkapsz mindent.
Más kérdés, hogy a nagy többség egyedül a Far Harbort tartja egyedül értékelhető tartalomnak...

mulli1986
Hi! Season passal kapcsolatban van olyan kérdésem, ha megveszem, akkor az összes megjelent DLC jönni fog vele és még amit kiadnak abban a szezonban vagy csak a season pass alatt kiadott dlc-k jönnek vele? Fallout 4 season passról lenne szó

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

grebber
Törés már nem érdekel.PC-n se warezolok már jóideje.
PS3 és Xbox 360 is itt áll kb 1 éve be se voltak kapcsolva.Holott min 100 cim van rajtuk ami nincs pc-re.

Tinman
Ehhez nehéz mit hozzáfűzni, mert látatlanban is csak egyetérteni tudok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSVR: Most mutogattak képeket a Robinsonból...Ha valami miatt kell nekem PSVR ez egyike azon címeknek az tuti!

Amúgy most rendesen veregetem a vállam, hogy már itt van a Pro a szobában...Jövőre ki lesz használva úgy érzem keményen.

Mellesleg toltam a Guitar Hero Live-ot rajta...Brutál nehéz (korábbi 4 gomb helyett 6 gomb van a kontrolleren, ami kicsit zavaró), de nagyon élvezetes. Guitar Hero TV-ben meg gyakorlatilag nonstop megy a zene, úgyhogy gyakorlatilag 5 percenként más számot játszhat és ez minden nap így megy (több csatorna is van szerencsére).

Uncharted 4: Nem hittem el, amikor elkezdtem játszani, hogy tud ennyire szép lenni egy játék és stílusos és profi és húúú....Imádom!

Tinman
Maj' lesz rá törés, akkor veszel :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Lesz ám bizony.

Tinman
Fel. Vagyok. Hypeolodva. Komolyan.

Fogalmam sincs, ki milyen csodát vár egy 130 ezres vastól, de én majdhogynem könnyes szemmel nézem végig ezt a felhozatalt... nem mellesleg itt kopogtat a millió éve várt The Last Guardian is.

És akkor még ott a PSVR. O.M.G. ^^

Épp most akartam említeni, hogy mekkora volt a bemutató...Annyi játékot mutattak Sony-ék, hogy az félelmetes. 2017-ben nagyon rá kapcsolnak az tuti.

Nioh-t láttad??? :-)

Új Uncharted rész (vagy kiegészítő...ezt még nem tudom), készül az új Last of US (aminek a trailerjével megvettek kapásból).

Megemlíteném még, hogy a Let it Die elvileg elérhető mától (ez az a multis játék amiben ha meghalsz főellenfél is lehetsz következő életedben..nagyon érdekes megoldásai vannak).

Tinman
Oh! Most nézem YT-on, hogy lesz Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot: Warped remaster, term. 1 játékként kitolva 1 áráért.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shut up and take my money!!!

Lesz olyan, aki tényleg nem fog PS4-et venni? :-D

Tinman
Ez is. Meg az önismétlés, mert a DaS 3 egy Demon's Souls + Dark Souls kutyulmány, ahelyett, hogy jóval több új ötlet lenne benne. Van benne. Nem is vitás, de sokkal több a recycled elem még akkor is, ha át van néha dolgozva.

Kíváncsi leszek majd a DaS 6-ot is ilyen lelkesen tolják-e majd be a GOTY-k közé. A From a King's Field óta csak önmagát ismétli, hol kevésbé, hol nagyon... a DaS 3-ban szerintem elérték az önismétlés csúcsát, de még ezt is lenyeltem volna valamennyire, ha a harc mechanikájába nem nyúlnak bele. A poise téma miatt itt is sírtam, azt javították bő fél évvel a játék kiadása után, de a buttonsmashing felgyorsított, kevésbé taktikus harc bevezetése nekem már túl sok.

Tinman
Igen, tudom és azt is, hogy mások vagyunk, amivel persze az égvilágon semmi gond nincs. Engem zavar az önismétlés, mert tudom, hogy a From ennél többre képes, csak egészen egyszerűen így kellemes nekik. Most mondd meg nekem, hogy pl. a Stray Demon a DaS 3-ban ott a híd végében milyen lore szerint kellett, hogy ott legyen? Tehettek volna oda kb. bármi mást, de hát a Stray már szerepelt nem is 1x, így könnyű volt újra lemodellezni... nem mellesleg a csontiknál is van belőle még egy, Undead Settlement-nél meg még egy, csak utóbbi 2 esetben Fire Demon-nak hívják, de amúgy kvázi u.a., mint a Stray :-/

"A DLC-t még nem néztem meg"

Na ez fura. Ha tényleg eléggé odavagy még mindig a sorozatért, akkor már rég bele kellett volna vetned magad. Azért ha jól érzem a te lelkesedésed sem a régi már.

"Egyébként már van poise, belepatch-elték, addig sírtak a népek."

Igen, term. tudok róla és ez is csak azt bizonyítja, hogy az irány nem jó...

"Asassin's Creed-em, megszakadt az éves rutinom."

Nekem még Unity és Syndicate visszavan. Megvannak már jó ideje, csak még idő nem volt rá.

IMYke2.0.0.0
"/Amúgy ez is off, hogy szürkébe írtad? Én már komolyan nem tudom, mit szabad írni és mit nem :-("

Fckng PH-n kellett ráállni erre, mert ott kislányok a modik, és reflex volt.

Tinman
De Imi... ehhez miért kellenek ÉVEK? Day1... mit Day1? Már a bétakor is volt számos visszajelzés, hogy 1-2 helyen rohadtul túltolták a nehézséget. Reagáltak rá? Ja, kamu szövegeket, hogy így kihívás, így van tétje, ez adja a sava-borsát bla-bla, majd 2 év után, amikor már senki nem számít rá, jön a BALANCE. Balance egy olyan játékban, mely Day1 is pontosan olyan volt, mint 2 évvel később. Őrület.

Nekem amúgy nem az volt a bajom a játékkal, hogy nehéz, hanem, hogy a mentési rendszere miatt, simán kerülhettél olyan helyzetbe egyetlen rossz döntés miatt, hogy a játék 3/4-től fel kell adnod és totálisan előröl kezdeni. Megmondom őszintén én emiatt, manuálisan mentegettem a save fájlokat, mert másképp minden szál hajam kihullott volna, hiszen nem vagyok jövőbe látó, nem tudhattam, hogy egy igen/nem esetében mi lesz a következmény.

/Amúgy ez is off, hogy szürkébe írtad? Én már komolyan nem tudom, mit szabad írni és mit nem :-(

Prince23
Gondolom az easy játékmenete miatt bajolsz vele. Szerintem a kiadó direkt szélesítette a célközönséget. értsd: a DaS 3 már nem csak hc rajongóknak készült, hanem casual gamereknek is. Gondolom ez a gondod, hogy nem maradt meg rétegjátéknak, sok könnyítés... stb,,,

De ettől függetlenül joggal lehet ott a GOTY jelöltek között.

Fpocok
Forza Horizont 4? Nice.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
December 19-én jön PC-re a Resident Evil 7 végső demója.

IMYke2.0.0.0
Oké, akkor a magamfajta kazuárnak máris is játszható lett... Én mondjuk örülök.
Neked meg sokkal nagyobb volt a sikerélmény végül is. Még ha nem kis szívás árán.

Tinman
A játékipar elmehet a k. anyjába! <#ejnye1>

Anno itt is téptem a szám a Banner Saga 1 kapcsán, hogy a harcokat is kissé túltóták' a fiúk, főleg ott is a final fight volt teljesen elmegyenge.

A játék 2014 januárban jelent meg! 2016 december van... gyak. 2 teljes év eltelt. Hipp-hopp meg is jött a javítás:

"We've rebalanced the final chapter of the game. The final Bellower battle has been tuned to be more fair on Normal difficulty settings, and there are more opportunities for obtaining supplies and items in Chapter 6."

VICCCCCCC!!!