Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Érdekességként:

"King’s Bounty: Crossworlds is the expansion for the famous King’s Bounty: Armored Princess role-playing game.
The new release in the series will include:
- “Orcs on the March” expansion,
- the two new independent campaigns
“Champion of the Arena” and
“Defender of the Crown” and
- a convenient editor with help system.
This editor will allow you to create additional content for the game and alter it in any way you wish.
King’s Bounty: Crossworlds requires King`s Bounty: Armored Princess installed on your PC!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nekem nagyon bejött a multi!és azóta eltelt majd 4 hónap,gondolom nem csak ültek a seggükön
Tinman
Most csak az elsõ mondattal értek egyet. Nem lehetne megint a régi dõlt betûsekbõl? Az olyan jó volt :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Látom, rövid életû volt a béke.
Remélem, csak átmeneti volt ez a fellángolás, és végre valóban nem egymás pocskondiázása lesz a napirenden részetekrõl - ne legyünk már hétköznapi SG-topik!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
olcsó húsnak
a multi beta "sikere" után csodálom hogy nem budget kiadás jön egybõl, ebbõl nem fog sok fogyni.

Carlos
Én már az 576 oldalán sem találom a new vegas CE-t... Szóval szerintem onnan is felejtõs. 😞

Þór vígi þessi rúnar

viszont a Medal of Honor elõrendelés is leugrott 7990-re,és az nekem jó😊))
ok,de õk nagyjából lefedik a magyar piac 70-80 százalékát.
a.carkey
Az a szép, hogy máshol fel sem ugrott. Csak náluk és az 576nál. 😊

A medve nem játék.

Mafia 2 galaxisba leugrott 10-re,kult nem lesz belõle az biztos...
közben fû alatt a steamen megjelent a King's Bounty Crossworlds.gondolom késõbb jön a dobozos...nekem ebbõl az kell😊))
biztos,hogy nem.nekem meg egy harmadik van meg😊
Totti5
Nem kicsit túlárazta a tag.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Újabb epizódot követhetünk végig az Indigo vs Tinman címû szappanoperából. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jellemzõ. A f*szságokra fogékonyabb vagy.

Carlos
Mai termés: Alien Shooter Vengeance 990.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
GTA4 jól látom, hogy olcsóbb lett?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
750k? Ennyibõl már farokméret növelõ mûtétre is telne... még meggondolom.

Tinman
És megint igazad van... persze megint a dõlt betûsek a kedvenceim :-)

Shep
Hát sok sikert az eladáshoz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
A fizetõs DLC-khez hozzászólva, szerintem sok érte annyit kiadni, hogy letölthesd. Az alap Mass Effect 2 most 2k, enyhén sokba kerül a DLC hozzá képest.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Kutyából nem lesz szalonna.😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem akarok beleszólni, de ezt nem te írtad nemrég?:

"Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma."

Hát nem bírtad sokáig 😊)

#8910: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb?

Köszönöm a kedves érdeklõdést, de nem 😊 Viszont tegnap megvettem Steam-en az Empire at War Gold-ot 5 euróért! Igen, tudom, megvehettem volna a kézikönyv nélküli, besszeller borítós, dobozos változatot majd 3x annyiért, és felrakhattam volna dóliástól a polcra, hogy megõrizze értékét, de nem tettem. Francba, már megint én jártam rosszabbul! 😞

#8950: 8000 pont = 9950 Ft
Nem fûzök hozzá kommentárt, mert ki kellene törölni...

A kommentárjaiddal tényleg ki lehet törölni 😊

Egy igazi gyûjtõ... ööö.. Ja, mégsem! 😄

#8971: kezdem unni, hogy az eredeti játékaink topickban nem lehet az eredeti játékokról, az árakról, megoldásokról beszélgetni.

Tehát beszélgetni...

Ma pl ezzel indítottál: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb? Csak éppenséggel lemaradt a <#ravasz1> szmájli...

És persze ha fikázni kell, arra megragadsz minden további alkalmat...

Biztosan szeretnek veled beszélgetni az emberek... 😊

Egymás pocskondiázását kifogásoltam, melynél valóban lélekemelõbb és intelligensebb az imént vázolt téma is, szóval ez jogos, ha nem is gondoltad komolyan. A továbbiakban inkább nem is utalok vissza a történtekre.
Sziasztok!

Eladó pár bontatlan, természetesen eredeti PS3 játék.
Red Dead Redemption
Split/Secound
Skate 3
Super Street
Dual shock 3 kontroller (gyári)

Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükrõl számlát tudok mutatni. Van amibõl több példány is van. Ár megegyezés szerint.
Érdeklõdni mail-ben és MSN-en lehet.
MSN: [email protected]
Mail: [email protected]
Szerintem ennek nem túl szép a borítója, szóval én megvenném külön õket.
Úgy sokkal jobban mutatna.

grebber
Racing Mega Pack

Melyikkel járna jobban az ember ezzel vagy ha külön külön megvenné mind a 3-at?? Árban ugyanannyi!

Next PC upgrade: 2022

w77d
nna megint vannak bioware pontok...

w77d
hajaj... multkor az egyik be sem vállalta análba mert azt mondta túl nagy XXXXXD

Tinman
Ja-ja, 10 oldalas flame lett belõle... kezdem unni, hogy az eredeti játékaink topickban nem lehet az eredeti játékokról, az árakról, megoldásokról. Beszélgessünk a farkunk méretérõl... nekem minden nõ eddig azt hazudta, hogy nagy, szerintem átlagos. Nektek is gyakran hazudnak?

Én beszereztem 4800 pontot, és egy részét már el is költöttem. Mindkét játékból CE-t vettem, és a szememben a kiadások közötti lemezcserélés is eretnekségnek számít (csak én nem nyitok errõl 10 oldalas flamewart). Egyelõre ez tûnt inkább reálisnak, mint arra várni, hogy 3k-ért megszerezhessem az Ultimate Editiont a Dragon Age-bõl (ugye Awakening is megvan), illetve valami hasionlót a ME2-bõl, ha egyáltalán lesz. És ugye még arra is van sansz, hogy azokhoz is csak CD-kulcsok járnak. Mellesleg a ME2-nél ez eleve érdekes, hiszen idehaza csak magyar nyelven jelent meg, arra viszont hivatalosan rátelepíteni sem lehet az utolsó DLC-t.

A Dragon Age-hez szerintem a Warden's Keepnek (ez a Steam Digital CE-jéhez ingyen jár) és Stone Prisonernek (ez minden retail példányhoz járt, bár ha eddig nem aktiváltad, akkor lehet, hogy már lejárt a kulcs, ez amúgy a legdrágább DLC) van értelme, a Return to Ostagar kifejezetten rossz, a többit még nem próbáltam, de az olvasottak lelombozóak.

ME2-höz pedig a Cerberus Network jár ingyen, az egymaga 1200 pont.
A cdgalaxistól kérdeztem meg, azt is kérdeztem hogy a Dragon age 2 magyarul fog-e megjelenni, és azt válaszolták hogy csak angolul. 😞
Nem tudom hogy mennyire tudják biztosra, vagy hogy ezek még változhatnak-e még.
A magyar Ea-tól akartam megkérdezni ezeket, fõleg a Ultimate miatt, de nem találtam e-mail címet, csak a terméktámogatásosat.
A fórumukat meg kb 1-2 éve nézte legutóbb egy moderátor, ha jól láttam.

lolSL
torrenten is az eredeti dlc-k vannak, mind egy exe-s installer. csak aztán a documentsben átkell írni egy filet ami bekapcsolja a jogosultságokat hozzá, az a nem legális része 😊

Ne má, hogy Ultimate se lesz Mo-n kapható, nem elég, hogy FNW CE-t nem árulnak, még ez se lesz? Hol olvastad ezt egyébként ha szabad tudnom!

Tört DLC-k alatt a torrenteseket értem igen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ja, az Ultimate Editionról beszéltem, csak véletlenül elírtam.

Azt hogy érted hogy a tört dlc-ket tudom csak kiírni? Hogy csak ha letöltöm pl torrentrõl?

Hát Dragon age CE-t árultak Magyarországon szóval nem tudom, hogy mirõl beszélsz!

Hát ki tudod írni... a tört DLC-ket maximum....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
Ezeket a bioware pontokat eredetileg nem így 1600-as adagokban árulták, hanem mindig ha kijött egy DLC vehettél egy keveset amennyi kell hozzá. (400 = $5, 560 = $7, 800 = $10, 1600 = $20)
Így egyben soknak tûnik, de azért hónapok voltak a DLC megjelenések közt, akkor meg a kisebb fegyvereket/armort tartalmazókra is szívesebben költ az ember pár 100 forintot. ME2 esetében ha eredetit vettél boltban a cereberus network ugye jár hozzá, az -1200, és a 160 pontosok nélkül is jól meg lehet lenni, úgy már nem olyan vészes az a +25 dollár 3/4 év alatt.
DA-hez is a wardens keep meg a stone prisoner ingyenes volt ha jó helyen vette az ember, ahhoz is +30 dollárból kijön az összes +story content.

wesker24
Amugy amikor akciós volt a Fear 2 Diamond kiadás akkor arra én is lecsaptam !
A Fear nekem nagyon tetszett, még ha az a kieg sokaknak nem is tetszett, szerintem megér 2000 ft-ét. Majd én is megveszem a Fear 2 gyémánttal együtt.

Tinman
Lost nekem is jóárasítva lett meg. Ha szeretted 1x érdemes letolni, részemrõl ajánlom!

Én úgy tudom hogy a Dragon age gyûjtõi kiadás nem fog megjelenni ebben az országban. Remélem hogy nem , ha már ennyit ráköltöttem.
Az lenne a szívás ha itt is megjelenne az Ultimate, ami sokkal jobban megérte volna- nem csak anyagilag, hanem mert nem kell a dl-kkel szarakodni, meg jobban is nézne ki szerintem.
Ha valahogy meg is jelenne akkor is lehet nem lesz rajta magyar nyelv.

Amúgy a dlc-ket külön le lehet szedni, vagy csak egybõl beleintegrálódik a játékba?
Majd lehet kiírnám lemezre, nehogy évek múltán ha majd ismét játszanék vele az oldal megszûnjön, vagy ismét fizetni kellene érte.

wesker24
Lehet a mai nap alkalmából bekéne vásárolni egy két dolgot ! xD

Vélemény ezekrõl ?

Race Driver Grid Fuel Unreal Tournament 3 Fear Perseus Mandate Lost

Elöre leszögezem hogy nekem bejött a Lost !

Tinman
Igen, ezt csak CE-k esetén érdemes...

Tinman
Nagyon helyes :-)
Már adom is el a CE-bõl a játékot...

Annyi a különbség, hogy nekem nem CE verizóm van és itt már bukott is az elképzelés... De ötletes megoldás elismerem!

Imy számai annyiban rosszak, hogy Dragon össz kieg 4400 pont, ME 2 DLC-khez kellõ pontok nekem is ennyire jöttek ki!

Ha most belegondolsz, hogy aki megvette megjelenéskor, az fizetett 10k-t érte, most meg megveszed kibõvítve minden földi jóval ugyanennyiért! Azt meg már hozzá se merem tenni, hogy én megmondtam elõre, hogy lesz ilyen verzió! És íme rat (nosztredámusz)gab újabb jóslata, lesz a Mass Effect 2-bõl is ilyen verzió! Eredeti játékaink fórumtopik lakói halljátok a jóslatom...<#nyes>

w77d #8951: Mindent tartalmaz, amit felsoroltál!

Tinman
Ebben az esetben nem értek egyet veled.
Szvsz ha komolyan gondolod és rajongója vagy az adott játéknak, akkor nem elégszel meg egy acchoz kötött DLC halmazzal, amit brutál áron vásárolgattál össze.
Nem szimpatikusabb a #8953-as megoldás?

Tinman
Biztos vagyok benne, hogy a mindent tartalmazó lemez, 1 éven belül 4-5k körül lesz majd. NA azt érdemes.

Igen, nekem mind a ME2 és DA is gyûjtõibe van meg, de ilyenkor lehet az eljátszani, mint amit ha jól emlékszem W77D úrral meg is tettünk, a Fallout 3 CE esetében.

Fogtuk, kivettük a korábban megávásárolt CE-bõl a játékot, eladtuk, és beletettük az uzsis dobozba a GOTY-t. Ésszel él az ember...