Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb minden PSP amit láttam, valamelyik buherarendszerrel volt bütykölve...
Forintos Steam, az hiányzik még... 😄 Amúgy az átváltás is érdekes, náluk 1 dollár = 1 ojró...
PSP-re pedig az eladási listák és adatok szerint elég gyengék fogynak a szoftverek Angliában is, ha egy-egy üzletben, és egy-egy játék esetében más is a tapasztalat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az angol téma margójára: jobb az átlagkereset, és olcsóbbak a játékok. Tulajdonképpen egyrészt itt mutatkozik meg a Steam butasága, iszonyatosan vacak az átváltás, ojróban kétszer annyiba kerül egy játék, mint dollárban (átszámítva!), és persze ez a magyar játékpiac gyengesége is - ad1, fos cégtõl rendelnek nagykerbe, ad2, eredetizel - akkor fizessél hozzáállás... Brutális különbségek vannak idehaza és kinn a bolti árak között, abból a pénzbõl amennyit én itthon egy új játékra (legyen mondjuk a RUSE, vagy a F1 2010), külföldön megveszem, és még két kisebb játékot tudok mellé venni (boltit, nem steamest).
Igazándiból amúgy rohadtnagy seft a kinti játékpiac. Valaki bagóért beszerez egy rakományt, és abból megy az osztás, bagóért továbbadják. Mert megéri, a legtöbb üzletlánc családok kezében van, ingyen terjesztik maguk közt a cuccot, így simán eladhatják potom áron, mert így is nyernek a bolton. Lassan már úgy vagyok vele, hogy megkérem a kinti ismerõsöket, vegyenek meg egy két játékot nekem, és küldjék haza a Royallal, feleannyiba se kerül, mintha idehaza csak megvenném...
Szeretem ezt a gyönyörû országot, csak nem kéne ilyen ***************ul élni.
Az abszolút favorit Hollandiát kihagytam! Mea Culpa!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utolsó elõtti mondatodra kérlek szépen mester 1 megerõsítõ linket légyszíves (jól értem, hogy bejelentették pc-re a REd DEad REdemption?????????????? VAgy valamit félre akartam érteni???)!!!
UTolsó mondatodra: Tudod azt mondják az okosok, hogy jó helyre kell születni.... Ez a szomorú igazság.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A PC játékok nagy baja, hogy mivel nagyrészt egyedi disztrib (CE, gyémántpakk, ilyenek), ezért jóval a STEAM-es ár felett vannak, és azért a gyerkõc/ember pénztárcája sem végtelen, ilyenkor fordul át a kocka a digit disztrib felé. Ami nem Steam-játék, vagy nem egyedi, azt is viszik mint a cukrot, fõleg az FPS-eket (bár szvsz ez a konzol nagy gyengesége, hogy normális FPS-t nem lehet túl jól játszani aimassist nélkül), illetve a stratégiát (WoW forever? Fogyott elég rendesen... :/)
TÉNY, hogy visszaszorult a PC-s eladás, de azért korántsem annyira vészes a helyzet, mint amilyennek leírják, a PC-nek van még legalább 20-30 éve, fõleg ha a sikerjátékokat kihozzák (pl RDR - tegnap jelentették be).
De egy mindenképpen igaz következtetésem van a mondandómból: fenejól megy az angol gyerkõcöknek... 😄
Egyébként ez nem meglepõ az amerikaik köztudottan lusták még a boltig is lemenni a játékért (természetesen hazai digitális terjesztést támogató kollégákra ez nem igaz). Ezt alátámasztja a túlsúlyos amerikaiak száma is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
De azért ez a reklámfogás felér egy téglával arconbaszással...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanez a helyzet a Splinter Cell (1)-el is.
Nem szoktatok bosszankodni, mikor játszanátok nagy régi kedvenceitekkel és ráeszméltek, hogy a kiválasztott nosztalgikus alany csak 4:3-at ismer? :/
Mert játszanék én most nagyon sok régiséggel, de sajnos nagyon körülményes némelyiket 16:9-be varázsolni. Konfig fájl átírogatások, külön programok, stb okosságok.
Sajnálom pl a Prince of Persia WW-t, hogy külön program csak úgy tudja megoldani, hogy levág a képekbõl, így "belevágva" pl a HUD-ba is, nem igazán esztétikus és célravezetõ.
Na meg pl a Chrome, ahol buhera fullHD-vel olvashatatlanok lesznek a betûk.
Legfájóbb a Quake 3, ahol igazából összejön a dolog konfig fájlal, csak nagyon lebutítódik a grafika utána, néhol textúra hiba is elõfordul.
A legjobb az volna, ha a monitorom magától levágna inkább a kép két oldaláról és legalább tudnám fainul játszani õket 4:3-ban, de megnyújtja õket. :/
Egyedül eddig az NFS 4-et nem nyújtotta meg 4:3-ban, igaz, arra is volt ám telepítve egy fain kis csomag, ami leginkább WIn 7 optimalizációkat tartalmaz, lehet az szólt bele, hogy nem nyújtotta a képet.
Van itt éppen mögöttem egy fél kis Polski nagyságú CRT, de annyira elvetemült azért nem vagyok. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mert sima, normál kiadás az op. flashpoint 2
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
belépek és mindig átugrik erre a topicra😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Megéri a magyar nyelvû Fallout 3 Games of the years 8000 ft-ét??
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
CDG-s kiadás mit takar? Tok+lemez meg epilepszia veszélyes papír?
Meg van most akció sok tusfürdõre, spray-re, hogy 2-t fizet 3-at kap. De hogy ez miért éri meg nekik, hogy veszel 1600-ért két tusfürdõt és ajándékba adnak egy 800 Ft-ost.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑