Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
annál jóval nagyobb baj, hogy a VAC-ra is szarnak magasról, lásd a 14 ezer kitiltott ember MW2rõl, illetve, az, hogy utoljára tán egy éve ha frissítették, olyan röhejes régi hackeket látok néha...

w77d
a steam a leszarom hozzáállás mintaképe... hát ecsém az hogy nem hajlandók tudomásul venni, hogy az euró az nem dollár... apám, azért ez kegyetlen...

Fabio Capello
persze, attól még hogy ócó, van ócóbb is, a warez.

Kb minden PSP amit láttam, valamelyik buherarendszerrel volt bütykölve...

Forintos Steam, az hiányzik még... 😄 Amúgy az átváltás is érdekes, náluk 1 dollár = 1 ojró...

Nana, a Steam euróban azért förtelmesen drága, mert az eurózónában a sok helyütt a retail árak is nagyon magasak, és ahhoz igazodtak. Ha lenne forintos magyar Steam, akkor ugye nézhetnék a hazai árakat, de így nem.

PSP-re pedig az eladási listák és adatok szerint elég gyengék fogynak a szoftverek Angliában is, ha egy-egy üzletben, és egy-egy játék esetében más is a tapasztalat.
IMYke2.0.0.0
Így van - az már politika, és mi azt ne mûveljük 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
Az országgal nicns baj. Csak a vezetõivel. És bizonyos lakosaival. De ez már teljesen más kérdés, ne menjünk bele 😄

Fabio Capello
Még nem 100% megerõsített, rosszul írtam, a helyes kifejezés hogy megszellõztették, több PC-s újságtól jött tweet, hogy lesz.. Gondolom valami belsõs kiszellõztette az infót a hivatalos bejelentés elõtt. Én örülnék a legjobban, ha kijönne, bár ezen a romhalmazon ugyan el nem fut... 😄

Az angol téma margójára: jobb az átlagkereset, és olcsóbbak a játékok. Tulajdonképpen egyrészt itt mutatkozik meg a Steam butasága, iszonyatosan vacak az átváltás, ojróban kétszer annyiba kerül egy játék, mint dollárban (átszámítva!), és persze ez a magyar játékpiac gyengesége is - ad1, fos cégtõl rendelnek nagykerbe, ad2, eredetizel - akkor fizessél hozzáállás... Brutális különbségek vannak idehaza és kinn a bolti árak között, abból a pénzbõl amennyit én itthon egy új játékra (legyen mondjuk a RUSE, vagy a F1 2010), külföldön megveszem, és még két kisebb játékot tudok mellé venni (boltit, nem steamest).

Igazándiból amúgy rohadtnagy seft a kinti játékpiac. Valaki bagóért beszerez egy rakományt, és abból megy az osztás, bagóért továbbadják. Mert megéri, a legtöbb üzletlánc családok kezében van, ingyen terjesztik maguk közt a cuccot, így simán eladhatják potom áron, mert így is nyernek a bolton. Lassan már úgy vagyok vele, hogy megkérem a kinti ismerõsöket, vegyenek meg egy két játékot nekem, és küldjék haza a Royallal, feleannyiba se kerül, mintha idehaza csak megvenném...

IMYke2.0.0.0
Én például - lehet utálni - USA-ba, vagy Japánba születhettem volna, igazán!
Szeretem ezt a gyönyörû országot, csak nem kéne ilyen ***************ul élni.

Az abszolút favorit Hollandiát kihagytam! Mea Culpa!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha 3-4 játékot piti áron kidobsz a Cd galaxisba, szerintem õk se panaszkodnának, de sajnos ilyen nagyon ritkán van (ami van az meg a lõtéri kutyát nem érdekli). 10 font 1 napra 1 gyereknek, na látod itt már rögtön megmutatkozik a különbség... szegény ez a magyar piac sajnos (örül, ha 1 hónapban van 20 font játékra nemhogy 2 naponta...)

Utolsó elõtti mondatodra kérlek szépen mester 1 megerõsítõ linket légyszíves (jól értem, hogy bejelentették pc-re a REd DEad REdemption?????????????? VAgy valamit félre akartam érteni???)!!!

UTolsó mondatodra: Tudod azt mondják az okosok, hogy jó helyre kell születni.... Ez a szomorú igazság.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
Ééén annyira ezzel nem értenék egyet. Több mint fél évet voltam Angliában, és ezzel kapcsolatban van jócskán rálátásom a dolgokra az akkori munkámból kifolyólag. Ez alapján azt tudom neked elmondani, hogy sokkal de sokkal inkább multiplatformosak, mint konzolosak. Való igaz, konzolra többen vesznek játékot, de fõleg azért, mert rengeteg (tényleg, több 100) bundle-pack van, 3-4 játék piti áron összerakva, iszonyatos eladást produkálnak, egy kelet londoni kisboltban egy nap alatt vagy 200-at eladtunk belõle, minden másnapra új szállítmányt kellett rendelni. Emellet a konzolozás nagy sarokpontja kinn a PSP, szinte minden gyereknek van. Egy PSP játék ára 3-20 font körül mozog, ez körülbelül a fele annak a pénznek, amit egy napra kap a gyerkõc, így délután minden iskolásnak szinte az az elsõ dolga, hogy benéz a boltba, van e valami neki kellõ cucc, ebbõl is elmegy egy nap legalább 150-200, hétvégén még több is.

A PC játékok nagy baja, hogy mivel nagyrészt egyedi disztrib (CE, gyémántpakk, ilyenek), ezért jóval a STEAM-es ár felett vannak, és azért a gyerkõc/ember pénztárcája sem végtelen, ilyenkor fordul át a kocka a digit disztrib felé. Ami nem Steam-játék, vagy nem egyedi, azt is viszik mint a cukrot, fõleg az FPS-eket (bár szvsz ez a konzol nagy gyengesége, hogy normális FPS-t nem lehet túl jól játszani aimassist nélkül), illetve a stratégiát (WoW forever? Fogyott elég rendesen... :/)

TÉNY, hogy visszaszorult a PC-s eladás, de azért korántsem annyira vészes a helyzet, mint amilyennek leírják, a PC-nek van még legalább 20-30 éve, fõleg ha a sikerjátékokat kihozzák (pl RDR - tegnap jelentették be).

De egy mindenképpen igaz következtetésem van a mondandómból: fenejól megy az angol gyerkõcöknek... 😄

Kedves F1 2010-es vitapartner az általad belinkelt cikkhez tartozó 7-es számú hozzászólást ajánlom figyelmedbe! Ez itt a lényeg. És maximálisan egyetértek a hsz-t író kollégával.

Egyébként ez nem meglepõ az amerikaik köztudottan lusták még a boltig is lemenni a játékért (természetesen hazai digitális terjesztést támogató kollégákra ez nem igaz). Ezt alátámasztja a túlsúlyos amerikaiak száma is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most teljes mértékben egyetértek veled (még ilyen se sok volt... :-) )

IMYke2.0.0.0
Szerintem, alap szempont monitor vásárlásnál a helyes képaránykezelés, és az ezért felelõs "motor" tesztjeinek megtekintése.

A GOG.com nem vész el, csak átalakul 😊

De azért ez a reklámfogás felér egy téglával arconbaszással...

w77d
én könnyen elvagyok a monitorommal.. van hozzá távirányító és így egy kényelmes gombnyomással tudok váltogatni a 4:3 és 16:9 között 😊 4:3-ban nem nyújt, nem vág, tökéletes képet ad, csak hát ugyebár két csík van oldalt, de az nem baj 😊

bakvarnyu
Ja, meg kell venni.

Shep
Monitora válogatja, van ami tud torzításmentesen wide képet adni 4:3-as-ból, van ami levágja (ez elég trágya megoldás), van amelyik berakja középre és két oldalt ott lesz egy kis fekete csík. Enyémnél pl. lehet választani ,hogy széthúzza a képet (annyira nem is vészes), vagy hogy berakja középre a két kis fekete csíkot meghagyva szélen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Erre szokták mondani, hogy: "Minden út Rómába vezet!" XD

Mivel angol nyelvût Magyarországon nem lehet kapni és ha nem akarsz bajlódni (na most ám figyeld meg ezért el leszek küldve a búsba, de tudjátok nálam a külföldrõl rendelés olyasmi, mint Tinmannél a steam...) a külföldrõl rendeléssel, akkor igen! Mivel nagyon olcsóbban használtan sem kapod meg (6-7000+posta), sõt nem is nagyon árulnak használtan olyat!

IMYke2.0.0.0
Az én Samsung-om gond nélkül küldi a Quake 3-at. Igaz, nincs natív 1920*1080 benne, ezért a legkisebb 16:9-es arányon nyomom - semmiféle konfig átírással.
Ugyanez a helyzet a Splinter Cell (1)-el is.

engem nem zavarna,ha tudnám,a monitoron hogy ugrasszam 4:3-ba..múltkorában néztem a meg nem mondom melyiket,miután sikerült hozzájutnom eredetiben...aztán gusztustalan volt széthúzva😊
fery02
Wide monitorosok!
Nem szoktatok bosszankodni, mikor játszanátok nagy régi kedvenceitekkel és ráeszméltek, hogy a kiválasztott nosztalgikus alany csak 4:3-at ismer? :/
Mert játszanék én most nagyon sok régiséggel, de sajnos nagyon körülményes némelyiket 16:9-be varázsolni. Konfig fájl átírogatások, külön programok, stb okosságok.

Sajnálom pl a Prince of Persia WW-t, hogy külön program csak úgy tudja megoldani, hogy levág a képekbõl, így "belevágva" pl a HUD-ba is, nem igazán esztétikus és célravezetõ.
Na meg pl a Chrome, ahol buhera fullHD-vel olvashatatlanok lesznek a betûk.
Legfájóbb a Quake 3, ahol igazából összejön a dolog konfig fájlal, csak nagyon lebutítódik a grafika utána, néhol textúra hiba is elõfordul.

A legjobb az volna, ha a monitorom magától levágna inkább a kép két oldaláról és legalább tudnám fainul játszani õket 4:3-ban, de megnyújtja õket. :/
Egyedül eddig az NFS 4-et nem nyújtotta meg 4:3-ban, igaz, arra is volt ám telepítve egy fain kis csomag, ami leginkább WIn 7 optimalizációkat tartalmaz, lehet az szólt bele, hogy nem nyújtotta a képet.

Van itt éppen mögöttem egy fél kis Polski nagyságú CRT, de annyira elvetemült azért nem vagyok. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Hát akkor lehet beruházok egyre mert még postával is korrekt az ára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
biztosíthatlak hogy normál kiadás, ma voltam bent 😊

Shep
Na hát ez az nekem is ezért gyanús, még kint is 3 körül van.

w77d
az normál kiadás, az életben NINCS rajta cdg felirat.. az csak azért van, hogy ne rakd fel máshova azt a képet mint saját..

bakvarnyu
Azta! Pár hete még 5 körül volt.Szerintem tök üres belül a tok, legfeljebb egy cd kulcs.

most a vízjelrõl beszélsz? 😄
mert sima, normál kiadás az op. flashpoint 2

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Nem tudom, a galaxis oldalán láttam pl. az OFP 2-nél, hogy ott van a cdg-s felirat a dobozon és mivel meglepõen olcsó ezért érdekelne ,hogy milyen az a kiadás.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#taps>

de utálom,hogy nem oda megy a komment ahova szánom😞(((
belépek és mindig átugrik erre a topicra😊
BECUP-ról ígértek videókat komentárral.nem készültek még el?
hol láttál te ilyesmit?
Atkamon
Túl drága... Zavviról 5000 forint körül van úgy, hogy nincs leárazva... Bár ha neked ér 3000 forintot a magyarítás, akkor hajrá...

Mert? Nem annyira jó, vagy szar a magyarítás? Szerintetek fog lejjebb menni az ára?

Fabio Capello
Kis klasszikbeszerzés volt ma:

Rage47
nem
mi az a cd galaxisos kiadás?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

???

Megéri a magyar nyelvû Fallout 3 Games of the years 8000 ft-ét??

Shep
Senki nem vett még akkor CD Galaxisos kiadású játékot?

Fabio Capello
nincsen.

Atkamon
Szerintem nincs határideje.

A Bioware pontoknak van valami határidejük hogy meddig lehet felhasználni? Most vettem 3-at, és az eszmélést.

davidka003
Kecskeméti Tesco de nem tudom, hogy volt-e még, mert ezt az egyet is tök véletlen találtam meg a Cryis Warhead sorában. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Nálunk, láttam a hírekben.

CDG-s kiadás mit takar? Tok+lemez meg epilepszia veszélyes papír?

tototto
mert õk nagytételben megveszik kb 300ftért darabját és te 1600at fizetsz érte kurva akciósan õk meg keresnek rajtad 700ft-ot 😊

Carlos
Melyikben?

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
vagy nagyon olcsón veszik vagy vmi para történt vele a raktárban és már bõrrákot okoz és szabadulnak a készlettõl

davidka003
500 Ft-ért akadtam rá a Tescoban:

Meg van most akció sok tusfürdõre, spray-re, hogy 2-t fizet 3-at kap. De hogy ez miért éri meg nekik, hogy veszel 1600-ért két tusfürdõt és ajándékba adnak egy 800 Ft-ost.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;