Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja nem bocsi,ez más akció <#vigyor5>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Azonban inkább rendeld meg, max ott visszamondod, mert csak akkor 4ezer ha netrõl rendeled

totyak
THX a választ. Akkor valószínûleg úgy fogok tenni.

Meglehet oldani igen, minden játék ott kapható náluk helyben

totyak
És vajon azt úgy meg lehet oldani, hogy nem rendelem meg a játékot, csak felmegyek pestre a boltba és ott helyben megnézem? Aztán ha megfelelõ kiadás, akkor megveszem. Vagy a boltban nincs játék, raktárról hozzák?

Én a múlt héten vettem, 5k volt, és fullos kiadás (magyar nyelvû kézikönyvekkel, térképpel). Egy napra rá láttam, hogy már csak 4 ezerbe kerül, de hogy ugyanaz a kiadás-e, arra nem veszek mérget (fõleg a neked írt válasz után). De valószínûleg ugyanaz.

Tinman
Talán nagyjából 2-3 hete vettem még a 4k feletti áron... nagyon szépen benne volt, minden ami kell. Meg is lepõdtem, mert sima DVD-tokos verzióra számítottam.

Azt hiszem múlt héten ment egy picit lejjebb az ára eszerint okkal :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

totyak
Valaki nem vett mostanában cdgalaxis-on GTA IV-et? Most már eléggé lement az ára, hogy én is beszerezzem eredetiben, de nem akartam megrendelni, míg meg nem bizonyosodtam róla, hogy ugyan az az egész pakk, mint az elsõ kiadás. Írtam nekik egy levelet és ezt válaszolták: "A játékból nemrég érkezett, alacsonyabb árszintû kiadás, valószínûleg nem azonos az elsõ kiadással, pontos tartalmáról sajnos ilyen részletességgel nem rendelkezünk információval. A borító illetve a kézikönyv magyar nyelvû." Most errõl tud valaki valamit? Mert ha nem díszdobozos, meg nincs benne a térkép/poszter, meg a két kézikönyv, akkor inkább hagyom a francba.

Hááát, azért elbeszélgetnék azzal, aki ezt a reklámfogást kitalálta, de meg kell hagyni, ennél jobban nem irányíthatták volna magukra a figyelmet 😊

(Meg ha jól értettem, ajándékba kapunk egy Baldur's Gate-et? De lehet, hogy félreértettem.)

Nah, megszületett az új GOG 😊 Csak sok a rizsa. Rosszabb mint egy évzáró 😊

Jesszusom! Nem tudom, mi fog kisülni belõle, de épp most temetik a GOG.com-ot 😄

IMYke2.0.0.0
Siklósi tesóban majdnem megvettem a King's Bounty: The Legend-et... csak az ára (2.990) és a tudat zavart, hogy késõbb lesz jobb csomag belõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gondolom nem vagyok egyedül, aki nem tudott ellenállni a Codemasters akciónak ^^

Fabio Capello
Hmmm, postásverzióban már kinn van az f12010 :|

tototto
nem kaptál a kártyához ajándékba egy Just Cause 2 kódot steam alá, ha ugysem szereted a gõzöst én örömmel elfogadnám 😊

aricsi
Az ncore edition-ön is megy a battle.net?<#vigyor4>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

balee4
Na péntek óta nem voltam netközelben, erre 200 új üzenet vár. 😄
Lemondtam a szar mobilnetet, most várok, hogy kössék végre az adsl-t. 2-3 héten belül kötik, szal addig kell kibírnom net nélkül. Nehéz lesz, munkahelyrõl már idõm sincs felnézni, pedig szinte egész nap a gép elõtt ülök. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
n-core <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Blacksheep333
Ennél tud valaki olcsóbban Starcraft 2 -t?

Az operációs rendszeren is túl...

Az a baj, hogy a szöveg a fordítás során teljesen összevissza jelenik meg, nem összetett dialógusok formájában, hanem mindenhonnan összevágott mondatok formájában, így nem tudom, hogy mi az eredménye az eseményeknek. Könnyebb lenne összetett szövegkörnyezetbõl fordítani, de erre nincs lehetõség.

De ez 1 merénylet kísérlet a fõpap ellen (én egyébként úgy fordítottam eredetileg, hogy haldokolva találták meg a fõpapot a hálókamrájában.) De a pap úgy emlékszem a játékból, hogy túlélte!

Egyébként tisztességes iparosmunka a Drakensang The Dark Eye, csak ajánlani tudom, annak is, aki még nem játszott vele. Sajnos kis hazánkban kereskedelmi forgalomba nem hozták!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én így fordítanám, minden szövegkörnyezet és elõzmény híján:
Xolgorax fõpapot majdnem holtan találták a szobájában.

Szerk.: Sajnos (?), a magyar nyelv igen játékos, és kétértelmû, így a dolog nagyon nem egyértelmû, ha elolvassa az ember a mondatot.

Vagy majdnem halott volt, azaz alig volt benne élet, vagy majdnem megtalálták (ami feltételezi, hogy a véletlenül múlt, hogy mégse)... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"The High Priest Xolgorax was almost found dead in his chamber" Így szól az eredeti mondat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jelenleg semmiféle magyarításban nincs kedvem részt venni - még a sajátjaimhoz sem fûlik a fogam 😞 Pedig, van néhány, amihez maximum 1-2 hét kellene, és lektorolással, pofás telepítõvel mehetnek publicra.
De, mostanság zéró kedvem van - hazaérek két meló után, és beteszek valami animét, vagy játszok egy-két pályát valamin és szunya.

IMYke2.0.0.0
Attól függ, hogy milyen papokról van szó.

Tényleg te nem akarsz részt venni a Drakensang The Dark Eye címûjáték magyarosításában?

És a papok kapcsán a chamber-t (kamra, esetleg hálókamra?)

IMYke2.0.0.0
Fõpap.

Imy kéne egy kis segítség! Hogy fordítanád azt, hogy High Priest (Magasrangú pap?)!

Shep
Én is arra várok, hogy lejjebb menjen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
simán ér annyit ekkora cím, de lesz ez még olcsóbb is, majd akkor talán megveszem így nem kell a 2dvd-t elõvegyem hogy feltegyem D😄😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Eredeti kiadás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
ha nincs rá írva hogy akkor megéri <#vigyor>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Nem tudom érdekel-e valakit de most láttam a Tescoban 5e-ért Batman AA-t.

Ennyit a globalizációról....

lolSL
nem a steamen múlik. a valve pl a saját játékait átszámolja valamennyire, pl ami 20 dollár az 14 euro, és 13 font. de más kiadók játékait nem õk árazzák.
ott van az MW2 pl, ami 60 dollár, 60 euró, de ausztráliában ahol szintén dollár van (ami nagyjából annyit ér mint az amerikai) meg 90-be kerül, mert az activision ezt mondta, ott boltban is ennyi.

Úgy-úgy<#eljen>

magyar steamen is érdekes lenne az átváltás szerintem! Éppen ezért nem is lesz szerintem! (Akárki akármit mond jó lenne azért nekünk magyaroknak az az ejró, nem lenne ilyen szar a valutánk, mondjuk én azzal is megelégednék, ha olyan stabil lenne a forint, mint az euró, de ez sajnos álom, álom, édes álom)

Nem a politikán múlik ez egyedül Imy! 1 nagy baja van a magyar embernek, hogy nem összetartó, mindenki a saját hasznát nézi, holott annyi okos és értelmes ember van ebben az országban. Ha az õ ötleteiket támogatnánk és egymást hatalmas nemzet lehetne a magyarság, így csak politikusoknak nevezett tolvajaink vannak, akik a 100. bõrt is lenyúzzák rólunk! Mesélhetnék, hogy miket tapasztaltam az utóbbi idõben (helyi politika, választási elõkészületek), de nem akarok untatbu senkit és nem akarok senkit bajba keverni.

Jó ellenpélda a volt Balti államok: Lettország, vagy Litváni, már nem mondom meg, hogy melyik ugyanakkor "szabadult" fel a szovjet uralom alól, mint mi és õk nem azzal töltötték az idejüket, hogy ellopják, amit lehet és a hatalomért harcoljanak. Õk elkezdték fejleszteni az infrastruktúrát, a gazdaságot és mára az akkori egyenlõ fejlettségi szint ellenére magasan elhagytak minket! Minden csak hozzáállás kérdése!

IMYke2.0.0.0
Bizonyosan én vagyok a hülye, és rosszul emlékszem - én kérek elnézést.

Na hát igen, ez nagyon is jogos, csak ezt már tényleg nem itt kéne megvitatni. (Ráadásul Imykének még végzettsége is van a témában, holott józan paraszti ésszel sem lenen szabad ilyet leírni.) Egyáltalán beleerõltetni sem kellett volna, elég ha az ontopik témákban megy itt a dezinformáció <#falbav>
Bucser
"Gazdasági, politikai és katonai, meg hát (felvásároló) piaci szempontok miatt volt jó a 11-eknek, hogy bõvült az EU. Az egységes valuta (euro) is csak a dollár-függés miatt került képbe."

Ekkora butaságot ne beszélj kérlek. Nézz utána mielõtt kinyilvánítasz valamit. Az Euro nem a dollár függés miatt jött képbe, hanem azért, hogy a nemzeti valuták közötti átváltásból származó költségeket, és elszámolási problémákat kiszûrjék a rendszerbõl és könnyebbé tegyék a 4 szabadság közül a tõke és áru szabad áramlásának teljesülését.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem is abba kötöttem bele, hanem a felállított vélt közvetlen összefüggésbe.

Hiába írja le az ember zanzásítva, hogy hogyan mûködik és mi miért van, amit bármelyik egységsugarú felhasználó is tudhat, helyette mindig a saját elméleteiknél köttök ki mindig. Nem értem, hogy ez mire jó.
IMYke2.0.0.0
Mert a versenyképesség miatti szövetkezés ténye nem butaság, azé'.

Az 1:1-es átváltás is azt akarja sugallni, hogy az Euro (Zóna) versenyképes az USA-val... oszt még se...

Jaja, külön fegyverténye volt az európai diplomáciának, hogy kiharcolták ezt az átváltást!

Komolyra fordítva: miért kell ilyen buta állításokat leírni? 😞
IMYke2.0.0.0
Ja, tényleg... a maják elõre látták... <#nyes><#rinya>

Nem igaz a "Steamen dollár=euró" állítás. Legflejebb csak nagy vonalakban, és akkor sem azért, mert nem tudnak számolni. Gázak az árak, de ne gerjesszük már itt is ezzel a valótlan állítással a feszültséget! Azt is érdemes hozzávenni,hogy az amerikai árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.
w77d
nem éljük mi azt má meg XXXD

IMYke2.0.0.0
Ja, nyelünk majd mint a torkos borz... Szép Új Világ lesz...

Fabio Capello
EEÁ 2015-re lesz... be szép élet is vár ránk akkor...

IMYke2.0.0.0
A probléma gyökere az "Európai Egyesült Államok" vs. Amerikai Egyesült Államok (piaci-, hadiipari és más egyéb területeken meglévõ) versengésében rejlik.
Az EK (az alapító országok), és a belõle késõbb megszületõ EU mindig is azt tartotta szem elõtt, hogy legalább azonos szintre feltornázza magát, de még inkább megelõzze fejlõdésben a US-t.
Gazdasági, politikai és katonai, meg hát (felvásároló) piaci szempontok miatt volt jó a 11-eknek, hogy bõvült az EU. Az egységes valuta (euro) is csak a dollár-függés miatt került képbe.
Az 1:1-es átváltás is azt akarja sugallni, hogy az Euro (Zóna) versenyképes az USA-val... oszt még se...