Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
p.s.: No, megrendeltem a F:NV CE-t egy brit kolléga céges címére... Remélem így már minden ok lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy japán pasi próbálta meg ugyanezt motorral, csak visszafelé. Tippeljetek, melyik fõvárosban lopták el a kis drágaságát?
Íme!
De azért voltak, akik segítettek rajta.<#eljen>#eljen>
A medve nem játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mármint kártya az 1 gb akart lenni! Mafia 2 1024x 768 (ekkora felbontásban játszom ez a mániám, amúgy is csak 1280-at bír max a monitorom), minden maxon átlag 50 fps! Nekem ez így teljesen megfelel, ennél jobb kártya nem kell (gtx 460 még drága szerintem és nem vagyok benne biztos, hogy elég lett volna hozzá a tápom). Már nem csak teljesítmény alapján választok kártyát (5770 soc leveszi a fogyasztást 2d-ben, gyárilag kevés mértékben tuningolt, alacsony zajszintû: 2 db-ben 45 fok, terhelés alatt max 55 fok 40 %-os ventifordulat és teljesen zajtalan a mûködése)!
NA off vége!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mafia 2-t végre végigvittem (pénteken meglett a Gigabyte 5770 sgb SOC kártya) és így már értem a fanyalgást! Apropó mafia 2 Jimmy DLC-jét kerüljétek mint a tüzet, az egy borzalom!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ennyit az álmaimról:
még anyi,hogy budapest vagy nem?köszi
C&C: The First Decade
Devil May Cry 4
Diablo II + Lord of Destruction
Gears of War
Lost Planet: Extreme Condition
Mass Effect
Panzers: Phase one
Rise of Nations: Rise of Legends
Soldiers: Heroes of World War II
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
URU Complete Chronicles
World in Conflict
Painkiller Universe
Spellforce Universe
Sacred 2: Collectors Edition (angol)
Battle for Middle Earth 2: Collectors Edition
Mass Effect 2: Collectors Edition
Dragon Age Origins: Collectors Edition
+ Még néhány ami nem megy fejbõl 😊
Steam:
Company of Heroes Gold
Dawn of War Platinum Edition
Dawn of War: Soulstorm (ROW
Shadowgrounds Survivor and Shadowgrounds
Killing Floor (ROW)
The Orange Box
Bioshock
Torchlight
Cogs
Alpha Prime
Mirror's Edge
Defense Grid: The Awakening
STALKER: Shadow of Chernobyl
+ Egy Heroes of Newerth account is eladó!
Várom az ajánlatokat!! Csak bátran 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2000-et megérnek nekem de dobozosan nem igen van ennyiért 😞
Metro is most akciósan 3700FT.
Next PC upgrade: 2022
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(jöhet privátban is, csak nem értem miért privátolsz ha itt hirdetsz)
Aki többet ad, annak adod el? És egymás ellen licitálunk itt a fórumtársakkal? LoL.
Þór vígi þessi rúnar
Lenne pár eladó játékom ha valakit érdekelnek, árakat nem írnék, aki érdeklõdne, annak priviben küldök listát.
Egy Heroes of Newerth account, egy Steam account és legalább 20 dobozos játék a választék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Jóságok konzolra
Egyenlõre még a PS3 dominál 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hiába veszem le az anizót, akkor is 1211 MB a VGA memória igény! Elõzõ kártyám esetében 211 MB egyszerûen hiányzott... egyszerûen nem volt elég VGA memória, ahová pakolhatja a textúrákat.
Egyébként mivel ez egy Golden Sample példány (gyárilag tuningolt) (+fizix, + DX11) ezért ezen a maximális felbontáson 34-42 FPS között mozog a képfrissítés sebessége. 29-re egyszer esett le, amikor robbant a kocsi, tele volt a híd autókkal és megforgattam a kamerát.
Szerinted akarok én ennél többet?
Ráadásul a régi kártyám jó áron elvitték, nem sokat kellett hozzápakolnom.
Ne csak azt nézd, hogy 700 MHz/3800 MHz (bár ezek az értékek sem rosszak ;-), hanem azt, hogy milyen egyéb technológiai feature-t tud még a kártya illetve azt, hogy mennyi a futószalagok száma.
A 9600 GT 1 GB és társai oltári nagy baromságok voltak, mert nem tudták megmozgatni tisztességgel az 1 GB-nyi textúrát... ez tudja. Ráadásul, ha majd eladó lesz, szívesebben fogják megvenni ezt, mint a 768 MB-os alap órajeles példányt.
Az ALSÓ játékost figyeld csak:
#9059: Ha leveszem max 1 FPS-t nyerek... maradjon elfér :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA 4 optimalizáltsága amúgy is no comment.
Emlékszek mikor kijött a 9600 GT 1 meg 2 GB és a sok marha rohant a boltba.
Legalább tereljük a témát a steam flémrõl. <#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(csak nem gainward-ot)... Bár tuggyarák, nem vagyok márka buzi.
Þór vígi þessi rúnar
A mostanival:
Te tulajdonképpen mirõl beszélsz?
Megint el kell mondjam, mint a kisgyerekeknek, hogy ne pocskondiázzátok egymást?!
2 GB egy középkategóriás kártyára?
Egy PCWorld-ös hozzászólást tudok idézni: "Ez pont azoknak való akik nem értenek hozzá. Akik a számoktól ájulnak el. \\\" Húúú, 2Gb ram, az marha sok, akkor biztos jó a kártya\\\"! Egyébként azt mondom AMD, ár-érték aránya (nomeg a teljesítménye) is jobb."
Haverom éveken keresztül volt Intel-Nvidia fan és most akar venni új gépet és AMD/ATI procit, VGA-t vesz.
Nekem
is megérkezett a VGA, végre lesz kamufizixem :-D