Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
A Gyémántosban milyen "kézikönyv" van? Tudja ezt valaki?
p.s.: Érdemes 4K-val többet fizetni a gyémánt kiadásért?????
Þór vígi þessi rúnar
Grid - Gyémánt
Grid - Bestseller
Sürgõs lenne, mert lehet, hogy ma megvenném.
Þór vígi þessi rúnar
btw, az EULA tiltja a fiókok adás-vételét.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Prince of Persia Forgotten Sands 1990 Ft-ért
Mafia 2 szintén korrekt áron
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem ez riasztott el az itthoni beszerzésétõl... Azóta megvettem angliából, szállítással együtt került kb. kétezerbe...
Cenega: <#levele>#levele>
Már bánom, hogy a Divinity 2-bõl én is ezt a mocsok közép-európai kiadást vettem 😞
ez igaz????
Gamenél sosem volt kattintható a link, én legalábbis csak downloadot láttam mindig.
Forza.
Az, hogy én nagyon meg akarom venni a Grid-et. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Persze az enyém. Nem monitor hanem 26"os Samu HDTV.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
p.s.: Asszem nekem is ugyanilyen monitorom van. <#vigyor5>#vigyor5>
Þór vígi þessi rúnar
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
... elkezdõdött. Kár, hogy pont az olcsó játékok hazájában, amiben elég érintettek vagyunk 😞
Forza.
http://www.game.co.uk/search.aspx?s=crossworlds
sorry,de imádom ezt a game-t😊)))
A Crossworlds névre hallgató csomag tartalmazza az Armored Princess kiegészítõt is, tehát aki még nem szerezte azt be, itt a remek lehetõség, ráadásul egy halom prémium tartalmat is kap mellé. A King’s Bounty Crossworlds szeptember 24-én jelenik meg a CNG.hu gondozásában, a Premium Games sorozat részeként, magyar nyelvû kézikönyvvel, 4990 Ft-os ajánlott áron.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ergo, ha valaki gatyát akar, akkor azt kell kapjon. Ha nem más, megrendelésre...
Amire te gondolsz az nõi divatruházat - ott nyilván nem fogunk férfi boxer alsót kapni. <#buck>#buck>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
MUST HAVE!
Þór vígi þessi rúnar
Erre mikor meghozta a postás akkor estem pofára mivel egy Vér gagyi PC Exclusive kiadásról volt szó aminek a belsejében szinte semmi nem volt ráadásul még a Game DVD is szürke alapon volt ahogy kinéz egyszerûen pocsék !
Bezzeg az eladó ugy hirdette hogy elsõ kiadásos Far Cry eladó
erre közel sem az volt amit hirdetett !
Na mindegy a tanulság az sose vegyél olcsón játékokat látatlanban mert sose tudhatod milyen szart dobnak hozzád !
Tudom a játék a lényeg de azért nézzen már ki valahogy !