Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek hülyék. 990 Ft lesz a belépõ, ráadásul szerda-csütörtökre esik. Így elcseszni. Tavaly voltam akkor ingyen volt és ráadásul szombaton volt egész nap reggel 9-tõl estig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
450 Ft-ért a Hospital Tycoon nagyon megérõs szerintem!
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Þór vígi þessi rúnar
Szóval szerinted érdemesebb GYK-t venni Grid-bõl 5K-ért?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
én kimondottan szeretem a GYK sorozatot mert rohadtul igényes a mai elkurvult játékiparban...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Persze ezt meg kellene erõsítenie valakinek, akinek GyK kiadása van belõle...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy egész korrekt ár, ezért a DLC-k miatt kiherélt játékért. De használtan akkor sem kell. Nem mintha volna rá pénzem!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Þór vígi þessi rúnar
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
Itt a teljes eladó lista, képekkel, árakkal, jó nézegetést!
http://www.eladojatek.atw.hu/eladojatek.rar
Ha eredeti, akkor vegyek neked is?
Þór vígi þessi rúnar
Dirt - 990
Fuel - 990
Rainbow Six Vegas - 990
Rainbow Six Vegas 2 - 990
GRAW2 - 990
F.E.A.R. Gold - 990
Jade Empire : Special Editon - 590
Prince Of Perisa elsõ 3 része darabonként - 990
A DiRT 2, az tényleg eredeti borítós/kiadás, hogy a többi?! Meg kell nézni, ha tudsz arra menni!