Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Budapest Gameshow 2010

Ezek hülyék. 990 Ft lesz a belépõ, ráadásul szerda-csütörtökre esik. Így elcseszni. Tavaly voltam akkor ingyen volt és ráadásul szombaton volt egész nap reggel 9-tõl estig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Krisztiam
Nem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tinman
TR: Anniversary nem eladó?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Krisztiam
sziasztok, nekem ezek vannak:

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Carlos
Lusta voltam elõvakarni a fényképezõgépet, úgyhogy egy nem túl jó mobilos kép:

450 Ft-ért a Hospital Tycoon nagyon megérõs szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

bakvarnyu
Én is ma délután vettem át,most települ 😊

Shep
Igen mondtad és köszönöm is az infot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
mondtam én hogy normál kiadás 😊 én is emgvettem vóna csak már anno 7ezerért beszereztem XD

Shep
Na megjött a Galaxistól az Operation Flashpoint 2 Dragon Rising és tényleg rendes kiadás 1580-ért megérte (pick pack pontos átvétellel)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Valahol a kettõ között. Valahogy nem szeretem ezeket a sárga keretes vackokat meg a nesze DVD tok és belebasznak egy papirt, hogy hogyan kell telepíteni.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hát öreg nagy dilemma... ha adni akarsz a gyüjteményed küllemére akkor igen, ez a szebb és faszább.. viszont ha csak egy átlag gamer vagy, akkor nem éri meg az árkülönbözet...

Carlos
Köszi. <#worship>
Szóval szerinted érdemesebb GYK-t venni Grid-bõl 5K-ért?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
a dobozban van egy CD projekt kiskatalógus, egy örök garancia regisztrációs kártya és egy 34 oldalas fényes (tehát nem ilyen olcsó papírra nyomtatott) kézikönyv... Maga a kiadvány a szokásos dupla tokos Gyémánt doboz...

Carlos
Kérlek kifejtenéd, hogy pontosan mi található a dobozban? (hány oldalas a kézikönyv, etc. fél óra múlva tervezek indulni és venni valamilyen Gridet és még nem döntöttem el).

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
hirtelen piszok olcsó lett a dollár és az euró is (utóbbira az optimisták karácsonyra jósoltak 275öt, most 278), szal ha valaki nem figyeli, de tervezett külföldrõl rendelni valamit, itt az idõ 😊
w77d
igen

Carlos
Neked GYK Grid-ed van?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
megerõsítve....

én kimondottan szeretem a GYK sorozatot mert rohadtul igényes a mai elkurvult játékiparban...

995HUF volt a Westendi Media Markt-ba! <#wink>

Én nem szoktam idõ híján, pedig lehet érdemes lenne, mert most is nyélbe ütöttem egy jó üzletet 😊

IMYke2.0.0.0
Minden nap többször felnézek én is - meg a Vaterára is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mennyiért?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Láttam te is a hardveraprón szemezgetsz 😄

Carlos
hááát...akkor lehet, hogy kénytelen leszek ilyet venni, mert azért szeretnék vele játszani neten.

Þór vígi þessi rúnar

Végre, megvan a DiRT 2! <#taps>

Nekem ezek vannak a GyK sorozatban: Medieval TW 2, Mass Effect, Penumbra Anthology. Ezek semmiben nem különböznek az alap kiadásoktól, csak az eredeti borító le van kicsinyítve, és alul-felül ott a GyK logó, de ugyanúgy benne vannak a kézikönyvek, illetve a regisztrációs kártyák ("örök élet" garancia a lemezre). Szerintem ugyanez lehet a helyzet a Grid esetében is.

Persze ezt meg kellene erõsítenie valakinek, akinek GyK kiadása van belõle...

Jah! Valószínûleg igen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van ez így néha. Még nálam is<#vigyor5>
Amúgy egész korrekt ár, ezért a DLC-k miatt kiherélt játékért. De használtan akkor sem kell. Nem mintha volna rá pénzem!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Carlos
Továbbra is érdekelne, hogy mi található a gyémánt kiadású Grid-ben!!! Elõre is köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem gond. Belefért az "ebédszünetbe".

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Volt. Rengeteg.

Þór vígi þessi rúnar

Sajnálom. <#shakehead>

Magyarán ez is biztos regisztrálva van már a Steamen (mivel nem bontatlan).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

<#falbav>My bad! Úgy olvastam, hogy bontatlan! Hiába péntek van, ilyenkor (sem) már nem tudok olvasni. <#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Fear Gold se volt a szoftver részlegen ? Mert az érdekelt volna !
Carlos
A két Dirt az volt 995-ért.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, Ezzel az úttal tartoztam az ördögnek. átnéztem az egész Media Markt szoftverrészleget de még gyémánt kiadást se találtam. Csak a 990-es Bestseller volt.

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Hú basszus, de kár, hogy nincs most pénzem T_T

w77d
"Nem bontatlan,viszont nagyon jó állapotú"

Akkor csak neked!:

Mafia 2 Bontatlan 4500 FT

Ha esetleg valakit érdekel. 😊

Heroes of Might & Magic III + IV - 3.91GBP

Üdv!

Itt a teljes eladó lista, képekkel, árakkal, jó nézegetést!

http://www.eladojatek.atw.hu/eladojatek.rar

Ahha, akkor jól gondoltam, hogy ezek nem eredeti kiadások. A DiRT és DiRT 2 biztos, hogy az, így elképzelhetõ a GRiD is, bár már ez sem biztos.

bakvarnyu
A Rainbow six -ek meg a Ghost recon-ok megvannak, a miskolci MM-be vettem, nincs benne semmi csak a DVD, meg egy cd kulcs.Ja az egyik Ghost recon-bol hianyzott a cd kulcs de jofej volt a forgalmazo es keresemre kuldtek egyet email-ba.

Ok, kíváncsi leszek, hogy vajon tényleg eredeti borítós-e vagy sem a GRiD! <#worship>

wesker24
Hello ha már arra jársz engem érdekelne a Fear Gold kiadás ha esetleg vennél nekem egyet azt megköszönném ! Persze ha még van !
Carlos
ok, akkor köszi az infót. Elugrom és megnézem. Majd beszámolok, hogy mizu.

Þór vígi þessi rúnar

Nem kell köszi! A DiRT 2 kellett, de tegnap már ismerõs megvette és hozza ma haza. <#smile>

Carlos
Ok. Lehet, hogy elugrom mingyárt, nincs messze.
Ha eredeti, akkor vegyek neked is?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem azt írták, hogy ugyan az, mint a DiRT 2, azaz eredeti angol(!) kiadás! Van még pár játék ott, ezek:

Dirt - 990
Fuel - 990
Rainbow Six Vegas - 990
Rainbow Six Vegas 2 - 990
GRAW2 - 990
F.E.A.R. Gold - 990
Jade Empire : Special Editon - 590
Prince Of Perisa elsõ 3 része darabonként - 990

A DiRT 2, az tényleg eredeti borítós/kiadás, hogy a többi?! Meg kell nézni, ha tudsz arra menni!