Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát a korhatárba én már nem igazán illek bele :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Daell Drow
Nekem OTP JUMP szamlacsomagom van (24-28 ev kozottieknek ajanljak), most csinaltam nyar eljen.
Ehez van plusz netes szamla ahova at tudsz tenni kisebb oszeget a vasarlashoz. A kartya nem dombor nyomot, de eddig siman tudtam vele vasarolni steamen es zavvi-n is.
Totti5
576 oldalán ha elõrendelek valami akciósan, akkor azt átvehetem személyesen is ( nem látok ilyet a menüpontokban, csak szállítási címeket )? ( nem rendeltem még ûtlök elõrendelõsen sosem, meg máshogy sem ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

totyak
Ja, meg még annyi, hogy a VC-hez is van ilyen külsõ nem széthajthatós karton tok, ami összefogja a belsõ szétnyithatóst?

totyak
Köszönöm szépen. Az SA-ban az a könyv az ilyen kemény fedeles, ugye? Kívülrõl meg egy ilyen nem széthatható karton borítás van, ha igaz.
VC-hez meg láttam egy képen, hogy matrica is van, bár az annyira nem fontos.
(Tegnap keresgéltem fullos képeket, de nem találtam rendeset.)

Én tegnap néztem a honlapjukon de a TR legendet nem láttam. Na majd hátha.

Shep
Ja és minek hívják ezt pontosan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi szépen.

IMYke2.0.0.0
De jó hogy szóltál, elfelejtettem volna.
Szóval:

Grand Theft Auto III:
- install CD + play CD (színes nyomat mindkettõn)
- "Welcome to Liberty City" - színes, 29 oldalas (nekem angol) kézikönyv
- A3 méretû poszter (ugyanez van a kézikönyv borítóján), melynek a hátulján LC térképe, szereplõkkel.

Grand Theft Auto: Vice City
Két kiadvány típus létezik belõle

Ami azonos:
- install CD + play CD (színes nyomat mindkettõn)

A keménypapír-kihajtós verzióban:
- Kézikönyv (1 magyar és 1 angol, külön)
- Poszter (hölgyike) és a hátulján térkép. A magyar verzió méretre kisebb, mint az angol.

Grand Theft Auto: San Andreas
- 1 DVD (színes nyomat)
- "GTA SA City Guides - Los Santos - San Fierro - Las Venturas" - színes, 78 oldalas kézikönyv
- A1-es méretû poszter (fegyvert markoló négus rendõr), hátulján "San Andreas Sights" térkép

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Szia! Akkor leírnád pontosan mik vannak azokban a GTA pakkokban. A legapróbb fecniig, ha kérhetném 😄 Köszi

robotnyk
cibnél ugyanígy mûködik
Carlos
Igen.
Nekem egy OTP-s internetes kártyám van, amihez dukál egy külön számlaszám is. És amikor vásárolok, áttolom az összeget a netes számlára, fizetek a hozzátartozó kártyával (nem domboros, de eddig mindenhol jó volt) és kész.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Tudom ,hogy nem teljesen ide vág de mintha már lett volna hasonlóról itt szó ezért bízom benne, hogy kapok választ a kérdésemre.
Van-e arra lehetõség ,hogy meglévõ bankszámláról elkülönítek egy külön összeget amit csak netes vásárlásra használnék, tehát amolyan résszámlát lehet -e csinálni, vagy ez csak ilyen álomvilág részemrõl?

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
NOLF 2 <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Drágaszágosz elsõ kiadású játékokra sikerült szert tennem 😊
Köszönet Csokis fórumtársnak, hogy felhívta rá a figyelmem! <#worship>

giorgio81
zavvin 1 fontos voucherem átengedem akinek kell, 10.01.-ig érvényes, én biztos nem fogom felhasználni
Akinek kell jelentkezzem PÜ-ben
Az elsõ jelentkezõnek adom oda

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a srác túl sokat kér... pedig a DOOM 3 küldetéslemez kellene, nagyon: Elsõ kiadásos "telitokos" játékok

<...>
Doom 3 + Ressurection of Evil 8.000 Ft
<...>

Carlos
Tényleg. Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Épp oda írtam neki 😊
Remélem, meggondolja magát, mert engem a Tomb Raider-ek érdekelnek - még úgyis, hogy az Underworld megvan.

Carlos
Ha meg tudod okosítani, akkor az NFS érdekelne!
(ha megvennél valamit, akkor ezt hozzácsaphatnád nekem, aztán mi megoldjuk)

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Írtam is - de nem hiszem, hogy reagálni fog.

Carlos
Csak miskolc... 😞

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
NFS Most Wanted Black Edition
Kondíciók: 1.000 Ft, személyesen Miskolcon.

IMYke2.0.0.0
GTA SA + GTA 3 = 1.000 Ft
Hogy mi a csel? Csak miskolciaknak.

totyak
Az tökéletes lesz, köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Természetesen. Csak mivel ma reggel olvastalak, ezért csak délután tudom megírni neked, ha nem gond.

ha van itt miskolci akkor jól járhat:
Tomb Raider Underworld 1000FT

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

robotnyk

ezekbõl csak ilyen létezik :p
totyak
Esetleg el tudnád mondani pontosan, hogy mi kell, hogy benne legyen az egyes csomagokban minden apró részletre kiterjedõleg? Írtam az illetõnek, hogy esetleg érdekelne, és azt ígérte dob majd fel képeket. Csak a biztonság kedvéért, hogy meg tudjam nézni, tényleg hiánytalan-e a pakk.

bakvarnyu
Szerintem csak a térkép a lényeg, kézikönyv minek? Legtöbbször ugyanaz a rizsa minden játéknál.

Krisztiam
honnan? hát cd galaxis.. 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Semmi extra..mai szerzeményem a Trine..iga újság mellékletes,amitõl sokan ódzkodnak,de mivel jó játék és így volt kéznél..😊
Nincs, ez csak egy, pár oldalas vékony City Guide-ot tartalmazza a San Andreashoz, míg az alábbi linken szereplõ egy sokkal vaskosabb, kemény fedelût. Emellett a videón nem látom a Vice City öntapadós matricáját sem. Ezzel együtt korrekt kiadás, de még ezzel a tartalommal együtt sem ér annyit, mint az elsõ, de az egyéni preferencia kérdése, hogy ez kinek mennyire számít. Mindenesetre a hirdetésben a Vice Cityt szerintem is túlárazták.
IMYke2.0.0.0
Nem szóltam... <#wow1><#taps>

IMYke2.0.0.0
Ez még reális is - de, még mindig kötöm az ebet a karóhoz: nem mindegyik játék külön kézikönyvérõl, guide-járól, és poszter/térképeirõl van szó, hanem 1 kézikönyvrõl.

giorgio81
Benne van minden:

http://www.youtube.com/watch?v=nK8cGwuJXNk

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81

This Complete Retail Package Includes:

* Original Full Size Retail Box
(Not a discount, jewel case or bundle game)
* Original Full Size Manual
(No mini manual or one sheet print out)
* Original Product/CD Key
* and Original Game Disks
(Not some copy, knock-off or foreign discount game)

w77d
tuti nem

IMYke2.0.0.0
Segíts, hátha rosszul értelek:

Szerinted, ebben:

Így vannak a játékok:

GTA III:
- 2 CD
- 1 kézikönyv
- 2 oldalas poszter/térkép

GTA Vice City:
- 2 CD
- 1 kézikönyv

GTA San Andreas:
- 1 DVD
- 1 kézikönyv
- 1 Guide

Mert szerintem, NEM.

totyak
Dehogynem. Youtube-on vannak róla videók. Csak nem tudom, hogy nálunk is árulják-e.

IMYke2.0.0.0
Valamirõl nagyon megfeledkezel: ezek külön-külön játékok, kézikönyvekkel, guide-okkal, és poszterekkel, hátoldalukon a térképekkel.
Az "egybe csomag" ezeket nem tartalmazza.

Ezek honnan?

totyak
Csak szerintem kicsit drágán méri azokat a GTA-kat. Ennyi erõvel megrendelhetném külföldrõl azt az egybepakkot,amiben megvan mindhárom rész és nagyjából úgy lenne ennyi az összeg.
Nálunk nem árulják azt a pakkot ugye?

Itt vannak az én játékaim. Nem régóta kezdtem el eredetiket venni, szal még nincs sok, de bõvítgetem azért 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0

tototto
"A jegy 990 forintba kerül, és 100%-ban levásárolható bármely 576 KByte üzletben, 10 000 forint feletti szoftvervásárlás esetén, November 30-ig."

ha jól tom, a belépõt levásárolhatod az 576 pultjánál. A többit passz 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

De levásárolhatod majd az 576-ban. Mondjuk a szerda-csütörtök tényleg szar...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

lolSL
és már 1 játékhoz se lesz wcg selejtezõ, sikerült ezt is elbaszni ebben az országban