Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
de van.
az exkluzivok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

balee4
Egyébként meg ezek a különbségtételek annyira feleslegesek, ha nem lennének ezek az összehasonlító videók, kb. észre sem vennénk egyik játéknál sem a különbséget, hiányzik 2 árnyék, vagy néhol élesebbek a textúrák vagy nagyobb a felbontás és ennyi. Ha nem nézzük, menet közben észre sem vesszük. A néha fellépõ (fõleg ugye a régebbi 2007-2008-as játékoknál) szaggatások jóval inkább zavaróak tudnak lenni. De itt nem hardver gyengeségrõl van szó a PS3-nál, hanem arról hogy másként kell rá programozni, más az architektúra és ezt a fejlesztõk a multiplatform címeknél basznak megismerni.
A különbség oka leginkább az, hogy a box hardvere sokkal inkább "hagyományos", közelebb áll a PC-hez, a stúdiók meg csak a pénzre mennek és az optimalizálás azt takarja, hogy kivesz két árnyékot meg három fûszálat és voilá. Elég elolvasni a Digital Foundry technikai cikkeit egy Unchartedról vagy God of War-ról, hogy láthassuk, a multiplatform motorok mennyire nem használják ki a Cell-t és mindent GPU-ból akarnak megvalósítani, mert azt szokták meg a programozóik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Már megint, hihetetlen, azt hittem ebben most a PS3 port a jobb. Már nincs játék amit érdemes PS3-ra megvenni.

Mondjuk menet közben szép a játék és jól is fut.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Valszeg felcserélték a kiírást.

"Shadows are computationally expensive and we can see them pared back a little on the PS3 version of Dead Rising 2. In the top shot, the PS3 version has no shadow on Chuck at all. The bottom shot also suggests lighting differences - on 360, Chuck is lit from two light sources and so casts two shadows with just one on PS3."

"For example, in the above shot comparison we can see that the normal maps are missing a lot of detail on PS3."

"The Xbox 360 version of Dead Rising 2 runs at native 720p resolution with the bonus addition of 2x multi-sampling anti-aliasing"

"The PS3 version of the game shares the 2x MSAA of its 360 counterpart, but the unfortunate reality is that resolution has been compromised. There's little doubt that Dead Rising 2 on the Sony platform is running sub-HD, with 1024x576 appearing to be the game's native resolution."

satöbbi...

Bullshit ja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Bullshit

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
PS3 verza nincs 720p és a képet is töri rendesen, magyarán fosport. Pécére jobben jártál volna vele, vagy 360.

robotnyk
gamestop.huról tapasztalata valakinek...?
#9444: Na, ez nagyon kellene nekem, ha nem lenne konzol-exkluzív

Reméljük ezzel némileg nagyobb ismertségre/népszerûségre tesz szert, így kellõ fogadtatásban részesülhet a második rész. Én már inkább azt várom, az ilyen felújított cuccoknak annyira nem vagyok híve (bár mégis nemrég vettem meg a Monkey Island 1-2 SE-ket ^^).

#9445: Mellesleg még két ilyen agyonértékelt de kevésbé ismert játék van - azok közül, amiket te ismersz...

#9459: újabb indok a digitális vásárlás elõnyben részesítésére: a faszfej postások

Pfff... Na én az ilyen postást bevárnám, és jól el... beszélgetnék vele... Leszakadna a keze, ha írna egy értesítõt, hogy "fáraggy má' be a postára a csomagodé' te paraszt"

Épp most vagyok túl egy költözésen, itt nekünk is a képen látható postaláda van... Asszem nem kockáztatok, a csomagokat továbbra is a szülõi házhoz kérem, arra legalább értelmes postás jár.

#9486: Longest Journey egész jó áron van... meg kéne venni.
Valaki nem cserélné el ezt a kettõt /másik kettõt ne nézzétek/ a gomor... a gog-osra?

Látom, a mi kis pitiáner trollunk nem pihen, lesben áll, megragad minden alkalmat egy jó kis trollkodásra ^^

Persze jobb warezban végigtolni, és nézegetni a bontatlan dobozát, de én ezt nem tudhatom, ugye? 😄

Mellesleg egy "igazi gyûjtõ" nem vesz ilyen eXclusive kiadású játékokat...
<#lama>

#9490: Rossz lövölde, unalmas, újratermelõdõ ellenfelek, stb.

Meg az is lehet, hogy te vagy hülye hozzá... Á'la Crysis... Ha CoD-szerûen, rambózva állsz hozzá, akkor persze hogy szar...

w77d
sima kézikönyv, nekem is ez a verzió van

A Penumbra gyémántban van még valami extra, vagy csak sima kézikönyv van?

totyak
Én is megmutatom szerényke gyûjteményemet. Nemrég kezdtem bele eredeti játékok gyûjtésébe.

Most a GTA-kat szeretném majd beszerezni eredeti elsõ kiadásban.

balee4
Dead Rising 2

bertino
elsõ 2 sor csak részben igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
Rossz lövölde, unalmas, újratermelõdõ ellenfelek, stb.

Forza.

arty
linkelj már a brit játékpiacnál olcsóbbat, lécc! 😊 (aki ide is szállít)

Forza.

arty
Ennek fényében nem értem a kereszteshadjáratot a használt játékok forgalmazásával szemben. Mégse csilliárdos üzlet?

Forza.

Tudtommal a TLJ-bõl a 4 CD-s változat egy kicsit problémás, ha játszani is szeretnél vele, akkor a 2 CD-s, a DVD-s vagy vagy digitális változat szerencsésebb. Persze nyilván nekem is kéne egy ilyen a polcra, nekem csak a Dreamfall Limited Editionhöz van meg 😞
Tinman
Longest Journey egész jó áron van... meg kéne venni.

Valaki nem cserélné el ezt a kettõt /másik kettõt ne nézzétek/ a gomor... a gog-osra?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Hmm tuti vétel lesz, igaz PC-re megvan szép elsõ kiadásos dobozosan, de nekem egy ilyen brutál jó játék megér annyit, hogy felújítva megvegyem még1x.

Carlos
nekem is ez volt a gondom. Kiirtottam a kis falut, fasza... megyek elõre, egyszercsak hátbatámadnak. Mondom WTF, elhagytam valakit. Aztán mentem vissza és ott volt az a csapat akiket már kiirtottam. GYÁSZ.

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Igen, ezt írtam én is, hogy ez az egy zavaró dolog van benne, de azért azt is tegyük hozzá, hogy az ember nem nagyon megy vissza két perc elteltével ugyanarra, amerrõl jött 😄 A játékban eltelik közben fél nap, tehát vehetjük úgy, hogy azok nem újratermelõdtek, hanem erõsítés érkezett.
Én amúgy sem álltam le velük, egy idõ után keresztül hajtottam a táborukon, majd ha egy autóval üldöztek, mikor elég távol voltunk, kiszálltam, õk még gurultak felém, de megsoroztam õket és annyi. 10 másodperc alatt lerendezhetõek...
w77d
nah jo, de ha nem termelõdnének újra, akkor kurva hamar kiírtanád az összes ellent a térképrõl és annyi a játékélménynek. Bolyonganál egyedül a nagy kihalt afrikában...

IMYke2.0.0.0
Vázolom: kiírtasz, rambózva vagy sem, egy õrjáratot, vagy elõörsöt. Felpattansz egy motorcsónakra, teszel egy kört a vízen, majd partra szállsz, visszamész a 100 méternyire lévõ elõõrshöz és... golyózápor fogad.
WTF?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Encore
Nem is értem az itteni reakciókat, nekem az elsõ nem tetszett a második pedig nagyon bejött. Én szeretem ha van idõm beleélni magam egy játék atmoszférájába és ez általában a sok utazgatásnál jön elõ... Itt Afrika utánozhatatlan, hangulatbomba az egész táj. 3000-et nehogy már ne érjen meg 😄
w77d
én azért bírom a Far Cry 2-t is, nem lett annyira rossz

IMYke2.0.0.0
Én is a felénél abbahagytam - és késztetést se érzek arra, hogy újra elõvegyem.
Az elsõ rész annyira etalon volt, hogy többször is végigjátszottam - a magyarítás miatt is, de a hangulata okán is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
valóban rossz

nekem legalábbis nagyon nem tetszett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Carlos
katasztrófa játék.

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Ha az igazán hangulatos játékokat szereted és ennek fényében el tudsz tekinteni a kisebb nagyobb hibáktól, akkor feltétlen. Szerintem zseniális hangulatot áraszt, Afrika, a szavannák, meg minden. Gyönyörû grafika, gyors engine. Sokat kell utazgatni, de ez szerintem minden freeroam játékban így van. Egyedül az a nagyon zavaró, hogy bizonyos pontokon, az õrjáratok újratermelõdnek. De mindenképp egy kiváló FPS, ami akár etalon is lehetett volna, ha jobban odafigyelnek. Így sajnos nem az, csak egy jó játék.
IMYke2.0.0.0
Hát, ha szereted a valóban hatalmas területeket (jármûvel, gyalog) bejárni, és az ellenség állandó újratermelõdését, és meg tudsz barátkozni a gyémánt keresés kihívásával, valamint azzal, hogy sokszor egy feladat miatt valóban hosszú-hosszú perceket kell "utaznod", akkor jó játéknak fogod érezni.
Ha a Far Cry (1) lendületességét (a furcsa lényes pályaszakaszon kívül) várod, akkor jobb ha rá se nézel.

Igen most már látom, az elõbb valamiért nem tudtam annyira kinézni, sokkal sötétebbnek tünt.

A Far cry 2 -õt nem éri meg gondolom a 3ezret? Sok helyen olvastam hogy nagyon rossz lett.

Carlos
Képzelj el egy A4-es buborékos csomagot. No, annak az alsó 1/5-e van beletekerve a ládába a maradék 4/5 kilóg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A postaládája fényképezve (feltételezhetõen mobillal). Benne a hányaveti módon belegyûrt küldemény, amit a környéken ólálkodó becsület nélküliek bizonyosan ellophattak volna, ha nem megy éppenséggel boltba...

Úgy tudom hogy nálunk nem fog megjelenni az ultimate edition , amúgy lolSL #9459 képe mi akar lenni??

Totti5
Ez semmi, nekem kínai GeoW2õm volt😄DD

robotnyk

not for resale? hupsz! <#zavart1>
Carlos
én csak úgy rendelek, hogy aláírom, hogy átvettem. Minden más lutri.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ááá DLC kvesztek... köszi! 😄
Akkor valszeg megvevõs lesz a cumó...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
bár megoldás lehet külön tételbe rendelni mellé valami nagyon olcsó cuccot is, kettõt már nem tud így se belegyûrni

lolSL
game.netrõl rendeltem, ott csak ilyen van 😞

avagy inkább gls futár,többet egyszerre összegyûjtve jobban eloszlik a futárdíj...
IMYke2.0.0.0
Pfuuuu! Mázlid volt tényleg. Én ezért adtam/adom meg mindenhol a munkahelyem címét.

IMYke2.0.0.0
De ez is segíthet: Dragon Age's DLC (WIKIA)

lolSL
újabb indok a digitális vásárlás elõnyben részesítésére: a faszfej postások

doboz 2/3-a kilóg, nem teljesen fehérek lakta környéken, nagyon szép. ha épp nem megyek le a boltba késõbb már nem találtam volna meg.
tudom hogy nem ajánlott meg extra fizetõs csodalevél, de akkor is mekkora féregség már így otthagyni

IMYke2.0.0.0
Talán ez segít: #8915

Carlos
Jaja...Egy kérdés. Ezek a letölthetõ karakterek mik? /sose játszott a Dragon Age-el

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Carlos
Huton vagyok. Utána nézek, köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Senditen, The Huton és Asdán is hasonló árban van, sõt már fillérrel mindegyik olcsóbb a Zavvinál. Már ha valamelyikre regelve vagy, de vagy a Zavvira vagy a The Hutra mindenképpen érdemes.