Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A különbség oka leginkább az, hogy a box hardvere sokkal inkább "hagyományos", közelebb áll a PC-hez, a stúdiók meg csak a pénzre mennek és az optimalizálás azt takarja, hogy kivesz két árnyékot meg három fûszálat és voilá. Elég elolvasni a Digital Foundry technikai cikkeit egy Unchartedról vagy God of War-ról, hogy láthassuk, a multiplatform motorok mennyire nem használják ki a Cell-t és mindent GPU-ból akarnak megvalósítani, mert azt szokták meg a programozóik.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mondjuk menet közben szép a játék és jól is fut.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Shadows are computationally expensive and we can see them pared back a little on the PS3 version of Dead Rising 2. In the top shot, the PS3 version has no shadow on Chuck at all. The bottom shot also suggests lighting differences - on 360, Chuck is lit from two light sources and so casts two shadows with just one on PS3."
"For example, in the above shot comparison we can see that the normal maps are missing a lot of detail on PS3."
"The Xbox 360 version of Dead Rising 2 runs at native 720p resolution with the bonus addition of 2x multi-sampling anti-aliasing"
"The PS3 version of the game shares the 2x MSAA of its 360 counterpart, but the unfortunate reality is that resolution has been compromised. There's little doubt that Dead Rising 2 on the Sony platform is running sub-HD, with 1024x576 appearing to be the game's native resolution."
satöbbi...
Bullshit ja.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Reméljük ezzel némileg nagyobb ismertségre/népszerûségre tesz szert, így kellõ fogadtatásban részesülhet a második rész. Én már inkább azt várom, az ilyen felújított cuccoknak annyira nem vagyok híve (bár mégis nemrég vettem meg a Monkey Island 1-2 SE-ket ^^).
#9445: Mellesleg még két ilyen agyonértékelt de kevésbé ismert játék van - azok közül, amiket te ismersz...
#9459: újabb indok a digitális vásárlás elõnyben részesítésére: a faszfej postások
Pfff... Na én az ilyen postást bevárnám, és jól el... beszélgetnék vele... Leszakadna a keze, ha írna egy értesítõt, hogy "fáraggy má' be a postára a csomagodé' te paraszt"
Épp most vagyok túl egy költözésen, itt nekünk is a képen látható postaláda van... Asszem nem kockáztatok, a csomagokat továbbra is a szülõi házhoz kérem, arra legalább értelmes postás jár.
#9486: Longest Journey egész jó áron van... meg kéne venni.
Valaki nem cserélné el ezt a kettõt /másik kettõt ne nézzétek/ a gomor... a gog-osra?
Látom, a mi kis pitiáner trollunk nem pihen, lesben áll, megragad minden alkalmat egy jó kis trollkodásra ^^
Persze jobb warezban végigtolni, és nézegetni a bontatlan dobozát, de én ezt nem tudhatom, ugye? 😄
Mellesleg egy "igazi gyûjtõ" nem vesz ilyen eXclusive kiadású játékokat... <#lama>#lama>
#9490: Rossz lövölde, unalmas, újratermelõdõ ellenfelek, stb.
Meg az is lehet, hogy te vagy hülye hozzá... Á'la Crysis... Ha CoD-szerûen, rambózva állsz hozzá, akkor persze hogy szar...
Most a GTA-kat szeretném majd beszerezni eredeti elsõ kiadásban.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forza.
Valaki nem cserélné el ezt a kettõt /másik kettõt ne nézzétek/ a gomor... a gog-osra?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Én amúgy sem álltam le velük, egy idõ után keresztül hajtottam a táborukon, majd ha egy autóval üldöztek, mikor elég távol voltunk, kiszálltam, õk még gurultak felém, de megsoroztam õket és annyi. 10 másodperc alatt lerendezhetõek...
WTF?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az elsõ rész annyira etalon volt, hogy többször is végigjátszottam - a magyarítás miatt is, de a hangulata okán is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem legalábbis nagyon nem tetszett
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha a Far Cry (1) lendületességét (a furcsa lényes pályaszakaszon kívül) várod, akkor jobb ha rá se nézel.
A Far cry 2 -õt nem éri meg gondolom a 3ezret? Sok helyen olvastam hogy nagyon rossz lett.
Þór vígi þessi rúnar
doboz 2/3-a kilóg, nem teljesen fehérek lakta környéken, nagyon szép. ha épp nem megyek le a boltba késõbb már nem találtam volna meg.
tudom hogy nem ajánlott meg extra fizetõs csodalevél, de akkor is mekkora féregség már így otthagyni
Þór vígi þessi rúnar