Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És mivel elfogyott anno a szabim, így félbehagytam a játékot... alig várom, hogy újra legyen idõm rá. Ha minden igaz október végén kinéz egy kis pihi... kent vét :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze párszor újrakezdtem.
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Te ne is szólalj meg a SZINTÉN PC-n tolt ezer éves flood közösüléssel :-D
Ehhez képest az én Fable 2-be beleölt 45 órám lángoló fényoszlop :-)
Egyébként jó volt ez a játék, csak bitang nehezen szoktam meg... mire megszoktam, megszerettem addigra meg vége lett.
Méghogy közepes játékok... tudod mivel tolom most a Fable 2 után? A REACH-el! Apám az 10/10-es játék! Az alfa és az omega, elõtte semmi nem volt és utána sem lesz semmi... csak ne unnám :-/
Az a nagy helyzet, hogy ezek a fránya közepes játékok beleférnek az idõmbe. A Fable 2-ben pl. harc közben is menthettem vagyis, ütöttem egyet és a csapás közepén kimenthettem... egyéb, valóban AAA konzolos játékok esetében ilyenrõl álmodni sem merek.
A PC RPG-k pedig megérdemelnek annyi tiszteletet, hogy tisztességesen elmerülök a világukban. Nincs annak értelme, hogy na akkor nekiállok Dragon Age-ezni, esténként 2-3 órát. Én ennyi idõ alatt még csak az inventoryban csorgatom a nyálam és még a karaktergeneráláson se esek át.
Más mûfaj, de a SR2-ben vagy 1.5 óráig tartott a karaktergenerálás... kb. 10 órát voltam el azzal, hogy nézegelõdtem a városban... ennyi ideig hardon éppenhogy kitart a Reach...
Remélem érted mire gondolok.
2x végigjátszással kapcsolatban, valóban van vagy 50 cím, amit újra elõvennék /PC only az összes!/, de amire valóban sor került az elmúlt idõszakban?
Utóbbi 3 évben: C&C, Red Alert, Beyond Good and Evil, The Dig, Indiana Jones kalandok, Prisoners of Ice és a Beneath The Steel Sky. Far Cry gamer notimon és a Zuma vagy 4x. Nem sok, de ez is csoda... ja és a Syberiat feltelepítettem újra :-)
Alan Wake - akit érdekel a kiváló story, annak csak is limitedet volt érdemes megvenni, mert a könyvben rengeteg háttérinfó van amit kötelezezõ elolvasni!, mert minden morzs számít + a játékban fantasztikusak a zenék ( zene cd ), amit az ótóban szívesen hallgatok most is😊
Halo Reach - szintén a sok sok háttérinfó ( a doki személyes naplója ), amibõl bõségesen került a könyvbe és az "iratokra", cetlikre. Példaértékû kiadás.
A multi nem érdekel, ha rajtam múlik sosem indítom el.
Amúgy mit jelent az hogy elsõre üt, de másodikra nem? ez a játékok 99,99%ra igaz😊 még akkor is ha egy játékban több féle út van, több féle végkifejlett, mert a játék nagy része ami a gerincét adja ugyan az marad.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy mit játszol mostanában végig kettõnél többször, amikor inkább játszol saját bevallásod szerint is gyenge közepes játékokkal, mert nincs elég igazán jó.
De ne azt mondd, hogy minél tervezed ezt, nekem is van millió olyan, amit szeretnék többször végigjátszani, de tudom, hogy sosem lesz idõm rá! Tõled pedig az említett "csodák" is elveszik az idõt...
FF egy ideje csalódás... nagyon sok FF-em van eredetiben sok platformra, de az utóbbi idõben, csak fanyalgok rájuk ez az új MMO fosadék se érdekel.
Illetve a Final Fantasy XIII lehetne még kérdés annak tudatában, hogy nagy rajongónak vallod magad.
Alan Wake nem tudom... a Too Human ugye 1500-at vagy annyit se ér, beszámolók alapján AW 1x végigjátszós, mert hiába jó, 2x-ra már nem üt...
Reach... hát érdekes kérdés. Amennyit eddig beletoltam, annak alapján újra azért nem tolnám. Halo Wars jó dolog mellé, de felesleges mert az összes Halo fan túl van rajta már rég... még én is!
Halo Wars CE... talán az egyetlen amire azt mondom, ok, mert tényleg egy 2x végigjátszásra is érdemes lehet, ráaádul RTS az tipukusan multi.
Na nem mintha a Reach multival bármi gond volna, csak gondolom nem fogsz te annyit Rícselni multiban.
Forza 3 - 12k
Alan Wake - 11k ( + Too Human )
Halo Reach - 12k ( + Halo Wars )
Halo Wars CE volt 14 k anno, de az megérte minden fillérét 😊
Több nekem nincs és nincs is kilátásban, mert amihez fegyverkód jár az alapból ingore pl GeoW. Fable 3on filózok ( a kártya rohadtul nem érdekel benne... ), de ha több lesz mint 12k, akkor jó lesz a sima is.
Enslaveddel kapcsolatban még annyit, hogy kezdõ 12-13k sem fér bele nekem, fõleg, hogy alig telik el pár hónap és majdnem a feléért is vihetõ lesz. Annyi jó játék van, nem kell kapkodni...
Enslaved CE:
Tartalma:
- vaskosabb kartondoboz
- egy kemény kötésû, koncepciós rajzokkal és információkkal bõven megpakolt könyvecske
- egy bónusz korong, rajta a játék eredeti zenéivel
Nem egy hûha, lehetne bõvebb a tartalom, de azért pofás, fõleg a vastag kartontok tetszik, és ahogy nézem 2500 Ft-tal drágább mint a sima, tehát ha már beruházok a játékra, ezt fogom venni.
Ráadásul csak Európában jelenik meg, amcsik nem kapnak. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Castlevania meg ahogy olvastam zseniálisan jó lett, bár engem még a demó annyira nem gyõzött meg, bár az igaz hogy a grafika vmi elképesztõen szép, de a harcrendszer nem jött be. Mindenesetre hiszek a sok pozitív tesztnek, szal nem bántam meg, hogy megrendeltem.
Enslaved-nél viszont nagyon erõs volt a demó, ilyen látványos és hangulatos játékkezdést (nem semmi volt ahogy lekaszáltuk a szabadságszobrot és a növényekkel benõtt felhõkarcolókat) ritkán látni.
Ami még nagyon bejött a Vanquish demója, fõleg a robottal való harc, de azért annyira nem hogy most azonnal meg is vegyem, ez majd jó lesz olyan 5-6k körül fél év múlva.
Nem beszélve arról, hogy a DigitalFoundry is írta, hogy 360-as verzió gyakrabban tud leesni 30 fps alá, mint a PS3-as verzió.
Mellé raktam a PC-st és amellett hogy jóval gyengébben fut, csak a nagyobb felbontás miatt néz ki egy kicsit jobban, nem olyan fogazatos, kb ennyi a különbség. Amúgy meg nagyon jó játék, fõleg egy haverommal coop-ban. 😊 Szóval nem bántam meg.
én is ezen filóztam hogy melyik legyen a 2 közül, de a castlevania lesz a befutó. egyszerûen azért mert legalább duplája játékidõben az enslavednek, arról meg nézek majd full playthrought youtubeon 😊
Amúgy szerintetek is mintha már kevesebb magyar nyelvû játék jelenne meg, vagy csak én látom rosszul?
Ebben az éveben csak a Gothic 4 -rõl tudok ami komolyabb lenne, és kap magyar feliratot.
Þór vígi þessi rúnar
Úgy, ahogy sokan hozzáfogtak pl a Crysis-hoz is, mintha egy sima csõ-FPS lenne... Pl. nem tudtak mit kezdeni a környezet és a technika adta lehetõségekkel, csak végigdarálták, mint egy CoD-ot... Pedig deltán játszva, lopakodva, tervezve és taktikázva, meglepetéseket okozva... Én baromira élveztem!
Egy tár kell egy emberbe, röhej -> rossz lövölde.
Jó, vannak ilyen fogyatékos részei, de ettõl még nem rossz lövölde... 😊
Egyhangú a környezet, sokszor rengeteget kell autókázni, amiben semmi élvezet sincs -> unalmas.
Számomra nagyon bejövõs az atmoszféra, nem bántam a sok autókázást sem -> nem volt unalmas 😊
Az újratermelõdõ ellent remélem nem kell elmagyaráznom. Meg azt se, hogy ez miért szar... (ilúzióromboló - hopp, mégis megtettem).
Megintcsak hozzáállás kérdése. Fel lehet fogni úgy is, hogy erõsítés érkezett, stb. Ez a része tényleg nem volt túl jól megoldva, de egy "statikus", változatlan Afrika sokkal rosszabb lett volna.
ezt amugy fejtsd már ki 😊 delta nehézség alatt egyel nyomtam végig és IMÁDTAM.
Forza.
Meg az is lehet, hogy te vagy hülye hozzá... Á'la Crysis... Ha CoD-szerûen, rambózva állsz hozzá, akkor persze hogy szar... "
Hogy lehet egy fpshez hülyének lenni? 😄
Egy tár kell egy emberbe, röhej -> rossz lövölde.
Egyhangú a környezet, sokszor rengeteget kell autókázni, amiben semmi élvezet sincs -> unalmas.
Az újratermelõdõ ellent remélem nem kell elmagyaráznom. Meg azt se, hogy ez miért szar... (ilúzióromboló - hopp, mégis megtettem).
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mellesleg RDR vs GTA4 nem is kérdés számomra, messze, de nagyon messze jobb játék az RDR.
Másik kérdésem szintén GTA. Az EfLC az csak ilyen sima dvd tokban jelent meg, nincs belõle díszdobozos? Tudna valaki dobni a játékról egy fényképet, amin rajta van a pakk?
I2K GTA gyûjteményére én is eléggé irigy vagyok... van ilyen.
Ferdítés szag van... Fable 2, ráadásul HDD-rõl, GTA4 szintén.
Azért mert eladnak konzolra fél mullió F1et az elsõ héten, pécére meg 11 ezret, de ez csak 1 ok, ami nyomós.