Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ha valaki rendeli, akkor engem is érdekelne egy (nincs kedvem külön a zavvi-ra is regelni).
Az anyagiakat megoldjuk okosba, Budapesten melózom, személyes átvétel mehet napközben.

Þór vígi þessi rúnar

nem.a szórólapon egy MW2 kód volt-természetesen leragasztva.csináltam egy új steam acc-ot,hogy leellenõrizem nem e átverés.nem volt az😊aztán feldobtam vaterára és ott elcseréltem egy BC2 acc-ra.magyarul egy szórólapomba volt a játék😊
Játékokra ez nem áll, éppen tõlük szokás azokat rendelni (bár mi szemszögünkbõl az utóbbi fél évben nem alakultak kedvezõen az árfolyamok), és általánosságban nézve a brit Steam is olcsóbb, mint a "mienk".
Jakuza001
Nem csodalkozom ezen, ugyanis a brittek azok, akiknel altalaban pofatlanul magas arakat kernek el egy mashol sokkal olcsobb termekert.
Neha jobban jarnak, ha mashonnan rendelik meg europan belul, mert meg olcsobban jonnek ki a szallitasi koltseggel egyutt is, mintha helyben szereznek be a termeket.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
remélem nálunk is lesz magyar felirattal..

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sokan erre vártak! <#smile> Dragon Age Origins: Ultimate Edition - 18GBP + 1GBP szállítás ~ 6eHUF. <#taps> <#wink>

The Protector
huh de szerettem én is anno a játékot.
nálunk a haveri körben úgy jellemezték:Jah az az a játék aminek az elsõ 5perce mindenkinél szaggatott,tudi h nálad is.

Nekem megvan eredetiben,vagyis nem tudom h annak lehet-e mondani mert gamestaros ajándék game volt.

Mellesleg még két ilyen agyonértékelt de kevésbé ismert játék van.
Advent Rising
Psichonauts
Kár h az adventnak nem jön folytatása mert nem lett lezárva a történet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Na, ez nagyon kellene nekem, ha nem lenne konzol-exkluzív:

arty
mondjuk, ahogy nézem ez a fejes edisön blurayen nem létezik 😮

szerintem bevárnám 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Rossz helyen kopogtatsz: én ugyanis BD-párttag vagyok. 😊
Már az elsõ posztomban is reagáltam: ha valaki a DVD-minõséggel elégedett tud lenni (párhuzamosan konzolra is céloztam], annak mondhatni "non plus ultra" - példának okádék: Józsi néni Kulipintyóban, ahová még a madár is megfordulni jár.

Ahová a mai, "modern" technológia betört (tehát: az ország-világ felvilágosultabb része), már a Blu-Ray-t is ismerik, de sokan legalábbis "meghaladottnak" "drágának", stb. tartják, és várják a Star Trek-es kristályrögzítést... <#nyes><#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Ja ezt elfelejtettem: Irony Mode On.

arty
Játszhatod X konzolcimet jobb minõségben? Nem.
Nézheted a Predatort 1080p-ben, ha blurayen vásárolod meg? Igen.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ha már létezne X-BoX 720/PS4 az is késõ lenne.

arty
Miért, már létezik XBOX720/PS4?

Bluray ugyanis IGEN.

Forza.

The Protector
asszem nem értem.
Volt egy szórólap amin egy felhaszn név meg jelszó volt és az ahhoz tartozó accouton volt egy vásárolt BC2?És ezt ingyen adják?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

egy számtech boltban volt kirakva egy AMD/ATI szórólap és azon volt rajta a COD:MW2 steam-es kód.és tulképp azt cseréltem erre a játékra,mert az én accom-on már megvan a COD6.sajnos csak két szórólap maradt mire észbekaptam😊
The Protector
Honnan szerezted meg a gamet/accot?

Köszi!
egy szórólapért lett egy BC2-m😊))annyit megért!
lolSL
EA download manager: http://eastore.ea.com/eadm

múltkor láttam egy képen hogy valakinek megvan a Battlefield BC2.namost kéne egy kis segítség:kaptam egy accot-amit egy dobozos verzióval regeltek be- de nem tudom,hogy egyáltalán hova írjam be😊
w77d
énis drágállom a BR filmeket. Van belõlük így is jópár, mert a kedvenceimet megveszem, hogy minél nagyobb felbontáson nézzem, de nagyon sok film a felét neméri mint amiért adnák...

Tinman
Nekem sajnos nincs ennyi sütnivalóm, amatõr vagyok még és leszek is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Talán azért lehet a BR temetésérõl beszélni, mert:

1. Túl drága még mindig az üres adathordozó.
2. Túl drága még mindig az olvasó, az íróról nem is beszélve.
3. Iszonyú drágák a BR filmek.
4. Több olyan technológiáról jelennek meg szinte naponta cikkek, melyek porba alázzák a BR jelenlegi maximális tárkapacitását.

Ezen pontok miatt nem is csoda, ha nem megy a BR elég jól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

giorgio81
Nem ment el, továbbra is várja gazdáját (10.01-ig)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Samsung P2770 - 1920*1080.
Blu-Ray-t is néztem már vele. Természetesen, igazat adok: eredeti DVD-im hányások a BD-tartalmokhoz (meg a jobb minõségû, azaz minimum 720P BD-ripekhez) képest.
De, a szavatosságuk határát feszegetõ konzolok majdnem "egy kutyák" a DVD-vel: akinek megfelel jól tud szórakozni mindegyikkel. Aki igényesebb, az már fanyalog.

Érdekes mód, mások meg a BD-t temetik...

Egyébként mindig érdekes vásárlás elõtt vouchert keresni adott üzlethez a Google segítéségével. Én a Telltale-tõl úgy vásároltam halálra magam, hogy egy 35 dollár feletti ingyenes postázási akciójuk Amerikából, és találtam még egy 20%-os kedvezményt nyújtó vouchert, ráadásul több termékük már eleve kapott egy leárazást.

Persze a hagyományosabb üzleteknél inkább jelképes összeget lehet ehhez képest spórolni, én például kemény 1 fontot faragtam le az Elven Legacy Collection árából 😊
Tinman
Van FULL HD tv-d?

Ha van, akkor tudod, hogy BEHÁNYSZ a DVD-tõl, mert egyszerûen nem FULL HD felbontásra találták ki...
Egész addig elviseli az ember az ilyen kijelzõn a DVD minõséget, amíg nem lát a tévéjén egy nagyfelbontású cuccot... utána átértékeli az életét is :-D

A nextgen konzolokon levõ játékok nagy része tudja a FULL HD-t.

Tinman
Tegnap rendeltem... te pár napja ajánlottad fel, hogy aki ír neked elõször azé. Ilyen felajánlás elég hamar elmegy.

IMYke2.0.0.0
Erre a kijelentésre csak így lehet(ne) reagálni (mert kábé ilyen szintû volt):

Aki 2010-ben X-BoX 360-ra és PS3-ra költ az nem komplett...

giorgio81
még jó hogy szóltam pár napja, hogy van zavvis voucherem, akinek kell odaadom
úgy látszik neked sem kellett a kedvezmény, akármilyen kicsi is, biztos felvet a pénz

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Hát nyilván nem a DVD volt a fõ szempont ugyanis megvan már nekik hanem a körítés, meg a számozottság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
lehet
Blacksheep333
Ugye a game.co.uk-ról lehet MO-ra rendelni?

Az operációs rendszeren is túl...

arty
aki 2010-ben dvdre ennyit költ, az se teljesen komplett 😊

Forza.

Shep
Nem játék ugyan de lehet érdekel itt valakit. 2 haverom ezt vette meg
Jól néz ki bár az ára is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Tegnap bedobtam a kosárba Zavvi-n, több egyéb mellett ;-)
Azért feltétlenül riszpekt, hogy szóltál!<#eljen>

Tinman! Érdekel-e Elven Legacy Collection ennyiért? Mondjuk most nincs raktáron nekik, elvileg várni kell egy hetet.
tototto
hétfõn a váci úti tescoban volt CSS, nem esküdnék meg rá de vagy 5-7 közötti cédulára emlékszem
volt elsõ kiadásos sima Team Fortress 2 is, nem orange boxos gazdaságos, ennek az ára 4000, ha jól emlékszem itt kérdezte valaki régebben, ha nem akkor sorry

Tinman
Neki szólt, õ tudja.

IMYke2.0.0.0
Nem félreérteni...
Ez egy szavazás volt a DVDActive oldalán. S természetesen a "No"-ra szavaztam.
A 3D-flame nem érint, és nem is akarom, hogy érintsen. Felesleges pénzkidobásnak tartom azokat a készülékeket.

arty
dehát most vettél egy 2D-s megjelenítõt 😉 "NO" ?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tegyük hozzá: szerinted.

bakvarnyu
hülyeség

IMYke2.0.0.0
GIGA OFF:

Lehet tippelni, hogy mire szavaztam 😊

DVDActive

ha valakit érdekel:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/starcraft_2_wings_of_liberty_gyujtoi_tartalom_181662984.html
a játékot késõbb még mindig megveheti olcsóbban😊))
nonicks
aha, és ez most mit is akar jelenti?
a játékot?
a víziszonyt?
vagy az újságot?
vagy egyéb dolgot amit még jelenthet?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tinman
Hydrophobia <#eljen>

Danyi95
<#banplz>
Az megérte! 😄

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30