Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anyagiakat megoldjuk okosba, Budapesten melózom, személyes átvétel mehet napközben.
Þór vígi þessi rúnar
Neha jobban jarnak, ha mashonnan rendelik meg europan belul, mert meg olcsobban jonnek ki a szallitasi koltseggel egyutt is, mintha helyben szereznek be a termeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nálunk a haveri körben úgy jellemezték:Jah az az a játék aminek az elsõ 5perce mindenkinél szaggatott,tudi h nálad is.
Nekem megvan eredetiben,vagyis nem tudom h annak lehet-e mondani mert gamestaros ajándék game volt.
Mellesleg még két ilyen agyonértékelt de kevésbé ismert játék van.
Advent Rising
Psichonauts
Kár h az adventnak nem jön folytatása mert nem lett lezárva a történet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Már az elsõ posztomban is reagáltam: ha valaki a DVD-minõséggel elégedett tud lenni (párhuzamosan konzolra is céloztam], annak mondhatni "non plus ultra" - példának okádék: Józsi néni Kulipintyóban, ahová még a madár is megfordulni jár.
Ahová a mai, "modern" technológia betört (tehát: az ország-világ felvilágosultabb része), már a Blu-Ray-t is ismerik, de sokan legalábbis "meghaladottnak" "drágának", stb. tartják, és várják a Star Trek-es kristályrögzítést... <#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5>
Nézheted a Predatort 1080p-ben, ha blurayen vásárolod meg? Igen.
Forza.
Volt egy szórólap amin egy felhaszn név meg jelszó volt és az ahhoz tartozó accouton volt egy vásárolt BC2?És ezt ingyen adják?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egy szórólapért lett egy BC2-m😊))annyit megért!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Túl drága még mindig az üres adathordozó.
2. Túl drága még mindig az olvasó, az íróról nem is beszélve.
3. Iszonyú drágák a BR filmek.
4. Több olyan technológiáról jelennek meg szinte naponta cikkek, melyek porba alázzák a BR jelenlegi maximális tárkapacitását.
Ezen pontok miatt nem is csoda, ha nem megy a BR elég jól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Blu-Ray-t is néztem már vele. Természetesen, igazat adok: eredeti DVD-im hányások a BD-tartalmokhoz (meg a jobb minõségû, azaz minimum 720P BD-ripekhez) képest.
De, a szavatosságuk határát feszegetõ konzolok
Érdekes mód, mások meg a BD-t temetik...
Persze a hagyományosabb üzleteknél inkább jelképes összeget lehet ehhez képest spórolni, én például kemény 1 fontot faragtam le az Elven Legacy Collection árából 😊
Ha van, akkor tudod, hogy BEHÁNYSZ a DVD-tõl, mert egyszerûen nem FULL HD felbontásra találták ki...
Egész addig elviseli az ember az ilyen kijelzõn a DVD minõséget, amíg nem lát a tévéjén egy nagyfelbontású cuccot... utána átértékeli az életét is :-D
A nextgen konzolokon levõ játékok nagy része tudja a FULL HD-t.
Aki 2010-ben X-BoX 360-ra és PS3-ra költ az nem komplett...
úgy látszik neked sem kellett a kedvezmény, akármilyen kicsi is, biztos felvet a pénz
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az operációs rendszeren is túl...
Jól néz ki bár az ára is 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért feltétlenül riszpekt, hogy szóltál!<#eljen>#eljen>
volt elsõ kiadásos sima Team Fortress 2 is, nem orange boxos gazdaságos, ennek az ára 4000, ha jól emlékszem itt kérdezte valaki régebben, ha nem akkor sorry
Ez egy szavazás volt a DVDActive oldalán. S természetesen a "No"-ra szavaztam.
A 3D-flame nem érint, és nem is akarom, hogy érintsen. Felesleges pénzkidobásnak tartom azokat a készülékeket.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/starcraft_2_wings_of_liberty_gyujtoi_tartalom_181662984.html
a játékot késõbb még mindig megveheti olcsóbban😊))
a játékot?
a víziszonyt?
vagy az újságot?
vagy egyéb dolgot amit még jelenthet?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!