Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://store.steampowered.com/sub/2487/
+ ingyenes digitális képregény! 😄
http://www.l4d.com/comic/
Tesóm meg a Skate 3-at akarja megvenni. Demója alapján mondjuk nem rossz, szal még lehet én is elszórakozok majd vele, bár ezért a stílusért nem vagyok oda.
Amúgy érdekes és különéges, de pont emiatt érdekelt. Grafika prevgen ez nem kérdéses, a zene jó mint minden japó játékban, az angol szinkron normális minõségû. Majd egy 10 óra múlva kiderül hogy mennyire jó maga a játék, de a tesztek szerint azzal nem lesz baj.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyelõre pihentetem... na nem azért mert fúúúúj... hanem azért mert egyszerûen jobban érdekelt más. Gyak. 2 órát ha beletoltam... szerintem, ha eltekintünk a béka segge alatti graftól még valami jó is kisülhet belõle.
Szerinted?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyik legtöbbet végigvitt játékaim között van a Warcraft 3 és a Frozen throne kampánya (Egyébként manapság, ha összegyûlik a csapat még mindig toljuk multiban), azt legalább 4x vittem végig már és még tuti neki fogok ülni egyszer-kétszer (ált. 1-1,5 év kihagyás van 2 végigjátszás között)!
lolSL: #9583: Jól értem, hogy a Digitális kiadású CE-hez adnak 48 oldalas DIGITÁLIS képregényt????<#wilting>#wilting>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://www.direct2drive.co.uk/9895/product/Buy-Fallout-New-Vegas-Digital-Collector's-Edition-Download
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"nemhogy egy mai játékkal szemben támassz ilyen elvárást"
Pedig Dragon Age, Fallout 3, a hamarosan megjelenõ New Vegas -hogy csak párat említsek- mind megfelelnek és meg is kell, hogy feleljenek ezen elvárásomnak. Ezért is a 0 napos CE vételezés...
Így van, hóbort... néha nehéz benne logikát keresni.
"A Halo 2 viszont eddig nekem sokkal jobban teszik az elsõnél, de még nem volt is Flood"
Na pont ezért tetszik... mert "MÉG"...
vagy Codename Panzers Phase 1,2?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Tehát napi 12-14 óra csak annak a pár játéknak a többszöri végigjátszására volt elég? 😉 Mindössze arra céloztam, hogy régi kedvenceid közül is alig néhányat játszottál végig sokszor, nemhogy egy mai játékkal szemben támassz ilyen elvárást. De te döntöd el mit támogatsz, illetve mit akarsz a polcodra tenni, én csak megjegyeztem, hogy fonáknak érzem a logikáját. De szerintem sem muszáj mindenben racionálisnak lennünk, végül is a mi hobbink egy hóbort, nem?
A Heavy Rain egyelõre nekem is fekete folt, de az ismert információk alapján ott azért jobban meg lehet kavarni a következményeket. A Fahrenheit esetében a gyõztes befejezés melletti másik kettõhöz csak két különbözõképp kellett elveszíteni a végjátékot. Egyébként újrajátszottam párszor egyes fejezeteket, mert a vége után sem tudtam még egybõl letenni a játékot.
A Halo 2 viszont eddig nekem sokkal jobban teszik az elsõnél, de még nem volt is Flood... Abba is hagytam egy kis idõre, hogy minél tovább megússzam 😄
Hány éves voltam akkor szerinted?
Azóta MUNKA, barátnõk, lakásátépítés, saját verda, etc... el nem hiszem, hogy neked több idõd van ennyi idõsen játszani, mint mondjuk a Diablo 1 idején.
Anno nekem teljesen általános volt, hogy napi 12-14 órát játszottam!
Heavy Rain CE. Rendben beszéljük meg. Fahrenheit 2x végigjátszás volt, elsõre rendkívül, másodikra kissé visszafogottabban élveztem. Hiába döntöttem másképp, ismertem meg más aspektusból a sztorit, az az elegáns és mindent elsöprõ varázs, már csorbult. A sültkrumpli, az másnap is sültkrumpli, csak már nem az igazi.
Nem kell magyaráznom miért említettem a Fahrenheit-et gondolom. NEM játszottam még a Heavy Rain-el, de nem is várok tõle többet, mint a Fahrenheit-tõl, ami durva nagy dicséret így elöljáróban, mert a F. is gyak. 9/10-es cucc nálam.
Na csak jönnek az emlékek... a Resident Evil 4 is 2x végigtolás volt, mert Ada Wong szemszögébõl is érdekelt a sztori.
Valóban nem egy mondatba valók a BSQ és a Fable bármelyik része, ez tény, hiszen BSQ RETTENETES volt, míg a Fable 70%-a egyszerûen csak közepes, maradék 30% kellemes. Sajnos 1%-ot sem tudok mondani, amikor zseniálisnak éreztem volna. Gondolom bennem romlott el valami... vagy nem, mert pl. a Portalt végig zseniálisnak éreztem, ahogy a Shadow Complex nagy részét is.
A Too Human-re nekem mindenki azt mondta, hogy: jó.
Természetesen jobb volt mérföldekkel, mint a BSQ, de nálam csúnyán bukott, egészen konkrétan egy szar játéknak tartom.
Így van: "Egy csomó játék van, amelyre nem adnék 7 pontnál többet (ami véletlenül sem közepest jelent), mégis nagyon jól szórakozom velük."
Halo esetében én is értem, hogy ANNO zseniális volt KONZOLON. A PC-n anno 0-day letolt Halo 1 is egész kellemes élmény volt. A Halo 2 a floodmocsok miatt, már kellemetlenebb élmény, a Halo 3 egy határozottan JÓ játék, az ODST helyenként ZSENIÁLIS, a Wars is sok helyen kifejezetten tetszett, a Reach egyelõre untat, de még az elején vagyok.
Mármint közvetlenül azok után, mielõtt valaki beleköt.
De ezt már sokszor leírtam neked, szóval ne mondd azt, hogy alapvetõen nem a saját korához mértem a játékot! Itt a topikban csak azért emeltem ki 2010-et, mert jó néhány FPS-klasszikust sokkal inkább élvezhetõbbnek tartok annyi év után is (ha meg is kopott), és inkább ajánlanám.
Mindenesetre hasonló menetek után engem a kedvenceim sem érdekelnének, szóval biztos nem mennék el teszternek olyan helyre, ahol nekem való játékot gyártanak 😊
Amúgy még egyszer: nem kéne összemosni a Fable-t a Bikini Samurai Babesszel vagy mivel, de talán még a Too Humannel sem, már csak azért sem, mert a Fable 2-nél az is félrevezetett, hogy az elsõ rész tetszett, és azután másra, többre számítottál. Egy csomó játék van, amelyre nem adnék 7 pontnál többet (ami véletlenül sem közepest jelent), mégis nagyon jól szórakozom velük.
A Halót pedig továbbra is jó FPS-nek tartom, nem közepesnek, csak 2010-ben nehéz lenne könnyû szívvel ajánlani, mert egykor az újításai még elnyomták a hibáit, de ma már nem.
Továbbá amik nem érnek (kábé értékek):
Street legal redline Racing: ~10x
Monster Garage: ~10x
Cross Racing Championship: 15-20x
Battlestation midway: 5x
Rush for berlin: 20-25x
Rush for the bomb: 10x
Panzers Cold War: 20-25x
Þór vígi þessi rúnar
A Haloval kapcsolatos motivációd pontosan u.a., mint az enyém.
3x végigjátszás? Húha... nem is tudom... DE! Egyetlen egy van: Phantasmagoria I. Talán a C&C volt meg 2.5x... nem is tudom. Ja de!
Diablo I. Na kérem azt ha 10x nem játszottam végig, akkor 1x sem... na közben jönnek az emlékek, Duke Nukem 3D legalább 5x letolás.
Akkor nincs szégyenkeznivalóm :-)
A Halóval való motivációimat pedig ezerszer leírtam, ahogy azt is, hogy az a maga idejében konzolon igenis egy jó játéknak számíthatott a PC-s fosport alapján, ha a monotonitása sok zokogást és nyüszítést is okozott. Csak a játék fölösleges 80%-át kellett volna kivágni, és rendben lett volna...
Másrészt nem kétszeres, hanem legalább háromszoros végigjátszásokról volt szó. Be is cseszne, ha minden 100 órás RPG-nek háromszor futnék neki, pedig biztos jó lenne.
Érdekesség (legalábbis nekem az 😊, én legalább háromszor csak az alábbiakat játszottam végig: Dungeon Keepert, Street Rodot, WarCraft II-t és némi jóindulattal a Gothic 2-t (az egyik karakteremmel már nem volt kedvem még egyszer megcsinálni ugyanazt a végjátékot, de a NotR is érhet egy harmadikat).
Vagy az nem tudom, hogy számít-e, ha a CM3-ban nyertem 6 különbözõ csapattal BL-t 😊
Nagyon unalmas volt a RF!
Next PC upgrade: 2022
Pedig annyira nem gáz a RF:G.
Red Faction Guerilla nem kell valakinek belöle az fikarcnyit sem érdekel.
1500-ért vihetitek 😄
Next PC upgrade: 2022