Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Múlt hónapba vettem 3500 HUF-ért a galaxisba az elég olcsó szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atkamon
Nincs valakinek Saboteur occsóér eladó?😊

Totti5
alapmû!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Na azért remélem egy hét alatt megjön, legutóbb 5 nap alatt itt volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ennek most eléggé örülök... kiválóan passzol a Stalker kollekcióim mellé :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
2-40 nap

Forza.

balee4
Zavvi-n ha visszajeleztek, hogy order dispatched, átalában hány nap alatt ér ide a csomag? 3-5 napot írnak, (gondolom ez csak munkanap) tehát legkésõbb jövõ szerdán itt kéne lennie a csomagnak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

CoD4, CoD:MW2, FlatOut2, ja és pár GS teljes játék
lolSL
Steamen L4D1+L4D2 csak 7 €.

http://store.steampowered.com/sub/2487/

+ ingyenes digitális képregény! 😄
http://www.l4d.com/comic/

balee4
Grat, ezt majd én is be akarom idõvel szerezni, most ezen a héten jön vagy max jövõ hét elején az Enslaved CE (mégis úgy döntöttem, hogy megveszem), jövõ héten vmikor zavvi-ról a Castlevania Lords of Shadow.
Tesóm meg a Skate 3-at akarja megvenni. Demója alapján mondjuk nem rossz, szal még lehet én is elszórakozok majd vele, bár ezért a stílusért nem vagyok oda.

Totti5
Megcsináltam az elsõ küldit, meg az elsõ bosst. Ezeknek az eleje mindig olyan ide oda rohangálás, mire valami kisül belõle, meg bárány leölés xpért😄

Amúgy érdekes és különéges, de pont emiatt érdekelt. Grafika prevgen ez nem kérdéses, a zene jó mint minden japó játékban, az angol szinkron normális minõségû. Majd egy 10 óra múlva kiderül hogy mennyire jó maga a játék, de a tesztek szerint azzal nem lesz baj.

Tinman
Gratz!

Egyelõre pihentetem... na nem azért mert fúúúúj... hanem azért mert egyszerûen jobban érdekelt más. Gyak. 2 órát ha beletoltam... szerintem, ha eltekintünk a béka segge alatti graftól még valami jó is kisülhet belõle.

Szerinted?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ha felgyújtom és a lánchidról vetem alá magamat, akkor ez lesz az oka:

😊

Tinman
Meg egy tintapatron kupont, ami által majd kinyomtathatod <#eljen>

Shep
Az jó akkor, mert az AP-ban is rphadtul tetszik ,hogy minden döntés máshogy alakítja történetet és van vagy 30 féle befejezése. mondjuk a Heavy Rain-el lehet, hogy sosem fogok játszani, mert ps3-at biztos nem vennék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pc-s RPG-s nézõpontoddal nem tudok egyetérteni! Ha valami jó azt én egyszerûen nem tudom letenni! Még akkor is játszom vele, ha csak napi 30 perc 1 órám van rá! Nekem az az idõ is felüdülés, ha jó játékkal játszom!

Egyik legtöbbet végigvitt játékaim között van a Warcraft 3 és a Frozen throne kampánya (Egyébként manapság, ha összegyûlik a csapat még mindig toljuk multiban), azt legalább 4x vittem végig már és még tuti neki fogok ülni egyszer-kétszer (ált. 1-1,5 év kihagyás van 2 végigjátszás között)!

lolSL: #9583: Jól értem, hogy a Digitális kiadású CE-hez adnak 48 oldalas DIGITÁLIS képregényt????<#wilting>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Mivel 4 karakterrel vagyunk párhuzamosan, ún. befejezés változatok vannak, szóval a végén mindegyik szereplõ és fõbb karakter sorsát bemutatja a játék, így ha egy kicsit vmit másképpen csinálunk, már más lesz a befejezés. Szóval rengetegféle befejezés van. Én olyan 5-6-ot értem el eddig.

Tinman
Kérlek engedd meg, hogy neved elsõ három betûjét használjam...

lolSL
fallout new vegas digitális collectors edition D2D exkluzív 48 oldalas képregénnyel

http://www.direct2drive.co.uk/9895/product/Buy-Fallout-New-Vegas-Digital-Collector's-Edition-Download

Shep
Hány fajta befejezése van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Persze, egész nap újra és újra u.a. a címeket toltam :-DDD <áfkorz nát>

"nemhogy egy mai játékkal szemben támassz ilyen elvárást"

Pedig Dragon Age, Fallout 3, a hamarosan megjelenõ New Vegas -hogy csak párat említsek- mind megfelelnek és meg is kell, hogy feleljenek ezen elvárásomnak. Ezért is a 0 napos CE vételezés...
Így van, hóbort... néha nehéz benne logikát keresni.

"A Halo 2 viszont eddig nekem sokkal jobban teszik az elsõnél, de még nem volt is Flood"

Na pont ezért tetszik... mert "MÉG"...

Carlos
akkor még nem voltam a csapatban. A phase 2 patchelése közben érkeztem.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Heavy Rain messze durvább mint a Fahrenheit, sokkal mélyebb, reálisabb sztori (ami akár megsiratni is képes az embert, legalábbis hasonló érzéseket hoz elõ az emberbõl), rengeteg elágazási lehetõség, élvezetes játékmenet, és nemcsak a végén ágazik többfelé a sztori, hanem tényleg minden cselekedet képes befolyásolni a végét, akár meg is "halaszthatjuk" a karaktereket. Zseniális játék.

nonicks
és a S.W.i.N.e.?
vagy Codename Panzers Phase 1,2?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Anno nekem teljesen általános volt, hogy napi 12-14 órát játszottam!

Tehát napi 12-14 óra csak annak a pár játéknak a többszöri végigjátszására volt elég? 😉 Mindössze arra céloztam, hogy régi kedvenceid közül is alig néhányat játszottál végig sokszor, nemhogy egy mai játékkal szemben támassz ilyen elvárást. De te döntöd el mit támogatsz, illetve mit akarsz a polcodra tenni, én csak megjegyeztem, hogy fonáknak érzem a logikáját. De szerintem sem muszáj mindenben racionálisnak lennünk, végül is a mi hobbink egy hóbort, nem?

A Heavy Rain egyelõre nekem is fekete folt, de az ismert információk alapján ott azért jobban meg lehet kavarni a következményeket. A Fahrenheit esetében a gyõztes befejezés melletti másik kettõhöz csak két különbözõképp kellett elveszíteni a végjátékot. Egyébként újrajátszottam párszor egyes fejezeteket, mert a vége után sem tudtam még egybõl letenni a játékot.

A Halo 2 viszont eddig nekem sokkal jobban teszik az elsõnél, de még nem volt is Flood... Abba is hagytam egy kis idõre, hogy minél tovább megússzam 😄
Tinman
Dájrekt nem érted?

Hány éves voltam akkor szerinted?

Azóta MUNKA, barátnõk, lakásátépítés, saját verda, etc... el nem hiszem, hogy neked több idõd van ennyi idõsen játszani, mint mondjuk a Diablo 1 idején.
Anno nekem teljesen általános volt, hogy napi 12-14 órát játszottam!

Heavy Rain CE. Rendben beszéljük meg. Fahrenheit 2x végigjátszás volt, elsõre rendkívül, másodikra kissé visszafogottabban élveztem. Hiába döntöttem másképp, ismertem meg más aspektusból a sztorit, az az elegáns és mindent elsöprõ varázs, már csorbult. A sültkrumpli, az másnap is sültkrumpli, csak már nem az igazi.
Nem kell magyaráznom miért említettem a Fahrenheit-et gondolom. NEM játszottam még a Heavy Rain-el, de nem is várok tõle többet, mint a Fahrenheit-tõl, ami durva nagy dicséret így elöljáróban, mert a F. is gyak. 9/10-es cucc nálam.

Na csak jönnek az emlékek... a Resident Evil 4 is 2x végigtolás volt, mert Ada Wong szemszögébõl is érdekelt a sztori.

Valóban nem egy mondatba valók a BSQ és a Fable bármelyik része, ez tény, hiszen BSQ RETTENETES volt, míg a Fable 70%-a egyszerûen csak közepes, maradék 30% kellemes. Sajnos 1%-ot sem tudok mondani, amikor zseniálisnak éreztem volna. Gondolom bennem romlott el valami... vagy nem, mert pl. a Portalt végig zseniálisnak éreztem, ahogy a Shadow Complex nagy részét is.

A Too Human-re nekem mindenki azt mondta, hogy: jó.
Természetesen jobb volt mérföldekkel, mint a BSQ, de nálam csúnyán bukott, egészen konkrétan egy szar játéknak tartom.

Így van: "Egy csomó játék van, amelyre nem adnék 7 pontnál többet (ami véletlenül sem közepest jelent), mégis nagyon jól szórakozom velük."

Halo esetében én is értem, hogy ANNO zseniális volt KONZOLON. A PC-n anno 0-day letolt Halo 1 is egész kellemes élmény volt. A Halo 2 a floodmocsok miatt, már kellemetlenebb élmény, a Halo 3 egy határozottan JÓ játék, az ODST helyenként ZSENIÁLIS, a Wars is sok helyen kifejezetten tetszett, a Reach egyelõre untat, de még az elején vagyok.

Totti5
Mármint a Halo 1é. Az igen.

én a Half-Life és a NOLF után vágtam bele, és visszasírtam azok pályáit, változatosságát.

Mármint közvetlenül azok után, mielõtt valaki beleköt.
Jaj már! A Halo monoton pályái kis híján a Wolfenstein 3D szintjén vannak, én a Half-Life és a NOLF után vágtam bele, és visszasírtam azok pályáit, változatosságát.

De ezt már sokszor leírtam neked, szóval ne mondd azt, hogy alapvetõen nem a saját korához mértem a játékot! Itt a topikban csak azért emeltem ki 2010-et, mert jó néhány FPS-klasszikust sokkal inkább élvezhetõbbnek tartok annyi év után is (ha meg is kopott), és inkább ajánlanám.
Carlos
Az én agyam is azóta dobálja a gépszíjjat ha RTS-t látok.

Þór vígi þessi rúnar

OK, az "amik nem érnek" részt ugrotta a szemem.

Mindenesetre hasonló menetek után engem a kedvenceim sem érdekelnének, szóval biztos nem mennék el teszternek olyan helyre, ahol nekem való játékot gyártanak 😊
Totti5
2010ben a Ríccsel kell játszani, vagy a 3al és az ODSTvel. 1-2 jó volt anno ( megérdemelt minden elismerést ), mint ahogy a prevgen játékok 100%a, amik ma már nem ütnek, mert olyan csudák vannak már amikkel nem tudnak versenyezni. Mindent a maga idejében kell nézni, de ha késõbb jut rá sor, akkor a sutaságokon kár fennakadni.

Carlos
Ez volt a munkám. 😊
Hidd el, azóta rá se néztem egyikre se!

Þór vígi þessi rúnar

Ezeket a Stormregion RTS-eket nem beteges ennyiszer? Tudom, hogy dolgoztál ott, de akkor is ijesztõen hangzik 😊
Tehát ennyi játékot játszottál kettõnél többször végig, de a Heavy Rain CE azért nem érdekelt volna, mert abban is csak maximum kétszeri végigjátszás van, mint a gyûjteményed 99%-ában? Világos 😉

Amúgy még egyszer: nem kéne összemosni a Fable-t a Bikini Samurai Babesszel vagy mivel, de talán még a Too Humannel sem, már csak azért sem, mert a Fable 2-nél az is félrevezetett, hogy az elsõ rész tetszett, és azután másra, többre számítottál. Egy csomó játék van, amelyre nem adnék 7 pontnál többet (ami véletlenül sem közepest jelent), mégis nagyon jól szórakozom velük.

A Halót pedig továbbra is jó FPS-nek tartom, nem közepesnek, csak 2010-ben nehéz lenne könnyû szívvel ajánlani, mert egykor az újításai még elnyomták a hibáit, de ma már nem.
Carlos
diablo 1 az nekem is kábé 15-20 végigtolás volt. A kettõ már csak olyan 3. A pharaoh is olyan 5 körül, Fallout 1 olyan 3, Fallout 3 is 2.5.

Továbbá amik nem érnek (kábé értékek):
Street legal redline Racing: ~10x
Monster Garage: ~10x
Cross Racing Championship: 15-20x
Battlestation midway: 5x
Rush for berlin: 20-25x
Rush for the bomb: 10x
Panzers Cold War: 20-25x

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Mivel 6.5-öt mondtam rá, amit késõbb 7-re javítottam, így pontosan illik a közepes játékok listámba.

A Haloval kapcsolatos motivációd pontosan u.a., mint az enyém.

3x végigjátszás? Húha... nem is tudom... DE! Egyetlen egy van: Phantasmagoria I. Talán a C&C volt meg 2.5x... nem is tudom. Ja de!
Diablo I. Na kérem azt ha 10x nem játszottam végig, akkor 1x sem... na közben jönnek az emlékek, Duke Nukem 3D legalább 5x letolás.
Akkor nincs szégyenkeznivalóm :-)

Ki beszélt a Fable 2-rõl? Az valóban lángoló fényoszlop némelyikhez képest, amirõl beszámolsz 😛

A Halóval való motivációimat pedig ezerszer leírtam, ahogy azt is, hogy az a maga idejében konzolon igenis egy jó játéknak számíthatott a PC-s fosport alapján, ha a monotonitása sok zokogást és nyüszítést is okozott. Csak a játék fölösleges 80%-át kellett volna kivágni, és rendben lett volna...

Másrészt nem kétszeres, hanem legalább háromszoros végigjátszásokról volt szó. Be is cseszne, ha minden 100 órás RPG-nek háromszor futnék neki, pedig biztos jó lenne.

Érdekesség (legalábbis nekem az 😊, én legalább háromszor csak az alábbiakat játszottam végig: Dungeon Keepert, Street Rodot, WarCraft II-t és némi jóindulattal a Gothic 2-t (az egyik karakteremmel már nem volt kedvem még egyszer megcsinálni ugyanazt a végjátékot, de a NotR is érhet egy harmadikat).

Vagy az nem tudom, hogy számít-e, ha a CM3-ban nyertem 6 különbözõ csapattal BL-t 😊
arty
nagyon élveztem az RFG-t, kár, hogy a folytatás valami horrorrá avanzsált 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
Add hozzá a postaköltséget is...

wesker24
Most 9,95 Fontos áron van jelenleg !

grebber
10,94Font = 3429ft-ot vontak le!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Zavii ? Mert ott van kb 3100 Ft-ért !
grebber
Egyszer bõven elég volt belõle akkor inkább Metro viszem végig 100x.
Nagyon unalmas volt a RF!

Totti5
Annyira nem, csak a fejlesztõk sem tudják hogy mit kezdejenk a sorozattal. Össze vissza vannak a részek, mint ha nem is ugyan az a sorozat lenne... most majd az újba jönnek a zélienek, meg darkos lesz. Fearnál is ez a helyzet, de hogy abból mi lett, te jó ég...

Tinman
Még a 321 Ft-os Fontnál rendeltem belõle... lassan itt kéne legyen.
Pedig annyira nem gáz a RF:G.

grebber
Na megrendeltem a Metro 2033-at.Ha nem változik nagyon a font akkor 3500ft lesz.
Red Faction Guerilla nem kell valakinek belöle az fikarcnyit sem érdekel.
1500-ért vihetitek 😄

wesker24
Amugy az Olbliviont én 40-es szinten hagytam abba máig nem vittem végig vagyis csak a föküldetés final missionje van hátra ! Azért nem csináltam még meg mert akkor bezárodnak az Oblivion kapuk ! xD

Inkább a mellékküldetésekre koncentráltam mert a main story missionok igy is elég rövidek !