Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a gumiszobában nyitották ezt a topikot, tessék hát kulturáltan vitatkozni, kincseket mutogatni, és játékokról, más dolgokról eszmét cserélni...
Legyetek példamutatóak...
[és kaptok úttörõ jelvényt is, jutalmul, ígérem <#nyes>#nyes>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ennek viszont TUDOM, hogy van topikja. szal lécc ne itt.
Forza.
Ha épp kapcsolódik. Vagy nem korrumplája a mentéseidet. Satöbbi. 😉 Messze nem tökéletes, bár hónapok óta nincs vele gond (mióta nem használom annyira aktívan 😄 )
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem kérünk a fölösleges vitából (a Steames vitából sem)!<#ejnye1>#ejnye1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nekik nincs topikuk???
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
The Force Unleashed 2-bõl akarom még a CE-t, game-n "csak" 16k.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy hatalmas grat!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Live, mint fos kliens :-D Muhahah! Totti merre vagy?
Úgy utálom az ilyen klienseket, mint állat, de a Live elõtt fejet kellett hajtsak. Aki használja, tudja, hogy minõséget képviselõ kliens.
Ja-ja, Fallout ügyben kent w8 2 dánlód dö cracked exe :-D
Krumplit kiástátok már, vagy Tesco-ban veszitek?
Amúgy érdekes, a Live-ot meg egyéb fos klienseket vigyorogva használod, de pont már a Steam lett a 85., ahol betelt a pohár... 😄
Amellett pedig, hogy támogattad a 4A Games-t, szavaztál egyet a Steam-re is 😊
Jajj, de gagyizás még csak most kezdõdik, Fallout NV, stb... 😄
A LE tartalma:
-30 oldalas artbook
-soundtrack
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egy bajom volt vele, hogy hamar vége lett. amúgy csodálatos.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De csak úgy megjegyzem: azzal, hogy megvetted, voksoltál egyet a Steam-re! <#wink>#wink> <#taps>#taps>
Meg látom, az intelligencia is megint lecsapódott egy újabb gagyi aláírás formájában! <#taps>#taps>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
szerintem jó kis játék
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Jóféle az a Nier. Bossok jók! lehet hardon kellett volna mert eddig nem volt különösen problémám, de van benne kis platform, több fordulós ötletes boss, harcok meg minden, és ott a grafika is kellemes és látványos, amúgy siralmas😊, de van benne valami egyediség, a történet érdekes, a zene ütõs!, ez a könyv és a képességek meg méginkább. Még most is tutorial hegyeket kapok az arcomba, de az ugye nem 10 órás játék, hanem onnantõl kezd érdekes lenni😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kedvencem mikor a pályák elején dumál a fõhõs:
link
Már készül a Metro 2034 is, nagyon várós.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑