Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Újfent szólok - bármilyen egyértelmûen szító hozzászólást törlök. Legyen az PC vs konzol, STEAM vs. PC, digit vs doboz téma.
Nem a gumiszobában nyitották ezt a topikot, tessék hát kulturáltan vitatkozni, kincseket mutogatni, és játékokról, más dolgokról eszmét cserélni...
Legyetek példamutatóak...

[és kaptok úttörõ jelvényt is, jutalmul, ígérem <#nyes>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
már itt kezdõdik a konzol vs pécézés 😞((

ennek viszont TUDOM, hogy van topikja. szal lécc ne itt.

Forza.

arty
"Úgy utálom az ilyen klienseket, mint állat, de a Live elõtt fejet kellett hajtsak. Aki használja, tudja, hogy minõséget képviselõ kliens."

Ha épp kapcsolódik. Vagy nem korrumplája a mentéseidet. Satöbbi. 😉 Messze nem tökéletes, bár hónapok óta nincs vele gond (mióta nem használom annyira aktívan 😄 )

Forza.

Tinman
Megoldom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Steames játékok elõször a Steamet telepítik fel. Miután feltelepült a Steam, az után kell csinálni egy profit, és majd csak utána fogja engedni magát a játékot telepíteni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

NEOreg3
ha jól rémlik, akkor a steam-et igénylõ játékokat addig fel sem tudod telepíteni, amíg nem párosítod a kulcsot az accountoddal, szóval nem csak egy cracked exe, hanem a full iso-t kell majd letöltened (nem mintha ez akkora érvágás lenne, csak megjegyeztem)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

robotnyk
thx, hét elején is jöhettél volna :p
Már megint valaki kritizálja valahol a konzolokat.<#levele> Én ugyan úgy megnézem a konzolra vet játékok képeit, mint amiket PC-re vesznek az emberek (és közben irigykedek, és csorgatom némely játék után a nyálam).<#papakacsint>
Nem kérünk a fölösleges vitából (a Steames vitából sem)!<#ejnye1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

wedge31
Valszeg arra gondol hogy van egy konzolos forum is, csak hát azt gyakorlatilag a kutya se látogatja max ha flamelni akar valaki...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Éljen a platformrasszizmus! <#levele>
balee4
Miért ne rakhatnánk be ide a konzolos vételeinket?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem tudjátok hogy a Secret files: tunguskának csak a cool games kiadása jelent meg nálunk, vagy volt másik kiadás is?

már itt is kezdõdik a konzolozás <#levele>
nekik nincs topikuk???
Atkamon
Help gomb, "How much is delivery?"...
2.95 font.

balee4
Apropó game-en mennyi a postaköltség?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ok sejtettem, nem figyeltem. Szép kiadás egyébként, sõt..., de rohadt drága, 20k ahogy nézem. Nekem csak a sima lesz, de Enslaved-bõl a CE, ami nagyjából ugyanezt tartalmazz 14k-ért.

The Force Unleashed 2-bõl akarom még a CE-t, game-n "csak" 16k.

IMYke2.0.0.0
Azt írja: "LE tartalma"... szerintem ez a "Limited".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Jó is lenne ha ez lenne a sima...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Most ez a sima vagy az LE? Mert, ha sima akkor durva..., nekem remélhetõleg jövõ héten jön zavvi-ról. Így 1500 Ft-t spórolok. 😄

Amúgy hatalmas grat!

wesker24
Dark Messiah <#eljen>
Ma Egerben jártam és csak nem tudtam otthagyni Ezeket<#taps>

zzeN
Platinum-ból.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Mink' is dikmán!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Kertben van krumpli már rég felszedtük felástuk elraktuk a takarmányosba ! XD
Tinman
Falhoz állítani! Kivégezni! Kimaradt a h betû... van, hogy szavakat hagyok ki. Mióta vakon gépelek, sokat elütök... küldd a SWAT-ot.

A Live, mint fos kliens :-D Muhahah! Totti merre vagy?

Úgy utálom az ilyen klienseket, mint állat, de a Live elõtt fejet kellett hajtsak. Aki használja, tudja, hogy minõséget képviselõ kliens.

Ja-ja, Fallout ügyben kent w8 2 dánlód dö cracked exe :-D

Tinman
Gondoltam nem kéne ennél jobban szarráoffolni a topicot, de tõlem beszélhetünk róla.

Krumplit kiástátok már, vagy Tesco-ban veszitek?

Csak így kapásból: eighth akar az lenni...

Amúgy érdekes, a Live-ot meg egyéb fos klienseket vigyorogva használod, de pont már a Steam lett a 85., ahol betelt a pohár... 😄

Amellett pedig, hogy támogattad a 4A Games-t, szavaztál egyet a Steam-re is 😊

Jajj, de gagyizás még csak most kezdõdik, Fallout NV, stb... 😄

robotnyk
honnan van?
zzeN
Castlevania: Lords of Shadow

A LE tartalma:
-30 oldalas artbook
-soundtrack

tototto
ha nem akarod regelni a kulcsot steamre én örülnék neki, ne porosodjon ott szegénykém a dobozban felhasználatlanul 😊

bertino
ne priviben, nyomassa csak vakvilágnak közre fórumon, ne féljél.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tinman
Pü-ben jöhetnek a hibák. Thx!

Tinman
2 mp a craceket bemásolni. Nincs 85. béna kliens. Így van! Voksoltam arra, hogy a Stalker csapatból kivált brancs, érdemes a pénzemre...mi ezzel a gond? Jah, hogy nem sztímen vettem az fáj? :-D

Apus
<#szeret>
egy bajom volt vele, hogy hamar vége lett. amúgy csodálatos.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

wedge31
Arrol az akcióról lemaradtam, de 3500-öt nekem vastagon megér mert jó játéknak tartom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atkamon
Nézd át az aláírásod nyelvtanját, nem éppen jó 😊

Minden gagyizásnak a teteje... Gratulálok! <#taps>

De csak úgy megjegyzem: azzal, hogy megvetted, voksoltál egyet a Steam-re! <#wink> <#taps>

Meg látom, az intelligencia is megint lecsapódott egy újabb gagyi aláírás formájában! <#taps>

Én 2000-ért vettem múltkor akciósan... lehet többet kellett volna venni<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ez engem kevésbé érint... Razor911 iz dö kjúr.

Remélem elõbb-utóbb lesz a Baldur's Gate 2 + kieg is, utána meg egy hatalmas leárazás és megveszem az összeset <#nevetes1>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Firerock
ha késõbb se lesz érdeklõdõd akkor megvenném😄
szerintem jó kis játék

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Közben azért bejelentették a Bordeland GOTY Edition,korai Duke Nukem demó hozzáféréssel.Én meg közben nyomom a MOH open beta-t,sokan szidják de nekem nagyon bejön
nekem is megvan én is imádom.egy baj van vele:szereti a steam-et😊)))
Icewind Dale Complete a GOG-on! <#smile>

Totti5
😊

Jóféle az a Nier. Bossok jók! lehet hardon kellett volna mert eddig nem volt különösen problémám, de van benne kis platform, több fordulós ötletes boss, harcok meg minden, és ott a grafika is kellemes és látványos, amúgy siralmas😊, de van benne valami egyediség, a történet érdekes, a zene ütõs!, ez a könyv és a képességek meg méginkább. Még most is tutorial hegyeket kapok az arcomba, de az ugye nem 10 órás játék, hanem onnantõl kezd érdekes lenni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Jah, ne is mondd... na majd írok róla pár sort, ha végigrágtam ;-)

Totti5
Rícs után a Metro AI szánalmas lesz, de ettõl eltekintve majdnem tökéletes élmény volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Tyûûûû nem semmi milyen jó véleménnyel vagytok róla... egyre inkább várom, hogy játszhassak vele :-)

Tinman
Kb. 1.5 hónapig 1990 Ft volt galaxisban... hogy a fenébe tudtad kihagyni?

davidka003
Hatalmas játék. 9/10 simán.
Kedvencem mikor a pályák elején dumál a fõhõs:
link
Már készül a Metro 2034 is, nagyon várós.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;