Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó pár játék elkelt, ezért frissült a lista. De van még mibõl válogatni!

http://www.eladojatek.atw.hu/eladojatek_friss.rar

Hajrá, szinte ingyen van😉

Kane and Lynch 2: Dog Days Limited Edition - 4990HUF

Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition - 2990HUF

#9700: Én ezt az oldalt ajánlom! Itt csak beírod a keresett játék címét és kiírja, hogy hol található és milyen árakon, olcsóbbtól a drágább felé! <#smile> Nagyon jó oldal, már 1x ajánlottam itt! <#wink>

grebber
Banner? Pl még The Hut

Next PC upgrade: 2022

Doki17
Ismertek még ilyen oldalakat mint a Zavii meg a Game.co.uk?

Tinman
A szar az szar, ne válogass :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elég picike pont vagy te ahhoz... 😊

Nálunk MM híján nincs ilyen probléma. Nálunk csak Tesco van, nulla kínálattal.
Tinman
Ezen én is gyakran elcsodálkozok, amikor bedobtok ide 990-ért MM-bõl olyat, ami nálunk szintén MM-ben 5k ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Most vettem Iceakos-tól 4200 ms pontot... mindegy mit csinálok, csak összekenhessem szarral a sztímet... teccikérteni? :-D

Tinman
Akkor kapásból kiesek... :-D

grebber
Szerintem kiadhatná már igazán magyarul õket a magyar forgalmazó ha már a jogokat megvették!

Empire Total War és Napoleon Total War Game of the Year Edition
itthonról: 11.690 Ft postaköltség nélkül,
angliából: ~6.000 Ft postaköltséggel!

Szerintetek?

FrezeR
Az tök jó de sajnos a nyíregyházi mm-ben még mindig 8 ezerért adják a Dirt 2-t...nem értem mi ez a nagy különbség.:S

Én is meg fogom venni, amint lesz ráfordítható keret! Baromira bejönnek ezek az "erõs hangulatú" játékok!

<#eljen>

Jaj, de jó, hogy csak egy betû maradt ki, rá lehet fogni az elgépelésre 😊

A Live, mint fos kliens, igen, én (fõleg régebben) rengeteget szívtam vele... De hülye user-eknek ez sem való ám, mert ehhez is van jelszó, amit meg kell jegyezni... Arra lennék kíváncsi, ha ezt is "elusererrorkodod", hogy fogod majd visszaszerezni 😊

Az exe töltögetésrõl meg annyit, hogy kénytelen leszel letölteni hozzá a teljes iso fájlt is...

Angol ügyben még annyi, hogy nem kellene ezt erõltetni, mert baromi szar a kiejtésed, és amúgy is nagyon butának hat ez az erõltetett magyar fonetikus írásmód. De ha te büszkén vagy ilyen igénytelen, akkor hajrá.

bakvarnyu
Te kis seftes! Barátságos boritoja van annak a játéknak <#vigyor5>

grebber
Hétfõn adták fel péntekre meg is jött de csak ma tudtam értemenni.

Metro 2033

Majd a Red Factiont belerakom tokba meg nyomtatok neki valami borítót azt 1500-1800-ért csak elviszi valaki!

Én utálom a magyar szinkronokat, de ez egész tûrhetõ volt.
Ha meg nem tetszik, akkor meg lehet oldani hogy angol legyen a hang, és magyar legyen a felirat.

Esetleg valaki, aki nem elvakult szinkronrajongó, el is árulhatja, hogy mennyire gáz vagy nem gáz az angolhoz képest.
Tinman
MM.

Amúgy az ne látszik, de Penumbra magyar szinkronnal, vastag tokos, 490 Ft volt, négyszázkilencven, igen <#ijedt>

FrezeR
hol vetted õket?

ja hogy olvasnom kellene😊))
IMYke2.0.0.0
Zavarba hoztál. <#pironkodó smiley> Kedves Tõled 😊
Azért, élj még 60-70 évig nekünk 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mass Effect-et honnan?
Tinman
Jah... hát gondolod, csak azt kapnád? :-D
Ennyivel tartozom a fordításaid miatt... aztán azt hiszed viccelek, pedig nem :-)

IMYke2.0.0.0
Nekem nehogy meghalj ám! 😊 Annyira nem fontos nekem a "Por 1-2" 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ennyiért még nekem is megérte, ráadásul vannak achik :-)

I2k: Rád hagyom... így megfelel? :-)
Metro ügyben még nem tudok nyilatkozni, de feltétenül megteszem, ha eljutok odáig... GTA4-et kellene Halo Reach után folytatnom... elég jó volt ez a Reach, hagyom kicsit leülepedni.

Wesker: Jó az 1! Nagyjából a negyedét megcsináltam és nagyon jó volt, de sajna gyenge pillanatomban feladta egy helyen, mert anno nehéznek tartottam.

bulba
<#eljen><#eljen> Dirt 2-t kéne nekem is újítani.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

wesker24
Vazzeg elirtam nincs is Xboxom Ninja Blade akart lenni ! xD
wesker24
Ha már hack'n slash !

DMC3 2x DMC4 5x Gow1 3x Gow2 3x Ninja Gaiden 3x Darksiders Not yet finished !
wesker24
Én is csak az DMC 3-al és a DNC 4-el játszottam !

Habár most hogy jó a Ps2 lehet bepotolom az 1-et is meg a 2-öt is !

Dmc3-csak 2x viszont a DMC 4 annyira jó volt hogy azt 5x ! xD

IMYke2.0.0.0
A "Metro 2033" engem rettentõ mód nem fogott meg - pedig NEM is az elsõ "pályáig" játszottam vele.
A Mesterséges Intelligencia vergõdésén felül elég sok minden felhúzott, amikre már "freudi" módon nem emlékszem.

IMYke2.0.0.0
Postaköltségért elviszem - ha akarod- azokat az autósokat, mert nem kellenek neked 😊)))

Tinman
Na most Metro vételem után ezeket kacatoknak tartom, de az az én hibám, mert autózni ritkán van kedvem... DMC esetén, meg elõbb az elsõ 3-at kéne letolni, csak rém béna vagyok benne. Bezzeg Bayonetta ment ^^

Totti5
Teljesen más stílus! Bajonetta, DMC, Ninnya Gayden az egy súlycsoport. GoW, Dante és Castlavania a másik. Darksiders meg megint más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Persze csak a God Of War meg a Darksiders után ! xD
Totti5
Dirt 2 kellene ezresé boxra... de hát ez egy álom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Ez neked jelentéktelen DMC 4 is The Best ! xD
Tinman
Jelentéktelen kacatok, de ontopic:

Üdv,
Az utóbbi idõkben ezekkel a játékokkal lettem gazdagabb.)

Õk egyben érkeztek.14kba kerültek innenn sgrõl kötettet az Üzlet,szinte csak a celofán került le róluk,mondhatom zsír újak.Egyik legjobb vétel volt a vörösIszapKrízis óta.

Õk pedig külön külön Jöttek.Az Xes Strangehold 2700ft,blokkal mellékelve kaptam amin 19.000ft szerepelt vásárláskor😮
a Hawx kemény 500ftba fájt,a többiek pedig 1000ft/db áron tipegtek ide óbudára

grebber
Hétfõn adták fel!

Shep
Így már ok. Mikor rendelted meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Warez Lost Planet 2-vel nem lehet multizni, pénzt kiadni azért a fosért nem éri meg.
Még nem jött meg sajnos😞

Shep
Ezt a mondatodat én nem értem, bocs. Metro nem jött még meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Warezzal meg nem is lehet megvenni meg nem érdemes.

Shep
Úgy tûnik egyáltalán nem, hacsak nincs 4 haverod akikkel össze tudod egyeztetni a közös játékokat. Viszont mivel tudtommal még mindig nincs neted így aztán ...

IMYke2.0.0.0
Kérdés: Lost Planet 2 mennyire éri meg a várakozást?

tototto
megvolt már minden, de megvettem azért az új karakterpakkot is, kis zsebpénz a kedvenc fejlesztõcsapatomnak 😄