Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.eladojatek.atw.hu/eladojatek_friss.rar
Hajrá, szinte ingyen van😉
Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition - 2990HUF
#9700: Én ezt az oldalt ajánlom! Itt csak beírod a keresett játék címét és kiírja, hogy hol található és milyen árakon, olcsóbbtól a drágább felé! <#smile>#smile> Nagyon jó oldal, már 1x ajánlottam itt! <#wink>#wink>
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Live, mint fos kliens, igen, én (fõleg régebben) rengeteget szívtam vele... De hülye user-eknek ez sem való ám, mert ehhez is van jelszó, amit meg kell jegyezni... Arra lennék kíváncsi, ha ezt is "elusererrorkodod", hogy fogod majd visszaszerezni 😊
Az exe töltögetésrõl meg annyit, hogy kénytelen leszel letölteni hozzá a teljes iso fájlt is...
Angol ügyben még annyi, hogy nem kellene ezt erõltetni, mert baromi szar a kiejtésed, és amúgy is nagyon butának hat ez az erõltetett magyar fonetikus írásmód. De ha te büszkén vagy ilyen igénytelen, akkor hajrá.
Metro 2033
Majd a Red Factiont belerakom tokba meg nyomtatok neki valami borítót azt 1500-1800-ért csak elviszi valaki!
Ha meg nem tetszik, akkor meg lehet oldani hogy angol legyen a hang, és magyar legyen a felirat.
Amúgy az ne látszik, de Penumbra magyar szinkronnal, vastag tokos, 490 Ft volt, négyszázkilencven, igen <#ijedt>#ijedt>
Azért, élj még 60-70 évig nekünk 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyivel tartozom a fordításaid miatt... aztán azt hiszed viccelek, pedig nem :-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I2k: Rád hagyom... így megfelel? :-)
Metro ügyben még nem tudok nyilatkozni, de feltétenül megteszem, ha eljutok odáig... GTA4-et kellene Halo Reach után folytatnom... elég jó volt ez a Reach, hagyom kicsit leülepedni.
Wesker: Jó az 1! Nagyjából a negyedét megcsináltam és nagyon jó volt, de sajna gyenge pillanatomban feladta egy helyen, mert anno nehéznek tartottam.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
DMC3 2x DMC4 5x Gow1 3x Gow2 3x Ninja Gaiden 3x Darksiders Not yet finished !
Habár most hogy jó a Ps2 lehet bepotolom az 1-et is meg a 2-öt is !
Dmc3-csak 2x viszont a DMC 4 annyira jó volt hogy azt 5x ! xD
A Mesterséges Intelligencia vergõdésén felül elég sok minden felhúzott, amikre már "freudi" módon nem emlékszem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az utóbbi idõkben ezekkel a játékokkal lettem gazdagabb.)
Õk egyben érkeztek.14kba kerültek innenn sgrõl kötettet az Üzlet,szinte csak a celofán került le róluk,mondhatom zsír újak.Egyik legjobb vétel volt a vörösIszapKrízis óta.
Õk pedig külön külön Jöttek.Az Xes Strangehold 2700ft,blokkal mellékelve kaptam amin 19.000ft szerepelt vásárláskor😮
a Hawx kemény 500ftba fájt,a többiek pedig 1000ft/db áron tipegtek ide óbudára
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még nem jött meg sajnos😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!