Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kb 1 hónapja láttam ott 10E pénzér.

Totti5
Nem kötelezõ megvenni, de akit érdekel egy játék vagy árban nincs nagy eltérés az a jobbik verziót veszi. Mert a 25ks CEk nem pofánverések??? ugyanmár... azt is megveszik és ezt is. Persze ha te a simát veszed le a polcról amikor ott van +2kért egy bõvebb kiadás némi extrával...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
van, de már megelõztek a kérdéssel
Carlos
VIP jogosultság. 1000 Ft / év.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
épp most akartam módosítani a hszt, hogy aki tudja a pontos jelentését az írja má' meg 😄

új projectekre mondják, ami nem remake vagy folytatás
Shep
Bocsáss meg tudatlanságomért, de mi az az ip?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
nem rossz, én végül a castlevaniat választottam, mert hosszabb.
csak új ip, és ha végignézel a piacon, látod mennyire bíznak a kiadók egy új ipben mostanság...
Carlos
megjelenés napján galaxis, nemtom mennyiért. Nem emléxem.
Amúgy occsóért láttam Westend-i Hülye Boltban.

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
luvluv

honnét, mennyiért? 😊

Carlos
Nekem megvan.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Pedig én úgy tudtam ,hogy ez egy jó játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
nem nagyon bízott a kiadó a játékban, szerintem nem akartak többet költeni CEre
Egyik legjobb CE,...még a spore Galactic kiadásra lennék kíváncsi

bertino
ennyi. <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hát de az CE ez meg mi? Ilyen alapon legyen benne +1 képeslap legyen több 200 Ft-al és akkor hívjuk CE-nek. Na de mindegy szerintem egy CE-t azért vesz az ember, mert olyan tartalom van benne amit szívesen kirak a polcára és ezért hajlandó plusz ezreseket fizetni. Ez meg szerintem nem CE csak egy pofánverés.

Totti5
Alone 5 CE nem +2kval volt drágább. Az árhoz kell mérni a tartalamat.

Shep
Jó most nem azzal van a gond, tudom hogy az jár hozzá, csak azt mondom ,hogy ez szerintem kevés egy CE-hez.

Shep
Hát szerintem egy korrekt gyûjtõi kiadás valahol az Alone 5-éhez hasonlónál kezdõdik. Vagy ott van a Darksiders-é ami ugyan alig tartalmaz többet, mint a lenti de mégis igényesebben fest (igaz PC-s)

Totti5
Pedig a legtöbb CE mellé artbook jár akár pécé akár konzol.

bertino
ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Ennek nem CE nevet kellett volna adni, hanem LE-t.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
gagyi kategória számomra!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Az ahogy kinéz. Legalább feketére színezett lenne... helyette igénytelen átlátszó mûanyag.
Collector's-hoz én azért mást képzelek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát szódával elmegy, de én ilyen lapozgatós képeskönyvekért nulla szöveggel utoljára valamikor óvodában voltam odáig amikor még nem tudtam olvasni (igen én ilyen tudatlan voltam, csak elsõben tanultam meg olvasni). Nem mondom ,hogy nem jó belelapozni de szerintem egy gyûjtõi kiadásnak nem ilyennek kellene lennie.

Totti5
Minden tok mûamyag ( kivéve az a pár ami fém ). Ez meg a standart PS3 szabvány. Mi vele a gond?

Totti5
Lehetne több is benne 25kért😊 + 2kért a simához képest ez maximálisan korrekt.

IMYke2.0.0.0
Már az a mûanyag tok is borzasztó... szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak 2k-val került többe, azért EZ nagyon szép kiadás. Nekem legalábbis tetszik.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Nekem is a "karcsú" szó jutott eszembe elsõ pillantásra...

Shep
Csak én tartom pofátlanságnak mikor gyûjtõi kiadásban egy képeskönyv (lapozgassad paraszt olvasni úgyis lusta vagy) meg egy zenei Cd a plusz?

zzeN
Enslaved: Odyssey to the West Collector's Edition

Tartalma:
-40 oldalas artbook, végében a soundtrack-kel
-70(!) oldalas sajnos fekete-fehér kézikönyv
Hát kb. ennyi😄 Csak 2k-val került többe mint az alapkiadás, ennyit megért.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Evin
<#taps>
Azt hallottam, elég nehéz.
Én is tapasztaltam már a legelsõ ellenfélnél, de ezek szerint végig ilyen lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

robotnyk
Shep
hmv.com-ról rendeltem nemrég elsõ kiadásost.

grebber
Egyszer majd biztos.

Next PC upgrade: 2022

w77d
A Dead Space 2 most végül is készül PC-re is? Vagy mi vele a helyzet? azt nagyon várom már.. meg a Witcher 2-t...

Evin
Se a beígért patch4.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Nem lesznek BioShock 2 DLC-k pécére- Éljen! <#rothadjanak meg!>

Gondolom ezeket már nem nagyon lehet beszerezni sehol? Esetleg használtan ha szerencsém van.

S2000
Magyar felirat, kézikönyv, zenei cd. Egy idõben leakcióztak sok EA játékot 2000ft-ra, akkor sikerült nekem beszereznem egy elsõ kiadásút. Utána kerültek forgalomba ezek a förtelmes sárga-narancssárga borítósok...

És az is magyar nyelvû volt?
kézikönyv volt hozzá?

A neten próbáltam keresni róluk infót, de nem találtam, nem könnyû beszerezni elsõ kiadású játékokat.
Illetve pont most találtam az 576-on elsõ kiadású Mirrors edget csak az nem volt odaírva hogy magyar-e.

w77d
én még a normál Mirrors Edge-et vettem meg itthon 10ezerért.. persze ez a játék megjelenésekor volt...

totyak
Jelent meg normális kiadásuk, legalábbis a Mirrors Edge-nek biztos.

GamesPlanet promo , néhány jó játékkal, pl. GTA4, Episodes, Torchlight, stb.

Az Ea classicos (pl Red alert 3, Mirrors Edge, ilyesmi) játékoknak jelent meg nálunk sima kiadása? Vagy eleve pl a Mirrors Edge narancssárga ea classic kiadásban jelent meg?

robotnyk
szerintem menekülj inkább mindkettõtõl <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Szerintem (!) nem erre a kiadásra vágyik 😊

Game.co.uk-n 5GBP + szállításért kapsz.

w77d
kane and lynch 1-et honnan tudnék szerezni?? a 2-nek addig nem álnék neki míg nem toltam ki az 1-et...