Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
autós játékokhoz meg van kormányom 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Limbo pedig marha drága azért a pár óráért😞
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Természetesen MÉG várok, ugyebár 5-10 napot írt a zavvi, csak érdekesnek/elgondolkodtatónak találtam, hogy az elvileg azzal együtt, illetve a késõbb feladott csomag is megjött már.
Köszi mégegyszer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudjátok, hogy lesz-e Magyarországon ezen kiadás forgalmazva?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hell,ez megvan vkinek?
nekem is rémlett, hogy a crack átírkált ip-címeket valahol, de este meló után már nem idegesítettem még ezzel is magam, inkább az MN-t kezdtem el nyomni. Majd ma este ránézek.
A zavvi-val kapcsolatban valaki...?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Okt. 6.-án - innen most elõször - megrendeltem egy SC:conviction-t, egy AC2-õt és egy Mini Ninjas-t. Az elsõ kettõt még aznap délután "dispatched"-re tették, a mini-t 7.-én. Tegnap megkaptam a conviction-t és a mini-t, két borítékban, ma nem jött semmi.
A kérdésem az lenne, hogy az AC2 külön jöhetett, és a postán "elveszett", vagy az egy napon feladott dolgokat mindig egy borítékba teszik, és simán csak nem adták fel a SC:C-vel együtt? A borítékokban a megjöttekrõl van 1-1 számlám, a bankkártyámra mindhármat ráterhelték.
OFF
Nem találkozott véletlenül valaki azzal a problémával, hogy SC: Conviction khm... "elõtesztelése" során alkalmazott segédalkalmazás (gyártója: Skidrow) miatt az eredeti játékkal sem tudott az aktiváláshoz felcsatlakozni? Ha találkozott, megoldást is talált, vagy jobb híján újra felkerült a fent nevezett segédalkalmazás?
ON
A válaszokat elõre is köszönöm
---
tinman: hol tudsz olcsó RDR-t?
Forza.
Iwata later added, "it is true there is always the influence of piracy, but it is important for us to increase the number of our consumers who are willing to shell out their money to purchase our products." As far as we've seen, Nintendo doesn't have much of a problem accomplishing that lofty goal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Íme az eredeti mondat:
Morrigan’s story s not over even after the Witch Hunt DLC, and although I can’t go too far into it, I can say that she’s not done with this world by any stretch of the imagination.
Forrás
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A magyar verzióhoz viszont mindenképpen töltsd le a javított videófájlt, és rakd be a video mappába.
Amúgy nem rossz az oldal egy-két olcsó cucc van itt is, én rendeltem most egy Stalkert tõlük 3.83 Font +0.99 pk.-ért próbaképpen , meglátjuk mennyire megbízhatóak
katt
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nagyon sok remek játékot vettél mostanában. Ezeket mind végig is toltad már, hogy 0-day brutál áron veszel ilyesmiket? Nem logikus.
Rengeteg játékot veszek én is, de kizárólag a jó üzletekre reppenek rá és ezek közé nem tartoznak a 10k vagy feletti címek, akkor sem, ha azok zseniálisak.
Jó példa erre Alan Wake és a Red Dead Redemption... nem is annyira rég jöttek ki és majdnem fele áron vihetõk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Enslaved-rõl már volt kép, szal nem rakok.
Castlevania: Lords of Shadow
- sima kiadás, színes kézikönyv, játék egy lemezen
Magyarán az Enslaved CE esetében legfeljebb a tálalás kevésbé hatásos, valamint a "werkfilm" marad le.
Nem rég még a SC 2 CE miatt anyáztunk, manapság meg minden CE ilyen körüli áron jön. Ennyiért biztos nem vettem volna meg, ha több tartalommal adják akkor sem, nekem CE-nél még ez az árkategória ami elfogadható.
Hozzá kell tennem ott a tényleg igényes Dragon Age, vagy Mass Effect 2 CE, 11-12k-ba kerültek. Az lenne ideális, ha minden CE legalább ilyen igényes tartalommal ennit nyújtana.