Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én eddig a Resident Evil 4 és az Alone in the dark-ot találtam ami kontrollerre lett kitalálva...

autós játékokhoz meg van kormányom 😊

Totti5
pl DMC, Darksiders, Lara, F1 2010 ( ha nincs kormány ), Dead Rising,

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Lara Croft? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
amúgy most hogy végre valahára vettem egy kontrollert mondanátok pár olyan kibaszott jó gamet, amit érdemesebb kontrollerrel játsazni mint egér+bill kombóval??

Totti5
Igen, igen jó😊

Totti5
Lara <#eljen><#eljen><#eljen> egy gyöngyszem, 10+ óra gametime.

Limbo pedig marha drága azért a pár óráért😞

w77d
ez az új Lara Croft rész ilyen felül nézetes lett?? amúgy jó????

Carlos
<#szomoru2>

Þór vígi þessi rúnar

S2000
Én régebben akárhányszor bementem, mindig néztem, és egészen más ára volt minden alkalommal, több ezres különbségek... sosem fogom megérteni.<#idiota>

Tinman
Na, átmentem én is igénytelenbe... ma vettem:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bocsi, a hsz-edet valahogy sikerült átugranom. 😊
Természetesen MÉG várok, ugyebár 5-10 napot írt a zavvi, csak érdekesnek/elgondolkodtatónak találtam, hogy az elvileg azzal együtt, illetve a késõbb feladott csomag is megjött már.

Köszi mégegyszer

Úgy tudom hogy nem fog nálunk megjelenni.

Doki17
Nekem megvan.

Shep
Hát lényegében 2 hónap múlva is jó lesz, vagy lerendelem a CDG-bõl. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
amennyiben lesz magyar feliratosan is akkor én tuti megveszem...

w77d
ááááá... az MM kb ilyen 2-3 hónapos ráhagyással dolgozik... tehát ha valahol leakciózzák, õk 2 hónappal rá akciózzák.. amúgy így csinálják az elektronikai cuccokkal is.. Most vettem egy PC boltban Logitech Chillstream kontrollert 4500-ért, aztán valami más dologért benéztem az MM-be és mit látok? Chillstream 14990-ért XXXD Mert hülye vagyok XXD

Tervezi valaki a Dragon Age Ultimate Edition megvételét?
Nem tudjátok, hogy lesz-e Magyarországon ezen kiadás forgalmazva?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Valaki nem járt mostanában a MM-ban, nem vitték le ott is az Alpha Protocol árát 5e-re mint a Galaxisban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hell,ez megvan vkinek?

köszönöm a válaszokat!

nekem is rémlett, hogy a crack átírkált ip-címeket valahol, de este meló után már nem idegesítettem még ezzel is magam, inkább az MN-t kezdtem el nyomni. Majd ma este ránézek.

A zavvi-val kapcsolatban valaki...?

arty
hosts file, notepaddal szerkeszthetõ
és itt található: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Forza.

Shep
Ahogy én emlékszem a windowsban valami local vagy milyen nevû file-ban átírt a crack valamit, azt kell visszaállítani az eredeti formára, de lehet, hogy ez csak az AC2-nél volt így.

arty
mivel külön-külön jönnek, még várj, felesleges egyelõre aggódnod 😊

Forza.

Na és itt a lényeg! Maximálisan egyetértek a japán úriemberrel ebben a dologban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni, hogy a zavvi minden egyes programot külön-külön ad fel?
Okt. 6.-án - innen most elõször - megrendeltem egy SC:conviction-t, egy AC2-õt és egy Mini Ninjas-t. Az elsõ kettõt még aznap délután "dispatched"-re tették, a mini-t 7.-én. Tegnap megkaptam a conviction-t és a mini-t, két borítékban, ma nem jött semmi.
A kérdésem az lenne, hogy az AC2 külön jöhetett, és a postán "elveszett", vagy az egy napon feladott dolgokat mindig egy borítékba teszik, és simán csak nem adták fel a SC:C-vel együtt? A borítékokban a megjöttekrõl van 1-1 számlám, a bankkártyámra mindhármat ráterhelték.

OFF
Nem találkozott véletlenül valaki azzal a problémával, hogy SC: Conviction khm... "elõtesztelése" során alkalmazott segédalkalmazás (gyártója: Skidrow) miatt az eredeti játékkal sem tudott az aktiváláshoz felcsatlakozni? Ha találkozott, megoldást is talált, vagy jobb híján újra felkerült a fent nevezett segédalkalmazás?
ON

A válaszokat elõre is köszönöm

arty
a kérdése arra irányult - gondolom, mert engem is ez érdekel - hogy ezt a rengeteg játékot sorban ki is játszod? 😊 vagy csak demo alapján baromira bejött ez a két új és az elõzõ beszerzések helyett inkább ezeket nyomod végig?

---

tinman: hol tudsz olcsó RDR-t?

Forza.

w77d
én dolgoztam egy évet a motorpresse szerkesztõségben az Autó Magazinnál. Az asztalom közvetlenül a Gurusok mellett volt ( egy szerkesztõségen belül van az összes motorpresse újság). Nem hiszitek el mekkora amatõrizmus van egy ilyen helyen 😄 egész nap lazulnak, játszanak, találgatnak emg jópofiznak... bármely 8-adik életévét betöltött emberpalánta el tudná látni azt a munkát olyan szinten....

robotnyk
During a recent investor's call, Nintendo CEO Satoru Iwata made a fairly surprising observation regarding the piracy that's run somewhat rampant on its two gaming platforms. "I do not think we should attribute bad software sales solely to piracy," Iwata explained. "Even with piracy, as long as we can create products which can attract attention from many consumers and which can greatly entertain them, that software can make it to the number one position of the hit software sales chart."

Iwata later added, "it is true there is always the influence of piracy, but it is important for us to increase the number of our consumers who are willing to shell out their money to purchase our products." As far as we've seen, Nintendo doesn't have much of a problem accomplishing that lofty goal.
IMYke2.0.0.0
Mélyült bennem a meggyõzõdés, hogy dilettánsok ülnek a monitorok elõtt a két "nagy" újságnál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Witch Hunt DLC végén minden van Morrigan történetének a végén, csak pont nincs. Nyilván a DLC ismerete nélkül vállalta be a tisztelt újságíró az angol forrás eme szabadferdítését.

Íme az eredeti mondat:

Morrigan’s story s not over even after the Witch Hunt DLC, and although I can’t go too far into it, I can say that she’s not done with this world by any stretch of the imagination.

Forrás
balee4
Hát igazad van, értelmetlen megjelenésekor megvenni vmit, mert pár hónap és jó pár ezressel olcsóbban hozzá lehet jutni, de sajnos nem bírtam várni. 😄 Kissé gyerekes tudom. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mindenestre van megoldás arra, hogy õrizzük meg a mentést, míg nem jön a patch: http://www.pubarticles.com/article-how-to-fix-castlevania-lords-of-shadow-ps3-error-erase-save-data-1286854760.html

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Na az gyönyörû, még nem próbáltam visszatölteni a mentést, remélem hamarosan kijavítják a hibát. Akkor adok az Enslaved-del nyomulok. Mindenesetre kösz az infót.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

tommygear
aki megvette pc-re nem scannelné be a dvd borítót ha szépen megkérem? 😊
Magát a játékot 4 db CD lemezen, valamint egy fekete-fehér kézikönyvet.

A magyar verzióhoz viszont mindenképpen töltsd le a javított videófájlt, és rakd be a video mappába.

S2000
Valakinek meg van a magyar feliratos XIII? Érdekelne, mit tartalmaz, milyen belülrõl.

giorgio81
Tudtátok, hogy megjelenik most 10.29-én egy ilyen kiadvány

Amúgy nem rossz az oldal egy-két olcsó cucc van itt is, én rendeltem most egy Stalkert tõlük 3.83 Font +0.99 pk.-ért próbaképpen , meglátjuk mennyire megbízhatóak

katt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fabio Capello
meglestem, nem vót :/

Tinman
Erõsen gratulálok, de kérdezni szeretnék...

Nagyon sok remek játékot vettél mostanában. Ezeket mind végig is toltad már, hogy 0-day brutál áron veszel ilyesmiket? Nem logikus.

Rengeteg játékot veszek én is, de kizárólag a jó üzletekre reppenek rá és ezek közé nem tartoznak a 10k vagy feletti címek, akkor sem, ha azok zseniálisak.
Jó példa erre Alan Wake és a Red Dead Redemption... nem is annyira rég jöttek ki és majdnem fele áron vihetõk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Az szép nem semmi !

Nekem is mindig 6 nap alatt simán ideér a cucc !

balee4
Pozitív csalódás a zavvi-ban, múlt hét kedden jött az email hogy feladták a csomagot, erre ma megjött. (végülis 4 munkanap)

balee4
Enslaved: Odyssey to the West CE és Castlevania: Lords of Shadow

Enslaved-rõl már volt kép, szal nem rakok.

Castlevania: Lords of Shadow

- sima kiadás, színes kézikönyv, játék egy lemezen

A BioWare CE-k igényesek voltak, jó áron, de tartalmilag nem voltak kiemelkedõk. A Dragon Age esetében a fémtokon és a bónusz DVD-n kívül a textiltérkép volt az egyetlen kézzelfogható extra, és a soundtrack is mp3-ban szerepel az említett DVD-n. A ME2 esetében pedig teljesen lespórolták a soundtracket, de legalább kaptunk egy artbookot, de az azért messze nincs olyan vaskos, mint az SC2-é vagy a BioShock 2-é.

Magyarán az Enslaved CE esetében legfeljebb a tálalás kevésbé hatásos, valamint a "werkfilm" marad le.
IMYke2.0.0.0
S a legszebb, hogy némelyik Soundtrack-es kiadvány MP3-at tartalmaz...

balee4
Illetve ott a Castlevania CE, dettóra ugyanez a tartalom mint az Enslaved-nél, 21k-ért, khmm, kicsit pofátlanság.

balee4
Nekem is megjött az Enslaved CE-m, képet akkor már nem rakok be, tényleg egy kicsit karcsú kiadás egy CE-hez képest, de mivel 1400 Ft-vel volt drágább a simánál, jó hogy ezt vettem. Egyébként mostanában megfigyelhetõ, hogy egyre durvább kiadású CE-k jönnek, de az áruk is egyre durvább: mostanában az összes CE 20-25k körül mozog.
Nem rég még a SC 2 CE miatt anyáztunk, manapság meg minden CE ilyen körüli áron jön. Ennyiért biztos nem vettem volna meg, ha több tartalommal adják akkor sem, nekem CE-nél még ez az árkategória ami elfogadható.

Hozzá kell tennem ott a tényleg igényes Dragon Age, vagy Mass Effect 2 CE, 11-12k-ba kerültek. Az lenne ideális, ha minden CE legalább ilyen igényes tartalommal ennit nyújtana.

Shep
Hát én tuti nem adnék érte plusz 2-t 😊

Carlos
szerintem én olcsóbban láttam.
olyan 6990 környékén. De lehet, hogy okosítva volt, mert a gyerekszoftverek közé volt eldugva.

Þór vígi þessi rúnar