Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sztori mód on:
Sega Megadrive - 1993-at írunk.
Becsattogtam busszal (30km-es táv) az azóta tökéletesen megszûnt egyetlen boltba a "környéken", mely árult Megadrive kazikat. Nagyon szerény kínálat volt és én sem voltam nagyon képben.
5000 Ft volt nálam.
10 perc nézelõdés után az Ariel the little mermaid címû játékra csaptam le, mert ránézésre hasonlított az akkoriban zseniálisnak számító Ecco the Dolphin-ra, csak ez hableányos volt. Amúgy is blokkoltam volna a kis vöröset na...
4900 Ft volt, buszjegyre haza még éppen futotta.
Leszállok a buszról és a nagy boldogan szökellek haza, mint a kis bambi, mikor szopni megy haza anyához...
Kezemben a kazi, másikban a blokk... össze is gyûrtem hazafelé és random eldobtam jó magyar paraszt szokás szerint. Lebomlik nem?
12:00 ---> Nyomás be a szobába, át se öltöztem. Beteszem a kazit, indítom a játékot. JÁTSZOM ezerrel!
14:30 ---> Pörög a credits! Aztadurvaélethúzzaszájbaaztanedvesbárcástelibevertazt!
5k-t adtam érte! Atyaég végem! Az egész nyári pénzem volt és még csak június vége van! FÁK! (Független Államok Közössége!)
Ezt meg kell oldanom, ezt így nem lehet... nem lehet, nem lehet, nem lehet!
15:00-kor indul vissza a busz... muszáj!
De basszus a blokk! Eldobtam!
Szegény mamámat állítottam rá az ügyre (mivel én a parától naná, hogy nem találtam meg), aki egy laza negyed óra alatt hozta is a tûhegynyire összegyúrt galacsint. God bless her! (Biztos rosszul írtam, majd jöhetnek p.ü.-ben a patchek.)
Éppen elérem a buszt, célnál vagyok. Belépek a boltba, kétségbeesett arcot nem kellett vágnom, az 5k 2.5 óráért megtette a hatását.
- Tsókolom néni kérem, nagyon nagy baj van :-(
- Mi a baj? Nem indult el a játék?
- Óóóó hát meg sem néztem..
- Miért nem?
- Mert apa most jött haza vidékrõl és ugyan ezt a jétékot hozta meg! Most kettõ van! Ez rengeteg pénz nekünk!
- Sajnos, csak blokk ellenében megy... gondolom az már nincs meg, így hát...
- DE MEGVAN! -elõkaparom a szarrágyûrt blokkot. Látom a nõn, hogy egy halk gáddemit-et morog el a VALÓDI bajsza alatt.
- Kérem szépen... nos igen.
- Mit szeretnél helyette, mert pénzt visszaadni...
- Persze, persze, már mondom is.
- Legyen a Lemmings! /NEM ISMERTEM!/
- Egy árban vannak, parancsolj. Jó játékot!
- Nagyon szépen köszönöm! Tsókolom!
Hazaérve, betéve a cuccot életem legzseniálisabb alkotásában volt részem, mellyel nem, hogy 2.5 órát, de 4.5 hónapot voltam el, gyakorlatilag napi 8 órát rááldozva.
Hát ennyi... szóval én aztán, qrvára megértem milyen a rövid gametime drágán. Ráadásul egy kölyök 5 ezre 1993-ban... értitek ugye?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Thx mivel vidéki vagyok házhoz szállitással lenne 2 ezer FT ! <#worship>#worship>
GTA 3: DVD tok + kézikönyv
San Andreas: vastag könyvben, külsõ borítóval (lemez hajszálkarcos, mert gyárilag a könyvben van a CDnek kialakítva a hely, sajnos a legtöbb SA ilyen a könyv miatt)
GTA 4: térképpel, könyvvel, kihajthatós tokkal, hibátlan, angol kézikönyvvel"
Hardverapro
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
fura is lenne, ha egy lapnak csak egy oldala van<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem semmi bajom nem volt vele lekötött egy darabig !
Meg aztán az ilyen cikkek sose érdekletek ki mit ir róla !
Azt majd én eldöntöm hogy mikor jó egy játék vagy sem !
Én eddig egyetlen egyszer sem találkoztam durva buggal !
38 óra játék idõ alatt vittem végig !
nagyon régi msn log arról hogy milyen a játék, bocs már nincs tagolva😞
végigvittem two worldsotha lehet igy neveznivan egy 5 részes main quest az elejétöl fogvaés az utolso nagy darabjátfull bugosan csináltam meg kb átugráltam egy hegyen teljsen randomra bug modban mindenre fel lehet ugrálni kbbeestem igy a földbe arra a helyre ahol volt az utolso stuffelmentem oda ahol van az ending lezáro questa vége azvolthogy kifagyottes beadta az animaciot? 😛és azotanemlehet loadolni sem lolde letöröltem a gecibe elég volt 😄geciszar játék nemtom hogy vihettem végiga combat rendszer is teljesen fos a statok full randomra vannakfelhalmozol mondjuk +200 strenghtet ami geci sokés nem érzed hogy nagyobbat ütnélés minden 1 hit egy idö utánde szo szerintutolso boss fight1hit volttalent rendszer full bugos kb 😄kb 60%át a talenteknek nem tudtam használni végig szürke maradt5böl 1 spell school is😄lolnincs masik kaszt?nincsde rájöttem hogy nagyon durva mert ugy van kb hogy mindenhol azonos szintü mindenvannak durvább enemyk de nem sokkalelsö 20 lvlig minden 1hitböl megöl alapbolcsak leg fogyatékosabbak nem amiket nemlehet találni kbutána esnek durva stuffok és minden 1hitlootolás a legjobb a gameben de azis geci értelmetlen lesz 1 idö utánfelhalmoztam 8 millio goldotugy hogy 30k egy legdurvább stuff😊
Arab money
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Geow 2-öt értelemszerûen Boxon toltam le, 30 perc után nem volt gond.
Hidd el én is úgy voltam mint te és nincs mit szépíteni, meg kell szokni, de megszokható!
Mondom: Condemned 2 tökéletes felvezetõ volt, majd jött Darkness, majd a GeoW 2... Halo-ra már úgy osztottam a heccsátokat, mint a szél.
Számoljunk csak...
Limbo 1200 MS pötty
Lara 1200 MS pötty
Igen ám, de teljesültek a feltételek! Vagyis elköltöttem októberben 2400 MS pontot, vagyis jogosult lettem, hogy a jövõ hónapban a MS jóváírjon nekem 800 MS pontot!
Vagyis a Limbo 400 MS pontba került :-D
Már anno gamepaddal toltam végig és remek volt vele...
Jatekaim.hu-n találsz olcsót, tökéletes állapotút, nem kell annál jobb :-)
De pl nekem a PS3 kontrollere jobban kézre áll.
Én elégedett vagyok az eredeti X-BoX 360 vezérlõmmel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Próbálj mondjuk egy "Gears of War"-t