Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
szép 90-es évek.. én nagyon rohadtam akkor egy megadriveért, aztán 94ben dolgoztam egy helyen, ahol volt belõle 3 meg 3 snes, ott a telepi kölkök pízért tolhatták a játékokat. na ott mindennap vittem haza valamit, hétvégére meg mindkét gépbõl egyet és vagy 20 játékot😊 megadrive azóta is nagy szerelem nálam, van 2, akad hozzá jópár kazi is, a mai napig játszom rajta nagy nosztalgiával. sõt ha minden igaz a vaterán most ért be a licitem egy urban strikera😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Hatalmas, zseniális. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
kurva olcsón honnan tudnék Just Cause 2 limitedet szerezni???

Shep
Látott valaki valahol mostanában olcsóért DMC 4-et? (gyémántos is jó)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szép történet! És hálistennek Happy End a vége...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hehe<#taps><#eljen>

Még nem jelent meg! Megjelenés Október 29! Oké, akkor majd téged kereslek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
De nincs igaza?

Sztori mód on:

Sega Megadrive - 1993-at írunk.

Becsattogtam busszal (30km-es táv) az azóta tökéletesen megszûnt egyetlen boltba a "környéken", mely árult Megadrive kazikat. Nagyon szerény kínálat volt és én sem voltam nagyon képben.

5000 Ft volt nálam.

10 perc nézelõdés után az Ariel the little mermaid címû játékra csaptam le, mert ránézésre hasonlított az akkoriban zseniálisnak számító Ecco the Dolphin-ra, csak ez hableányos volt. Amúgy is blokkoltam volna a kis vöröset na...

4900 Ft volt, buszjegyre haza még éppen futotta.

Leszállok a buszról és a nagy boldogan szökellek haza, mint a kis bambi, mikor szopni megy haza anyához...

Kezemben a kazi, másikban a blokk... össze is gyûrtem hazafelé és random eldobtam jó magyar paraszt szokás szerint. Lebomlik nem?

12:00 ---> Nyomás be a szobába, át se öltöztem. Beteszem a kazit, indítom a játékot. JÁTSZOM ezerrel!

14:30 ---> Pörög a credits! Aztadurvaélethúzzaszájbaaztanedvesbárcástelibevertazt!

5k-t adtam érte! Atyaég végem! Az egész nyári pénzem volt és még csak június vége van! FÁK! (Független Államok Közössége!)

Ezt meg kell oldanom, ezt így nem lehet... nem lehet, nem lehet, nem lehet!

15:00-kor indul vissza a busz... muszáj!

De basszus a blokk! Eldobtam!
Szegény mamámat állítottam rá az ügyre (mivel én a parától naná, hogy nem találtam meg), aki egy laza negyed óra alatt hozta is a tûhegynyire összegyúrt galacsint. God bless her! (Biztos rosszul írtam, majd jöhetnek p.ü.-ben a patchek.)

Éppen elérem a buszt, célnál vagyok. Belépek a boltba, kétségbeesett arcot nem kellett vágnom, az 5k 2.5 óráért megtette a hatását.

- Tsókolom néni kérem, nagyon nagy baj van :-(
- Mi a baj? Nem indult el a játék?
- Óóóó hát meg sem néztem..
- Miért nem?
- Mert apa most jött haza vidékrõl és ugyan ezt a jétékot hozta meg! Most kettõ van! Ez rengeteg pénz nekünk!
- Sajnos, csak blokk ellenében megy... gondolom az már nincs meg, így hát...
- DE MEGVAN! -elõkaparom a szarrágyûrt blokkot. Látom a nõn, hogy egy halk gáddemit-et morog el a VALÓDI bajsza alatt.
- Kérem szépen... nos igen.
- Mit szeretnél helyette, mert pénzt visszaadni...
- Persze, persze, már mondom is.
- Legyen a Lemmings! /NEM ISMERTEM!/
- Egy árban vannak, parancsolj. Jó játékot!
- Nagyon szépen köszönöm! Tsókolom!

Hazaérve, betéve a cuccot életem legzseniálisabb alkotásában volt részem, mellyel nem, hogy 2.5 órát, de 4.5 hónapot voltam el, gyakorlatilag napi 8 órát rááldozva.

Hát ennyi... szóval én aztán, qrvára megértem milyen a rövid gametime drágán. Ráadásul egy kölyök 5 ezre 1993-ban... értitek ugye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

giorgio81
Ezt a hirdetés én is láttam ma éppen. Röhej. Anyagi okokból, persze, akkor minek vetted meg vazze. Kitolta 4 óra alatt, aztán mehet a kukába

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Van már DA: UE? Ha lesz, dobhatsz egy p.ü.-t bátran, megoldjuk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aki esetleg tervezi külföldrõl berendelni a Dragon Age Ultimate Edition-t, ahhoz hozzá lehetne csapni 1 plusz példányt nekem! Természetesen nem csak köszönömöt kapna érte! A többit megbeszélnénk PM-ben! Szóval, akit érdekel, az írjon rám (Akár több dolgot is berendelnék, de nem bízom a külföldi oldalakban, annál inkább az itteni fórumtársakban, szóval 1-2 plussz ezrest ez nekem megérne. Ha már úgyis rendelsz meg nem tök mindegy,hogy 1 játék jön vagy 2-3 (felmerülõ plussz postát+game.co-nál term fizetném))!

IMYke2.0.0.0
Hát, nagyon jóra sikeredhetett az új MoHA, ha máris árulja valaki: KLIKK ("anyagi okokból" - mert biztosan rájött, hogy nem volt értelme megvenni 😊)) )

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Aki Buadpesten vagy Pest környékén lakik nem venne nekem egy db Two Worlds példányt persze aki megveszi annak utolag küldeném érte a pénzt !

Thx mivel vidéki vagyok házhoz szállitással lenne 2 ezer FT ! <#worship>
Tinman
Mennyiért adod? Komoly kérdés... p.ü.-ben tárgyaljunk ;-)

IMYke2.0.0.0
"A 3 játék egyben, mindegyik 1. kiadá:

GTA 3: DVD tok + kézikönyv
San Andreas: vastag könyvben, külsõ borítóval (lemez hajszálkarcos, mert gyárilag a könyvben van a CDnek kialakítva a hely, sajnos a legtöbb SA ilyen a könyv miatt)
GTA 4: térképpel, könyvvel, kihajthatós tokkal, hibátlan, angol kézikönyvvel"
Hardverapro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Köszi, de a 7-8k nekem még kicsit sok. Reménykedek, h karácsonyra beakciózza valami angol sopp - meg abban is, hogy lesz rá idõm 😊

Forza.

robotnyk
nem itt akart valaki alan wake gyûjtõit? van egy frissen végigvitt példányom... <#zavart1>
De olyan elõfordulhat, hogy az egyik oldala üres ^^

NEOreg3
"kétoldalas lap"

fura is lenne, ha egy lapnak csak egy oldala van<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nincs magyarítva, és csak a szokásos Valve-os játékokhoz mellékelt kétoldalas lap található benne. De nekem így is maximálisan megérte 😊

Carlos
"olyan semmilyen, érdektelen szar." <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Annyit tényleg megér, anno sokat toltam, bár be már nem fejeztem. 😊 A történetével van a legnagyobb gond, olyan semmilyen, érdektelen szar.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Szóval ennyit simán megér nekem !

Nekem semmi bajom nem volt vele lekötött egy darabig !

Meg aztán az ilyen cikkek sose érdekletek ki mit ir róla !

Azt majd én eldöntöm hogy mikor jó egy játék vagy sem !
wesker24
Nekem nagyon tetszett a Two Wolrd és igen patch nélkül csak egy bughalmaz volt de azóta már kijött hozzá egy rakás patch amivel már egész játszható lett a játék !

Én eddig egyetlen egyszer sem találkoztam durva buggal !
38 óra játék idõ alatt vittem végig !

FSpofon
világ legbugosabb játéka volt megjelenéskor 😊 azóta lehet patchelték de egy életre elvette a kedvem a híre
nagyon régi msn log arról hogy milyen a játék, bocs már nincs tagolva😞

végigvittem two worldsotha lehet igy neveznivan egy 5 részes main quest az elejétöl fogvaés az utolso nagy darabjátfull bugosan csináltam meg kb átugráltam egy hegyen teljsen randomra bug modban mindenre fel lehet ugrálni kbbeestem igy a földbe arra a helyre ahol volt az utolso stuffelmentem oda ahol van az ending lezáro questa vége azvolthogy kifagyottes beadta az animaciot? 😛és azotanemlehet loadolni sem lolde letöröltem a gecibe elég volt 😄geciszar játék nemtom hogy vihettem végiga combat rendszer is teljesen fos a statok full randomra vannakfelhalmozol mondjuk +200 strenghtet ami geci sokés nem érzed hogy nagyobbat ütnélés minden 1 hit egy idö utánde szo szerintutolso boss fight1hit volttalent rendszer full bugos kb 😄kb 60%át a talenteknek nem tudtam használni végig szürke maradt5böl 1 spell school is😄lolnincs masik kaszt?nincsde rájöttem hogy nagyon durva mert ugy van kb hogy mindenhol azonos szintü mindenvannak durvább enemyk de nem sokkalelsö 20 lvlig minden 1hitböl megöl alapbolcsak leg fogyatékosabbak nem amiket nemlehet találni kbutána esnek durva stuffok és minden 1hitlootolás a legjobb a gameben de azis geci értelmetlen lesz 1 idö utánfelhalmoztam 8 millio goldotugy hogy 30k egy legdurvább stuff😊

Arab money

davidka003
Engem nem gyõzött meg:

link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
infó a játékról please!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman

Rage47
szuper
Hozzáteszem, befejezéstõl is függnek a dolgok (és a pontok 😊, de az ettõl függetlenül is látszik, hogy "nesze semmi, fogd meg jól" szinten tájékoztatnak bennünket a DLC-ben a történésekrõl. Szóval így vagy úgy, a második részben tudjuk meg, hogy egyáltalán mirõl van szó.
Tinman
GeoW 1-et PC-n toltam le, bill + egér, nem volt gond.
Geow 2-öt értelemszerûen Boxon toltam le, 30 perc után nem volt gond.

Hidd el én is úgy voltam mint te és nincs mit szépíteni, meg kell szokni, de megszokható!

Mondom: Condemned 2 tökéletes felvezetõ volt, majd jött Darkness, majd a GeoW 2... Halo-ra már úgy osztottam a heccsátokat, mint a szél.

Tinman
Tudod, hogy nem eszik olyan forrón a kását... nem szeretem én a rossz üzleteket...

Számoljunk csak...

Limbo 1200 MS pötty
Lara 1200 MS pötty

Igen ám, de teljesültek a feltételek! Vagyis elköltöttem októberben 2400 MS pontot, vagyis jogosult lettem, hogy a jövõ hónapban a MS jóváírjon nekem 800 MS pontot!

Vagyis a Limbo 400 MS pontba került :-D

Tinman
PoP összes!
Már anno gamepaddal toltam végig és remek volt vele...

Tinman
Most látom, hogy kérdeztél...
Jatekaim.hu-n találsz olcsót, tökéletes állapotút, nem kell annál jobb :-)

IMYke2.0.0.0
Nekem van egy Logitech Dual Shock-om is - ha felteszed a Logitech Profiler-ét, akkor MINDEN kontrollert támogató játékhoz tudsz benne egyedi profilt, beállításokat készíteni, és a hozzárendelt parancsikonnal indítani is.

w77d
na meg a másik ez a kézre állás.. ahol vettem ezt, ott kipróbáltam még jópár félét köztük az xboxosat is és komolyan mondom kényelemben ennek a közelébe sem jönnek... amúgy eddig kb 10 komolyabb játékot próbáltam ki és mindegyik ismeri és támogatja, sõt saját profilbeállítást is ajánl rá...

balee4
Pedig kurva jó gamepad és a legtöbb játék támogatja, néha pofátlanul. (még a billentyûk helyett is a gamepad gombjait írja)

De pl nekem a PS3 kontrollere jobban kézre áll.

a játék magyarítva van rajta?És van e hozzá vmi +füzet vagy iesmi?..

IMYke2.0.0.0
Én 2 olyan "B" kategóriás játék árán vettem meg, amit "demo"-val kipróbáltam, és a releasereknek hála sosem fogok megvenni.

w77d
2x annyit sem ér 😄

balee4
Csak 2x annyi, a vezeték nélkülit is megkapod 9-10k-ból.

w77d
én meg nem akartam 3x annyit fizetni érte mint a Chillstream-ért 😊

IMYke2.0.0.0
Chillstream - én semmiképp sem fizetnék azért, hogy hûvösen tartsa a kezemet.
Én elégedett vagyok az eredeti X-BoX 360 vezérlõmmel.

Shep
Nem is az a baj, hanem a támogatottság miatt. Egy csomó játék csak eredeti kontrollert támogat. Van persze xbox kontroller emu, de sajna nem tökéletes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
10+ ????????????? Hát szerintem közel sincs annyi csak ha minden challenget megcsinálsz, de hát ahhoz meg olyan beállítottság kell.

w77d
Logitech Chillstream... én meg vagyok vele elégedve, nem hinném hogy az eredeti Xbox kontroller annyival jobb lenne..

IMYke2.0.0.0
A legfontosabb kérdés: Milyen kontrollert vettél? X-BoX 360 utánzatot, vagy magát az Isteni Konzol Vezérlõ ekszboksz kontrollert?

w77d
elõször végigtolom a resi 4-et vele és fifázgatok mellé, így szokom 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, azért ilyen gyorsan nem lehet megszokni.
Próbálj mondjuk egy "Gears of War"-t irányítani vele - ami, ugye, X-Box 360 kontroller kompatibilis...

w77d
amúgy visszavonom amit régen állítottam, hogy szar kontrollerrel játszani.. egész kényelmes tud lenni most hogy már szokom meg 😊