Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Lehet fogni arra, hogy multi game, de akkor ne tegyenek bele SEMMIFÉLE SP-t. Legyen MP only.
Mert így ki*****tt nagy átb****s."

Veled vagyok 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Sok a "vérpistuka" ebben az országban - lesz majd arcra esés, amikor délután kettõtõl mindösszesen este fél hétig tart neki végigjátszani az "epic gamma"-t... akkor kiapad majd a könny- és nyáltenger is 😊

Lehet fogni arra, hogy multi game, de akkor ne tegyenek bele SEMMIFÉLE SP-t. Legyen MP only.
Mert így ki*****tt nagy átb****s.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hú kösz, tegnap még 4e volt, francba hogy az AP is kellene, keret meg véges 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én most voltam az 576-ban, vitték mint a cukrot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
<#duhos2>

Þór vígi þessi rúnar

Nem is. És mivel ilyen gonosz vagy, megmondalak anyukámnak... <#idiota>

Carlos
"Remélem, nem az szûrõdött le ebbõl a pár posztomból, mintha 10 éves vérpistike lennék, aki remeg, mert még nem tud a "drágasszágával" játszani." DE! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Az általam szabott határidõ tudom, hogy a kutyát sem érdekli. 😊
Ez csak onnan jött, hogy én olyasmire emlékszem a rendelés során olvasott szövegbõl, hogy postáktól függõen 5-10 nap az átfutás általában, és kérik, hogy csak utánna zaklassam õket bármivel is. A 40 napon ezek szerint átsiklottam, nem rémlik, hogy olvastam volna konkrét reklamálási idõpontot.

Remélem, nem az szûrõdött le ebbõl a pár posztomból, mintha 10 éves vérpistike lennék, aki remeg, mert még nem tud a "drágasszágával" játszani. Rendeltem már az amazon-ról meg a game-rõl is, volt, ami közel két hétre jött meg. Semmi gond. Nem az a bajom, hogy a megrendelés másnapjára nem ért ide a csomagom. Azért vagyok picit ideges, mert a vele együtt - illetve az utána - feladott cucc már "régen" a kezemben van, akkor emez mi okból jönne ennyivel késõbb?

Bocsi a rinyálásomért. Köszönöm a válaszokat. 😊

IMYke2.0.0.0
Pszt, ne szóljatok Dánielnek (aki visszatért a hadseregbõl), mert idegbajt kap :

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Mármint értelemszerûen ha 30 nap után jelzed nekik a problémát. És most jön az, amikor beírhatom 101. alkalommal is: én már reklamáltam egyszer a 30. napon, és természetesen 31.-en érkezett meg. Benne van a pakliban, küldhettem vissza a másik példányt, mert nem akartam õket átverni. A postaköltséget természetesen térítették, a GAME viszont ezt a saját hibája után (mást küldtek, mint kellett volna) sem tette meg olyan formában, hogy hozzáférhessek a pénzhez (értsd: csak csekket voltak hajlandók küldeni, azt pedig idehaza beváltani bajos), szóval velük szemben becsületesnek lenni csak a saját kontójára tud az ember.

Jobb, ha ezeket az én káromon tudjátok meg, mint a sajátotokén.
30 nap után újat küldenek vagy visszaadják a pénzt. Addig várnod kell, a postán múlik, hogy mikor kapod meg, akkor sem kell aggódnod, ha hétfõn sem érkezik meg.
szerinted!szerintem kurvajó,már nagyon várom,legfõképp a multit.ami nem olyan "hardcore" mint a BF:BC2 de nekem pont megfelelõ lesz arra a napi 1 órára.
arty
Az általad szabott határidõ semmit se számít. A zavvi "határideje" a mérvadó, ami ugytudom olyan 40 nap körül van ... 😊 Nekem is kallódott már csomagom hetekig, ezért felesleges a para.

Forza.

wesker24
Én eddig akárhányszor rendeltem a zavittól mind megküldték nekem a játékokat nem volt olyan hogy útközben elveszett vagy valami !

Általában mindig 6 nap alatt érkeztek meg a cuccok !

Egyszer volt olyan este hogy az egyik játék késett és 10 nap alatt érkezett meg ide hozzám kifogástalana állapotban !
wesker24
Ez mind szép és jó le is csapnák rá azonnal de mint már 1000x-szer is leirtam már nekem nem éri meg mert nem vagyok pesti na meg + 1 ezres lenne a házhozszállitás ! persze ott vana Pick pack Point ami csak 590 FT de akkor meg a benzinköltség kerülne annyiba mig átveszem a kijelölt helyen !

Csak abban az esetben lenne jó ha valaki aki Pesti megvenné és elküldené nekem ! és a többit rendeznénk privátban !

Van köztetek olyan, aki nem kapta meg a külföldrõl rendelt játékát/dolgait? Bár még hétfõig kivárok, de a 6.-án feladott AC2-m még mindig nem jött meg, és egyre kevesebb reményt fûzök ahhoz, hogy eljut hozzám. Érdekelne, hogyha lejár az általam kiszabott határidõ, van-e bármi értelme emiatt a zavvi-nál reklamálni (lényegében másikat kérni)? Vagy egy pusztába kiáltott "C'est la vie" mellett elmotyogott "kib*szott magyar királyi posta" megjegyzéssel írjam le a veszteséget? 😞

A válaszokat elõre is köszönöm.

tototto
w77d
Fallout 3 collector már nagyon ritka ezért arany árban van, a stalker-el ugyanez a helyzet...

ha mostanában lesz vmi nagyon brutal Collectors akció vmiböl Linkeljetek már vagy privátban is,.mint pl legutóbb a Mass effect 2 CE 2000ft Cdgalaxisban.,
Kéne szereznem Stalker meg sporeGalactic meg alan wake meg conviction és Fallout 3 collectort nagyon baráti áron😊

IMYke2.0.0.0
Én - hál' Istennek? - csak a fórum és a kritikák elolvasása után, na meg a képlopásokra nézve szûrtem le ugyanezt 😊
Remélem, nem vetted meg a játékot...

balee4
Egy forintot nem ér a játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Tudtommal nem lesz, csak letölthetõ(s). Remélem, tévedek.

giorgio81
dobozos nem bobozos 😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Nem tudja valaki, hogy a King's Bounty Platinumból jelenik meg bobozos verzió, mert a game-en csak letöltõst láttam?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Husimoto
Éppen tegnap vettem meg egy kollégámtól a gyémánt kiadást, aki potom 1000 Ft ért adott tovább rajta. Úgy csaptam el rá,mint gyöngy tyúk a langyos takonyra. Már elnézést a nagyon vizuális tipusoktól. 😄 Tudom nem vigasztal csak kicsit dicsekedni szerettem volna vele.

w77d
ez tényleg szar game lehet ha így válnak meg tõle az emberek pár nap után XD

IMYke2.0.0.0
Újabb "Limited Edition", 6.000 Ft-ért landolt a Hardverapro-n...

Ne legyél már ünneprontó... Rockstar készítette, úgyhogy meg fog az...idõvel...remélem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nevör evör :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"amint megjelenik Pc-re" ---> 😊))))))))

RDR-t én is veszem ... amint megjelenik Pc-re... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kezd felébredni benned a Jó oldal, Anakin 😊))

IMYke2.0.0.0
Ezért szeretem olvasni amiket írsz 😊))

grebber
Meg is váltam a Metro 2033 mellé kapott Red Faction Guerillától.
A játékért totálisan szerzett bevétel 1045FT.
Az érzés ,hogy másnak örömet szereztem mert 1500FT-ért hozzájutott felbecsülhetetlen!<#idiota><#banplz><#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

Apus
énmeg minden hétvégén kinn rohadtam a pecsa bolhán, vittem haza a c64 kincseket😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Régi szép idõk. Amikor még a konferen és egyéb helyeken kislemezkötegekkel mentünk "warezolni"... 😊

Þór vígi þessi rúnar

arty
93-ban 5k, uramisten... 96 januárjában kezdtem melózni, 21k nettó fizetésért, ami nem volt annyira sz*r, hiszen anyám és apám is kevesebbet kerestek (és tökátlag melójuk volt)

93-ban a talán a proszolgtól hoztuk a másolt c64 lemezeket, százforintért(?) ...

Forza.

Apus
nekem is simán megérte, pedig nemszoktam 0day vásárolni, csóré vagyok😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

robotnyk
RDR elég simán az év játéka eddig, 0-day áron is megéri, de ez csak szvsz persze.
Shep
Á a Desert azt gyenge a Jungle Strike az igazi 😊

Tinman
Na ezt is átérzem rendesen... iszonyú rossz, amikor vársz egy játékot, filmet és az elsõ idióta hozzászóló benyögi, hogy "hát elég gáz volt, hogy a pincérnõ volt a gyilkos". Kötél az ilyeneknek!

(RDR-t lassan én is veszem... ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Apus
Desert Strike sajna nincs még meg, a Jungle van meg dobozosban kézikönyvvel, meg most az Urban is lesz hasonlóan😊

robotnyk: én is a megvétel elötti napon láttam róla gigaspoilert a topicjában, azthittem kardomba dõlök, rohadt ideges voltam.

robotnyk
egy egyszerûbb, szomorú történet, kicsit off. western filmzenék, hm, nézzük csak youtubeon az RDR fõtémát, linkelném havernak youtuberól. EPIC spoiler a +127 pozitívos legfelsõ üzenetben, nem is tudtam volna nem elolvasni... -> nerdrage, sírás, egy doboz nyugtató kéne most :C
Tinman
Nálunk is volt ilyen... volt egy hely, ahol pénzért tudtál konzolozni.

Pokolra jutok nem is kérdés (Limbo, Lara ugye...), de legnagyobb bûnt itt követtem el.
Becseréltem egy ilyen helyen a Megadrive-ot egy 212 MB(!)-os WD vinyóra... nem csoda, hogy lelkileg azóta sem jöttem helyre. Ha visszamehetnék a múltba, felpofoznám magam.

Viszont érdekesség, hogy miután nagyobbra cseréltem ezt a vinyót, beadtam egy számtech boltba, majd eltûnt a szemem elõl jó tíz évre... aztán amikor már IT-ban dolgoztam a világ végén egy termelõszövetkezet gépének belsejében viszontláttam... rajta a monogramommal ^^

A gépházon pedig egy olyan cég matricája volt, ahová 5 évvel késõbb felvettek :-D

Small world... vagy excel vagy mi <#idiota>

Ja és Desert Strike-ot mintha toltam volna SMD-n ;-) ALAP!

Atkamon
😮O
wow, jó drága... én 1200-ért vettem a Saturnban karácsonykor elsõ kiadásos dobozzal

Shep
Hát arra a gépre a Punisher a mindent überelõ játék nálam 😊

Shep
Azt tudom, csak gondoltam hátha látott valaki valahol olcsóbban (azt kicsit sokallom érte).

Cd galaxisban 4490, máshol magyar oldalon használtba nem láttam...