Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert így ki*****tt nagy átb****s."
Veled vagyok 😊
Forza.
Lehet fogni arra, hogy multi game, de akkor ne tegyenek bele SEMMIFÉLE SP-t. Legyen MP only.
Mert így ki*****tt nagy átb****s.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Þór vígi þessi rúnar
Ez csak onnan jött, hogy én olyasmire emlékszem a rendelés során olvasott szövegbõl, hogy postáktól függõen 5-10 nap az átfutás általában, és kérik, hogy csak utánna zaklassam õket bármivel is. A 40 napon ezek szerint átsiklottam, nem rémlik, hogy olvastam volna konkrét reklamálási idõpontot.
Remélem, nem az szûrõdött le ebbõl a pár posztomból, mintha 10 éves vérpistike lennék, aki remeg, mert még nem tud a "drágasszágával" játszani. Rendeltem már az amazon-ról meg a game-rõl is, volt, ami közel két hétre jött meg. Semmi gond. Nem az a bajom, hogy a megrendelés másnapjára nem ért ide a csomagom. Azért vagyok picit ideges, mert a vele együtt - illetve az utána - feladott cucc már "régen" a kezemben van, akkor emez mi okból jönne ennyivel késõbb?
Bocsi a rinyálásomért. Köszönöm a válaszokat. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jobb, ha ezeket az én káromon tudjátok meg, mint a sajátotokén.
Forza.
Általában mindig 6 nap alatt érkeztek meg a cuccok !
Egyszer volt olyan este hogy az egyik játék késett és 10 nap alatt érkezett meg ide hozzám kifogástalana állapotban !
Csak abban az esetben lenne jó ha valaki aki Pesti megvenné és elküldené nekem ! és a többit rendeznénk privátban !
A válaszokat elõre is köszönöm.
Kéne szereznem Stalker meg sporeGalactic meg alan wake meg conviction és Fallout 3 collectort nagyon baráti áron😊
Remélem, nem vetted meg a játékot...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A játékért totálisan szerzett bevétel 1045FT.
Az érzés ,hogy másnak örömet szereztem mert 1500FT-ért hozzájutott felbecsülhetetlen!<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1>
Next PC upgrade: 2022
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Þór vígi þessi rúnar
93-ban a talán a proszolgtól hoztuk a másolt c64 lemezeket, százforintért(?) ...
Forza.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
(RDR-t lassan én is veszem... ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
robotnyk: én is a megvétel elötti napon láttam róla gigaspoilert a topicjában, azthittem kardomba dõlök, rohadt ideges voltam.
Pokolra jutok nem is kérdés (Limbo, Lara ugye...), de legnagyobb bûnt itt követtem el.
Becseréltem egy ilyen helyen a Megadrive-ot egy 212 MB(!)-os WD vinyóra... nem csoda, hogy lelkileg azóta sem jöttem helyre. Ha visszamehetnék a múltba, felpofoznám magam.
Viszont érdekesség, hogy miután nagyobbra cseréltem ezt a vinyót, beadtam egy számtech boltba, majd eltûnt a szemem elõl jó tíz évre... aztán amikor már IT-ban dolgoztam a világ végén egy termelõszövetkezet gépének belsejében viszontláttam... rajta a monogramommal ^^
A gépházon pedig egy olyan cég matricája volt, ahová 5 évvel késõbb felvettek :-D
Small world... vagy excel vagy mi <#idiota>#idiota>
Ja és Desert Strike-ot mintha toltam volna SMD-n ;-) ALAP!