Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új Medal of Honornál azért elég egyértelmûek a visszajelzések: tényleg rövid a játék. Csak azért nem veszem meg, hogy ezt bebizonyítsam, fõleg azért, mert eleve nem érdekelne, ha 20 órás lenne, akkor se.
Carlos
Hehe... Lehet! És meddig ült egy helyben? Errõl kábé a wow-os south park rész ugrott be. <#idiota>

Amúgy 990-ért megvenném azt a 2 és fél órás játékot amit annyira ajnározik tisztelt Shep kolléga... Csak a boltosnéni kiröhögne.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Igazad van de azért egy NOLF 1-2-t ne említsünk már egy lapon mai FPS-ekkel meg Mirrors Edgekkel (mondjuk ez amúgy nagyon jó játék)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én ismertem valakit (elég fura ember volt), aki egy ültõ helyében végigjátszotta, szóval az is rövid szar, csak te voltál a béna <#idiota>
Carlos
aha...persze...és a mikulás létezik és a gyereket is a gólya hozza...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#taps><#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
És? Lehet "leesett a kamionról" és azért adja el, ez senkinek nem jutott eszébe?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
nem. Onnan, hogy valaki megveszi szerda délután, majd szerda este már hirdeti hardwarepro-n és/vagy vaterán.

Þór vígi þessi rúnar

Általánosságban egyetértek, de a Half-Life szerintem igenis hosszú, én is nemrég játszottam végig, szóval nem beszélek a levegõbe. Egy bõ 15 (vagy inkább 20) óra tiszta játékidõm mindenképpen benne volt, a Steamrõl csak bruttó adatot tudok, az 36 óra. A NOLF talán nettó 30 óra is megvolt, de azt végiglopakodtam, szóval nem fair összehasonlítási alap.

Ugyanakkor a mai rövidüléseket más is okozza, régen teljesen tipikus volt, hogy ide-oda zavartak mindenféle kulccsal, így - ahogy te is mondod - kezdõ FPS-ezõként bizony szépen megnyújtották a játékidõt. Egyes játékokban pedig közel egyforma és repetitív labirintusokkal húzták az idõt (lásd a Wolfenstein 3D-t és a Halo: Combat Evolved elnyújtottabb pályáit). Inkább legyen rövidebb, de változatos és profi!

10 óra játékidõ egy végig izgalmas FPS-nél egyáltalán nem tragikus (sõt a Mirror's Edge-nél az ennél kevesebb is elfogadható, az eltérõ játékmenet miatt), más kérdés, hogy én sem venném teljes áron.
Shep
Akkor meg mi francról beszéltek ,hogy rövid? Azért mert azt mondják 2 topiccal odébb?

IMYke2.0.0.0
Engem rohadtul nem érdekel egy CoD/BC-klón.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
szerintem senkit nem érdekelt a medal. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Itt már mindenki végigvitte a Medalt?

Óriási különbség van játékos és játékos között, ráadásul egy sandbox játéknál nehezen értelmezhetõ.

Mellesleg a Curse of Monkey Island doboz hátán 30+ órát írnak. Nos, nekem, akinek DLC-kkel együtt 90 óra volt a Mass Effect, és akinek 7 óráig tartott a Dead Space-ben az elsõ három pálya,szóval nekem tartott az elsõ végigjátszás 11-12 óra volt. Szóval nemcsak élvezhetetlenül rövid volt, de még hazudtak is. Alja egy játék!
Carlos
hát igen. De 1920x1080-ban eléggé pixeles lenne... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hát igen, mert a nagy tömegeknek gyors kikapcsolódás kell ahol nem kell sokat agyalni és mivel ezt veszik ezt is készítik nekik. Nincs mese elõ kell venni a Commandost 😊

Carlos
az a baj, hogy az "agymunkát" igénylõ játékok kezdenek kikopni.
Mostanában csak az agyatlan játékok mennek (tisztelet a kivételnek). Régen több agyalós játék volt úgy emléxem.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
A logikát és egyszerû paraszti eszet nélkülözõ gondolkodást már csak hírbõl ismerõ embertömegeket könnyebb irányítani. Egyébként tényleg gáz, hogy egy olyan egyszerû játékban, mint a Singularity tömegesen akadtak el a ventillátor lapát belassítós és egyéb részeknél.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Arra akartam utalni, hogy bizonyos dolgok jó megtervezésével "lehet nyújtani" a játékos által teljesíthetõség határait.
A mai, szinte már a játékos helyett játszó játékokkal - értsd: már csak egy képernyõnyi piros nyíl hiányzik a helyes útirány, megoldás stb. felé, hogy a játékos megoldja a "feladatot" - a fejlesztõk erõsen elkapatták az agytekervényeiket nem használó "gamereket".

Eklatáns példa: "Singularity" Time Manipulating Device használata... egyes pályák teljesítése... és köztük is az a bizonyos IDÕRE lecsukódó csapóajtó ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Hehe... Ez velem is igy volt.
És ha odadobom a cigit, akkor odaszalad, akkor elosonhatok ezzel, hogy elterjeljem a figyelmét, mikor az amarra néz és akkor lecsaphatom a parancsnokot.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Romlik az ízlésed, ennyire nem vagy öreg 😊))

Shep
Ja és ha már itt tartunk kövezzetek meg, de nekem eddig tetszik az új Medal (repülõroncsos pályánál hagytam abba tegnap este)😊

Shep
Hát az élien világ az úgy hiányzott bele, mint sántának a púp.

Shep
Hát na az igen (suliban fejben tervezgettem, mit fogok lépni, hogy megoldjam az adott helyzetet mikor hazaérek 😊, de az nem FPS 😊 Meg is kellene venni azt minden egybe kiadást és elkezdeni elõröl.

vagy half life elsõ része,,nekem végig tartott a játék az alkarom varrása allat végig..kb 1 hónap tuti😊

robotnyk
a RTCWs részre: én jobban szeretem azt, ha konkrét tartalom tölti ki a játékidõt, nem a visszatöltögetés duzzasztja fel.
egyébként vannak olyan játékok is, ahol árt a hossz, ha érzed hogy csak az idõt húzzák (darksiders, és kövezzetek meg, de half-life 1, az idegenek világától)
Totti5
Hát igen...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Amúgy a Doom3 az egyetlen ami tényleg viszonylag hosszú (tudom ezt nem írtad) az újabbak közül, a Kék 1-2 sem túl hosszúak (bár azért van 8-10 óra), kivéve ha 486-oson játszod az 1-et, mint én annak idején és lassított felvétel az egész 😊

Év elején nyomtam újra a Shadow Warriort és az is tök rövid volt (mondjuk a hangulat még mindig üt 😊), pedig régen azzal is legalább 2 hétig játszottam. Leghosszabb játékom a Doom2 volt azzal egy egész nyarat nyomtunk végig, igaz csináltunk is egy köteg pályát a pályaszerkesztõvel 😊

Carlos
akkor még egy kis off... Vajh emlékeztek-e még a Commandos (1) hosszára és nehézségére... Na az játék volt!

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Válasz egyel alattad 😊 (gondolatolvasó és jövõbe látó képességeimet megvillantottam 😊)

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#vigyor5>

Shep
Na fene az utolsó elõtti mondatomat nem így akartam írni de gondolom érthetõ mire akarok kilyukadni

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, én úgy emlékszem, hogy az (és most a "moderkoriak közül párat):
- Quake 1
- Quake 2
- Unreal
- Unreal 2
- Return to Castle Wolfenstein (RTCW)
bizony sokkal hosszabb volt szinte bármelyik mai csili-vili társánál.

Az RTCW-ben például az alagút elõtti, megfigyelõtornyos pályát közel 60x kellett visszatöltenem, mert vagy elbénáztam, és a tiszt észrevett a bódéban, vagy a 3 torony valamelyik õrszem, vagy a sorompók õrei...

Shep
Egyébként igen a régi nagy nevek mondatják ezt. Vedd elõ a HL1-et, annak idején kb 1,5 hétig játszottam, nem rég újra elõvettem és pillanatok alatt a végére értem. A fõ oka ennek roppant egyszerû, azóta sokat fejlõdött az egérkezelésem és láttam már rengeteg dolgot játékokban amiket akkor még nem és ennek köszönhetõen annak idején pl. a gáton a nagy dögöt jó sokáig nyüstöltem mire sikerült elintézni, meg egyes helyeken csak sokadik nekifutásra sikerült túljutni, legutóbb, meg minden ment, mint a karikacsapás. Úgyhogy nem csak a játékokat kell hibáztatni, hanem megvizsgálni egyéb dolgokat is. Vén szarok vagyunk na 😊

Shep
Hát de régen sem voltak az FPS-ek sokkal hosszabbak.

Carlos
énis igy gondolom...

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
ha nagyon jó, esetleg végigjátszható többször, akkor mondjuk 8 óra felett nem vészes, de konkrétan a singularity egy max közepes játék (hallottam, hogy elbocsátások vannak a ravennél, sajnálom mert régi banda, de itt most õk is sárosak), egyszer használatos, és a multija gyér, amivel senki sem játszik. szal ez esetben az, lófasz.

és hála a vip szerkesztésért, mert nem tudok írni ma, ezt a postán is bizonyítottam <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Támogatom!!! Tényleg. Komolyan.

IMYke2.0.0.0
Szerintem nem az = mármint nem keciség kijelenteni, mert tényleg lószerszám az a játékidõ is.
Egy jó játék nehogy már csak 2 délutánra kössön le - még ha XXI. századot írunk is!
Vagy tényleg ennyire a múlt "nagy" - vagy megszépült emlékû - játékai mondatják ezt velem?

robotnyk
a korhatár helyett inkább azt kéne a játékok borítóján feltüntetni, hogy mennyi a SP játékideje (ha van)
Carlos
geciség kijelenteni, hogy az szintén lófasz?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hát, én nem egyhuzamban játszottam vele, munkanapokon - de azt kell mondjam, olyan 2-3 MoHA-nyi*** játékidõt bele lehet ölni, ha az ember nagyon nem kapkod, vagy elakad ott, ahol mindenki szokott, és néha meg kering a pályákon is.

*** = új mértékrendszer

Carlos
"Mert így ki*****tt nagy átb****s."

Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
legjobb esetben sem több 10 óránál, ha nagyon pr0 vagy 6-7
giorgio81
Singularitynek mennyi a játékideje?
Tegnap olvastam róla, érdekelne a játék, csak még sokba kerül

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Hát inkább ne legyen multi és legyen jó hosszú igényes single 😊

IMYke2.0.0.0
A "hirtelen pistukák"*** miatt addig is jönnek majd a kifejezetten félkész termékek, amiket lehet majd Patch-ekkel és DLC-kkel "egésszé" tenni - ahogy a Codemasters nyíltan szeretné is.

*** = mindegy milyen állapotban, de ide nekem de azonnal, és egy délután lehessen végigjátszani, hogy másnap "vérpistuka" osztálytársnak dicsekedhessek: "kivittem a gammát".

Totti5
Wolfit és Singularityt, Halot kell venni, azok messze nem 4 órák😊 háborús FPS vonal most mélyponton van... ha az új COD sem lép meg a tartalmas singlét... mert ha megcsinálná a Treyarch hogy mondjuk egy 8-9 óra lenne még rohanósan normalon is akkor nagyot dobbantatnának az MW 1-2, Moha, Bucka után ezen a téren és kivívnák a játékosok elismerését a jövõre nézve mint elsõosztályú COD "gyártó" csapat. Ha nem hülyék akkor ezt meglépték, ha 4 óra lesz akkor barmok a végtelenségig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az biztos, hogy egy darabig meg fognak élni belõle az üzletek is, meg a terméket felvásárolva ezzel seftelõk is: Vatera hirdetés

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#buck>