Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg már nem kell hozzá a Social (patch leveszi, de ugye azt elõtte le kéne szedni)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Imy azt kell, hogy mondjam, hogy de.... Sajnos csak steammel mûködik és ezért is vagyok én is bizonytalan a vásárlásban (ugye steames gémnél nem tudod csak rátolni a cracket a játékra!... vagy igen?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Fallout NV ugye nem STEAM-es? Vagy ezt már kibeszéltünk?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, ha a GTA 4 nem lenne annyira Social Club függõ, akkor azt is bevállalnám, mert hát a többi újkori rész megvan már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, elsõ kézbõl nem postáznak külföldre - így valóban olyan angol emberke kellene, aki akár TÖBB PÉLDÁNYT is hajlandó lenne ott bevásárolni, s MI megvennénk tõle, ár + postaköltséggel.
Én vevõ lennék a DA: Ultimate-re, de a Fallout NV Caravan is birizgálja a csõrömet.

Na nekem ehhez kell majd egy megbízható kapcsolat! Tinman már ígérte, hogy segít! Látod ezt Tin?

w77d: HA lenne magyarul, akkor lehetne kapni is itthon, szóval nem lesz... sajnos.

Oké, akkor mondjuk azt mondja mennyi a cserealkatrész, egyébként meg az elv a lényeg... na de mindegy, mert úgyse tudok igazán jó példát mondani (tudtam egyébként, hogy valaki ezt meg fogja jegyezni... :-D)

Legyen mondjuk olcsó autó, magas fogyasztással... így már jobban tetszik a példa?<#wave>

IMYke2.0.0.0
Na, ilyenkor kellene egy megbízható angliai kapcsolat! Ugyanis 14 nap múlva lesz ott kapható ez a kiadvány:

Medal nálam is missed kategória! Utolsó ilyen jellegû játékélményem Bad Company 2, a Cod World at war és a COD Modern Warfare volt (MW 2 már kimaradt)és egyiktõl se voltam hanyattesve, azóta kerülöm!

Igazi jó kis 2 vh-s fps az a Cod 2 volt, azzal még manapság is szivesen leülök játszani néhanapján!

IMYke2.0.0.0
Ja a legfontosabbat elfelejtettem leírni : a PLAY.com SEMMIT SEM POSTÁZ Nagy-Britannián kívülre.

Kotor 1 néhol megjelenõ fejtörõit de imádtam! Egyébként ilyen szempontból a Darksidersben is van 1-2 nagyon jó kis agyalós rész, hogy hogyan tovább!

Nekem is gyengém az olyan játék, amibe kell agyalni pl.: FAllout 3 sz.gép hackelõs rész, ott be kellett indítani a szürkét rendesen!

w77d
bárcsak lenne ez a pack magyarul is!

IMYke2.0.0.0
Szintúgy PLAY.com-on:

Egyetértek! Amikor egy játék 3/4-étõl már csak azért játszol, hogy "végigviszem még azért, oszt csá... mennyi van még hátra?" az baromi rossz tud lenni. Ezeket se lehet a jó játékok kategóriájához sorolni!

Darksiders nálam nem ez a kategória!

robotnyk
igen, biztos elijeszti a fogyasztás azt, aki porschét vesz...
IMYke2.0.0.0

Szerintem a fórumtársakkal egyetértünk ebben! Én is azt mondom 10k-t 10 óra játékidõért vétek kiadni, de még 16 óráért is!

Legyen min 2 nap (értsd: 48 óra tiszta játékidõ)végigjátszani valamit, na az már elfogadható!

SP tiszta játékideje a játék dobozára= Not going to happen!

Leesnének az eladások! Ez olyan, mint egy autó értékesítésnél se azzal kezdik, hogy mennyit fogyaszt...
Porsche vásárlásnál az eladó elsõ szavai: Szép autó mi? De megeszik 12 litert 100-on...

Ezt én is kinéztem egy ízben, mikor 3 font volt a hut-on, de addig halasztottam míg elfogyott <#falbav>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

õk majd játszanak ezzel😊)))
http://gamepod.hu/hir/duke_nukem_forever_haromszor_akkora_lesz_mint_az_m.html
Shep
Nem is neked írtam, hanem a többieknek akik nem is próbálták de tudják ,hogy szar 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

olvass!engem érdekel,vagyis más rossz véleménye nem érdekel😊
Shep
Hát vesszek el ha nem jó játék az új Medal (bár ez itt senkit nem érdekel) 😊 Igaz egyes karakter animációk röhejesek és még az AP-t szidták sokan -e tekintetben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem,még nem vettem meg😊)))
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Bár nem új vétel mégis gondoltam megmutatom.
Sajnos a játék megbukott szûk egy év alatt. Igazán kár érte. Jó kis MMOFPS/TPS volt anno 2007-ben.Tabula Rasa Limited Collectors Edition 😊
Kép2
Kép3

Én meg totál azt hittem hogy fém. Olyan nehéz volt amikor elõször kiszedtem a dobozból. Hála istennek nekem nem törve érkezett meg anno.

w77d
ilyen gipsszerû anyag nem fém... leesett 6db-ra tört...

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gratula a vételhez. Nálam is ott figyel a polcon. A bábunak meg szvsz nem tud letörni a keze mert tömör fém. Igazi papírnehezék.

Tinman
És nem! Magyarföld!
39... HARMINCKILENC(!) üzenetet váltottam a tulajjal, míg végre megegyeztünk.

#9971: Tele vannak vele a fórumok, hogy már "gyárilag" sokan úgy kapták meg a CE-t, hogy a fúrófej le volt törve. Hibátlan a fúrófeje :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
neeem, nem vagyok én olyan brutális... csupán azóta nem kellett jönnie XXD

Mármint a takarítónõnek az eset után? <#ravasz1>
w77d
ez a collectors nekem is emgvan, de sajnos a takarítónõ leverte a bábut és ripityára tört a keze :S

IMYke2.0.0.0
Húúúúúúú!
Fel-nem-tett-kérdésemre már hallom is a választ: e-bay.
Nyertem? <#hehe><#ravasz1>

<Óriási gratula az ismételt jó fogáshoz!>

Tinman
Dumálhatnék. Hallgatok.

Tinman
Post only mode on :-)

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A cdgalaxison egy pár gyémántkiadás le van árazva..
Hátha valakit érdekel..

balee4
Szép, bár egy-másfél hónap késés nem nagy dolog, de tényleg már lassan DNF kategória lesz, ezerszer elhalasztották már.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Akarom mondani belenéznem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Dehogy vettem meg, elég volt a virágboltiba lenéznem és elszörnyedtem.

Õ durvább volt, tényleg. Elsõre mondjuk nem csinálta meg egy helyben, mert éjszaka kezdett neki, reggel pedig korán ment dolgozni, és pályánként csak egyszer mentett...
Mármint multiFPS-eknél standard. Persze a MoH is az, de lassan már az is szignifikáns, ha csak 20 perccel rövidebb az elõzõ csúcstartónál...
Shep
Ne viccelj mindenkinek igaza van ebben a topicban, ez egy olyan banda 😊 Na én meg megyek fûteni 😊

Éppen ez a lényeg, hogy nem lehet egy lapon emlegetni 😉 Elképesztõ mennyiségû tartalom volt benne, nagyon durva költségvonzata lenne, ha ezt ma próbálnák reprodukálni. De mint írtam, a 30 óra nem fair, végiglövöldözve pedig csalókán gyors a játék, mert ha riasztás van, jönnek maguktól az utadba.
Shep
anyagi okok miatt ez a legszarabb hírdetési duma, van aki még ezt elhiszi. Ettõl már csak az áron alul sürgõsen családi okok miatt a gyengébb 😊 (persze 1-2 tényleg azért akarja eladni, de a többség csak duma)

Carlos
szóval mindkettõnknek igaza van. 😄
Amúgy leszarom, mert nem szeretem az FPS-eket...annyira... megyek haza. <#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Én nem ajnározom, csak nem szeretem mikor ilyen hülyegyerekek egy ültõhelyben mindent végigviszek és sírok ,hogy rövid beírásait készpénznek veszik páran. Az meg ugye megint más kérdés, hogy mai fps-eknél (PC) elég standard lett a 4-6 óra játékidõ úgyhogy ... 😊

Carlos
és az "anyagi okok miatt" ?
Na jó, higgyen mindenki amit akar, megyek haza. 😊
3 perc. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hát szerintem reálisabb "talál" termék eladása, mint a ma megvettem és már rakom is fel a vaterára elmélet.