Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szóval...

Kedves Robotnyk!

Szavakat nem találok!

1. A csomagolás elsõ osztályú! Nem elég, hogy a postán erre a célra vettél midi dobozt, még úgy becsomagoltad, hogy azt nagyjából 5 perc volt kibontani és szikével dolgoztam! 10/10!

2. A játék állapota katasztrofális! Katasztrofálisan perfekt :-)
Gyakorlatilag mintha 0 napos lenne. 1-2 nagyítóval fellelhetõ pici kis gyûrõdés látható, de jelentéktelen, mintha ott sem lennének! 11/10!

3. A lemezek állapota borzalmas! Borzalmas, hogy szinte jobb állapotban van, mint amit a boltban vesz az ember és kibontja...

Kár ragozni!

Robotnyk kollégával, ha üzleti ügybe keveredtek, maximális respekttel járjatok el, mert UFO, földi embert meghazudtolóan korrekt.

<#worship><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Idézem magam: AKKOR SZOPJANAK LE

balee4
Szánalom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
<#ticking><#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Idézem a BioWare Community Mangerét: THIS IS THE COLLECTOR's EDITION

Forrás
IMYke2.0.0.0
Hú... még sötétebb kép alakult ki bennem... lehet, hogy nem lesz értelme megvenni ezt a kiadványt sem annak "Ultimate" kiadásáig... 'CE'-t meg aztán fõleg nem.
Persze, ha idõközben nem lesz valami normális, Collector's Edition-re hajazó változat.
Mert ez így, tényleg nagyon karcsú - és kikérem magamnak, ha megveszem a CE (vagy bárminek, de nem hétköznapinak) nevezett terméket, az KÉZZEL FOGHATÓAN legyen másabb, mint mezei Jóskának, a szomszédban a tok-DVD-kézikönyv kiadása!
S ne netrõl kelljen hozzá letõtikéznem MP3-at, meg kacat itemeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem, az ok a szélesebb a közönség, amire szükség is van, mert 100 milliós budget-énél már nehéz megtérülnie egy projektnek, sajnos jóformán minden ebbõl következik, hogy költséges és éppen ezért kockázatos üzletrõl van szó.

Persze olkyor megesik, hogy egy multiplatform játékot éppen ebbõl kiindulva uniformizálnak, hogy az összes platformon minél inkább hasonló legyen (ez a DA2-nél tûnik így).
Daell Drow
az nekem is 0 napos lesz, na meg ok azok akik nem csinaltak még DLC-t. (idaig) Amikora blizz kiad egy patchet, neha bizony tobb minden van benne mint egy fizetos dlc-ben.
This seems too good to be true, what's the catch?

No catch, we just want to reward our most loyal fans and present them with this special version as a "thank you" for being an early adopter.

Signature Edition FAQ

Nem, erre nincs szmájli. Mármint az egész neten nincs.

Félreértés ne essék, én értem a BioWare-t, hogy az elõrendelõk számát próbálják emelni, de ezen a dumán akkor is sírok. A CE hiányával aligha a legnagyobb rajongóiknak kedveznek.

Ha egy csak elõrendelhetõ, de jól megrakott CE lenne emellett, talán minden szkeptimizmusom ellenére beneveznék, de így az általuk kínált lehetõség már az én igényeimmel szögesen ellentétes irányba mutat, rosszul érezném magam, ha ezt támogatnám. Pedig a játék önmagában biztos jó lesz, akármennyire is vizezik fel.
Carlos
sajna valid.
Mi annó stormban elkezdtünk fejleszteni egy mágus alapú játékot, éshát az konzolos lett volna. Nem is szerették a HC ötleteinket!

Név nélkül egy Lead hsz-e annó: "Bazmeg gyerekek, ti nagyon HC-k vagytok!"

Þór vígi þessi rúnar

Nem akarok vitat szítani, mert semmi bajom ha valaki konzolon jatszik, de az egyik ok a jatekok "egyszerusodesere" a konzolban keresendo.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Carlos
azé nekem a diablo 3 0 napos CE lesz kerül amibe kerül. 😊

Pedig azis kaptafa.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Shep kollégával nagyon is egyet tudok érteni, ahogy Te is szinte a számból vetted ki a szavakat: kaptafa játékok, folytatások, DLC-k, konzol-exkluzív (minõségjelzõt nem írok, mert nem ismerem a platformot) játékok, mind kétes minõségben, hangzatos ígérvényekkel, és videókkal, állóképekkel, hogy aztán arcra esés legyen a digitális, vagy dobozos verzió megvásárlásakor.

Meg hát, mi is túl sokat láttunk már - én közel sem annyit, mint harcedzett játékostársaim, de még így is, lassan Cavington-ra szoruló aggyal eszmélek dolgokra: jé, ezt láttam már 5-6-7 éve abban a játékban... jé, nemá, ez is koppintás,... nemá, csak ennyire futotta a történetíróknak? stb.

Muttley
Csak halkan mondom, hogy az MW2-nél van Spec Ops Offline mód, amit elég sokáig lehet játszani egyedül és párban is, ha kedveled a stílust.
Lesz ugyanez a CoD Black Ops-ban is.
Ez azért bõven dob a szavatosságán.

Just do it :)

w77d
én nem csak a DLC-k re gondoltam, hanem a komplett játékokra is. Egyszerûen már nem tudnak új sztorit kitalálni és ez megy a játékok rovására...

Carlos
mert a sok csira arra veri, hogy hö letölthet még 1 küldetést, amiben 1-el többet sebzõ kard lesz a jutalom. Vagy kap kék pajzsot a piros helyett.
Meghát a fejlesztõknek is egyszerûbb legyártani egy skin-t, mint valami értelmes dolgot tolni a CE-be.

Na majd a FNV. 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
úgy alapjában kijelenthetjük, hogy romlik a játékpiaci színvonal igen erõsen...

IMYke2.0.0.0
Tényleg... sajnos. Bár, annak megítélésébe nem kezdhetek, mert még csak meg se néztem... pedig venni akartam.

Ird hozzá nyugodtan a Mafia 2-t is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A Gothic szériát már rég' kisiklatta a JoWooD, nem velük kellett volna annak idején összeállni. A MoH-nál pedig már a PA óta olvasom a fikahegyeket, egyébként csak az Allied Assaulttal játszottam, a többibõl videón is csak pár percet láttam, így nem kívánom õket megítélni.
Plus 20$ of additional content

<#vomit>

Legalább többet már senki nem mer példálózni a BioWare CE-kkel...

Hihetetlen, hogy a DA2-vel mennyit fordult a világ, elõtte egyértelmû volt, hogy elõrendelem a játékaikat, ma pedig már ha meghallom a cég nevét, már húzom a számat.
Carlos
gagyi...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Éppen most néztem én is, ennyi? Nevetséges, ez nekik a "gyûjtõi"? (igaz nem is annak nevezik) Engem sem villanyoz fel, sõt...
Sõt elvileg még magyar felirat sem lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Válaszolok:

Mert a gyûjtõi anyagokat is le kell tölteni - nincs semmi a lemez mellett.

IMYke2.0.0.0
Vajh' miért nem villanyoz fel engem ez az 'extra' tartalom?:

"Várható extra tartalom a gyûjtõi kiadásban:
*Egy újabb játszható karakter, valamint a hozzá kapcsolódó küldetések.
*A játék zenéinek letöltési lehetõsége.
*Exkluzív játékbeli fegyvertár, amelyben különféle fegyverekhez férhetünk hozzá.
*További letölthetõ tárgyak."

Shep
Tegnapi témával kapcsolatban még egy dolog (jó tudom unalmas már). Azt sem szabad elfelejteni ,hogy nem feltétlenül a játékok lettek rosszabbak ,meg "igénytelenebbek" hanem egyszerûen régen már szinte minden dolgot ellõttek és szinte már mindent láttunk 10-20 év alatt vagyis várnák, hogy újat mást kapjunk de ezt már elég nehéz teljesíteni vagyis az igények is megnõttek amiket a játékok nem tudnak olyan gyorsan követni. (majd talán idõvel)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Utóbbi idõben majd' minden játékot elbaffarintanak.
MoHA, "Gothic" 4...

IMYke2.0.0.0
Nem önsanyargatásból, hanem a kíváncsiság hajtott, és tüzetesebben beleolvastam a MoHA😮A topikba...
Másoknak is ajánlom 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, megint megnyugodtam. <#worship>

Bence94
patch elõtt és utána se kellett a social club a "single élményekhez"!!!csak egy offline live profil oszt kész.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Totti5
Amióta megvan a gép ( 2007 eleje ) 115 játék járt a gépben ( origi természtesen ). 53at játszottam végig ( lement a kredits, a sport/ótós játék is benne van amibe azért sokat beletoltam, nem feltétlen sinlge pl Fifák ).

GamerScore: 28490
Zone: Pro

Completed XBLA: 0 / 12
Completed Retail: 0 / 101
GS Completion %: 24.09% ( magyarán lóf@sz )

Country Rank: Calculating
World Rank: 191,108
Completion Rank: 279,849

Sose gyüjtöttem az acsikat, de ha ven érdekes ami nem grind meg idétlen gyüjtögetés azokat megcsinálom. Jó pár játék van ami 700-900 pont közt van ( 1000re semmi sincs, a legtöbb a Fight Night 3 900 pontal ), de semmi nem vett rá hogy kimaxoljam 1000re. Amúgy ez semmi... 28e pont tök átlagos vagy azon aluli. Akik gyüjtik a pontokat azok 100ezernél kezdõdnek, de õk mindent kitolnak 1000/1000re, ami elképesztõ belegondolva... ezekez képest én hobbyjátékos vagyok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
28k pont 😮 nekem a fele sincs...

Forza.

Totti5
Már akinek van (gémer)pécéje, de ha lenne akkor sem játszanék rajta, de nincs és nem is lesz.

robotnyk
DAO pcn jobb élmény lenne 😊
Carlos
Én biztosra mentem. A brit kolléga céges címére megy és õ majd forwardolja nekem magyarországra. 😊
Az ár nem számít.

p.s.: És az sem érdekel, hogyha mégis szállítanak Mo-ra, akkor késõbb kapom meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Ceréltem õket. Pénzt sosem adtam volna értük, de így kapnak egy esélyt, hátha...

giorgio81
Én még nem reménykednék a helyetekben, szerintem ez egy automatikus körlevél, amit minden elõrendelõnek elküldtek függetlenül attól, hogy hol lakik. Majd a megjelenéskor illetve a feladáskor kiderül, hogy jön-e ide vagy sem. Nem véletlenül lehet ott, hogy UK Only.

Kívánom nektek, hogy ne legyen igazam (de tényleg)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Jó jelnek veszem... írhatták volna azt is, hogy rohadj meg HUN, nem szállítjuk ki.
Rettegek... de komolyan... 3/4 éve várom ezt a CE-t!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Igen...
Valami ilyesmit?

Due to the epic size of the Fallout New Vegas Collectors Edition we have a lot to do to make sure it gets to you in time for the launch day of Friday 22nd October. As a result, we will be processing your order and charging your payment card a little earlier than usual.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Aki rendelt Fallout:NV CE-t...

Ti is kaptatok levelet game-tõl ugye?

Tinman
Gyakorlatilag sem.

Azért ennyiért nem veszem meg, fõleg, hogy már nem él a játék sajna. 3 font + postáért még megérte volna porfogónak 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

De lehet ám, hogy beadom a derekam és felrakok 1 steamet, csak most arra gondoltam, hogy ehhez is biztos fog kijönni 1 tonna DLC! Lehet érdemesebb megvárni a Game of the Year kiadást és egyben megvenni, mint így apránként szarakodni (Dragon age-t is elkapkodtam, megvettem az alapot 2k-ért rá 2 hétre bejelentették az Ultimate Edition-t).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az a baj, hogy a steamest még origiról se tudod net nélkül telepíteni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Basszus... 😞((

IMYke2.0.0.0
Az ár, és a leírás miatt* linkeltem. Figyelek, nem is hinnéd mikre nem.

* = Ráadásul a hirdetéseket PS-sel vágtam ki, hogy a lényeg együtt legyen.

HA sikerül valakivel ezt megbiszniszelni, akkor egy DRagon AGe Ultimate Edition behozatala engem is érdekelne!

IMYke2.0.0.0
Még kapható a játék: Richard Garriotts Tabula Rasa - Collectors Edition - 38 font

Dragon Age Ultimate Edition 18 font a Zavvi-nál is!

giorgio81
Ezt a kiadványt én már hétfõn belinkeltem, látom figyeltél
Amúgy a többi oldalon is lehet kapni, miért kellene angliai ismerõs? pl game, hut
Ha csak nem az ára miatt, most nézem play.com-on kedvezõbb
Mondjuk nekem teljesen mindegy, megvan mind a kettõ játék belõle

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W