Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Robotnyk!
Szavakat nem találok!
1. A csomagolás elsõ osztályú! Nem elég, hogy a postán erre a célra vettél midi dobozt, még úgy becsomagoltad, hogy azt nagyjából 5 perc volt kibontani és szikével dolgoztam! 10/10!
2. A játék állapota katasztrofális! Katasztrofálisan perfekt :-)
Gyakorlatilag mintha 0 napos lenne. 1-2 nagyítóval fellelhetõ pici kis gyûrõdés látható, de jelentéktelen, mintha ott sem lennének! 11/10!
3. A lemezek állapota borzalmas! Borzalmas, hogy szinte jobb állapotban van, mint amit a boltban vesz az ember és kibontja...
Kár ragozni!
Robotnyk kollégával, ha üzleti ügybe keveredtek, maximális respekttel járjatok el, mert UFO, földi embert meghazudtolóan korrekt.
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze, ha idõközben nem lesz valami normális, Collector's Edition-re hajazó változat.
Mert ez így, tényleg nagyon karcsú - és kikérem magamnak, ha megveszem a CE (vagy bárminek, de nem hétköznapinak) nevezett terméket, az KÉZZEL FOGHATÓAN legyen másabb, mint mezei Jóskának, a szomszédban a tok-DVD-kézikönyv kiadása!
S ne netrõl kelljen hozzá letõtikéznem MP3-at, meg kacat itemeket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze olkyor megesik, hogy egy multiplatform játékot éppen ebbõl kiindulva uniformizálnak, hogy az összes platformon minél inkább hasonló legyen (ez a DA2-nél tûnik így).
No catch, we just want to reward our most loyal fans and present them with this special version as a "thank you" for being an early adopter.
Signature Edition FAQ
Nem, erre nincs szmájli. Mármint az egész neten nincs.
Félreértés ne essék, én értem a BioWare-t, hogy az elõrendelõk számát próbálják emelni, de ezen a dumán akkor is sírok. A CE hiányával aligha a legnagyobb rajongóiknak kedveznek.
Ha egy csak elõrendelhetõ, de jól megrakott CE lenne emellett, talán minden szkeptimizmusom ellenére beneveznék, de így az általuk kínált lehetõség már az én igényeimmel szögesen ellentétes irányba mutat, rosszul érezném magam, ha ezt támogatnám. Pedig a játék önmagában biztos jó lesz, akármennyire is vizezik fel.
Mi annó stormban elkezdtünk fejleszteni egy mágus alapú játékot, éshát az konzolos lett volna. Nem is szerették a HC ötleteinket!
Név nélkül egy Lead hsz-e annó: "Bazmeg gyerekek, ti nagyon HC-k vagytok!"
Þór vígi þessi rúnar
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Pedig azis kaptafa.
Þór vígi þessi rúnar
Meg hát, mi is túl sokat láttunk már - én közel sem annyit, mint harcedzett játékostársaim, de még így is, lassan Cavington-ra szoruló aggyal eszmélek dolgokra: jé, ezt láttam már 5-6-7 éve abban a játékban... jé, nemá, ez is koppintás,... nemá, csak ennyire futotta a történetíróknak? stb.
Lesz ugyanez a CoD Black Ops-ban is.
Ez azért bõven dob a szavatosságán.
Just do it :)
Meghát a fejlesztõknek is egyszerûbb legyártani egy skin-t, mint valami értelmes dolgot tolni a CE-be.
Na majd a FNV. 😊
Þór vígi þessi rúnar
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
<#vomit>#vomit>
Legalább többet már senki nem mer példálózni a BioWare CE-kkel...
Hihetetlen, hogy a DA2-vel mennyit fordult a világ, elõtte egyértelmû volt, hogy elõrendelem a játékaikat, ma pedig már ha meghallom a cég nevét, már húzom a számat.
Sõt elvileg még magyar felirat sem lesz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mert a gyûjtõi anyagokat is le kell tölteni - nincs semmi a lemez mellett.
"Várható extra tartalom a gyûjtõi kiadásban:
*Egy újabb játszható karakter, valamint a hozzá kapcsolódó küldetések.
*A játék zenéinek letöltési lehetõsége.
*Exkluzív játékbeli fegyvertár, amelyben különféle fegyverekhez férhetünk hozzá.
*További letölthetõ tárgyak."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MoHA, "Gothic" 4...
Másoknak is ajánlom 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GamerScore: 28490
Zone: Pro
Completed XBLA: 0 / 12
Completed Retail: 0 / 101
GS Completion %: 24.09% ( magyarán lóf@sz )
Country Rank: Calculating
World Rank: 191,108
Completion Rank: 279,849
Sose gyüjtöttem az acsikat, de ha ven érdekes ami nem grind meg idétlen gyüjtögetés azokat megcsinálom. Jó pár játék van ami 700-900 pont közt van ( 1000re semmi sincs, a legtöbb a Fight Night 3 900 pontal ), de semmi nem vett rá hogy kimaxoljam 1000re. Amúgy ez semmi... 28e pont tök átlagos vagy azon aluli. Akik gyüjtik a pontokat azok 100ezernél kezdõdnek, de õk mindent kitolnak 1000/1000re, ami elképesztõ belegondolva... ezekez képest én hobbyjátékos vagyok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ár nem számít.
p.s.: És az sem érdekel, hogyha mégis szállítanak Mo-ra, akkor késõbb kapom meg. 😊
Þór vígi þessi rúnar

Kívánom nektek, hogy ne legyen igazam (de tényleg)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Rettegek... de komolyan... 3/4 éve várom ezt a CE-t!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valami ilyesmit?
Due to the epic size of the Fallout New Vegas Collectors Edition we have a lot to do to make sure it gets to you in time for the launch day of Friday 22nd October. As a result, we will be processing your order and charging your payment card a little earlier than usual.
Þór vígi þessi rúnar
Ti is kaptatok levelet game-tõl ugye?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
* = Ráadásul a hirdetéseket PS-sel vágtam ki, hogy a lényeg együtt legyen.
Amúgy a többi oldalon is lehet kapni, miért kellene angliai ismerõs? pl game, hut
Ha csak nem az ára miatt, most nézem play.com-on kedvezõbb
Mondjuk nekem teljesen mindegy, megvan mind a kettõ játék belõle
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W