Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A KonzolokSzervize tényleg megbízható, én onnan szoktam rendelni. Nekik is jó áraik vannak, és elõrendelés esetén ott sincs postaköltség.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Szerintem legjobb konzolboltok:

-gamestore (itt vettem a PS3-at)
-platinumshop
-konzolvilag
-konzolokszervize

bár ez utóbbi 2-tõl még nem rendeltem, de úgy tudom megbízhatóak.

Leginkább a platinumot kedvelem, általában itt a legolcsóbb minden és a házhozszállítás csak 490 Ft. Ja és elõrendelés esetén ingyen házhozszállítanak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mindegy örülök, hogy legalább kijön PC-re. Aztán ha lesz boxom, még lehet beszerzem a Limited-et.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Törzshely = gamestore?

576-nál azért elõrendeltem, mert ott még volt egy cím, amibõl máshol már csak szekönd edisön van.

Balee4: PC-re szerintem elmarad a CE... nagy fájdalom nekem is, de úgy tûnik :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sajna németbõl holt hülye vagyok... szóval jó lesz ebbõl a sima verza is, amit Encore mutatott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én is köszönöm. Jövõ héten már megy is a rendelés CDG-nek.
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Fable 3 Limited Edition 13990Ft.

Egyenlõre ezt találtam, de várok infókat a "törzshelyemrõl" hogy milyen ajánlattal áll elõ😊 bár lehet hogy csak sima lesz ebbõl ha ilyen drága... max 13, többet nem adok érte.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Gyönyörû, de elfogadnám, PC-re az amazon szerint február 28-án jön. Jó lenne, ha mégis lenne CE, azonnal venném.

Inkább ilyen az.

Megjelenés körül közel 20k-ra jött volna ki az Amazon és az euro miatt, most 47 euro+postaköltség szinten mozog. Német eBayrõl talán postáznak olcsóbban, de az angolokkal szemben õk elutasítóbbak szoktak lenni, és csak német ajkú területekre postáznak. (De elég kevés tapasztalat alapján mondom ezt.)

A nyelveket nem tudom, de elvileg megjelent az oroszoknál is a CE, oroszul, szóval ha az jobban megy... 😊
Tinman
Borthers & sisters!

Hol a legolcsóbb a Fable 3 CE? 576-ban ajándék póló is jár hozzá, ott 14.999. Meglepõ, de eddig ez a legjobb ajánlat, amit leltem :-/

Gondolom PC-re nem lesz CE... Box-ra magyar nyelvûként érkezik a CE is, szóval egy 0-day vételen erõsen gondolCONDOM.

Tinman
Hát igen...

Mennyiért láttad amúgy? Meg gondolom full német nyelvû náluk... tévednék?

Én pedig esküszöm, hogy nem sírdogálok az elsõ kiadás miatt. A CE hiánya miatt már inkább, az ugye csak németeknél kapható, méregdrágán.
giorgio81
Én is köszi, eddig nem voltam gépnél és nem tudtam megköszönni
Ez így nekem is bejön, így már jobban érdekel engem is

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Hmm, ez tényleg jobban néz ki mint az alap kiadás, nekem is vevõs cucc.

Encore
Nincs mit. 😊
Tinman
Zseniális vagy! Köszi!

Esküszöm ez jobb, mint az igazi elsõ kiadás... v.e.v.õ.s.

Encore
A kép minõségéért elnézést kérek 😊

Risen
Tinman
Nagyon megköszönném! <#worship>

Encore
Igen, annyi, hogy itt a képen a tetején lévõ fehér sáv a Games for Winodws felirattal ezen nincs ott. De csinálhatok képet is ha arra van igény.
Tinman
Ez komoly?
Tehát így néz ki?

Carlos
NOLF 2 <#taps><#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Ugyanaz, mint a Rendes kiadású Risen. Én is meglepõdtem, mikor kihúztam a tokból a DVD dobozát és ugyanaz, mint az elsõ kiadás. A Tartalma is ugyanaz. Ez a fekete doboz viszont jó lett mert a Risen felirat ezüstösen csillog (képen ez nem látszik).
giorgio81
Dobnál egy képet, hogy Risennél a Premium Gameses papír tok alatt milyen a másik tok?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Encore
Sziasztok.
Készítettem pár képet az én gyûjteményemrõl. Nem olyan impozáns, mint a komoly gyûjtõké és van közte pár, ami rossz vétel volt/megbántam, hogy elõtte nem "próbáltam" ki, de 99%-a kellemes emlékeket ébreszt.
Elsõ kép

Második kép

harmadik kép
IMYke2.0.0.0
Drukkolok nektek - õszintén! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ugyanez itt is:

16/10/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
15/10/2010 Your order is held for credit checking.
15/10/2010 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.
20/09/2010 Your order is currently held as a Preorder

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
16.384 Ft-ot vettek le tõlem is... 20-at is adtam volna érte, mert FALLOUT :-)

16/10/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
15/10/2010 Your order is held for credit checking.
15/10/2010 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.
15/09/2010 Your order is currently held as a Preorder

És még mindig csak reménykedek, mert félek úgy járok, mint Zó :-/

Carlos
UPDATE a FNV-rendeléssel kapcsolatban: Levonták a pénzt a kártyámról. (nemtom mikor, most néztem meg)

Þór vígi þessi rúnar

úgy sosem mint egérrel😊)
szerintetek elképzelhetõ egy össz Ultimate Mafia 2 kiadás is valamikor a közeljövõben?
Shep
Hát nem hiszem, de elképzelhetõ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Megszokás kérdése. Egy kis idõ után reflexbõl osztanád a fejeseket fpsben😊

Shep
Hát TPS meg hasonlónál nincs is gond, de FPS-nél ááááááááááá haláli béna vagyok, nem nekem találták ki az 1 centis karral való bohóckodásos célzást. Na meg igazából pár játék van ami tényleg érdekelne dobozra úgyhogy még mindig várat magára a dolog 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
kb én is így vagyok vele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
én is így vagyok vele, bár most hogy ráéreztem a kontrolleres irányításra egyre inkább kezdem emggyõzni magam 😄

Shep
Én lassan 5 éve veszem a boxot, de valahogy mindig lebeszélem magam róla 😊

balee4
Minden pénz kérdése, de ami késik..., biztos vagyok benne, hogy vmikor jövõre sikerül egy boxot is beszerezni. 😊

Tinman
Neked az eleje :-D
Nekem 8 órába telt ide eljutni, mert kivesézõs tempóban megyek, eddig az összes kis pici questet megcsináltam!
Horgászás... ó baz... én meg az elsõ rántás után mindig kikaptam <#lama> Köszi!

Alan DLC-re pont jól lesz az a free 800 pont, amit MS méltóztatik nekem novemberben adni :-)

Robotnyk: Igen... a DLC is a sátán találmány, tudom jól. De néha muszáj alászállni pokloknak :-D
Fable 2-hoz a 2 DLC FREE-ként fog szerepelni a Downloads listádban, nehogy a premiumra menj, az fizetõs és csak annyit ad pluszba, hogy a DLC-t coopban is tolhatod... semmi értelme!

Balee4: Amekkora gamer vásárló vagy, nem is értem, miért nincs még boxod :-) Azért van rá pár must have cím! (Shadow Complex, Limbo, Fable 2, Halo 3, ODST, Reach, Wars, Geow 2, Alan Wake, Lost Odyssey, Dead Rising, Forzák, Kameo, PGR-ek, Saints Row). Ezek az ütõs címek, de van még perverzeknek Too Human, Crackdown-ok, etc.

balee4
Kész nincs mese kell box. 😄

robotnyk
õszintén szólva én a könyvtõl nem voltam elájulva, van benne két alan wake "könyvbõl" részlet, amibõl a második tetszett, abból egy regényre valót is olvastam volna. a többi egy elég összehányt valami, érdekes, de nem nélkülözhetetlen. a két dlc viszont gyakorlatilag kötelezõ, ha normálisan látni akarod a játék végét. (bomba üzlet, nem? full áras játék, plusz még úgy 3000 forintnyi dlc, és kb rendesen lezárják).

fable 2-t meglátjuk hétfõn 😊 van még "anyag" - castlevanianak az elején vagyok, gears of war 2bõl nincs sok, a red dead redemptionnek meg bár soha ne lenne vége 😄
Totti5
"3/4 óra alatt nem tudtam kifogni a quest halat"

Az még az eleje, majd utána indul be, persze neked lehet nem fog bejönni. Egyszerû, bedobod és amikor úgy igazából lehúzza ( 3. rángást követõen ) megnyomod a B-t ( azt hiszem, csak ott halásztam, már nem tudom mit írt hogy mit nyomjak ) és tartani kell pár mpig amig harcol vele és kifgja. Ennyi az egész.

Alan DLC nekem nincs meg még. 1-1 epizód, nagyon elborult Alan álmaiban😊 Kapsz belõle izelitõt a játék végén, szóval többet nem mondok. 560 pontért simán megéri ( elsõ tiz percet megnéztem az újból és azt a rohadt életbe, de hangulatos😊 ). Ha veszek majd pontokat mindenkép veveõsek, mert arra vártam hogy mind a kettõ kint legyen.

Tinman
Na most kezdjük azzal, hogy valahol TE mondtad, hogy feltétlenül érdemes AW CE-t keresni, mert a könyv ugye... TE tehetsz róla! A TE hibád! Nekem elég lett volna a sima verzió akárhonnan <#wink>

Amúgy DLC-t érdemes majd hozzá leszedni? (560 ms pötty)

Nekiesni NIER után merek csak (aztán még Lara és Limbo is megnézetlen), mert szegény Niert kissé unom... félek, ha megint félbehagyom, már soha nem viszem végig. 3/4 óra alatt nem tudtam kifogni a quest halat, akkor úgy megutáltam... pihen kicsit.

Robotnyk: Remélem örülni fogsz a Fable 2-nek... amennyire nehezen rázódtam bele, a végére annyira megszerettem. A 2 DLC talán az általam ismert/megnézett/olvasott, DLC-k közül a legtartalmasabb és legtöbb játékidõt nyújtó letölthetõ tartalom. Install után kapd is le õket, nyugodtan kezdheted azokkal is! Összesen kb. 45 játékórám van a F2-ben :-)

Totti5
Az elsõ 360as limitedet! grat. Jól tetted hogy ezt vetted, a könyv kötelezõ a játékhoz. Nagyon kiváncsi leszek a véleményedre a játékkal kapcsolatban illetve hogy milyen következtetéseket vonsz majd le a végével és a storyval kapcsolatban!

Shep
Beszéltünk itt tegnap a Commandosról, hogy rosszul festene a mai nagy monitorokon. Na hát megnéztem az én 19-es monitoromon és 1024-ben (ez ugye a max felbontás a játékban) teljesen jól néz ki, az más kérdés ,hogy minden katona olyan mint aki beszedett vagy 3 speedet, de ezen elvileg lehet segíteni mindenféle cpu lassító progikkal, az újabb részekben meg ugye már van sebesség állító csuszka.

Reménykedem benne, hogy a Mass Effect 3-ra visszatérnek a kézzelfogható plusz tartalmakhoz a CE kiadásoknál! Ha az is ilyen lesz mint a Dragon Age 2 akkor elég lesz nekem a sima is. Mert én nem fogok plusz pénzt fizetni letölthetõ dolgokért (még ha a játék zenéjérõl van is szó pld.).<#ejnye1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

robotnyk
jé, de ismerõs <#zavart1>
Carlos
Szerintem lehet. Énis ezt kaptam brit címmel.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Dear Mr lúzer,

Order number(s): nóte importantó

I am delighted to let you know that your Preorder for Fallout: New Vegas Collector's Edition (with Preorder Bonus in-game Classic Pack) is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Fallout: New Vegas Collector's Edition (with Preorder Bonus in-game Classic Pack), and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Your credit / debit card will be charged upon despatch of your order. Also, if you are a Reward Member your points will be added to your account at this time.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Order Tracking: Click on the following link to track your order online, or go to "Order Tracking" on the site:

satöbbi

Reménykedjek? <#rinya>

Tinman
Robotnyk úrhoz kapcsolódóan pedig:

Mondtam már, hogy KÖSZÖNÖM?

Tinman
A sok szopás és baxás után egy kis on :-D

Az ember éltében vannak sötét titkok... 12 évesen farokverés közben rádnyit anyád, egy félresikerült vacsi után reggel a saját sza... ébredsz, férfi létedre orgazmust színlelsz egy elcseszett kapcsolatban, nem rendelkezel a Beyond Good and Evil elsõ kiadásával, csak egy gagyival. stb. Ezek mind, kemény dolgok. De végre...!

Carlos
Idézem magam: "AKKOR BASSZÁTOK MEG!"

p.s.: ooops, #10052 már lelõtte az érzelmeket. 😄

Þór vígi þessi rúnar