Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Dio 1 nekem hááááát... kábé olyan 25-30 végigjátszás volt még gyerekkoromban suli után. 😊
Dio 2 nem sok, de azis megvolt vagy 10x.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Diablo 1-et - halálpontosan tudom - 10 alkalommal játszottam végig. Utána meg mentem az ingyenes B.net 1.0-ra.
Diablo 2-vel nehezebb a dolgom, mert még most is fenn van a gépen, mindenféle MOD-ok nélkül játszogatok vele, de garantáltan több, mint egy tucatszor játszottam végig az elmúlt 10 évben - és eddig csak 3 karaktertípussal .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
The Witcher nekem is 100 körül volt, Saint's Row 2 72-73 óra, SW: KoTOR (1) 38-40 óra.
Ezekre emlékszem konkrétabban.
A Mass Effect-ekkel, Dragon Age-dzsel - és most markolhatjátok a bazalt köveket - MÉG nem játszottam. Egyedül a ME1-et prószáltam ki.
Ezekkel úgy vagyok, ahogy Te írtad lejjebb: ha nincs rá rendesen idõm, inkább bele sem kezdek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Én egyedül a dio-kra és a fallout-okra és a Guild Wars-ra tudtam ennyire rákockulni.
Persze a munka miatt másra is kellett, de azt nem számolom.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Hajjaj, nem ismersz te engem :-)

Átlag 20-25 órákat írogatnak emberkék Fable 2-re, nekem 45 óra körül volt és nem csináltam meg benne egy ásatós questet, mert kissé fárasztóra sikerült, de az még, min. 1.5 óra lett volna.

Mass Effect 1-re 20 órákat rebesgettek sokan... a molyolósók 30 órákról regéltek... ha jól rémlik 43-44 órám volt benne és igyekeztem a legapróbb questet is megcsinálni.

Tottimester a NIER-el kapcsolatban 27 órát írt, sokan mások még ennyit sem... most vagyok a játék kb. 30%-nál és 18 óra eddig a gametime...

Imádom kiélvezni az adott játékot és maximálisan kiismerni. Sajnos ennek a szarabb tálalású játékok esetében egyenes következménye, hogy a játék felétõl gyak. félistenként lépdelek kõgazdagon... és nem feltétlenül, hiszem, hogy bennem lenne a hiba.

Ha egy RPG-ben adott részig xyz mennyiségû feladatot teljesíthet az ember, akkor miért ne tegye? Az én hibám, hogy érdekel?

Everquest 2-ben ennek meg is ittam a levét. Valami 320 quest után, csaptam az asztalra, hogy ok, én befejeztem ezt a játékot... fõleg mikor megláttam, hogy Completed Quests: 320/6200
Anyád!

Baldur's Gate I. szó szerint egy nyár volt... már júniusban nekiestem és napi 7-8 órát simán beleöltem. Emlékszem rá, hogy annyi ideig kitartott, hogy évnyitóról hazaérve a Bermuda Syndroma-t telepítettem és kezdtem el... mire suliba mentem hétfõn, el is fogyott szegény BS.

Witcher a maga 110 órájával... King's Bounty is valami 65-70 óra volt... úgy tudom Zó-nak megvolt a 100 is :-)

Ilyen ez :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Ha a designerek maradtak, akkor annak örülünk!

Þór vígi þessi rúnar

Chris Avellone a lényeg, aki designer volt a Fallout 2 stábban, Planescape: Tormentnél pedig lead designer. Feargus Urquhart, mint az egyik Fallout 2-es lead designer érdekes lehetne, de õ elsõsorban cégvezetéssel van elfoglalva, ahogy többnyire annak idején a Black Isle-nál is.

J. E. Sawyer a Black Isle-féle, ki nem adott Fallout 3 lead designere volt. De valóban van, aki elsõsorban programozó volt (Chris Parker), vagy inkább a stúdió más játékaiba kontárkodott bele (Planescape, IWD).
davidka003
Én most végeztem a Dragon Age-el pár napja és kb 5 hétbe telt mire végigvittem az alapjátékot. Napi 2 órát szántam rá. A történet annyira nem nagy szám de el lehet vele lenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

jelentem elsõ zavvis rendelésem nekem is szerencsésen megérkezett 5 munkanap alatt.Bravo!
Tinman
A Fallout 3 GOTY CE-ben van meg, de olyan szinten rajongok érte, hogy még végig sem vittem!
Miért? Mert mikor nekiestem 2 órán keresztül csak a karigeneráláson agyaltam... nagyjából 2 munkanap alatt kijöttem a bunkerbõl.
További 1 munkanapot töltöttem a közeli romok között.
További 3 munkanapot emésztett fel Megaton és környéke...

Aztán elfogyott a szabadságom én meg ott ültem egy kb. 10%-ig letolt Fallout 3-al.
Fogtam és uninstalláltam a francba, mert beláttam, hogy erre nekem nincs elég szabadságom. Most szabira gyûjtök, egyelõre zéró sikerrel, idén 4 napom van már csak, pedig nyaralni se voltam már 2 éve:-/

Ja, még annyi, hogy Dragon Age CE és kiegje 0-day vettem... gépben nem volt még egyik sem, a fenti okok miatt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
:-D

Errõl eszembe jutott, hogy a Táj Fájter annak idején elkoptatta az asztalom felsõ burkolatát. Nem feltétlenül egérre volt kitalálva az...

balee4
Dio 3 egyértelmûen nekem is ilyen lesz, csak jönne már.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
A kérdés az, hogy a "számos régi Black Isle-os kulcsfejlesztõ" melyik kategóriából kerül ki? Mertha programozó pl, akkor baszhatjuk. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Pedig egy rajongónak illene plusz motivációt adnia, hogy számos régi Black Isle-os kulcsfejlesztõ dolgozik a játékon. Már ha a klasszikus, régi részekért is rajongsz.
Carlos
nekem nagyon kevés 0 napos játékom van, de amik vannak, annak a folytatásait is 0 naposan veszem és CE ha van, kerül amibe kerül. Plö a Diablo 3 is ilyen lesz, még ha éjfélre is kell menni a boltba és 25K lesz, akkor is. 😄

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Rajongónak rajongó vagyok, imdádtam a Fallout 3-at, 2x is végigjátszottam, meg is van eredetiben, igaz csak az alapkiadás, még a Goty-t be kéne szerezni. De most vhogy az új rész egyelõre annyira nem nyûgözött le, hogy azonnal megvegyem. Aztán majd kipróbálom a helyi virágboltban beszerezhetõ verziót és lehet, hogy vétel lesz belõle.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0

arty
nem területfoglalósdis : sima tps lövölde, kalapácsolda 😊) + sandbox! mész, felveszed a küldit és megcsinálod, kikpipálva. következõ. ha eleget megcsináltál, nagyobb terület is megnyílik. közben a "sztori" halad, egyre jobb cuccaid lesznek... lehet nyomni mellékküldetéseket is, abból lesz érc -> jobb cuccok, stb

szokásos

imádtam 😊

Forza.

http://www.joystiq.com/2010/10/18/first-fallout-new-vegas-dlc-exclusive-to-xbox-360/

Tinman
Nagyjából 2 napja jelentkezett egy emberke, hogy elvinné a BSQ 10/10-es gaming alappillért... írtam neki, de egyelõre semmi válasz. Aggódom, hogy megnézhette a screenshotokat :-)

Totti5
Máshogy ûzöm az ipart, én nem gyüjtöm õket. Ti innen onnan vesztek a gyüjtmenyébe sok féle dolgot, ami azért nem kis összeg, még ha brutal jó áron is.

1 játékot veszek 0day 11kért, amit kitolok és eladom 8-9ért és veszem abból a pénzbõl a következõt. Ez így nekem pont megfelel, mert tudok több új játékkal is játszani premierkor, mert egy új game megvan 3kból ha a körforgást nézzük.

Mondjuk ha olyan játék jön ki amivel huzamosabb ideig is játszok és fõleg online pl egy Fifa, F1 akkor az úgy van bekalkuálva elõre és azokat nem adom el.

Pl vettem Niert ócsósítva multkor, amit nem tudtam eladni pénzért, mégolcsóbban. Ok rétegjáték, de szerencsére cserélni eltdutam nagy nehezen.

Tényleg Tinman, el tudtad adni a Bikini Szamurájokat?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
vannak játékok ahol én is inkább kivárok... Pl Batman: Arkham Asylum-ot azonnal veszek, ha 4k alá esik az ára... de mivel ez eddig még nem történt meg, ezért még nicns meg... Ilyen a Just Cause 2 is, bár abból egy Limited-ért adnék 5-6 ezret is...

Tinman
Nem tudom mennyire spórolós ez.
Megveszed 11k körül majd eladod 9k-ért. Buktál 2k-t.
Míg várakozás esetében, megveszed 4k-ért, eladod szerencsével 4k-ért, de lehet, hogy peched van és 3k-ért megy el csak... az is csak 1k.
Emiatt nem szoktam 0-day konzol játékot venni, mert agyrém, hogy megveszed egyik hónapban 11-ért a köv. hónapban 8-ért is látsz már... nincs nekem erre pénzem :-)

De tényleg... TOTTI! Hogy van ez? Nálad jól mûködik?

Arról volt szó, hogy drágák konzolon a játékok, ezért érdemes várni. Erre írtam, hogy várás nélkül sokan így csinálják spórolósan. Bizonyos játékoknál pedig a hagyományos multi, a co-op (azaz, ha a haverok megveszik, vagy egyszerûen frissiben könnyebb játékostársat találni)) vagy a türelmetlenség is lehet motiváló tényezõ.

Egyébként kérdezd Tottit! 😊
Tinman
Ezt a logikát soha nem értettem.
Nem egyszerûbb késõbb megvenni és 0 veszteséggel eladni, amikor beáll egy szinte az ára?
Persze, ha 0-day nélkül nem tudja valaki elképzelni a napjait, akkor megértem.

Tinman
Nem is értettem amikor Castlevania + Enslaved-et minap megvetted... jófélék persze, de annyira nem, hogy relatív drága árat 0-day megérjenek.

"Hát akkor sem fogok képzeletbeli kardomba dõlni, ha mégis lemaradok róla, szép a CE, de most nincs rá zsé, gyûjtök többek között a boxra. Ha nem sikerül, jó lesz az alap kiadás is."

Nincs ezzel semmi baj, ha valaki nem rajongó :-)

Én azért játékot már adtam el, csak más okból. Többnyire azért, mert több példányom volt (pl. elsõ kiadás vagy CE, a budget csúnyaság után), netán mással együtt (ami már megvolt)kellett megvennem egy régóta keresett darabot.
Amennyiben jó áron sikerül beszerezni, talán késõbb kevesebb buktával tudod továbbadni. De konkrétan nem ezekrõl volt szó.
balee4
Jaj el is felejtettem, hogy ma egy inFamous-t vettem, ami tavalyi játék és keményen 3k volt és állapota tökéletes.

balee4
Én sem adtam még el egyetlen játékomat sem, még a konzolos címeket sem. Amit veszek szívesen elõvenném még késõbb. Pl. GoW 1-2-t már 3x kijátszottam.

De egy CE kiadású játékot minek megvenni, ha tudod hogy késõbb tovább passzolod?!<#confused>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
én sem adtam még el egy játékom sem, még a szarabbakat sem 😊

Éppen ez a lényeg, hogy a megjelenéskor vásárolva azért éri meg, mert végigjátszás után tovább tudod minimális veszteséggel passzolni. Engem mondjuk nem vinne rá a lélek, soha egy játékot nem adtam el csak azért, mert már végigjátszottam.
Éppen nem a fordításról beszéltem, hanem arról, hogy gyárilag elvileg angolul sem fut az eredetivel.

Bár talán összekeverem a ME2-höz tartozó Lair of the Shadow Brokerrel (illetve annál biztos, hogy így van), mert a Witch Hunttal mintha nem is kellett volna buherálnom semmit, csak annyi, hogy angol volt, ami engem nem zavart. Szóval csak azzal tolnak ki, aki kényelmesen szeretne eredetivel játszani, nem azzal, aki úgyis trükközni akar.
balee4
Hát akkor sem fogok képzeletbeli kardomba dõlni, ha mégis lemaradok róla, szép a CE, de most nincs rá zsé, gyûjtök többek között a boxra. Ha nem sikerül, jó lesz az alap kiadás is.

lolSL
jobban fájna ha a képedbe vágnák hogy warezolós kalóznép sarja vagy és ezért nem kapsz dlc fordítást.

balee4
Hát igen szintén, a legtöbb játékomat 3-5k körül vettem, ami tekintve hogy mind egytõl egyig must have cím és instant klasszikus, nem is olyan durva. Egyszerûen nem éri meg a megjelenésekor, vagy újonnan venni konzolra. Persze ennek ellenére nekem is becsúszott már nem egy 0-day vétel. 😄

Nem akarásnak nyögés a vége...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Aztán pedig mennek a problémák, amikor a DLC-k, patchek nem mennek a honosítás miatt. Bár azért az szánalmas volt, amikor a BioWare kijelentette, nem tudják megoldani, hogy menjen a Witch Hunt a magyar változattal is. Õk nem tudták megoldani, mások rájöttek, hogy egy vagy két sort kell átírni a registryben, és voilá...

A ME1-nél pedig Garrus arcára is mondták azt, hogy nem képesek megoldani. LieWare.
Shep
Régen jó volt, de nem rég újra kezdtem és már nem fogott meg annyira.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Freedom Fighters az mekkora játék volt, azt próbáltátok? Nálam mai napig top tízben benne van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pedig ne mondják már, hogy a Fallout 3-ból és a Dragon Age-bõl nem adtak el sokat hazánkban, mert akkor tuti hazudnak!
Tényleg valakinek esetleg Fallout 3 Game of the Year-je olcsón nem került eladósorba, mert érdekelne (galaxisos 7000-s verziót kösz szépen kihagynám, hol élnek ezek pár évvel megjelenés után, külhonban 4000-ért árulják már...)

Shep
Hát figyelj nekem tetszik, de a nagy többség lehúzta és unalmasnak mondja. Nekem meg bejön ez az épület pusztításosdi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó az guerilla, mert már hosszú ideje birizgálja a fantáziámat, de még egy virágbolti verzióra sem méltattam?

Azt tudom, hogy ilyen területfoglalgatós, kicsit mint a Freedom fighters, de van annak a területfoglalásnak értelme?

Úgy-úgy! Teljes mértékben egyetértek!

Bezzeg a sz..ar Arcania a gothic tale-k, meg a noname sza..ságok magyarosítva jelennek meg, ezek meg egyáltalán sehogy... hát megvan a véleményem...

Shep
Régen nekem is 3-4 volt, most már leginkább csak 1-2 (most pl. Alpha Protocol és Red Faction Guerilla)

Régebben nekem is tele volt a gépem játékkal, manapság csak 3-4 van fönt egyszerre...

Én egyszer nyertem 1 db Witcher pólót az internyeten, megkérdezték, hogy mekkora kell belõle és akkorát küldtek! <#vigyor>

Én is magunk ellen fogadnék, de racionálisan nézve nem kéne megvennem minden CE-t. Valahol meg kell húznia határt, ha késõbb lesz vállalható áron, akkor megveszem, ha nem, akkor így jártam. Különben sem vagyok rajongó, csak tisztelõ, már ami a Falloutot illeti.