Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dio 2 nem sok, de azis megvolt vagy 10x.
Þór vígi þessi rúnar
Diablo 2-vel nehezebb a dolgom, mert még most is fenn van a gépen, mindenféle MOD-ok nélkül játszogatok vele, de garantáltan több, mint egy tucatszor játszottam végig az elmúlt 10 évben - és eddig csak 3 karaktertípussal .
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezekre emlékszem konkrétabban.
A Mass Effect-ekkel, Dragon Age-dzsel - és most markolhatjátok a bazalt köveket - MÉG nem játszottam. Egyedül a ME1-et prószáltam ki.
Ezekkel úgy vagyok, ahogy Te írtad lejjebb: ha nincs rá rendesen idõm, inkább bele sem kezdek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze a munka miatt másra is kellett, de azt nem számolom.
Þór vígi þessi rúnar
Átlag 20-25 órákat írogatnak emberkék Fable 2-re, nekem 45 óra körül volt és nem csináltam meg benne egy ásatós questet, mert kissé fárasztóra sikerült, de az még, min. 1.5 óra lett volna.
Mass Effect 1-re 20 órákat rebesgettek sokan... a molyolósók 30 órákról regéltek... ha jól rémlik 43-44 órám volt benne és igyekeztem a legapróbb questet is megcsinálni.
Tottimester a NIER-el kapcsolatban 27 órát írt, sokan mások még ennyit sem... most vagyok a játék kb. 30%-nál és 18 óra eddig a gametime...
Imádom kiélvezni az adott játékot és maximálisan kiismerni. Sajnos ennek a szarabb tálalású játékok esetében egyenes következménye, hogy a játék felétõl gyak. félistenként lépdelek kõgazdagon... és nem feltétlenül, hiszem, hogy bennem lenne a hiba.
Ha egy RPG-ben adott részig xyz mennyiségû feladatot teljesíthet az ember, akkor miért ne tegye? Az én hibám, hogy érdekel?
Everquest 2-ben ennek meg is ittam a levét. Valami 320 quest után, csaptam az asztalra, hogy ok, én befejeztem ezt a játékot... fõleg mikor megláttam, hogy Completed Quests: 320/6200
Anyád!
Baldur's Gate I. szó szerint egy nyár volt... már júniusban nekiestem és napi 7-8 órát simán beleöltem. Emlékszem rá, hogy annyi ideig kitartott, hogy évnyitóról hazaérve a Bermuda Syndroma-t telepítettem és kezdtem el... mire suliba mentem hétfõn, el is fogyott szegény BS.
Witcher a maga 110 órájával... King's Bounty is valami 65-70 óra volt... úgy tudom Zó-nak megvolt a 100 is :-)
Ilyen ez :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
J. E. Sawyer a Black Isle-féle, ki nem adott Fallout 3 lead designere volt. De valóban van, aki elsõsorban programozó volt (Chris Parker), vagy inkább a stúdió más játékaiba kontárkodott bele (Planescape, IWD).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Miért? Mert mikor nekiestem 2 órán keresztül csak a karigeneráláson agyaltam... nagyjából 2 munkanap alatt kijöttem a bunkerbõl.
További 1 munkanapot töltöttem a közeli romok között.
További 3 munkanapot emésztett fel Megaton és környéke...
Aztán elfogyott a szabadságom én meg ott ültem egy kb. 10%-ig letolt Fallout 3-al.
Fogtam és uninstalláltam a francba, mert beláttam, hogy erre nekem nincs elég szabadságom. Most szabira gyûjtök, egyelõre zéró sikerrel, idén 4 napom van már csak, pedig nyaralni se voltam már 2 éve:-/
Ja, még annyi, hogy Dragon Age CE és kiegje 0-day vettem... gépben nem volt még egyik sem, a fenti okok miatt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Errõl eszembe jutott, hogy a Táj Fájter annak idején elkoptatta az asztalom felsõ burkolatát. Nem feltétlenül egérre volt kitalálva az...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
szokásos
imádtam 😊
Forza.
1 játékot veszek 0day 11kért, amit kitolok és eladom 8-9ért és veszem abból a pénzbõl a következõt. Ez így nekem pont megfelel, mert tudok több új játékkal is játszani premierkor, mert egy új game megvan 3kból ha a körforgást nézzük.
Mondjuk ha olyan játék jön ki amivel huzamosabb ideig is játszok és fõleg online pl egy Fifa, F1 akkor az úgy van bekalkuálva elõre és azokat nem adom el.
Pl vettem Niert ócsósítva multkor, amit nem tudtam eladni pénzért, mégolcsóbban. Ok rétegjáték, de szerencsére cserélni eltdutam nagy nehezen.
Tényleg Tinman, el tudtad adni a Bikini Szamurájokat?😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megveszed 11k körül majd eladod 9k-ért. Buktál 2k-t.
Míg várakozás esetében, megveszed 4k-ért, eladod szerencsével 4k-ért, de lehet, hogy peched van és 3k-ért megy el csak... az is csak 1k.
Emiatt nem szoktam 0-day konzol játékot venni, mert agyrém, hogy megveszed egyik hónapban 11-ért a köv. hónapban 8-ért is látsz már... nincs nekem erre pénzem :-)
De tényleg... TOTTI! Hogy van ez? Nálad jól mûködik?
Egyébként kérdezd Tottit! 😊
Nem egyszerûbb késõbb megvenni és 0 veszteséggel eladni, amikor beáll egy szinte az ára?
Persze, ha 0-day nélkül nem tudja valaki elképzelni a napjait, akkor megértem.
"Hát akkor sem fogok képzeletbeli kardomba dõlni, ha mégis lemaradok róla, szép a CE, de most nincs rá zsé, gyûjtök többek között a boxra. Ha nem sikerül, jó lesz az alap kiadás is."
Nincs ezzel semmi baj, ha valaki nem rajongó :-)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Bár talán összekeverem a ME2-höz tartozó Lair of the Shadow Brokerrel (illetve annál biztos, hogy így van), mert a Witch Hunttal mintha nem is kellett volna buherálnom semmit, csak annyi, hogy angol volt, ami engem nem zavart. Szóval csak azzal tolnak ki, aki kényelmesen szeretne eredetivel játszani, nem azzal, aki úgyis trükközni akar.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A ME1-nél pedig Garrus arcára is mondták azt, hogy nem képesek megoldani. LieWare.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tényleg valakinek esetleg Fallout 3 Game of the Year-je olcsón nem került eladósorba, mert érdekelne (galaxisos 7000-s verziót kösz szépen kihagynám, hol élnek ezek pár évvel megjelenés után, külhonban 4000-ért árulják már...)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt tudom, hogy ilyen területfoglalgatós, kicsit mint a Freedom fighters, de van annak a területfoglalásnak értelme?