Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a Dragon Age-ben már-már cheat szinten mozogtak, viszont eleve nem volt annyi igazán fasza cucc a játékban, hogy az ember csak úgy eldobja õket, pláne ha szereti az ember a választási lehetõpségeket. Hacsak nem szeret az ember egy RPG-ben Average Plate Mail of Mediocrityben pompázni.

Gyakorlatilag DLC páncélok nélkül nem jutott volna nevesített nehéz páncél az összes közelharcosomra a játék utolsó harmadáig, pedig én a mindent összekapirgálós típus vagyok. Vásárolni pedig nem igazán durva cuccokat nem érte meg, mert minden mocsok drága volt, a végjátékra tudtam venni egy kalapácsot és egy övet. Végül is volt értéke a pénznek, csak elcseszett módon oldották meg, és a DLC-k jelentõségét felerõsítették.
Ezzel kapcsolatosan én arra jöttem rá, hogy jók, meg szépek ezek a dlc-k plussz tárgyak, de plussz tárgyak esetén ezek annyira megkönnyítik a játékot, hogy az már néhol élvezhetetlen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nagyon nem akarlak elkeseríteni, de általában a steames játékok törései nem tartalmaznak uninstall funkciót, és általánosságban nem lehet a törést CSAK egy crackel megoldani (új telepítõ ugye release csapat által kreálva), szóval cinkes ez a történet így!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mennyivel kerül többe? 10 font?

IMYke2.0.0.0
...és akkor 10.000-ért átveszi valamelyikünk tõled a pakkot... <#vigyor2><#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Csak lesz valami cracked, patched, proper... mire eljutok oda, hogy játszani fogok vele, bízom benne, hogy lesz megoldás. Ha nem, arról tudni fogtok, mert széjjelszentségelem a topikot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Teljes mértékben, csak nem olvastam vissza (my bad)!

Ugyanez a kategória: valaki már hirdeti a Vaterán, hogy 6500-ért behoz Dragon AGe Ultimate-t!

IMYke2.0.0.0
Mié'? Lehet, hogy jövõre annyira jól fog menni a sorunk, hogy 240 Ft lesz az angol font...

Tin: Akkor neked gondolom kimarad ez a Fallout ,mivel steames: gondolom, akkor virágboltival fogod nyomni nem?

Tinman
Na de most gyerökök... nem jobb inkább most megvenni 16.384 FT-ért (p.k. benne van!), mint fél év múlva itthon p.k.-val együtt 18.000-ért :-D

Fogadjunk, nem tudtok bontatlant 15 Font-al olcsóbban beszerezni, se fél se 1 év után sem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
szóval te is azon a véleményen vagy, mint én a #10177-ben XD

Totti5
Mármint itthon. Premier árak mára már oda jutottak hogy kb egálba vannak és nem éri meg külföldrõl venni, mert pl késõbb kapod, meg ugyan annyiért, vagy drágábban, DE! akciók nincsenek itthon így vannak üzletek ahol 1 éves játékok is horror áron vannak, így ezeket nem érdemes boltban venni. Külföldrõl annál inkább, mert akciók akciók hátán, akár game packok, vagy 1-1 játék dúrva leárazása, így ezeket a "szenny" címeket mint pl a Damantion "fillérekért" be lehet onnan szerezni. Amúg meg jatekaim.hu és szintén ócsón lehet hozzájutni a dolgokhoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát itthon a FAllout New Vegas CE is rekordsebességgel elfogyott (még be se hozták az országba, már Hamburgnál nem volt 1 darab se, Irónia rulez)

Viccet félretéve, tuti lesz itthon is még CE is, aki élelmes az behozza külhonból és rádob pár ezrest, sokan meg fogják venni még úgy is!

Carlos
akárcsak a FNV CE.

Prolik vagyunk bammeg.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
akkor szopacs....

Na megkérdeztem CD galaxis-t, mert nem hittem el senkinek, hogy mi a szitu a Magyarországi Dragon Age Ultimate Edition forgalmazással!

Azt a választ kaptam, hogy sajnos tényleg nem lesz itthon kapható a játék...

robotnyk
1 évig elleni, fú az rengeteg utód (sry túl magas volt a labda)<#zavart1>
Tinman
Fallout NV ügyre:

Carlos kollégával mi ezt nem mertük bevállalni... túl sok az érzelem Fallout irányba részünkrõl. Remélem megértitek.

i2k: Sok érte... tény. Durván le is téptem ebben a hónapban a bankszámlám... ez van, ez a hobbim, ezért élek (is).

Tinman
Szívesen!

DLC-ket töltsd is le szépen és akár rögtön kezdhetsz azokkal... legalábbis egy részükkel, mert van olyan DLC "rész" ahová csak a játék legvége UTÁN tudsz elmenni (credits is lemegy majd :-)

Tinman
A konzol játékaim 70%-a second hand... minek is kellenének életem végéig?
Úgyis jön a köv. generáció, mely úgysem játsza majd le az elõdök szoftvereit... persze ígérik majd biztos, de úgyse :-/

Vagyis? Vagyis olcsón is lehet konzol gémelni...
Most nézegetek egy PS3 pakkot, mely tartalmazza azt a 10 must have címet, amit PS3-on látni kell... 30k-ból megvan. 1 évig ellenék vele szvsz.

IMYke2.0.0.0
Nem provokatívan:

Kiba..ott drága az összes konzol, konzoltartozék, és mindegyik játék - boltban.
Mutatja, mennyire túl vannak árazva a játékok (pirossal, kijelöléssel jelölt):

Shep
Tiszta jó ez a Haegemonia soundtrack CD, hogy én ezt eddig miért nem hallgattam meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Lehet kövezni, de nekem sok az a pénz... <#csodalk>

Carlos
enyém is bólogatott amikor megkérdeztem, hogy örülne-e egy pár zsetonnak.

Þór vígi þessi rúnar

Dupla vagy semmmi, ha nem kell minden áron a polcra. A HL2-nél bejött anno. Valami 5k-ért vettem meg egy évvel késõbb az MM-ben.
Most viszont a bobblehead könyörgött az asztalon, hogy kártyázni szeretne! Így 16.384-be került most. <#vigyor0>
w77d
én inkább arra látok esélyt, hogy valamelyik honfitársunk berendel kintrõl párat és alaposan túlárazva fogja árulni itthon, és 120%-hogy el is tudja adni...

Carlos
Énis igy vagyok ezzel.
nem mertem azt se bevállalni, hogy vagy hoznak mo-ra vagy nem game-bõl.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk

megérkezett, köszi!
Tinman
Nem akarok károgni, de:

1. A Fallout 3 CE PC iszonyú hamar elfogyott idehaza... és hamarosan kint is. Ebbõl kiindulva a NV CE... szerintetek?

2. Gyakorlatilag idehaza nem kapható a NV CE. Mekkora reális esélye van annak, hogy a kiéhezett Fallout rajongók nem kapkodják el kintrõl is?

Bátrak vagytok! Nem merném!

Shep
Hmmm mit találtam a polcon? Eredeti Haegemonia soundtrcak CD-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Húúúú.... dannggggggggg <#vigyor5>
Hozzászólás stílusáért: <#taps>

Azon aggódó állampolgárok tömegei számára, akik eddig lélegzetvisszafojtva, álmatlanul forgolódva, féllábon állva követték nyomon elsõ zavvi-s rendelésem szívszorító, drámai fordulatokban (nemigen) bõvelkedõ eseményeit, ezúton jelzem, fellélegezhetnek (a lábukat is lerakhatják), az AC2-õm a mai napon megérkezett. Az európai túra során ugyan a tok felsõ sarka némi sérülést szenvedett, de a lemez - köszöni szépen - jól van.<#integet2>
Köszönettel tartozom szüleimnek, kiskutyámnak (Golyónak), és természetesen jelen fórum tagjainak (nélkületek nem sikerült volna) <#worship> a támogatásukért. Remélem senki nem égette porig a házát az értem gyújtott gyertyákkal. <#hehe>

balee4
Én is erre játszok, én még azt is esélyesnek tartom, hogy idõvel itthon is kapható lesz, nem egyszer már elõfordult az ilyesmi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Már 1 éve fent van epizódokra bontva... amúgy ez jó tölet a letölthetõ teljes értékû játékonál. Az elsõ rész ingyenes, ami a Fable 2 esetében nem fél óra ugye, aztán ha tetszik és valamilyen szinten beleméjedtél megveszed az egészet, bár ez a módszer megengedteti azt is hogy az amúgy 40 dóds játékot 80ért vedd meg végül... digitális terjesztés egy szar ahogy van, de lennének benne ötletes dolgok, csak a kivitelezés mindig arra irányul végül hogy miként lehet többért adni, így bedig kapják be és dögöljenek meg. Bolti verza rlz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Figyi... lassan misét mondatok <#shakehead>

Mifene? Változott a policy, vagy belefér az 1 kg-ba? Tény, az SC2-t szépen megdobta az artbook, és annál a többi helyen írták is, hogy túl súlyos, New Vegas CE-t meg nem nagyon kapni máshol.

Én szerintem rizikózom egyet, és megvárom, hátha meg tudom venni 10-15 fonttal olcsóbban egy fél éven belül. 2-3 éven belül úgysem játszanék vele, inkább másra csoportosítok át pénzt.
IMYke2.0.0.0
Férfiasan megvallom: eddig nem is hallottam róla. Köszönöm az információt! Olvasom a módosításokat, húúú...

Ezt ugye ismered? Tudom, hogy evidens, de hátha valakinek új, mert leragadt a Team Gizkánál.
Tinman
17/10/2010 Your order is currently being picked and packed. itt is <#eljen>

Carlos
UPDATE a FNV CE ügyben:

17/10/2010 Your order is currently being picked and packed.
16/10/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
15/10/2010 Your order is held for credit checking.
15/10/2010 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.
20/09/2010 Your order is currently held as a Preorder

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
A hétvégén újra elkezdtem a SW: KoTOR II-vel játszani. S találtam valami finomságot...

Segítségül: ezek textúra MOD-ok a játékhoz. TSL Patcher kell hozzájuk.

Tinman
Duplán megkönnyebbülhetsz, mert a 2 DLC a te verziódhoz JÁR.
Ha ez az ingyenes letöltés mûködne is, akkor is 800 MS pont az egyik a másik pedig 560 MS pont.
Ez még a legbarátibb áron is számolva 1900 + 1000 FT! Csak a 2 DLC ;-)

robotnyk
phew, megkönnyebbültem 😄D
IMYke2.0.0.0
Hát igen... <#circling>

Tinman
Az MS tudod mit ad ingyen? Ugye tudod? :-D

IMYke2.0.0.0
Úristeeeeen!

Tinman
"Na én letöltöttem a 7 gigás Fable II-õt, de csak az idõt b*sztam el vele... Lejött 100%-osan, aztán nem jelent meg a Game Library-ben, megnéztem a vinyón, ott volt, csak "corrupted"-nak mutatta az egész cumót, nem lehetett vele csinálni semmit. :/"

"De csak a Chapter 1-t tartalmazza az a Fable 2. Utána kiírja, hogy vedd meg a teljes játékot, hogy tovább játszhass."

:-DDDD

ugyanez meg még hozzá a little big planet,az mekkora jóság már😊