Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jut eszembe Syndicat is mekkora volt már a kis színes sapkás mackósok gyilkolták a másik színes sapkás mackósokat. 😊 Mekkora mészárlásokat lehetett ott csinálni te jó ég.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Squad-based TBS kedvelõknek még tudom ajánlani a Chaos Gate-et (30-40 óra volt talán nekem, de megcsináltam a randomgenerált töltelékpályákat is a 15 fõküldetés között), jó kis WH40k-s X-COM-klón, de nagyobb a hangsúly a közelharcon. Bugos is szegény, de ebbõl a szempontból nem feltétlen kiakasztóbb, mint a nagy elõd...
Csak folytatnom kéne õket... fúúúú de jó volna :-/
Rohadt XBOX tehet mindenrõl... fogom magam, lefekszek az iszonyú kényelmes 10/10-es matracomra, 10 mp alatt már a játék fõképernyõje fogad, 5 mp múlva játszom. Elkényelmesedtem.
Belegondolok, hogy ott kéne a gép elõtt ülnöm -hiába a fõnöki karfás szék-, rosszul vagyok. Le a konzolokkal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ehhez hozzátartozik, hogy néha csata közben mentem el vacsorázni, fürödni, vagy elintézni valamit (nem direkt, hanem mert úgy elment az idõ játék közben, összesen azért ez legfeljebb 4-5 óra volt), és addig számolta az idõt, bár ezt kompenzálta az, hogy máskor visszatöltés után elnyomkodtam a már olvasott, hosszadalmas párbeszédeket, vagy ha újrajátszottam egy csatát, akkor azt már a belém égett mozdulatokkal gyorsabban tettem.
X-com, ufó - nagyon nagyon sok óra
gothic 1,2 kb 40 óra fejenként
Boiling Point - 60
ME 1-2 nekem nem volt "sok" egyik sem kb 25 óra fejenként
Impérium Galactica - 200 körül lehetett
Gothic 3 - Olyan 150
Risen - 40 óra
Ufo: extraterrestrials - 20 óra
Oblivion - 30 óra (Morrowind anno nekem se jött be, túl üres, monton)
Fallout 3 - 50 óra
biztos volt még pár nem pár órás játék, de hirtelen ennyi jut eszembe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Might & Magic 4-5-6-ot ellenben láthattam egy megszállott haver (ugyanaz, aki LoL-ozott is) gépén, 14"-en, már színes monitorba bújt, sokszor a kedvesével együtt. Pipadohány, állott szag, és rezsón melegített tea illata... régi emlékek 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
KotOR - 60 óra
Gothic 2 - 85 óra
Gothic 2: Night of the Raven - 115 óra
Deus Ex - 30 óra
Dragon Age: Origins - 118 óra (a fõszálba beépülõ DLC-kkel együtt: Warden's Keep, Stone Prisoner, Return to Ostagar)
Mass Effect - 57 óra (a két DLC-vel együtt, de a kiváló 10 órás fõszál mellett a maradék többnyire nyögvenyelõsen uncsi)
Mass Effect 2 - az alapjáték valahol 60 és 75 óra között, DLC-kkel 90 órát írt a számláló
Másra nem tudok egzakt idõt, a Witcherre is legfeljebb saccolni tudnék én is olyan 100 körül, a Wizardry 8-ban pedig már úgy bõven fölötte tartok, hogy messze még a vége (bár abban ennek 99%-a grind).
A maradékra pedig vaktában lövöldöznék, minden érték egyszeri végigjátszást takar, és az elsõ nekifutást. A BioWare játékainál pedig elég sok idõ ment el azzal, hogy visszafutkostam bizonyos helyszínekre, ellenõrizni, hogy lereagálják-e a tetteimet, illetve végignyálaztam a összes bejegyzést a kódexben, elolvastam az összes bolygó leírását stb.
Zavvi-ról:
* Fallout 3 GOTY
* Dragon Age ultimate
"Unreal Tournament 3 (elsõ kiadás) 1000,-"
CDG - a dobozkép
Dragon Age Ultimate Edition 8200-ért szerintetek sok?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tervezem az Unreal Tournament 3 Gyémánt kiadás beszerzését!
Akinek ilyen változata van, megírná, hogy milyen extrákat tartalmaz a Gyémánt kiadás?
Elõre is köszönöm!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jut eszembe Jagged Alliance 1-2? Na azokba is beleöltem 1-2 hónapot.
Meglehet, hogy ez is bug volt, mint a tech tree bug, ami miatt abba is kellett hagynom, de számomra a második rész a keserû szájízzel egyenlõ. A nehezítés és néhány újdonság mellett (többszintes pályák) pedig az elsõ rész volt átskinezve, így kifejezetten gyenge folytatásnak tartom.
Rohadt mókuskerék!
Pedig már zseniális magyarítás is van! Csak idõ... az nincs.
ME1-be, meglep, hogy 50 órád elment... azt hittem nincs nálam kivesézõsebb ME ügyben :-)
Baldur 2 + Throne of Bhaal ott hever elsõ kiadásban a polcon és még soha nem vittem végig. Nincs sajnos rá még egy nyaram :-( Azért ez valahol borzalom :-/
Oblivionból ott a polcon a GOTY... beletoltam eddig az alapba talán 30 órát, de sehol nem tartottam még. Túl jó, erre sincs 1-2 laza hónapom. Siralmas dolog ez nagyon :-(
X-Com és a Terror from the deep... atyaég emberek. Talán az elsõk között volt AWE 32 hangkártyám, akkoriban 25.000 Ft-ért vettem! (1.5 évig gyûjtöttem rá!)
Szerelmes voltam a játékba... a hangjait még most is könnyen felidézem. Felejthetetlen alkotások voltak. Az összes többi UFO is megvan eredetiben, de SOHA nem játszottam még velük. Ezekhez évek kellenek, mivel sokatokhoz hasonlóan UFO-ba nekem is hónapok voltak benne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még a quake 3-at említeném meg, amivel lehet, hogy összességében elmultiztunk pár ezer órát 6-7 év alatt.
Tényleg még egy nagy kedvenc amibe szintén beteoltam olyan 30-40 órát, az az Arx Fatalis, zseniális hangulatú és baromi különleges egy RPG. Ajánlom.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mikor már kiismertem hogy mi merre hány méter, addigra jelentõsen könnyebb lett a dolog, de akkor ez annyira új játék volt, más koncepció és sok mindenre kellett figyelni.
Gothic 3 még kimaradt!
+ még nálam a Jade Empire (nemrég végigjátszottam újra és még mindig zseniális, minden másodpercét élveztem), Fable 1, Kotor 2, Neverwinter Nights 2 is örök kedvencek!
Ami még régi és annó 1592-ben kitudja hány 10 órát beletettem az a Civilization 1 volt, hát azt rongyossá játszottam, komolyan mondom!
Ha most lemegy a nagy játékdömping, ami nálam nov. 9-el lezáródik (ugye two worlds 2-t oda tolták a megjelenést), akkor lehet újra kéne Dungeon siege 2-zni, már nagyon rég óta érik bennem a gondolat, hogy végig kéne játszani!
Jöjjenek a durva számok:
Diablo 2 rengeteg végigjátszás: több száz óra
Dungeon Siege 2+kieg, 2x is végigjátszva és még így sem maxoltam ki a karit: 100 óra biztos
Might & Magic VII: saccra több mint 100 óra (legnagyobb kedvecem)
KotOR 1 40 óra
Mass Effect 1 50 óra
Mas Effect 2 összes eddigi DLC-vel 55 óra
Dragon Age 2 alapjáték 82 óra, kieg+Dlc-k még plusz 20 óra
Fallout 3 DLC-k nélkül 78 óra, DLC-kel: 99 óra.
The Witcher szintén 100 óra körül volt nekem is
Darksiders 31 óra.
Most hirtelen ezekre emlékszem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
S közben is, eszméletlen sok idõt töltöttem ismerkedéssel, bámulással, egyéni akciózásokkal <így készült nem egy kép, amit oda is, ide is linkeltem>így készült nem egy kép, amit oda is, ide is linkeltem>, ökörködéssel. Beszippantott.
Pedig, nem "fú de hádé"-ban játszottam vele