Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Shadwen-re vevő vagyok. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Játszottam vele. Egy órát.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Ez nem igaz, van benne pár órám. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Mondja ez azt aki egy percet nem játszott a Resident Evil 6-al még csak arra se vette a fáradtságot hogy magát a játékot elinditsa 😄
darkSectorxxx
Hát csak mondtam valamit, de az x1 vs steam időt nézd, az is ugyanannyi? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Volt egyáltalán 1 év a Winstore-os és a Steames kiadás között? Nem tűnik annyinak.

Jól sejtettem..Nem volt. áprilisban jött a Store-ba és szeptemberben Steamre.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.06. 16:48:25

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kifejtettem offban...Milyen hazudozásról beszélsz? Tele van vele a net azzal, hogy mi van benne és mi nincs benne. Soha nem is tagadták egy percig sem, hogy mit vesznek ki és mit nem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.12.06. 16:45:01

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Egyetértek a Capcom mai képviseletével amiket írsz, egy trágya játékos cég lett, de a multja kivételével, csak a mostani kb 5-6 évvel ezelőtti időszakban való tevékenykedése.
Ha játékookal kéne kifejeznem, akkor a Resi 6 - DMC 5-el kezdtek a süllyesztő felé sétálni....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.06. 16:21:43

Fpocok
Megy a hazudozás, szarrá van butítva.

darkSectorxxx
Bocs a Quantum az nem teszt volt, senki nem érti meg hogy a Remedy az nem Microsoft, az csak 1 évig volt timed exclusive, a Remedy azt tehet vele amit akar. 😊

Ami Microsoft, a Forza-Gears-Halo. Ezek nem lesznek kiadhatók sehol mert nem 3.fél kezeli.
Vagyis az, mert a Turn10 is az, de az szinte egy a Microsoft-al, olyan mint a ND a Sony-nak.

Ha valami jön Steam-re akkor az a Microsoft döntése lesz.
Xboxosokat nem szivatják meg ezzel, mert semmi para, a megszivatás már megvolt, amikor a Store beindult. 😊
Nem a PC platform a szívás, senki nem szólna egy szót sem, itt a probléma az hogy ezzel a multi pc-n ingyen van, míg X1-en fizetsz....ez a gond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.06. 16:18:58

És a DR-el konkrétan mi a bajod?

Ha az MS elkezdi kiadogatni a játékait steamre, akkor a semmiért szívatta meg az XBoxot vásárlókat. Akkor és csak akkor van értelme az egész dolognak amit csinálnak, ha megtartják a Winstore exluzivítást és ezzel párhuzamosan a Win10 használati kritériumot. Szerintem a Quantum Break csak teszt volt részükről, hogy megnézzék steamen hogy szerepelnek a cuccok.

De az elsődleges cél a play anywhere megoldással sosem a játékeladások növelése volt, hanem a win10 népszerűsítése, kvázi külön "konzollá" emelése és ez merőben. Ezzel viszont olyan játékot kell adni amit máshol nem kapsz még és főleg olcsóbban sem kapsz meg a Winstore-nál. Ha elkezdik kiadogatni a címeiket steamre azzal csak azt érik el, hogy az amúgy sem acélos (azért kíváncsi lennék például egy Forza Horizon hogy teljesített eladások szempontjából a Winstore-on....A Gears of WAr valószínűleg sehogy a sok kupon miatt, Recore gondolom szintén diszkrét értékeket mutat...Pont ezért gondolom, hogy Dead Rising 4 lehet akkora húzócím, hogy vonzza a vásárlókat a Winstore-ra) eladásokal rendelkező winstore-t tovább süllyesztik (ergó a saját munkájukat ássák ezzel alá). Egyetlen esélyük ha megtartják a Winstore exluzivítást.

Amúgy meg Winstore-ról annyit, hogy Black Friday alatt komoly leárazásokat kapott a Forza (18-ról 11 000), Gears (18-ról szintén 11 000-re) és a Recore (13 000-ről 6500-ra voltak leárazva a játékok) is. Én amennyit használtam eddig a rendszert semmi kivetnivalót nem találtam benne....Kb annyi funkcionalítást vártam el tőle, hogy tudjak játszani kényelmesen...Ennek maradéktalanul eleget is tett a rendszer.

Mad Max játékról van szó. Szóval lesz benne kocsi harc bőven. Azonban, ahogy fejleszted a kocsidat és újabbnál újabb kocsipusztító fegyverekre teszel szert, annál változatosabb, ugyanakkor egyszerűbb lesz.
darkSectorxxx
Nekem ez jutott eszembe:

Omnimusha
Dino Crisis

Eddig csak a mérsékelt sikerű Quantum Breaket adták ki steamre....Szerintem ezzel itt egy jó ideig be is fejeztük a dolgot. Ha mindent kidobálnának steamre, akkor milyen ok marad amellett, hogy az emberek win10-re váltsanak (igen ehhez szerintem hozzátartozik a winstore használat is... Ha már az xboxosokat megszívatják azért a win10-et már túlzás volna)?

Nekem is megvan a Mad Max, de a tutorialnál félbehagytam, amire nem volt semmilyen racionális indokom, mert úgy alapvetően nagyon tetszett.
A beszámolóitok alapján szerintem visszatérek hozzá az ünnepek alatt. 😊
Ami nagyon nem állt nekem kézre az elején az a kocsi harc. Remélem megszokom, esetleg nem lesz belőle túl sok... 😊
Scooter
<#eljen> Én úgy élvezem, hogy egyelőre nem is a küldetéseket csinálom, hanem csak ökörködök. Engem beszippantott!
Mad Max pipa. Az ismétlődő feladatok ellenére élveztem. Fejlesztések, versenyek, sok féle tennivaló, na meg a poszt-apok világ. Faszaság volt. A harc a Batman játékok harcának leegyszerűsített verziója, de látványban nagyon tetszett. A kivégzések, csonttörések, a bevitt ütésektől megtántorodó ellenségek. Nagyon hatásos. Őszintén megmondva, nem maxoltam ki 100%-ra, talán 94-en fejeztem be. Pár challenge maradt ki, de ez már így is marad. 70 órát játszottam, vmi apró pénzért vettem. Megérte. Nem világ legjobb játéka, nem is érdemel GOTY jelzőt, de jól összerakott, kellemes alkotás.
IMYke2.0.0.0
Így van - ezt írtam épp a TetraNinja videói alapján is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Amihez nyúl, az elrohad. Lásd RE és DR

Atisz
Remélem a Resident Evil 3 is sorra kerül.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Wiki szerint dobták a CryEngine-t és ez már UE4-el jön majd! Kiváncsi leszek... Remélem MS a saját már szénné átdolgozott UE4-et tolja nekik és nem ilyen ARK féle soha semmin nem fog menni max grafikán ótvar lesz.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Az bizony!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MarkBlade
Várós nagyon. Első része is jó volt..
grebber
grebber
Több sorozatát is leporolná a Capcom

Bárcsak más cégek is ezt tennék

Tinman
Tegnap tettem wishre, rohadt jónak tűnik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bizonyára többen is szeretik a körökre osztott stratégiai játékokat. Nekik ajánlanám elsősorban a nemrég korai hozzáférésben megjelent:
Warbands: Bushido nevű játékot.

Középkori japán környezetben játszódik és jelenleg online lehet csatározni, de a hónap végén érkezik az első kampány rész is. Én eddig 3 órát játszottam vele és maradéktalanul elégedett vagyok. Azt kaptam amit vártam.

Az egységek fejlődnek, kártyákat és újabb egységeket a játékon belül aranyért lehet venni. Ami jár a győzelmek, szükségtelenné vált egységek eladása, szintlépés és napi küldetések teljesítése során. A játék szabályrendszere, harcrendszere és kártyarendszere kiváló. Hangulata, zenéje, kinézete (grafikája) is teljesen autentikus.

MerlinW
Ez valami specifikus gond lehet, mert a YT videós gameplay-ek mind gyönyörűen futnak.

[merlinw.org]

grebber

Voltan
Nem tudom, hogy konzoloknál ez hogy megy, mert nekem csak egy tört 360-am van, de a preorder az nem a sátán szolgája konzolon is? Értem, hogy 9 évig fejlesztették a játékot, és riszpekt, meg kistököm, de nem az a lényeg, hogy megjelenéskor mit hoz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
97k ment el ebből a fajtából tavaly. Sajnos akkor elég felejtős felhozatal volt, örülök, hogy kihagytam.

Abs. lehetséges, hogy én tévedek, de nekem inkább az a gyanúm, hogy azért vették le az 50k limitet, mert már nem 50k a limit, hanem jóval több... de pontosan azért, hogy érezze a vevő a nyomást, hogy limitált a készlet, kint hagyták, hogy "limitált a készlet".

Egyébként a jelenlegi felhozatal nagyon filléres. Bőven 80%-uk volt már filléres bundli része, igaz egy részük már régebben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem a Microsoft kezdi belátni, hogy PC-n mindenki steamre szeret játékot venni és nem fogja win store onlynak tartani a címeket, legfeljebb ideiglenes exkluzivitás lesz. Ezt mintha valami M$ fejes is megerősítette volna.
Ez alól kivételt képeznek gondolom az ilyen egyszer megveszed és megkapod xboxra és pcre is játékok (amiből eddig úgy tudom 3 van), de még azt is el tudom képzelni, hogy azt a limitet is elengedik idővel.

Egyszerűen ha már kész van pécére nem kiadni steamre az asztalon hagyott pénz, ráadásul nem is kevés, a Rise of the Tomb Raider PCs eladásainak 98%-a steames volt a win store exkluzivitás ellenére.
Tényleg 50k, boccs, rosszul emlékeztem, valamiért 40k rémlett.
De a lényeg, hogy levették a limit pontos kiírását, mert erősen kontraproduktív volt, a kutya se vette, hisz a limit még messze volt, várták az új címeket. Így azért izgalmasabb, nem tudni, hogy mikor fogynak ki.
Egyébként ma például a Guns of Icarus DLC kulcsokra azt írta az oldaluk, hogy kifogyott, később lesz, érdekes, ilyet még sose láttam humble bundle vásárlásnál. 😊 Egy órával később már volt.
IMYke2.0.0.0
Ne merjük gondolni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aztán azt a Steamet egyébként miből gondoljuk?

Tinman
100%, hogy 50.000-ről volt szó, határozottan emlékszem rá.

Pl.:
"It is limited to 50k copies, that's pretty unusual and might indicate that one of ..."

Eddig kb. 2 játék nincs meg belőle, mely kettőből 1 alig, 1 picit érdekel, szóval, ha ez így megy tovább, akkor ezt vigye csak más. Egyébként részemről én nagyon nem szeretek így jótékonykodni. Szeretem látni hová és kinek megy a támogatásom, nem mellesleg egy mosoly is jól esik érte eléggé. Ez így nekem rohadtul személytelen és simán elhiszem, hogy ebből valakinek könnyen lesz egy új sport verdája, nem ez lenne az első eset :-(

Tinman
Olyan 3.18 Euro körül vettem kártyapénzből a legutóbbi Steam akciókor. Az szerintem okés pénz érte, főleg, hogy a játékról sok rosszat még nem hallottam.

Fpocok
Azt hittem mindenhova egyszerre jön, shit.
Akkor majd jövő winter salekor behúzom.

Tinman
Nem hiszem, hogy Pro-ra optimalizáltak volna... ezek 9 éve vakarják a vakarni valót és erős a gyanúm, hogy az utolsó 1 évük egy rohadt nagy hajrá volt. "Mindegy, hogy hogyan, de jöjjön már ki, majd utána kijavítjátok... karácsonyra kint kell lennie, különben mehet mindenki amerre lát."
Talán így volt, talán nem, de nem lepne meg senkit, meg nem ez lenne az első eset, ha a kiadó hajrája miatt gondok vannak egy játékkal.

Totti5
Microsofté 3 hónapig. Utána jön PS4, Steam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Most olvasom, hogy három hónapig win10 store exkl lesz a DR4???? AZ IGEN.

Fpocok
Dead Rising 4 vége csak akkor lesz, ha megveszed DLC-t. GG capcom szopjál le.

Én ezt első nap bekattintottam, ahogy a Blizzard legújabb wow minipetjét is és teljesen őszintén mondom, hogy a fő érv mindkettőnél a 100% charity volt.
Valahogy karácsony környékén mindig így alakul, de azért nem akarom túldicsérni magamat, mert mindig ilyen módon jótékonykodom, hogy én is kapok érte valamit.

Először úgy tűnt, hogy napi 1 játék lesz, szóval 30 dollárért 35 játék (az első napi nagyobb adag miatt), akkor még nem annyira pörögtek a számok és akkor még ki is írta, hogy 40ezret értékesítenek. Azóta egyrészt nem írja ki, hogy 40ezer lesz, csak azt, hogy limited number, másrészt kiderült, hogy napi 2-3 játékot is hozzánk vágnak, úgyhogy elkezdtek jobban pörögni a számok.

Kíváncsi vagyok raknak-e majd bele 1-2 igazán nagy címet, de minden esetre ha ilyen játékokat tolnak továbbra akkor is egész jó deal ez a bundle.
Totti5
Ha lenne itt Pro optimalizálás akkor 4kn meglenne a fix 30 frém, csípőből.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Shadwen kéne is.

Igen, de ott ugye csak fix 30 vagy fix 60 van, szóval alapvetően nem biztos az, hogy a PRO-n nagyobb az FPS.

Elvileg a PS4PRO azt tudhatja (játéka válogatja), hogy az már tudja a fix 60at is azonos grafikával vagy 30-at, de akkor azt 1800p-re számolja és azt veszi vissza 1080p-re, ami elvileg javít a kép élességén.

Itt az a baj, hogy míg a PS4PRO tartja 1080p-n a stabil 30-at (1800p-n 25-30 közt dülöngél), addig a PS4 úgy fest, hogy nagyjából folyamatosan küzd a 30-al és nagyon gyakran esik le 20 környékére, ami már nem #pcmasterrace nyafogás, egyszerűen ha egy játék 20 és 30 FPS közt ingadozik az érezhető és zavaró bárki számára.

Olyan, mintha PRO-ra optimalizáltak volna és egye fene azért a PS4 is elfuttatja valahogy.
genndy
Humble Yogscast Jingle Jam 2016
Már megy egy ideje, minden nap egy játék 30$-ért. Eddigiek:
Team Fortress 2 Badges
Kholat
GUILTY GEAR XX ΛCORE CORE PLUS R
BIT.TRIP Presents…Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Psychonauts
Back to Bed
Goat Simulator
Shadwen
Neverwinter Enthusiast Pack + Humble Bundle exclusive in-game title
Choplifter HD
Guns of Icarus Online Collectors Edition
és a mai játék: Toy Odyssey

~28.000 eladott darabnál járnak, asszem 50e db van összesen, úgyhogy egy pár nap ideje még biztos van annak aki még vacillál (reggel még csak 25e-t láttam).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nyilván, bevetted az irónia tablettát reggel és fel is ismered azt, ha leírva látod...
Ja, nem...
<#bee1>

Tinman
Erősebb vas, borítékolható, hogy magasabb frame-el kell, hogy fusson rajta u.a. a cím, mint a gyengébb hardveren.