Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is úgy sejtem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt te igencsak félre értelmezed. Nem törülheted utána, ha már feltelepült a játék. Minden játék indításnál be kellesz jelentkezned a Steam rendszerébe (amit offline is megtehetsz).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

lolSL
szeirntem úgy értik hogy utána steam/offline modeban tolhatod ha nemlenne neted

IMYke2.0.0.0
Szerencsére nincs igazad:
- A TDU-t a játék miatt vettem meg, és reméltem nem lesz "online függõ". Tévedtem. De mivel közel sem premier áron vettem meg, nem volt nagy érvágás számomra.
- Én achievements-függõ?!
Ha nekem nem hiszel, javaslom, kérdezz meg itt másokat az online-játék viszonyomról!
Kerülöm az online-t mint a pestist. Meguntam már nagyon-nagyon rég.

Bízom benne, hogy arra gondoltál mikor írtál, hogy maximálisan kijátszani az adott játékot - mert bizony, akkor nem tévedtél: ha van rá módom, idõm, akkor így teszek.
Felháborodni akkor tudok, amikor a lejjebb említettek miatt megakadályoznak ebben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"Yes, you will have to install Steam when you install Fallout: New Vegas if you don’t already have it. And yes, you will have to be online at the time of that initial install. "

Akkor no problem! Install alatt kell csak, gaming alatt nem. HELYES, lehet uninstallni a rákba, ha már fent a game...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha valaki úgy vette meg a Test Drive Unlimitedet, hogy nem volt tisztába vele (nem nézet utána), hogy az csak is online élvezetes, azt csak sajnálni tudom. A Burnout Paradise meg ugyan úgy élvezhetõ és kijátszható 100%-ra offline profillal is. Az acsikat én nem tartom egy játék részeként, ami mindenféleképpen keljen a 100%-hoz. Szerintem az csak egy plusz dolog, hogy a játékosok tovább tudják élvezni (vagy szitkozódva kínlódni) a játékot. A hozászolásodból az derül ki, hogy te igencsak ragaszkodsz az acsikhoz (szinte nem tudsz meglenni nélküle).

Tinman
Nem kell ilyen véresen komolyan venni!
Ami multi achi azt én is kihagyom... tudod mikor fizetek multiért -.-
Viszont, ami single-t érintõ achi, azt nagy örömmel megszerzem, ha KEVÉS energia befektetéssel jár. Ezzel gyakorlatilag ki is jelentem, hogy soha nem lesz teljesen kimaxolt egy játék achi szempontból nálam, de nem is zavar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Use of Steam will be mandatory at retail. So what does that mean? We’ve implemented Steamworks in as light and unobtrusive a way as possible. Yes, you will have to install Steam when you install Fallout: New Vegas if you don’t already have it. And yes, you will have to be online at the time of that initial install.
forrás: http://techreport.com/discussions.x/19053

Számomra ez elég egyértelmûnek tûnik! És én totál ugyanígy hallottam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fallout New Vegasról beszéltem most! Kicsit félreérthetõ voltam, bocsánat!
Tehát FAllout 3 Live-os, tehát simán beveszi a No DVd-t, de FAllout New Vegas steames, tehát steam kell az installhoz is nem?
Ellenkezõ esetben nem értem, hogy miért kell egyéni telepítõt kreálni hozzá? (lehet az én fejemben van zavar ám...)

lolSL
egyik fallout sem steames játék, csak ott is kapható

Nem akarlak elkeseríteni, de: Steames játékot steam nélkül nem tudsz felrakni... (steamet használó egyik jó ismerõsömet direkt megkérdeztem) Hiába írhatod ki a steamrõl akár letöltött játékot steam nélkül az bizony meg sem nyikkan, nem telepíthetõ!
Ezeknek a steames tört játékoknak mind egyéni telepítõje van a törõ csapat által kreálva. Úgyhogy szerintem ez nem fog ilyen könnyen menni...

IMYke2.0.0.0
Sajnos, rengeteg ilyen dolgot csak ONLINE lehet teljesíteni - és ez engem idegesít.
Ha játszom, akkor ne legyen már kötelezõ MÁSSAL megosztanom az élményt [aki ráadásul akár el is ronthatja]...

Ilyen játék most az életemben a "Burnout Paradise: Ultimate Box" - egyszerûen nem lehet 100%-osan teljesíteni, mert másokkal is kell cirkálni, versenyezni.

Épp olyan, mint a "Test Drive Unlimited (1)" - rohadtul nem érdekel másokkal kocsikázás, de a Single Player-t nem teljesíthettem 100%-osra, mert a "feladatok" között ott volt a cirkálás, versenyzés, mások kihívása stb.

Hát kapják be!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, otthonról el kell majd hozzam a Xara-projekt mentésemet, hogy rendesen mûködjön a dolog.
Valahogy most az egész projekt nem szuperál, már a Xara Web Designer-ben sem - mindent hiányol. Szerintem, nem abban a struktúrában vannak a források, amiben a végeredményt annak idején elmentettem.

Javítom az egészet, hamarosan.

Tinman
Az acsik nagyon jók! Sokszor voltam úgy, hogy magamtól eszembe nem jutott volna olyasmit csinálni amiért achi jár, aztán megnéztem, hogy mi a kritérium. Ha könnyû volt, gyorsan megcsináltam és sok esetben jót nevettem a végeredményen/reakciókon.

Carlos
Hálistennek én csak kevés játékkal játszom, de azokkal nagyon. Szóval nekem nincs lemaradásom.

Þór vígi þessi rúnar

Már a Dirt 2-nél is jelen volt (azt se lehetett más kulccsal játszani). Ebbõl kifolyólag több mint egy hónapja van jelen az új rendszer.

Tinman
4. Copy the cracked content from the SKIDROW folder on the DVD to the main installation folder and overwrite.

Remélem menni fog <#bohoc>

Amúgy mire eljutok oda, hogy valóban játsszak vele, az minimum évek kérdése... bár nagyon, de nagyon hiányzik a Fallout 3, szóval lehet, hogy már idén rászánom magam a F3 végigvitelre, mert minden nap eszembe jut és egyre nehezebb türtõztetni magam.

Imy: Próbáld meg ezt a linket beilleszteni!Vatera

lolSL
kb egy hónapja van csak az új rendszer, eddig "átjárhatóak" voltak a kulcsok, pl egy fallout kulccsal játszhattál gta 4-et is ha nem érte el az aktivációs limitet.

Bánja fene az accsit :-D

Amúgy se szeretem, ha ott búg a lemez a meghajtóban. Tényleg kell lemez a futtatáshoz?
Nekem igazából 2 dologért kell az a kiadás: Egyrészt, mert jó játéknak tartom és kell otthonra az eredeti
másrészt (ez összefügg az elsõ indokkal), nem akarok szórakozni a warez verzió "egymás után telepítgetõs hülyeségeivel + legfrissebb patch be van abba építve, így csak 1 db 1.7-es no DVD kell és már mehet a móka!

GfWl-nál ha offline profilt csinálsz nem kéri a játék kulcsát. Csak az acsikat bukod, de az meg nem ront a játék élményen.<#wink>

Fogalmam sincs, két Live-os játékot telepítettem eddig, de azokat online profillal használtam. Mindenesetre ha egyszer regisztrálható kulcsa van, akkor semmiképpen nem érdemes érte túl sok pénzt adni.
Mi az, hogy régebbi? A Fallout 3 GotY azért nem annyira régen jelent meg.
offline profillal nem skippelhetõ ez a live-os dolog?

IMYke2.0.0.0
Így van... 😞
Megnézem, mit tehetek a link helyessége érdekében.

A keresési módot nem tudom fixelni. 😞

legfeljebb rátolok 1 cracket, és nyomom offline

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

ÖÖÖ... azt hiszem valami not good with a használt fül alatti vatera opcióval a bannerban

lolSL
Az ilyen régebbi live játékoknál még lehet többször regelni egy kulcsot.

Live-os a játék, szóval elvileg be kellett regisztrálnia a kulcsát...
Carlos
Amúgy simán elképzelem, hogy letölti a skidrow-t játszik azzal és a dobozos játék pedig szép lesz a polcon.
Én is ezen morfondírozom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gondolom stilszerûen CD-Galaxis (szóvicc rulez) <#nevetes1> Egyébként grat (sok sikert a sztííím kikerüléséhez)!

Carlos
szerintem nektek péntekre megjön. Steve holnap fogja megkapni és postázza. Szóval nekem jövõhét.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Postás helyében ellopnám (viccel!), szóval lehet, hogy elõbb ér neked :-)

Tinman
Köszi :-)
Az nem szikla volt... az úgy konkrétan egy komplett galaxis volt :-D

Carlos
Zsír...akkor nekem ér ide leglassabban. Nekem majd csak jövõhéten. 😄 De nem baj. 😄

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
MDK (1) - 1500 pénzért.

IMYke2.0.0.0
Hatalmas szikla zúghatott le a szívedrõl! Örülök! Mert megérdemled. <#papakacsint><#nyes><#taps>

Tinman
Kent bilív it!

GAME: Your order is on its way!

IMYke2.0.0.0
Így van.
12.95 font + 0.99 font postaköltség x 313.6 Ft-al = ~ 4.372 Ft-> 4.400 Ft.

Shep
Attól többet nem is ér mert kintrõl 4400 postával együtt és az ugye új.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Közben ajánlottam neki 3500-öt érte használtan postázva!
4000-ért újat lehet rendelni külföldrõl, úgyhogy ha nem tetszik neki nem veszem meg...

Sajnos én is azt veszem észre, hogy ott akarnak milliárdossá válni...

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ottani tapasztalataimból ítélve - és nem túláltalánosítva - az emberkék álomvilágban élnek.
Valószínûleg kevesli majd.
Szerintem, a bontott, használt Fallout 3 GOTY maximum 4000 Ft-ot ér így. Köztünk szólva.

Fallout 3 GOTY mennyit ér meg szerinted? 3500-ért postázva szerinted kevés lenne?

Tinman
Tinman szopni szokott, nem szívni.<#puszis>

Tinman
Akkora köcsög vagyok, hogy nekem pl. nem is küldik, úgy fest továbbra sem...

IMYke2.0.0.0

The Protector
Hogyan tudnék figyelni egy adott játéknak az árát.A battlefield bad company 2 lenne az de baromi drága még mindíg.Sok eredeti játékom van de ezt sokallom,még nem volt olyan game amit megvettem volna teljes áron.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Carlos
No süti, hogy nektek is hozzák. 😊
Örülök, hogy "macerás" beszerezni a FNV CE-t, így nem lesz minden köcsögnek.

Þór vígi þessi rúnar