Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam a tünde kampánynál kapott Uninstallt az elsõ 4 kampány jó volt de a tünd ekampány nálam már kész idegbaj volt !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze azért hagytam a várban is egységeket arra az estere ha letámadnák !
Nekem a tünde elf kampány okozott nehézséget amia Dungeon kampány után van ott hagytam félbe egyszerûen nem tudtam annyira felfejlödni mikor a démonsereg letámadott !
foglaljak el 10 ellenséges várat, úgy hogy közben támadtak a fenti világból is,és a várakból is jön az ellen, na persze.
Kár hogy az egészet túl nehézre csinálták.
Látom te is nagy Heroes fan vagy a régi idökben voltak ám nagy Lan party-k nyomattuk orrba szájba a Heroes 3-at az össze kiegjével együtt mindenki hozt a a saját gépt aztán elkezdetük este 8-kor és vagy hajnali 4-ig vagy reggel 6-ig nyomattuk a multit !
Szóval nem ajánlatos elsõre feltekerni a nehézségi szintet, mert már normálon is tud unfair meglepetéseket okozni.
Hasonló, de más, mint a Heroes, szóval mindenképp ajánlom, de - szerencsére - más játékélményt nyújt.
- a hõsök a csata aktív résztvevõi, mint a HoMM IV-ben, a buffolós italait az éppena Disciples elsõ részébõl lopta - viszont csak egy hõs lehet egy seregben, és az õ leadership értéke határozza meg, hogy hány slot van a többiek számára
- nincsenek stackek, minden egység egy darab lényt jelent, viszont XP-t kapnak is fejlõdnek - a legtöbb esetben ez legalább pár szintig (maximum ötig) alaváltással is jár, a squire-ból például lehet lovag vagy witch hunter, a lovagból birodalmi lovag, a witch hunterbõl inquisitor, és így tovább (a fõvárosban építkezéssel döntjük el a fejlõdés irányát); alakváltás híján pedig egyszerûen az értékeik erõsödnek
- a hõs szintlépésekkor nem ölt új formát, a statisztikái viszont erõsödnek, és lehet választani egy új skillt
- hõstípusok: közelharcos, íjász, mágus (ez mindig AoE támadóvarázslattal rendelkezõt jelent), rodot telepítõ hõs (csak 1-es leadership), thief (õ meg magányos farkas, többek között mérgezéssel tudja gyengíteni az ellenséges seregeket, illetve a kereskedõktõl tud varázstárgyakat lopkodni, de könnyen elkapják, és akkor a veszteséglistára kerül)
- mágiahasználat csak az adventure mapen van, ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan spéci egységek, melyeknek a támadása alapból bénítást, átváltoztatást, gyógyítást vagy éppen életszívást jelent
- a lényeink és hõsünk nem tud mozogni a csatában, fix helyet foglalnak el, egyes drabálisabb lények (démonok, sárkányok, óriások, titánok stb.) kettõt is; a melee harcosok a szomszédos mezõkön állókat tudják támadni, ha elfogy az ellenség elsõ sora, akkor értelemszerûen a hátsó számít szomszédosnak, mert nem áll köztük senki, a távolságaik egy része egy darab célpontot, de bármelyiket, az AoE támadással rendelkezõk pedig egyszerre az összes ellenséget, illetve egyes gyógyítók esetén az összes szövetségest
- vannak immúnis egységek (a vérfarkasok például fizikai támadással sebezhetetlenek, tehát ha az elsõ sorba beraksz egyet egy durva ork horda ellen, nem tudnak semmit kezdeni 😊, illetve vannak úgynevezett wardok, ezek százalékos eséllyel hárítják az adott elemre építõ támadást; továbbá vannak bizonyos fokú ellenállással rendelkezõ egységek, például a fejlesztett gargoyle kemény bõre, teste eleve elnyeli minden fizikai sebzés 50%-át
- a fõvárosok kulcsfontosságúak (nem szabad õket veszíteni, mert akkor game over, épületeket csak itt lehet felhúzni), de nagyon nehéz bevenni õket, mert van bennük egy onnan elmozdíthatatlan guardian, aki kacsintással seregeket tud elpusztítani - gyakorlatilag szó szerint, szóval a rush kizárt 😊
- a többi elfoglalható vár csak komolyabb helyõrséggé fejelszthetõ, így fokozatosan nõ az általuk biztosított bónusz defense, több csapat fér el bennük, és gyorsabban gyógyítják a megpihenõ seregeket (mert a csata után bizony sérültek maradnak, de szerencsére fel lehet õket támasztani)
- a birodalmunk a befolyásunk növekedésének megfelelõen terjeszkedik, tehát a várak folyamatosan tolják ki a határt, mi esetleg ún. rodokkal segíthetünk erre rá, ezeket persze fõleg még el nem ért nyersanyagokra érdemes felhúzni, egy spéci hõssel
- a nyersanyagok: aranybányák és különbözõ mágikus kristályok - ez utóbbiakból mindegyik fajnak sajátja van (ahogy saját mágiaosztálya is), de ez nem jelenti azt, hogy a magasabb szintû mágiákhoz nincs szükség a többiekére is
Rengeteg apróságra kitérhetnék még, de ebbõl nagyjából kiderül, hogy milyen játék, miben tér el a koncepciója a HoMM-étõl. Annyit tennék még hozzá, hogy a kampányok szkripteltebbek, a pályák szûkösebbek a nagy testvérhez képest, de ez nem jelenti azt, hogy könnyebb lenne, sõt... Nálam ugyan a HoMM a nyerõ, de a Disciplest is kihagyhatatlannak tartom, ha taktikailag azért kevesebb lehetõséget is rejt.
Elnézést az összecsapottságért, de be akartam váltani az ígéretemet, így csak gyorsan összehánytam itt pár zavaros sort, hátha segít. Ha másban nem, abban, hogy amennyiben megveszed és csalódsz benne, tudod, hogy kit kell szidni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg aztán nagyon hosszu egy játék ! A Resident Evil 4 a 2,5 Gigás textura packal meg egyszerûen gyönyörü !
A Resident Evil 4 az egyetlen olyan játék amit már totál agyon moddingoltam van hozzá kb 1 Gb letöltött cuccom !
Söt a Resi 4-ben ráadásul van egy csomó easter egg amit bele raktak a készitök !
A céllövölde nagyon jó volt benne össze is gyüjtöttem a létezõ összes Resi 4 figurát !
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szvsz simán jobb, mint az 5. rész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy grat a Vegas-hoz mindkettõtöknek. Kipróbáltam és tényleg hangulatos, de gyakorlatilag, nagyítóval kell keresni a különbségeket a 3-hoz képest. Bár úgy tudom a változtatások leginkább a játék szerepjáték részét érintették, annyira én még nem merült bele, hogy nagy változásokat vegyek észre. De mivel a Fallout 3 nálam 10/10-es game, ha legalább olyan jó, már elégedett vagyok. Idõm persze nincs rá, szal elrakom késõbbre.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De nem lehet valami népszerû játék mivel nálam a fél steam friends listnek fogalma sincs róla hogy mmirõl beszélek ! xD
Vagy csak nem játszottak aanno régen a Heroes 3-4-5-el ! 😄
Amikor legutobb volt óriási nagy steam akció akkor is elköltöttem vagy 42 Eurot !
Persze ez a 42 Euro 14 játékot tartalmaz !
Sajnos a FT tényleg nem ér semmit egyik ellen sem.
Ennek tükrében ugye 2.000 Ft-nyi difi van.
13.5k.
Ez számomra még mindig MESSZE elfogadhatatlan ár egy digitális úton terjesztett játékért. Miért nem a fele? Annyi lenne a korrekt ár érte.
Zó:
Teljesen logikus, amit mondasz. Az már más kérdés, hogy a magamfajta konzervatív gamernek, ez nem esik jól, de ugye erre kollektíve szarik mindenki egy jó nagyot.
!NEM! akarom újrakezdeni a sztím fikkantást... egyszerûen nem értem!
Magyarázzátok meg! Csökkent képességû vagyok elismerem... nem tudok pl. repülni és a telekinézis sem megy :-/
Sztím:
Pre-Purchase Fallout: New Vegas
49,99€
Ennyibe kerül a gazdagon felszerelt CE, pontosan ennyibe.
Figyelek, és jegyzetelek!
De az is könnyen lehet, hogy egyszerûen csak másolásvédelemként gondolnak ezekre a megoldásokra, mert a Bethesda már egy ideje próbál nagyon puha lenni DRM terén, így úgy gondolják, hogy ez eladható felhasználóbarát védelemnek. (Ugye azon önmagában senki nem akad ki, ha egy játék elsõ része SafeDiscet használ,a második pedig SecuROM-ot, ha errõl nem is tud.)
Továbbá a Live-nak voltak olyan gyengeségei, mint az alább emlegetett többször használható kulcsok, vagy éppen az, hogy bizonyos régiókban nem elérhetõ, és mindenhol novembertõl sem lesz az.
Szóval milliónyi tényezõ van, ami alapján mérlegelhettek, talán a hivatalos fórumon találhatsz is rá választ, ha kedved van átnyálazni. Talán nem. De a Steamet fikázni mindenképpen lehet, ahhoz nincs szükség különösebben semmire.
Ha a Fallout 3 Live klienst igényel,
akkor miért igényel a Fallout: New Vegas MÁSIK klienst?
MS nem tejelt, Szelep igen? Vagy miért?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
S persze, sok-sok értelmetlen "jutalom" van nem egy ilyen játék listáján.
10-20 éven belül csak lesz nekem is saját, stabil netem. <#vigyor5>#vigyor5>
Csak rezignáltan közöltem, lehetõség lesz megint sok-sok millió cheat(nek is minõsíthetõ) MOD-dal találkozni... tisztelet a kivételnek.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
megerõsítem, ha crack után sem indulna el steam nélkül, akkor kénytelen leszel a teljes szkidró (vagy bármelyik mûködõ) release-t leszedni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyébként a GOG-on csak pár forinttal drágább most, DRM és kliens nélkül, soundtrackkel.