Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd a Custom-built Weapons DLC rendbe teszi a dolgokat.
IMYke2.0.0.0
😊))
Én élõben is használom: rinyálás

A Fallout-tal én is úgy vagyok, mint Tinman - még ki sem léptem a bunkerbõl, de többet nézelõdtem, olvastam, mint más az új MoHA-ban... - és akkor úgy döntöttem, ezt bizony nagyon ráérõsen, majd.

Csak nehogy tendencia legyen - bár, már inkább kijelentésként kellene írnom -, hogy DLC-kkel kapjuk majd meg azt, amit az alapjátékban kellett volna...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pont ez írtam le én is, csak elõtte nem olvastam vissza!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na akkor azért fagyott nekem annyira annó (256 mb ram, a másik 256 az eredetileg 512-bõl a videókártya vette el...mindez laptopon)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az az említett memory leak miatt lehetett sok RAM és virtuális memória kellett hozzá.
Ugyan már! Nincs mit! Hát úgy tûnik összesen 5 db, értsd öt, ácsolható fegyver van benne a játékban! Ami az F3 után bizony igencsak karcsú...És nincs railway rifle<#rinya> (ennek a smileynak a rövid leírásán mindig elröhögöm magam: "rinya" LOL XD)

IMYke2.0.0.0
Hálás vagyok! Köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát nekem bizony olyan szépen rendszeresen fagyott, hogy ihaj!

Röppent egy db PM! 😄

IMYke2.0.0.0
Akkor nekem is elküldhetnéd a forrást 😊

Angolul késõbb jelent meg, teljesen felpatchelve. Mellesleg valóban vállalhatóan futott a 2002-es gépemen is, de Khorinisban a 2005-ösön is be tudott ugyanannyira szaggatni... További technikai probléma volt a memory leak, a bõven az ajánlott fölötti 512 MB RAM is rendre el tudott fogyni egy idõ után (2-3 óra), és akkor kilépett a játék. Egyszer a NotR elõtt ott ragadtam 7 órára, akkor már az 1 GB RAM is elfogyott 😊

Bugok is voltak:

- "hegymászás" során be lehetett akadni olyan permanens lecsúszásba, hogy a menüt sem lehetett behozni, reboot kellett (a felfedezéshez, easter eggekhez vadászatához ez pedig hozzátartozott)
- az AI olykor képes volt elakadni a tereptárgyakban (bár ez elég apróság volt, általában 1-2 másodpercnél nem tartott tovább)

Mindenesetre tragikus éppen valóban nem volt, BioWare játékokban is találtam bugokat, és az egyetlen játék, amelyben egy bug miatt akadtam el, szintén az õ munkájuk volt.
balee4
Elég nevetséges, ha ez terjedt el róla, 20 óra játék után semmi ilyesmivel nem talákoztam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Gothic 2. Anno egyáltalán nem volt az akkori átlag konfigokhoz képest nagy a gépigénye és bugos sem volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Abba vannak vicces dolgok, de ez az átlagonsál komplexebb fizika miatt van, viszont amíg elvittam addig nekem sem volt minden méteren bug mint ahogy be lett állítva, de 1-1 vicces eset elõfordult.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Én meg az ilyenen tudok kiakadni, felraknak egy ilyen videót, mert vkinek egyszer elõjött egy ilyen bug, vagy vhogy elõvarázsolta és ez alapján már húzzák is le a játékot. Toltam vagy 3-4 órát és egyetlen buggal nem találkoztam, esetleg a szokásos szinte minden játékban elõforduló tereptárgyakba beleolvadós buggal.

Totti5
Ghotic melyik része nem volt optimalizálatlan bugtenger?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Apus
red deadnél ugyanez volt. 1 bugba futottam bele, amikor leszálltam a lórol és beszorultam a paripa meg a kerítés közé. pedig rengeteget játszottam vele. a net meg televan mindenféle hülyeségekkel, a haterek meg fikázók legnagyobb örömére.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

wesker24
Szintugy én is 3 x-szor elkezdtem az elejét de nálam se jött elõ a bug !
balee4
Nincs benne ez a bug, többször is végigtoltam az elejét és bizton állíthatom, hogy nincs benne és késõbb sincsenek durva bugok. Megint a media felfújja a dologot esete áll fent.

Így már csaknem 6 Ft lett belõle, most már tényleg muszáj megvennem, mert így olcsóbban kapom, mint Tinman <#idiota>
Carlos
Stephen üzenete:
Just got a package.......

No, akkor már csak át kell küldenie hozzám. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hát igen! Mondasz valamit az biztos!

Ha késésekkel is, de az Empire Total Warnál tudtommal megoldották. Addigra viszont már az SG-n is megvették többen, csak a patchek miatt, mert nem kértek a warezzel való szívásból. Tulajdonképpen a Steamworks, mint másolásvédelem itt realizálódik, nem magánál a játéknál.
Fõleg, hogy steames törésre patchet ráheggeszteni.... hát nem is tudom lehet-e...

Steamen már van patch, holott elvileg csak holnap jelenik meg a játék. Szóval õk a patchek törésével valószínûleg hátrányban lesznek egy darabig.
De mintha hiányos lenne! Hogy lehet, hogy csak 2 építhetõ fegyver van, mikor a wikin leírta már valaki, hogy talált Rock-it launcher receptet is...<#conf>

wesker24
Vazze nem semmi 467 Oldalas a Fallout NV Prima Guide-ja !

robotnyk
<3
w77d
akárkivel eddig beszéltem aki kipróbálta a lopott verziót, mindenki azt mondta hogy a fejüket fogják az idegesítõ bugoktól...

Ment PM!

robotnyk
én már láttam.

videón. <#zavart1>
De bizony hogy az!<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Nem az. Azt még sehol sem találni.

robotnyk
ha az official guide akkor jöhet a link, thx.
nekem nem volt ilyen az elején! De mint már annyiszor említettem én megvárom a GOTY verziót és akkor egyben már a legfrissebb patchel csomagolva megveszem az egészet egyben!

Apropó FNW, most szedtem le 1 guide-ot hozzá, ez a játék akkora tartalmilag, hogy az hihetetlen! HA érdekel valakit a link, akkor PM-be küldöm!

IMYke2.0.0.0
Azért olvasgass utána, sajnos, van mit.
Linkeltem is egy "gyûjtõ" aloldalt a WIKIA-n. Ami nem kicsit kozmetikázik is.

robotnyk
most kikerült ez a videó gamestarra, és már ez a legbugosabb játék a világon? frame rate gondjaim vannak, de azon kívül nagyobb bugot nem láttam. még.
w77d
amúgy én egy fillért nem fizetek a new vegasért amíg ilyen... én egy rendes gamet kérnék a pénzemért nem forgó fejû emberkéket... és ez még csak az eleje. mi lehet még játék közben atya ég...

lásd Alpha Protocol és egyetértek!

SG FNW fórumtopikjában beszéltük is, hogyha aláküldenénk egy kis x-akták fõcímzenét simán el mehetne 1 x-akta rész elejének!

Jakuza001
A keplet egyszeru, amiota a nagy jatekkiadok kenye kedvere kivannak szolgaltatva a jatekkeszitok, nem a jatekos a lenyeg, hanem a profit.
Minnel hamarabb kiadni a jatekot, hogy a koltsege a tesztelesnek ne terhelje a budzset.
Igy a jatekos megszivja a bughalmazt es majd talan jo egy ev mulva kapja meg a hiba mentes jatekot.
"Ha" megkapja, mert elofordulhat az is, hogy olyan szart csinalnak, vagy kozepszeru jatekot, hogy a vasarloi retegnek nem kell a vegtermek, vagy csak kis szamban vasaroljak es ezert nagyon hamar dobjak a projectet es csak az elso patchek jelennek meg es megszunik a support fel even belul.

w77d
bámmeg az a videó simán lehetne egy horrorfilm jelenet is XXXD

IMYke2.0.0.0

ArcaniA - német fejlesztés, kiadó a BugWooD - mit vártál?
New Vegas - az összes Fallout bugos volt eddig, ahogy az Obsidian összes játéka is - mit vártál?

Tudom a választ: csodát.
Hivatalos MNB deviza-középárfolyam csak délben lesz.
IMYke2.0.0.0
Láttam - ezért is "akadtam" ki 😊

Láttad a FNW eleji bugról a videót? A doki feje csak úgy randomra körbeforog... Amikor meg felkel a székbõl, üllõ pozicióban lehanyatlott fejjel lebeg. Hát én nem is tudtam bosszankodni, csak röhögtem fél órát

IMYke2.0.0.0
Hát, nagyot nézek a mostanában megjelent játékok bug videóin.
Mit csinálnak a teszterek? Guminõznek?
Arcania, Fallout: New Vegas egy bugtenger.

IMYke2.0.0.0
Egy kis áttekintés.

Átszámított árban már a postaköltség is ott szerepel.
Az elõrendelés árait nyilvánvalóan illik fenntartással kezelni.

Angliában a világháború utáni legnagyobb megszorítás jön,ez minket annyiban érint,hogy lesz jó ÁFA emelés....