Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"sokáig verhetetlen marad a "Saint's Row 2 ."

Majdnem :-)
XBOX360-on jár hozzá FREE! DLC, mely további plusz dolgokat ad a karigeneráláshoz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ok, lehet félreérthetõ voltam. Arra gondoltam ,hogy kellõen sokat kellett agyalni egy egy lépésen, hogy ne legyen belõle riadó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És eddig azt hitted, hogy a kampányok pályáinak nincs nehézségi szintje? 😊

Az az igazság, hogy van, és még csak nem is állítható. Az Armageddon's Blade (mármint a kampány, nem a kiegészítõ) elsõ pályája már eleve hard minõsítésû. (Csak azért telepítettem, hogy megnézzem 😊
Azt azért nem, de viszonylag kezdõként is jól elbírtam vele, kellemes kihívás volt. Már régen játszottam vele, szerintem max normálon estem neki persze, a kiegészítõbõl pedig csak 3-4 pályát csináltam meg a 8-ból, ott vagy elszállt a merevlemezem, vagy más játék szippantott be.

Egyébként éppen ellenkezõleg, a HoMM II szerintem könnyebb, de az sem kizárt, hogy belefutottál valami bugba, annak idején sokat hallottam a gép csalásairól, nem tudom, hogy mennyi az alapjuk, de a HoMM III-ban magam kifogtam egyszer az alább illusztrált példát.
Egyetértek, de ha azt mondod, hogy a tankot megszerezve soha egy pályán sem használtad ki a lehetõséget, akkor hazudsz 😉
Tinman
Kampány only vagyok...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Azért írtam a "Normal" / "Easy"-t, mert nagy általánosságban szóltam: nem mindegyik játékban van - sajnos :=( - 3-nál több nehézségi fokozat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyébként én nem a sakkfigurás handicap-állítási leehtõségre gondoltam, hanem a pályák szintjére. Azon a harmadik részben nem lehetett változtatni, expertre állított pályát csak experten lehetett játszani, easyt csak easyn.

Játszott rajtam kívül valaki a játékkal? Vagy csak szájhõs álrajongóktól hemzseg a topik? 😛
Tinman
Ezt most el sem olvastam ^^
Istenkáromlás így játszani a Commandos-t. Hitman-t is láttam már aki így játszotta... teljesen tönkretette az egész varázsát.

Shep
Mindjárt kitaláljátok ,hogy a Commandos a világ legkönnyebb játéka. A kieget végigvittétek hardon?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Easy-n soha.
Hard-on meg nem merek... fõleg mióta a Bayonetta-t elindítva volt very easy, easy, meg normal és a normalt választva volt ahol több, mint 1 órán át harcoltam ^^

Vagy rájönni arra, hogy ki lehet jelölni egyszerre mindenkit, és akkor egyszerre tud mind lõni... 😊 Persze minden helyzetre ez sem megoldás, de mindneki legyakható a pályákon. Ha felrobbantod a házat, amelybõl az õrjáratok jönnek, pláne.
IMYke2.0.0.0
Karakter-testreszabásban - úgy látszik - sokáig verhetetlen marad a "Saint's Row 2 .
Szorosan a nyomában a Bioware újkori termékek .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát ok, de addig el sem jutottam, mondom pár nap után már jött és lealázott akkor meg mit szórakozzak vele.

Shep
A Vegasról jut eszembe én akárhogy variáltam a karakter arcának tulajdonságait nem bírtam egy elfogadható ábrázatot kicsikarni, mindig úgy fest mint valami férfi vasorrú bába, még jó hogy nem kell nézegetni 😊

IMYke2.0.0.0
Heroes 2 és a Heroes 3 nagyon kellemes emlékeket adott.
Én helybõl "Normal", vagy "Easy" fokozatokon játszom minden játékkal. Azon kevesek közé tartozik a két említett rész, amikkel hardon is sok órát eltöltöttem.
"Click Fest" a játék egy idõ után = azaz, ha nem figyelsz oda, és nem kellõ tempóban fejleszted a váraidat, egységeidet, és tartod fél szemed az idõ múlását jelzõ üzeneteken, animáción, akkor bizony nagy bajba kerülhetsz.

Nem tököltem semmivel többet, mint szoktam, az egy bug volt.
Tinman
Mindig elfelejtem, hogy csak én játszok normalon, elnézést :-/

Shep
Hát azért hardon kell törni a fejed rendesen és én most csak az 1-rõl és a kiegrõl beszélek, mert a többi nevetségesen könnyû.

IMYke2.0.0.0
És már a Pre-Order 5 DLC-t is meg lehet kapni így... külön "csomagban".
Hát, ez így már cinkes. Nagyon nagyot kell produkálnia a játéknak.

Tinman
A Commandos-okra sajnos lehetne írni egy walkthrough scriptet, az ember hamar betanulja, onnantól nincs nehéz pálya.

Shep
A Hérosz (középsuliban valaki így mondta azóta már csak így emlegetjük) az egyik legcsalóbb játék amivel találkoztam. Az 1. rész kellemes kikapcsolódás volt, de a 2-ben mikor pár nap elteltével már csontsárkány tömegekkel meg nem tudom mikkel vonult fel az ellen nekem meg minden energiám arra ment el ,hogy a vár védelmét ellássam akkor 2-3 nekifutás után azt mondtam ,hogy jó akkor Hérosz soha többet ja és mindez a kampányban történt. Persze biztos én voltam a béna, meg nyilván meg lehet csinálni de engem ne szívasson szarrá egy hülye játék. Az egy dolog ha nehéz valami (Commandos 1 és kiegje) de más a kellemesen kombinálásra sarkaló és a direkt szívató nehézség.

Tinman
Vicces azért, hogy már a Patch 1 kijött, amire már kijött a WRZ megoldás... kár, hogy játék holnap jelenik meg hivatalosan PC-re <#szomoru1>

Tinman
Experten soha nem játszottam vele... látod, még te is írtad, hogy a Disciples-ben normalon is azért megeshet 1-2 kellemetlenség.

HoMM III-ban, ha az ember sokat tököl tényleg elõfordulhat ez a helyzet, hogy sok k-s seregek jönnek szembe... ezt mondjuk erõsen nem szerettem benne.

Elven Legacy-m még mindig nincs... de nem is baj, mert belefulladok a címekbe.

IMYke2.0.0.0
Kell-e mondanom, hogy már WRZ megoldás is van a F:NV #1 Patch-re?...

Én sem értem, hogy mirõl beszélnek, bár én nem játszottam végig soha az összes kampányt egyikben sem, de az expert skirmish mapek sem megoldhatatlanok, sõt. A Disciples 2 ellenben az elsõ kampányban orrba-szájba 😊

Az ötödik részbõl még éppen a dungeon kampány következik majd nekem, addig hardon csak egy pálya volt inkább nehéz, mint kifejezetten könnyûnek tekinthetõ volt (Inferno, hármas pálya), az is azért, mert nem árt tudni, hogy melyik tettünk milyen szkriptet indít be, az nagyon is befolyásolja a késõbbi esélyeinket. Aztán véletlenül normálon kezdtem újra, és 0-ra degradálódott a kihívás, csak késõn jöttem rá az okokra, és nem kezdtem újra még egyszer.

Na jó, a nekró kampányban egyzser volt rá példa, hogy jött az überhõs tízszeres túlerõvel, de azt is lazán legyõztem. Mert az egyes szintû, egyheti populációból álló seregû hõsöm ellen feladta két kör után 😄 Egyébként le lehetett volna valahogy gyakni az összegyûjtött élõholt seregekkel, csak az idõ lett volna, de erre így nem volt szükség 😊

A HoMM III-at pedig egyszer azért hagytam abba, mert az ellenség hõse egy 11 ezer (!) káoszhidrás sereggel jött (volt mellettük olyan 120-130 sima hidra is). Az 54 ancient behemoth kevésnek bizonyult.

Apropó! Neked küldték már az Eleven Legacyt? Én egyelõre csak bocsánatkérõ leveleket kapok, de hát azokkal kitö... Szóval tudod.
A Powder Ganger azt hitte, hogy a fõhõs (róla azt hitte, hogy ugyanabból a bandából való mint õ) segít neki legyõzni az aljas dongót, de mivel a sziklából némi por került a szemébe, ezért tévedés áldozatául esett és a fõhös annak rendje és módja szerint megkímélve a további szenvedéstõl a fejét vette (irony tablet utóhatása... XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hehe XXD

A sziklába olvadás könnyen megmagyarázható! Mivel a Ceasar's legion római behatással volt a környékre, a többi frakció és még egyes szörnyek is ellesték a teknõs védelmet (tudjátok, amikor a légiósok, egymást óvták a pajzsaikkal és teknõspáncélt formálva belõle nem találták õket el az ellenséges íjászok).

Namármost a New Vegas környékiek ezt a védekezési módot továbbfejlesztették oly módon, hogy egymagukban is képesek védekezõ állásba állni a sziklába olvadással! Robotnyik videójában teljes mértékben látszott a Powder Ganger kézállásóból, hogy rettentõen fél az óriáslégy támadásától, de amikor fõhõsünk kellõ távolságba került a Powder Gangerhez és az észrevette õt, akkor a gangszter elõmerészkedett védett poziciójából.

Ez kérem szépen nem bug, hanem elõre megtervezett és kivitelezett fejlesztõi feature! Máshol fedezék mögé vonul az ellenfél, itt már képes arra is, hogy alá vonuljon. Szerintem ez is egy remek feature!(irony tablet's effect had worn off... XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igazad is van! Védjük a játékot, legalább mi védjük... (addig amíg nem találunk olyan hibát, ami miatt nem jutunk tovább)!

w77d
nah jo de hogy ennyire ne vegyék a fáradtságot arra hogy leteszteljék mielõtt kiadják...

Tinman
Aljas!

Tinman
- Emberek! Halászok! -kiált a fuldokló a parton állóknak.
- Mi is! - válaszolnak.

Tehát... emberek! A 2 éves konzol játékban is találni bõven hibát... hát még egy meg sem jelent játékban -.-

Shep
Nekem többnyire jó az fps de ha bemegyek egy épületbe és elérek a közepéig akkor ott egy meghatározott sugarú körben egyszerûen felezõdik az fps, ami nem lenne nagy gond ha nem a 35-40-et felezné 😊

robotnyk
ami ritka meglepõ, hogy a 3 1680*1050ben is elment, 1280*800on meg highon akár, ezt meg tökmindegy hova állítom, combatban abszolút diavetítés, ráadásul mediumon már rettentõ ronda is. úgy, hogy a grafika látszólag nem változott semmit sem.
w77d
najóvan, ráér ez a game majd egy fél év múlva XXXD

robotnyk
Shep
Hát nekem volt nem kevés bugom, pedig max 2 órát ha játszottam vele. Textúra hibák tömkelege, eltûnõ emberek stb. Ráfért volna még legalább 1 hónap bugmentesítés.

Tinman
Ezen most jól meglepõdtem... nem vészes az a Heroes, az 5. fõleg nem.
Ezekkel a hõs témákkal, egy idõ után egész seregeket lehet semmivé degradálni szinte egyedül. Ja, és majdnem mindegyik részt végigtoltam... az elsõ rész az very, very easy cucc.
Nekem talán a 4.-el gyûlt meg 1-2 helyen a bajom, már a vége felé.

IMYke2.0.0.0
Íme, #1:

Fallout: New Vegas #1 Patch - Via Auto-Update
Download: available on Steam
"This update fixes quest and scripting issues."

Encore
Este én is nyomtam egy órát, de ez csak arra volt elég, hogy megcsináljam a training küldetést a csajjal, ugye ez a vadászat azokra a lényekre és már ott volt egy bugom, hogy az egyik helyen 3 lényt jelzett a radar, de csak egy jött. A csaj meg a kutya körbe körbe mászkáltak és lõttek csak azt nem tudom mire. Egyszerûen nem voltak ott a lények, hiába jelezte a radar, körbenéztem közel s távol semmi. Aztán egyszer csak kiírta, hogy küldetés kész. Mondom jól van akkor. Gyanítom, hogy a két dög beeshetett valami sziklába mert a csaj nagyon lõtt egy sziklahalmot. Aztán gondolom valahogy kiszabadultak vagy betéved pár golyó...
IMYke2.0.0.0
Már látom elõre - ugyanazt fogom tenni, mint az "alap" játékkal: megvárom a GOTY változatot.

robotnyk
töltöm a videót youtubera, majd linkelem
Encore
Mégiscsak bugos? 😄
robotnyk
na jó, vegyétek úgy, hogy az New Vegasszal kapcsolatban nem mondtam semmit <#zavart1>
Mekkorát ütött az annak idején (mondjuk én is az asztalra majdnem, amikor egy részen a scriptelt ellenfelek egyszerûen nem akartak elfogyni)

Van nekem is egy olyan érzésem, hogy valamelyik DLc bõvíti majd a craftolási lehetõségeket fegyverek terén, mert ez így (5db craftolható) igencsak karcsú!

Zó # 10554: Úgy-úgy!

IMYke2.0.0.0
Á, reflex volt a régi miatt... MoH😮A
<#lookaround>

új MoHA-ban

Addig megvan, hogy Medal of Honor, de mi az az 'A'? Aztakurvaderövid? Vagy mi?
w77d
nekem tagnap a saboteur-nél volt olyan bug, hogy leestem a pálya alá és szintúgy nem tudtam menüt elõhívni, csak a ctr+alt+del segített 😄