Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Fúúúú--- megnéztem a konzolosakat is... Basszus, némelyik rettentõ gyönyörû!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Szep. <#eljen>
Engem csak az a modi aggaszt, hogy regen amikor megvolt a stilus, akkor nem csak a CE volt csili-vili, hanem szinte az osszes jatek.
emlekszem az elso sajat penzbol megvett jatekom (Sega es Atarit leszamitva) az A500-as Ultima V: Warriors of Destiny volt es abban akkor mar , benne volt a szovetterkep,regi ezust penz, sok-sok oldalas kezikonyv etc, most meg szinte papirtokban vagjak utanad 4 oldalas kezeloi utasitassal a jatekok tobbseget, ha az nem CE. 😞

IMYke2.0.0.0
A "Disciples 3"-ról én is rosszakat olvastam. Azt nem vettem még meg - de lehet, nem is fogom.
Sajnos, így is tonnányi "lemaradásom" van a játszható játékaimat illetõen.

A "King's Bounty"-ból valami gyûjteményesre vágyom - A Hercegnõ és a Keresztutak is jó lenne egy csomagban az alappal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kedvcsináló az oldal megtekintéséhez. Ez mind fémtokos, és kibontva, kinyitva, megmutatva mindnek a tartalma:

Jakuza001
Ha azt adott javaslom a figyelmedbe a King's bounty-t mert az sokkal jobb. Az uj etalon. Ellenben a Disciples 3-t felejtsd el es ki se probald, mert amilyen jo volt a 2. olyan gyenge a 3. resz.

IMYke2.0.0.0
Tinman-nek mindenképp látnia kell ezt az oldalt:
Collect That Game
Platformok: konzol és PC, filmek (BD)
Téma: Collector's Edition
Kiadás típus: keményfedeles, fémtokos játékok és filmek

Bizony, tátott szájjal néztem végig.
Egyetlen (!) játékom fémtokos. A BiA.

Tinman
Száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A német forrás nem említi, hogy a PC-s esetében ugyanez lenne - tehát, elméletileg, vásárolható lehet késõbb is.

IMYke2.0.0.0
PC-re is ez a helyzet - tudtommal. De most nézek utána.

Carlos
igen tudom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nekem ugyan semmi. Csak egy nem premier teljes játék árával egyenlõ.

IMYke2.0.0.0
Nagyon kaki irányba haladunk, kérem szépen :

Nem ismerõs?
Segítek: "Dragon Age 2"...

Carlos
igen tudom. Mi a baj ezzel?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Fallout: New Vegas Collector's Edition Guide - Zavvi - 14,95£... no comment...

balee4
Bazz ez nálunk országon belül sem mindig jön össze, nem hogy Angliából. Elképesztõ.

Grat amúgy a CE-hez, gyönyörû.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Perszehogy. 😊 A Fallout 3 CE könyv is megvan, bár abban bennevan minden DLC leírása térképekkel. Lehet, hogy meg kéne várni, mert itt is lehet ilyen is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Bah. Az oblivionbol es a morrowindbol anno nem sporoltak ki...

Azod is lesz??? Mostmár tényleg írigy vagyok<#gonosz3><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Azt majd a CE könyvhöz kapom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mazlista. Gz! 😊

Azert mellekelhettek volna egy terkepet...

robotnyk
nem magyar postával jött...
csinos
Carlos
A warezt már tolom. 😊
Mondjuk lepõdtem énis. Steve tegnap adta délután adta fel és ma reggel megjött? LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Már FNW fórumon is írtam, de<#eljen> Gyönyörû! Grat! (Látod, hogy ideért még ezen a héten, így legalább hétvégén próbálgathatod!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Apus
nagy gratula hozzá, rohadtul tetszik. az a zsuga nagyonjól néz ki😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Én csak az Art Book-ot sajnálom, a zene meg mp3-ban van a játékban.
("...Fallout New Vegas\Data\Music")

#10628: Valami képregény szerûség. Jópofa.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Szerintem, a bal oldali barna valami az Artbook, nem?

Nem mintha újdonságként hatna a tartalma, csak megjegyzem, én még azért egy artbookot és soundtrack CD-t elvárnék. Egyébkétn ma már tõlem is levonták a pénzt (többet, mint Tinmantõl, úgy látszik nem érdekli õket az árfolyam). Mindenesetre elég lassan dolgoznak mostanság a GAME-nél. Miért tartott nekik ez is egy napig?
Tinman
Nincs smiley, vagy szó, amivel ki lehetne fejezni a véleményemet.

Kezdésnek: <#worship><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#taps><#eljen><#buck>

Carlos
No, szép nagy csomagban jött meg az U betûs csomagküldõvel elsõ pillantásra így néz ki:

Szétszedve:

A nagy "fém" zseton:

És az összes zseton:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
MEGJÖTT!!!

Képek nemsokára! (571 of 3400 UK CE)

Þór vígi þessi rúnar

Apus
úristen ez kell nekem😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Jó helyen van - játékról beszélgetünk 😊
"Fallout GOTY" végigjátszás nélkül sajnos nem vághatok bele ebbe a játékba - de nem mostanában lesz arra sem idõm... <#rinya>

Hát IMY ez a gém GOTY-ba nagyon vevõs lesz! Egyszerûen fantasztikus, 4 óra alatt annyi inger ért (temetõben sírrabolni lehet, crafting, 1 csávó át akart vágni, hogy a barátnõjét meg akarják ölni a gekkók, pedig csak a gekkó barlangot akarta veled kipucoltatni, hogy hozzáférjen a loothoz, a kezdõterülettõl level 2-3-as szinten olyan level 8-as radscorpionokat lehet találni, ami ellen esélyed sincs), mint más játékban egész végigjátszás alatt!

Hazaértem már szedtem, szóval igen :-D!

Míg F3-ban 3 óra alatt legalább 3-szor megfagyott a gém, itt semmi, tükörsimán fut és gyönyörû. Hangulat pont az amit már éreztem: Vadnyugati futurisztikus, 50-es évekes! Rádiócsatornák kiválóak: ajánlom a country-t, mert remekül illik a feelinghez.

Hogy kritika is legyen: Talán túlságosan sok loot van benne (na rpg-s se mondott még ilyet azhiszem). Bementem 1 kis jelentéktelen bodegába, találtam 1 kulcsot meg egy zárt ajtót (gyorsan összeraktam az agyamban a megoldást XD), ajtó nyit, loot kiömlik, teli volt kajával meg lõszerrel, 3 perc alatt összegyûjtöttem 180 kg cuccot(ennyit bír el a karakterem)

Másik nem egy kritika, hanem inkább észrevétel: Ugye ha felveszed az egyes frakciók ruháját, akkor az egyszerûbb tagok, azonosítanak az adott frakció tagjaként (kivéve ha van kutya, vagy valami magas rangú tiszt, mert az észreveszi, hogy csak álruha van rajtad, de ebbe most ne menjünk bele). Ez addig oké is, míg az adott frakció területén haladsz át, de ezeket érdemes levenni, mert az õket nem szeretõk hajlamosak golyózáporral fogadni...(tegnap így lelövettem magam legalább 5-ször erre mondják, hogy User Error XD) A legviccesebb az volt, mikor a kezdõ városban közvetlen a lakosok elõtt vettem föl egy ilyen ruházatot, azonnal el kezdtek lõni,a másik meg az egyik frakció fõhadiszállásán a "portás" csávóka megzsarolt (mivel átlátott az álruhán), hogy adjak 100 caps-et és akkor beenged, mondom oké, letejelek, erre pisztolyt ránt és meg próbál megölni.

NA de nem offolom szét a totyikot! IMY, ha úgy látod sok volt a FNW ömlengés, nyugodtan töröld a hsz-t!

Nekem alapfilozófiám, hogy normál alatt nem indítok játékot!

Shep #10590: Szintén! Én is kreáltam egy fõszereplõt (nem kell mondanom, hogy ugyan nem jelöltem be, hogy használni akarom a Pre order tárgyakat, mégis bedobta az inventoryba, na sebaj legfeljebb nem használom), mondom megnézek rajta pár ruhát, elfordítom a kamerát és egy olyan rozmárpofa néz vissza rám, hogy elszörnyedtem!

Tinman #10607: But you can install the cracked content which you can find on the internet! 😄 Egyébként szerintem könnyebb lesz tõle a játék, így a pre-order cuccokat kerülje mindenki!
Egyébként tegnap játszogattam vele és a 4 óra játékidõbõl 3-at a kezdõ városban töltöttem! Sokat vártam a játéktól, de ez többet nyújt!
Iszonyat jó hangulata van, fegyverek tetszenek, a nevesített karaktereknek mindegyikének nem kevés mondanivalója van.

IMYke2.0.0.0
Ma. De tegnap 16 óra 41 perc elõtt is tudtál? 😊

Ne aggódj! Én azt láttam pár hónapja, hogy rekordszámú elõrendelõ volt rá! USA top 10 elõrendelésébõl azthiszem a 3. volt, az pedig nem kis szám!

Nem kell mondanod, mert én spec. már tudok róla!

w77d
hamar megjár az ember egy Budapest-New York-Budapestet XXXD

robotnyk
és honnan tudod, hogy nem ugrottam ki érte kedd reggel? <#zavart1>
Ilyet levelet én is kaptam ma, itt (gamestation) mercenary pack jár hozzá.
Hát steam kliensem még nincs...
Tinman
De ti itt beszélgettek róla :-D
Na mindegy 2 óra is kint van <#idiota>

robotnyk
amerikában már kedden megjelent, hivatalosan
balee4
Jaja meg PlayStation 3-on is van hozzá.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
nekem is megjött.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Dear Customer,

Thank you for preordering Fallout: New Vegas from GAME.co.uk.

Your in-game Classic pack code is: MAJDB-IZTOS-BEIRO-MIDEP-FFFFF

To access your in-game Classic pack please follow these steps:

1.Open the Steam Client (Hey! I don't have that! ^^)
2.Select "Games" from the menu bar, and choose "Activate a Product on Steam"
3.When prompted, enter in the product code.

Thanks again for preordering with GAME.co.uk.

The GAME
Customer Services Team

Azért örülök ám! :-)

Tinman
Gondoltam a készítõk által "normal-ként" belõtt egyetemes nehézség bennük. Tévedtem.

#10602: Természetesen, ahol eleve beletolják az ember arcába, a magától értetõdõ eszközhasználatot, ott naná, hogy igénybe vettem. :-)