Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Úgy van a Rally Trophy szimes, szimesebb sokkal, mint a Dirt és társai. Kormánnyal és segítségek nélkül tulajdonképpen a 2. legjobb rally sim (RBRt nem lehet überelni).
robotnyk
<#eplus2>
Tinman
"Archon Classic is already available for purchase on Direct2Drive for $9.99"

Na ezzel sikerült megfogni, de rendesen! Még gyõzködöm magam, hogy NE vegyem meg...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
robotnyk
jajj, comic sans.
IMYke2.0.0.0
AutoStohl a hang - eléggé horror így már nem? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rally Trophy azért nem tucatautós!az még szimulátor jellegû volt,magyar kommentárral is megjelent és az érdekessége,hogy régi idõk autói vannak benne,a grafika még mai szemmel sem rossz.
köszi, tudom hogy ott még lehet kapni, de egy ilyen ismeretlen játékot nem nagyon akarok venni. Olvastam róluk egy - két tesztet, de az nem számít.

Van egy ilyen játékom ami már nem kell:

http://www.mobygames.com/game/vikings

http://www.mobygames.com/game/vikings/cover-art/gameCoverId,45252/

Élõ -szereplõs kalandjáték, kb olyasmi lehet mint a Phantasmagoria , a szövegek nincsenek kiírva, szóval elég jól kell tudni angolul hogy értsd.

Valakit nem érdekel?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A partadise cracked magyar nyelven lesz meg? Mert akkor felrakhatnád valahova, vagy cserélhetnénk, nekem is van egy pár újság mellékletes cd-ém.

Tinman
Tulajdonképpen, ennél ON-abb nem lehetünk :-)

- MDK 2 - ALAPMÛ volt akkoriban, ma már nem biztos, hogy nagy élmény..
- Shadowman - 9/10. Belémégett a zene és a hangulat. Elképesztõ cucc!
- Flatout 2 - Kellemes ótóka.
- Serious Sam First Encounter - Tucathent, de a jobbik fajtából.
- Praetorians - Sosenem toltam.
- The hell in Vietnam - Ezt sem...
- Dead to Rights - És ezt sem...
- Spellforce Gold Edition (Spellforce + kiegészítõ) - Rá lehet kattanni. Ajánlott!
- Empire Earth 3 - Ezt sem toltam.
- Colin McRae Rally 2005 - Ótóka nekem nem jött be.

- Arcanum - Ajánlott... volt. Ma már...
- PARAWORLD - Jópofa. 1x érdemes.
- Moto racer 3 - Felejtõs.
- CONFLICT VIETNAM - Felejtõs.
- Alone in the Dark 3 - Nekem az összes AiTD tetszett. Ez is!
- ICEWIND DALE - 9/10. Alap.
- Prisoner of Ice - Nagyon szerettem! Nagyon jó kis kaland, ma is simán jó!
- ADVENT RISING - Kimaradt.
- Hexplore - WAT? Mijez?
- RALLY CHAMPIONSHIP - Nem ismerem.
- Kingdom Under Fire Gold - Megvan legál, de még nem toltam :-D
- TUROK DINOSAUR HUNTER - Az összes Turokot untam, de piszkosul.
- Alien Nations - Scorpions szám az jó... ez meg...
- SCRAPLAND - Alapmû!
- Seven Kingdoms - Kimaradt.
- ALONE IN THE DARK 4 - Nekem ez is bejött.
- Paradise Cracked - 1x érdemes letolni, talán 1.5 éve vettem.
- City Life - Passz.
- BEYOND GOOD AND EVIL - Szar. Unalmas. Gagyi. NOT!!!! :-DDD
- Stolen - Tetszett, 1x jó.
- ARMIES OF EXIGO - Jóféle.
- Messiah - Tetszett... anno, de ma már félek kevés.
- Psychotoxic - 9/10.
- PARIAH - Kimaradt.
- Rally Trophy - Tucatautós.
- BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON - Az összes BS tetszik... EZ IS!
- The Eye of the Kraken - Ez valami Cthulhu cucc?
- LEGACY OF KAIN DEFIANCE - Nekem ezek nem jöttek be, a Soul Reaver sem!
- Grouch - WAT?
- DISCIPLES 2 DARK PROPHECY - Jók!
- Horde - Nafene... az a Horde, amire gondolok? Még a 486 korszakból?
- SUDEKI - 1x elmegy. De elég unalmas és repetitív. Sokan imádják és kevésbé...
- Deus Ex 2 - Egy kalap szar. :-DDDD
- Thief: The Dark Project - Alap! Még ma is szívesen rámegyek néha!
- MDK - Alap... volt... ma már...
- Die by the Sword - Régen elment egynek, ma már nem bírnék vele játszani.

Daell Drow
igen, szinte nekem is itt porosodik az osszes a 2 ujsagtol.
The Protector
LEGACY OF KAIN DEFIANCE,kihagyhatatlan,a befejezõ rész
ADVENT RISING-Zseniális game,kár h nincs folytatása.Imádom.
Psychotoxic--egyedi és utánozhatatlan hangulat.
ALONE IN THE DARK 3-4.a legjobb túlélõ horrorok.
ICEWIND DALE-klasszikus.

Én ezeket emelném ki amik megérnek egy végigjátszást.Sok jó van még a listában de ezek a kiemelkedõek.A fontossági sorrendúgy van ahogy le van írva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Az eladó is megválna gyüjteményétõl és mivel régisegekrõl van szó igy nem is annyira drágák a játékok !

Igy ha megtetszik valami játék akkor azt jó áron be lehet szerezni !

Cepee
akkor azért van meg nekem is a nagy része 😄
wesker24
Pontosan ahogy mondod ! XD
wesker24
Elöször is igen valaki elakarja adni a gyüjteményét !

Én megcsak informálodni akarok hogy milyen játékokról is van szó !

Cepee
Ezeket ajánlanám:
MDK 1-2(alap játék a tpsek között), Icewind Dale (jó kis fantasy rpg, bár nem olyan keményvonalas, mint a Baldurok), Advent Rising (kár, h mikor a sztori kezdene beindulni vége és a folytatások esélytelenek), Beyond Good and Evil (ez kötelezõ mindenkinek, az Ubisoft legjobb játéka),Legacy of Kain (a történet tisztánlátása véget, mindegyik rész), Broken Sword (ebbõl is mindegyik rész, ha szereted a kalandjátékokat), Disciples 2 (a legjobb körökre-osztott stratégia), Sudeki (csak ha bírod a japán anime stílust), Thief (a lopakodós stílus megteremtõje)
És pár amit inkább felejts el: Dead to Rights, Paradise Cracked, Stolen, Psychotoxic, Horde.
w77d
amúgy jól tippelek, hogy az elmúlt évek Gamestar és PC Guru lemezeit láthatjuk listában? XD

Valaki el akarja adni õket, te meg választani akarsz?:
Hát én ezeket szerezném be: Spellforce Gold Edition (bár a Spelforce universum 2000 ft és benne van a 2. rész meg a kiegje is)
Empire Earth 3, Arcanum,ICEWIND DALE,BEYOND GOOD AND EVIL,BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON, DISCIPLES 2 DARK PROPHECY, Deus Ex 2
- Thief: The Dark Project,

A Paradise Cracked -re viszont kiváncsi lennék, magyar nyelven jelent meg, de nem tudom milyen lehet. Ismeretlen játékot meg nem merek megvenni.

wesker24
A Tetszik nem tetszik bõven elég ! xD
w77d
apránként jobb lenne megkérdezni, így ember neki nem áll neki válaszolgatni mert rámegy az este, a pina meg fasz nélkül marad XXXD

Tinman
Na most aki ezeket végigtolta /én sajna csak a 70%-át/, az kb 20 oldalt gépelhetne be ide... vagy a tetszik/nem tetszik elég? :-D

Ja, annyit, hogy Sudeki-t is végigtoltam többek közt, de worst jRPG evör kategóriában nálam dobogós. Aszpartámízû.

wesker24
Aki járatos a régi játékok terén az mondhatna egy pár szót az alábbi régi játékokról ! Persze csak ha játszott vele és ismeri ! xD

- MDK 2
- Shadowman Ezzel volt szerencsém játszani nekem nagyon bejött !
- Flatout 2 Szintugy nagyon jó roncsderby-s játék
- Serious Sam First Encounter Egyik legjobb FPS lövölde XD
- Praetorians
- The hell in Vietnam
- Dead to Rights
- Spellforce Gold Edition (Spellforce + kiegészítõ)
- Empire Earth 3
- Colin McRae Rally 2005

- Arcanum
- PARAWORLD Ez is egy jó stratégia gyepáltam a gépet T-Rex-el ! xD
- Moto racer 3
- CONFLICT VIETNAM
- Alone in the Dark 3
- ICEWIND DALE
- Prisoner of Ice
- ADVENT RISING
- Hexplore
- RALLY CHAMPIONSHIP
- Kingdom Under Fire Gold
- TUROK DINOSAUR HUNTER
- Alien Nations
- SCRAPLAND
- Seven Kingdoms
- ALONE IN THE DARK 4
- Paradise Cracked
- City Life
- BEYOND GOOD AND EVIL
- Stolen
- ARMIES OF EXIGO
- Messiah
- Psychotoxic
- PARIAH
- Rally Trophy
- BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON
- The Eye of the Kraken
- LEGACY OF KAIN DEFIANCE Csak a Soul Reaver 2-vel játszottam régebben !
- Grouch
- DISCIPLES 2 DARK PROPHECY
- Horde
- SUDEKI
- Deus Ex 2
- Thief: The Dark Project
- MDK
- Die by the Sword
robotnyk
marha jó a single, ha nem tudnám hogy fos a multiplayer, megvenném.
van egy két meglepi.Dirt 2-t és COD-ot nem láttam még így,szerintem angol nyelvterületen nem is volt,ebay.co.uk-n nem futottam még össze velük😊
Sajnos az német nyelvû verzió, angolból nincs fémdobozos, sõt egyáltalán a Raising Hell kiegészítõ (DLC?) is csak letöltõs formában vehetõ meg.
Tinman
Overlord 1-bõl nem is tudtam, hogy van ilyen verzió. Meg kell vennem, mert sajnos csak az Overlord 2 van még csak meg.

A többi vagy megvan, vagy nem különösebben érdekel, de ez semmit nem változtat a tényen, hogy KÖSZI i2k a linket!

Tinman
Pont ma fogtam a kezembe az új Moha Limitedjét... kérdeztem a tulajt, hogy ez most mitõl limited?
Sima DVD tok, borító, benne egy nyúlfarknyi kézikönyv és a lemez.
Azt mondja, figyelje... indítja a játékot és már a new game-nél volt olyan fegyvere, ami alapból csak késõbb elérhetõ.

Egyéb esetben bunkón odavágtam volna, hogy ez egy kalap szar így kérem, de mivel õ eredeti dobozos játék vásárló ezért csak annyit közöltem, hogy : Értem...

A Moha limited köztünk szólva 1990 Ft-ot ér ÉS SE TÖBBET!

Ne legyen. Legyen benne exkluziv kisauto szep dobozban, es akkor gyujtoi kiadas, az extra bithalmaz viszont nem az, hanem kibaszas a jatekosokkal.

Az meg belefer, hogy elorendeloknek vagy elso tulajnak van valami extra aprosag, mint a new vegasban, de hogy egy komplett npct es kuldeteseit kivegyenek a jatekbol, mint a dragon ageben... na az pofatlansag.

wesker24
Amugy ma délután hozta nekem a postás !

És persze fémtokos verzió nagyon jól néz ki !

Stalker Clear Sky Limited edition
w77d
nah jo ezek igen, de vannak olyan limitedek ahol sima késõbbi játékbeli elemek

Totti5
Ezeket nem feltétlen tudok unlockolni, mert egyedi dolgok sokszor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
én röhögni szoktam az olyan limitedes extrákon, hogy hamarabb kapod meg a fegyvert vagy péncélt mint mások... játszok én rendesen, majd unlockolom önerõbõl a játékban, jobban is örülök neki...

Ezzel két nagy bajom van.

1. Kezdik átvenni az igazi CE-k helyét.
2. Arra építenek, hogy a játékosok nem szívesen kapnak kevesebbet másoknál, ezért a nevetséges extrákért is többen veszik meg. Ez üzletileg tökéletesen jogos, viszont számomra mélységesen ellenszenves.
Totti5
Nem jézusom hanem eme cím kapcsán ez a lényeg. A DLC lehet jó és rossz. Vannak nagyon jó DLCk és vannak lehúzósak, de ha abból indulunk ki hogy minden DLC benne lett volna az alapban akkor valóban minden szar, csak ez nem feltétlen így van.

lolSL
Amíg nem drágább a játék tõle, nem értem a problémát. Ha meg nem vagy akkora fan hogy elõre lefoglald, akkor úgyse számít az a 2 kocsi, vagy fegyver, vagy akármi amit épp adnak.
A konzolos használt játék piac ellen van ez egyébként, így legalább utólag visszahoznak egy kicsit a veszteségeken, mert lesz aki hiányolja ezeket és megveszi mint dlc, a játékért meg úgyse fizetett teljes árat, tehát õ sem jár rosszabbul.

IMYke2.0.0.0
Jézusom... apa, kezdõdik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Egy autós játékba ha van 50 autó és van extra 5 db akkor az is baj, ha van 100 + 5 extra akkor az is baj, ha van 1000 + 5 akkor az is baj, mert benne kell hogy legyen... akkor most ne legyen vagy legyen?

IMYke2.0.0.0
Sajnos - "bekaphassák".

Azoknak, akik máris gépelésre készülnének: nekem nem kell elõadni a "nem két szép szemünkért dolgoznak évekig..." kezdetû sallangot.

Jakuza001
Greed for money

IMYke2.0.0.0
Mindkettõtöknek: és épp ez a legnagyobb szemétség benne, mert ezeknek - szinte kivétel nélkül, de legalábbis nagy arányban - helybõl benne kellene lenniük az alapjátékban is, ha teljes értékûségre, kész játék kiadására várunk.
Ez az átkozott DLC-zés nagy pofátlanság - minden szegmensében tönkre vágja a játékot. <általános fogalmazás>

Totti5
Igen, ezek pre order extrák. Rendeld elõ és kapsz valami pluszt.

robotnyk
ezek a limited editionök nem úgy gyûjtõi kiadások, ahogy ti értitek. az az érzésem, hogy az EA azért találta ki ezeket (BFBC2, MoH, NfSHP, és Dragon Age 2 is), hogy az emberek elsõ körben megvegyék a játékot, ne halasszák a vételt, vagy várjanak használtra, kölcsönzésre. mivel ezek az extrák általában kóddal válthatóak be, nyilván aki használtan veszi, már nem tudja elérni.
IMYke2.0.0.0
Gyönyörû!!!
<#worship>

Jakuza001
Kozben megtalaltam a kepet amirol beszeltem.

IMYke2.0.0.0
Csak jelzem - már kinn van az Update 2 is a New Vegas-hoz.

IMYke2.0.0.0
Igen. De ez nem kapható dobozban. Nagy sajnálatomra - otthoni net nélkül meg sokra mennék a megvett, letöltött állománnyal 😊

Jakuza001
IMYke2.0.0.0
Hogy a játék milyen, azt nem tudom, de a tálalása - stílusosan - "odab@$$zarint":
Resistance 2 CE steelbook slideshow