Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezzel sikerült megfogni, de rendesen! Még gyõzködöm magam, hogy NE vegyem meg...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy ilyen játékom ami már nem kell:
http://www.mobygames.com/game/vikings
http://www.mobygames.com/game/vikings/cover-art/gameCoverId,45252/
Élõ -szereplõs kalandjáték, kb olyasmi lehet mint a Phantasmagoria , a szövegek nincsenek kiírva, szóval elég jól kell tudni angolul hogy értsd.
Valakit nem érdekel?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- MDK 2 - ALAPMÛ volt akkoriban, ma már nem biztos, hogy nagy élmény..
- Shadowman - 9/10. Belémégett a zene és a hangulat. Elképesztõ cucc!
- Flatout 2 - Kellemes ótóka.
- Serious Sam First Encounter - Tucathent, de a jobbik fajtából.
- Praetorians - Sosenem toltam.
- The hell in Vietnam - Ezt sem...
- Dead to Rights - És ezt sem...
- Spellforce Gold Edition (Spellforce + kiegészítõ) - Rá lehet kattanni. Ajánlott!
- Empire Earth 3 - Ezt sem toltam.
- Colin McRae Rally 2005 - Ótóka nekem nem jött be.
- Arcanum - Ajánlott... volt. Ma már...
- PARAWORLD - Jópofa. 1x érdemes.
- Moto racer 3 - Felejtõs.
- CONFLICT VIETNAM - Felejtõs.
- Alone in the Dark 3 - Nekem az összes AiTD tetszett. Ez is!
- ICEWIND DALE - 9/10. Alap.
- Prisoner of Ice - Nagyon szerettem! Nagyon jó kis kaland, ma is simán jó!
- ADVENT RISING - Kimaradt.
- Hexplore - WAT? Mijez?
- RALLY CHAMPIONSHIP - Nem ismerem.
- Kingdom Under Fire Gold - Megvan legál, de még nem toltam :-D
- TUROK DINOSAUR HUNTER - Az összes Turokot untam, de piszkosul.
- Alien Nations - Scorpions szám az jó... ez meg...
- SCRAPLAND - Alapmû!
- Seven Kingdoms - Kimaradt.
- ALONE IN THE DARK 4 - Nekem ez is bejött.
- Paradise Cracked - 1x érdemes letolni, talán 1.5 éve vettem.
- City Life - Passz.
- BEYOND GOOD AND EVIL - Szar. Unalmas. Gagyi. NOT!!!! :-DDD
- Stolen - Tetszett, 1x jó.
- ARMIES OF EXIGO - Jóféle.
- Messiah - Tetszett... anno, de ma már félek kevés.
- Psychotoxic - 9/10.
- PARIAH - Kimaradt.
- Rally Trophy - Tucatautós.
- BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON - Az összes BS tetszik... EZ IS!
- The Eye of the Kraken - Ez valami Cthulhu cucc?
- LEGACY OF KAIN DEFIANCE - Nekem ezek nem jöttek be, a Soul Reaver sem!
- Grouch - WAT?
- DISCIPLES 2 DARK PROPHECY - Jók!
- Horde - Nafene... az a Horde, amire gondolok? Még a 486 korszakból?
- SUDEKI - 1x elmegy. De elég unalmas és repetitív. Sokan imádják és kevésbé...
- Deus Ex 2 - Egy kalap szar.
- Thief: The Dark Project - Alap! Még ma is szívesen rámegyek néha!
- MDK - Alap... volt... ma már...
- Die by the Sword - Régen elment egynek, ma már nem bírnék vele játszani.
ADVENT RISING-Zseniális game,kár h nincs folytatása.Imádom.
Psychotoxic--egyedi és utánozhatatlan hangulat.
ALONE IN THE DARK 3-4.a legjobb túlélõ horrorok.
ICEWIND DALE-klasszikus.
Én ezeket emelném ki amik megérnek egy végigjátszást.Sok jó van még a listában de ezek a kiemelkedõek.A fontossági sorrendúgy van ahogy le van írva.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Igy ha megtetszik valami játék akkor azt jó áron be lehet szerezni !
Én megcsak informálodni akarok hogy milyen játékokról is van szó !
MDK 1-2(alap játék a tpsek között), Icewind Dale (jó kis fantasy rpg, bár nem olyan keményvonalas, mint a Baldurok), Advent Rising (kár, h mikor a sztori kezdene beindulni vége és a folytatások esélytelenek), Beyond Good and Evil (ez kötelezõ mindenkinek, az Ubisoft legjobb játéka),Legacy of Kain (a történet tisztánlátása véget, mindegyik rész), Broken Sword (ebbõl is mindegyik rész, ha szereted a kalandjátékokat), Disciples 2 (a legjobb körökre-osztott stratégia), Sudeki (csak ha bírod a japán anime stílust), Thief (a lopakodós stílus megteremtõje)
És pár amit inkább felejts el: Dead to Rights, Paradise Cracked, Stolen, Psychotoxic, Horde.
Hát én ezeket szerezném be: Spellforce Gold Edition (bár a Spelforce universum 2000 ft és benne van a 2. rész meg a kiegje is)
Empire Earth 3, Arcanum,ICEWIND DALE,BEYOND GOOD AND EVIL,BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON, DISCIPLES 2 DARK PROPHECY, Deus Ex 2
- Thief: The Dark Project,
A Paradise Cracked -re viszont kiváncsi lennék, magyar nyelven jelent meg, de nem tudom milyen lehet. Ismeretlen játékot meg nem merek megvenni.
Ja, annyit, hogy Sudeki-t is végigtoltam többek közt, de worst jRPG evör kategóriában nálam dobogós. Aszpartámízû.
- MDK 2
- Shadowman Ezzel volt szerencsém játszani nekem nagyon bejött !
- Flatout 2 Szintugy nagyon jó roncsderby-s játék
- Serious Sam First Encounter Egyik legjobb FPS lövölde XD
- Praetorians
- The hell in Vietnam
- Dead to Rights
- Spellforce Gold Edition (Spellforce + kiegészítõ)
- Empire Earth 3
- Colin McRae Rally 2005
- Arcanum
- PARAWORLD Ez is egy jó stratégia gyepáltam a gépet T-Rex-el ! xD
- Moto racer 3
- CONFLICT VIETNAM
- Alone in the Dark 3
- ICEWIND DALE
- Prisoner of Ice
- ADVENT RISING
- Hexplore
- RALLY CHAMPIONSHIP
- Kingdom Under Fire Gold
- TUROK DINOSAUR HUNTER
- Alien Nations
- SCRAPLAND
- Seven Kingdoms
- ALONE IN THE DARK 4
- Paradise Cracked
- City Life
- BEYOND GOOD AND EVIL
- Stolen
- ARMIES OF EXIGO
- Messiah
- Psychotoxic
- PARIAH
- Rally Trophy
- BROKEN SWORD THE SLEEPING DRAGON
- The Eye of the Kraken
- LEGACY OF KAIN DEFIANCE Csak a Soul Reaver 2-vel játszottam régebben !
- Grouch
- DISCIPLES 2 DARK PROPHECY
- Horde
- SUDEKI
- Deus Ex 2
- Thief: The Dark Project
- MDK
- Die by the Sword
A többi vagy megvan, vagy nem különösebben érdekel, de ez semmit nem változtat a tényen, hogy KÖSZI i2k a linket!
Sima DVD tok, borító, benne egy nyúlfarknyi kézikönyv és a lemez.
Azt mondja, figyelje... indítja a játékot és már a new game-nél volt olyan fegyvere, ami alapból csak késõbb elérhetõ.
Egyéb esetben bunkón odavágtam volna, hogy ez egy kalap szar így kérem, de mivel õ eredeti dobozos játék vásárló ezért csak annyit közöltem, hogy : Értem...
A Moha limited köztünk szólva 1990 Ft-ot ér ÉS SE TÖBBET!
Az meg belefer, hogy elorendeloknek vagy elso tulajnak van valami extra aprosag, mint a new vegasban, de hogy egy komplett npct es kuldeteseit kivegyenek a jatekbol, mint a dragon ageben... na az pofatlansag.
És persze fémtokos verzió nagyon jól néz ki !
Stalker Clear Sky Limited edition
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. Kezdik átvenni az igazi CE-k helyét.
2. Arra építenek, hogy a játékosok nem szívesen kapnak kevesebbet másoknál, ezért a nevetséges extrákért is többen veszik meg. Ez üzletileg tökéletesen jogos, viszont számomra mélységesen ellenszenves.
A konzolos használt játék piac ellen van ez egyébként, így legalább utólag visszahoznak egy kicsit a veszteségeken, mert lesz aki hiányolja ezeket és megveszi mint dlc, a játékért meg úgyse fizetett teljes árat, tehát õ sem jár rosszabbul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azoknak, akik máris gépelésre készülnének: nekem nem kell elõadni a "nem két szép szemünkért dolgoznak évekig..." kezdetû sallangot.
Ez az átkozott DLC-zés nagy pofátlanság - minden szegmensében tönkre vágja a játékot. <általános fogalmazás>általános fogalmazás>
<#worship>#worship>
Resistance 2 CE steelbook slideshow