Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ez így van. gyûlölöm, ha megmondják, hogy meddig üljek a gép elõtt...

ezért is hagytam abba a Ninja Blade-et...

IMYke2.0.0.0
Ha "Pre-Order"-re teszem, akkor csak szólnak, hogy megjött a termék, vagy egybõl vásárlásnak tekintik?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

várható 2011-es finomságok:
http://frontvonal.web4.hu/cikk/2011-jatekmegjelenesek
aminek a fele el lesz tolva😊))
ki mit vár a legjobban?
Én:Aliens:Colonial Marines-bár errõl még semmi konkrétum,Deus EX,Brink.
én egyszer rendeltem,5 nap alatt megjött,a postás hozta.angol cég,ami nálam már jót jelent.
Sziasztok!

Kinéztem a Zavvi-n pár jó vételnek tûnõ játékot. Viszont nincs tapasztalatom ezzel a bolttal így megkérdezném:
- aki rendelt már tõlük mennyire tartja megbizhatónak?
- mennyi lehet az átlag kiszállítási idõ?
- postai csomagot küldenek amiért bemegyek a postára vagy futárra kell várni amíg kihozza?

A válaszokat elõre is köszönöm.

azért aki kitalálta,hogy a játékokból vegyék ki a mentést és csak autosave legyen azt addig ütném amíg él.
Totti5
Ha ahhoz hasonlítjuk akkor nyilván jobb majdnem minden téren ez a WRC, viszont a mai közegbe ez harmat gyenge eresztés volt, de hát a fejlesztõk múltját nézve nem is volt várható más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nálam nem pedig gyengébb a gépem,talán az oprendszer zavarja.a lényegen nem változtat,a régi autós játékok némelyike ma is jó szórakozás😊)))
w77d
és az a durva, hogy nálam szaggat magasabb grafikán, pedig nem indokolt a szaggatás :S

kipróbáltam ezt az új WRC játékot,a 12!!! évvel ezelõtti Colin 1. többet ér ennél....
w77d
ezzel egyet értek... Kevés olyan jó és komoly multis game van, mint az L4D

tototto
igen, l4d az egyik legkomolyabb együttmûködést igénylõ coop játék pont nem egy alkoholos buliba való, gyorsan ellehet halálozni benne ha valaki májerkedik aztán lehet elölrõl kezdeni az egészet, olyan bulikba inkább a guitar herokat ajánlanám 😊

Nem is kell, sõt, ki sem kell próbálni semmit, mielõtt véleményt alkotsz róla. A L4D pedig egy alkoholos bulikba való játék... Pont-pont-pont...

IMYke2.0.0.0
Visszavehetnél a nagy arcból.
Saját, a játékstílusról kialakított véleményemet nem fogom senkivel sem egyeztetni.
Pont.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Saját hülye sztereotípiák pufogtatása... Pipa.

De nem baj, mindig jókat szórakozok, mikor egy játék ismerete nélkül mondasz róluk véleményt 😊

arty
én nem modoltam, az tény és "dirt és társai"-ról fõleg a dirt2-re asszociáltam 😊

Forza.

balee4
Hát a DR2 pont nem erre való, mert rohadt nehéz játék, alkoholos állapotban nem tanácsos játszani vele, mint ahogy bármi mással sem. 😄

Amúgy nekem nagyon bejött a játék, nem hiába vettem meg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Encore
Most azon filóztam, hogy ti vagytok hülyék, vagy én 😊 Aztán azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy én emlékszem rosszul és használtam modokat is (a kormányhoz biztos). Rákerestem és létezik egy halom fizika mod hozzá, lehet hogy azok valamelyikével nyomtam és úgy simán jobb érzés volt vezetni, mint a Dirt-öt. De abban biztos vagyok hogy szimes szemmel néztem én jobbnak tituláltam, mint a Dirt-öt.
arty
az a gond, hogy a RT csak csuszik és csuszik... és az, hogy ettõl nehezebb bevenni vele egy kanyart, attól nem lesz szimesebb 😊

nekem sajnos nincs meg eredetiben, amikor ez futott, éhbérért meloztam (de nem is végeztem érdemi munkát, hisz ahogy irtam volt idõ ezzel multizni 😄 )

Forza.

Totti5
Nem mondtam hogy szimulátorosabb. Az is árkéd vonalat követte és ezek is, de a techinka fejlõdött. Belekerültek olyan dolgok, amik minél inkább a valós fizikai hatásokat adják vissza, még egy nem szimulátor játékban is.

hülyeség.ma is simán elõveszek ilyen játékokat,sõt még Colin 1-et is,persze a Dirt 2 is fent van a gépemen,semmivel nem szimulátorosabb mint ezek voltak.
Totti5
Japán játék. Japán játékokhoz el kell fogadni a japánokra jellemzõ dolgokat. A Dead Rising egy nagyon jó játék, mondjuk kár hogy idõre megy és a mentés sem könnyíti meg a játékot, nomeg nem is túl könnyû, így nekem kimarad, vagy max csak belenézek ahogy az elsõ résznél is tettem, de az biztos hogy anno az elsõ rész nagyon szép volt, millió zombi volt a képen, tele volt ötlettel, tartalommal és ott volt a szeren a szörvájving feeling és ahogy olvasom és láttam a második ugyan ezt a vonalat viszi tovább. Igaz az elsõ része xbox ex volt, így sem a PS tábor, sem a Pécés tábor nem tudott rola túl sokat.

Totti5
Dirtben van fizika, ezekben a régi játékokban nem volt. Lehet hogy jobban csúszik a Rally Trophy, de ez nem a fizika érdemes és nem ettõl lesz szimesebb valami.

Sajnos megnéztem róla videót a jutubon és arconcsapott hogy mennyire eljárt fölötte az idõ. Jobb ezeket megtartani az emlékben ami megszépíti😊

Encore
Egy éve nyomtam, eredetiben is megvan, mondom kapcsolj ki minden segítséget (kormányt kissé nehézkes belõni) és messze jobb, mint a dirt. Nem azt mondtam, hogy szim, csak, hogy szimesebb, mint a dirt.
robotnyk
a legtöbb régi játékkal ez van, de ne mondd meg senkinek :p
arty
(elnézést, csak pár hete probáltam ki ujra, hátha meg tudom oldani a szélsvásznu kijelzõs problémámat, perfekt elõttem van, mennyire más ma az RT, mint ami kép róla élt!)

Forza.

arty
Ez egy akkora baromság, hogy egy kommentel nem is tudom érzékeltetni. De inkább nem irom be 10x...

Legalább próbáld ki, MA/MOST. Pofánvág, mekkora gagyi a fizika _MAI SZEMMEL_.

Aláírom, régen jó volt, meloban rengeteget multiztunk vele.

Forza.

robotnyk
elképesztõ szarul designolt játék. nálam ez a "legszarabb játék amivel mindenki játszott" kategória nyertese idén. a sztori, a karakterek, a szinkron, a boss fightok, mind tragédia. ha nem a GTA, meg a Mass Effect kerülne be a médiába valami negatív hír kapcsán, hanem a dead rising, szégyellném magamat, hogy gamer vagyok...
Totti5
DRnek van potenciális szóra érdemes ellenfele? amúgy az elsõ rész jobban ütött anno, ez a második szinte ugyan az a formula, csak tele lett tömve tartalommal és elmeroggyant ötletekkel, ami nem rossz persze, mert ez a játék lényege.

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, engem ez a zombihent helybõl taszít.
Azokat meg tudom érteni, akik alkoholos buliban, haverokkal szeretnek ilyenekkel szórakozni - másra úgyse jó -, de játéknak nem nevezném ezeket. Ideértve a "Bal Négy Halott"-akat is.

Encore
Magánvélemény persze, de szerintem nem érnek ennyit. A DR 2 a maga stílusában nem rossz, de 3-4000nél nem ér többet, ha a kettõ együtt olyan 5 körül lenne, akkor vevõs.
Totti5
DR 2 + Resi 5 az jó üzlet!

IMYke2.0.0.0
Dead Rising 2 + 1000 Ft-os ajándékként: Resident Evil 5 - CDGalaxis. Ár: 9990 Ft.

"Ezen játékcsomagban,csak premier akcióként, a készlet erejéig a Dead Rising 2-vel együtt teljes verziós, dobozos Resident Evil 5 játékot adunk (Premium Games kiadás), a sima változathoz képest +1000 forintért.

Sima Dead Rising 2 (Resident Evil 5 nélkül), 8990 forintért: KLIKK!"

davidka003
Shadow of Destiny-t érdemes kipróbálni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
Pedig egyszer érdemes végigtolni az összes részt, fõleg a polgárháború idején játszódó 2. rész érdekes, a különleges korszak miatt. Olyan jó közepes játékok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
hát azért a blair witch elsõ részén én rendesen beszartam amikor elõször néztem egyedül a sötét szobában 😄

IMYke2.0.0.0
Játékokra rá se szagoltam. Kamufilmek közül egyet néztem meg - évekkel késõbb. Kamuszar. Nem szokásom, de átlépte azt a határt nálam, mi után már csak röhögni tudok: amatõr színészek ide vagy oda, nagyon börleszk volt.

Totti5
Blair széria nekem nem jött be, a kamufilmektõl is hánytam, de a Nocturne az bejött.

Bence94
tudom akkor jobban tetszett de valahogy elmaradt,de persze most is megfogott a hangulata és az elemek benne (plazmidok,nagy csaták splicerekkel meg a big daddykkel) szerintem az elsõ rész egyszerû mint a faék és elfért volna benne egy komolyabb rpg-s rész mondjuk.imádom a nagy fegyver csatákat benne de nem megyek vele semmire mert olyan erõtlennek hatnak.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Hát igen - azt a játékot akkor, a megjelenés évében kellett végigjátszani.
Vitathatatlan, hogy volt benne egy tucathent epizód, de még így is - sajnos, és fél tucat felkiáltójel - jobb, mint az idei játékfelhozatal a stílusban.
A "BioShock 2 vegyes képet mutat - én imádtam és utáltam egyszerre. Utóbbit azért, mert "For Kiddie's"-re vették a stílust a fejlesztõk.

Szerk.: A darkos hangulat kellett, jó volt, de a játék globális egyszerûsége dühítõ volt.

Na ezért is kedvencem ez a topik, mindig bekerül valami finomság <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

w77d
szerintem mindkét bioshock nehézségi szintje pont jó. Nem könnyû de nem is lehetetlen...

wesker24
Jah tudom hogy van olyan topik ! Legközelebb majd odarakom !

Én kérek elnézést ! xD
Bence94
nos én most a bioshock 1-et vittem végig végre! Elég vegyes volt így számomra... vége felé fõleg annyira monoton plusz részek voltak, egyfolytába splicereket kellett öldösnöm ami még elment volna, de szerintem nagyon kevés a lõszer volt a fegyverekhez, meg nagyon gyengék is még fullra tuningolva is...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Azért ne menjünk át ennek a topiknak a stílusába: Ismerd fel a képrõl a játékot

wesker24
Jaja éjjel nem is mertem vele játszani fõleg amikor Parr házában voltam a hideg futkározott a hátamon amikor ott futkoráztak el mellettem a gyerekek szellemei a szellemes kütyü meg teljesen kiakadt !

Na meg egyszer majdnem infarktust kaptam mivel beleszaladtam a folyóba erre elkapott egy kéz ami lehuzott a mélybe mondom ! ANYÁÁÁÁD ! xD

Amugy a másik 2 rész már közel sem olyan mint az elsõ rész meg sem közeliti az elsõ rész hangulatát !
balee4
Blair Witch Volume 1: Rustin Parr

wesker24
Thx for the information all ! XD

Na ki ismeri fel ezt a játékot kép alapján ? xD

Mert ehhez is sikerült olcsón hozzájutnom !

Számomra alapmû egy játék mindenhol 90 % fölötti értékeléseket kapott régen ! Éjszaka fostam tõlem rendesen a szivbajt hozta rám mindig ! xD

nem vészes,nem felismerhetõ😊)))