Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért is hagytam abba a Ninja Blade-et...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://frontvonal.web4.hu/cikk/2011-jatekmegjelenesek
aminek a fele el lesz tolva😊))
ki mit vár a legjobban?
Én:Aliens:Colonial Marines-bár errõl még semmi konkrétum,Deus EX,Brink.
Kinéztem a Zavvi-n pár jó vételnek tûnõ játékot. Viszont nincs tapasztalatom ezzel a bolttal így megkérdezném:
- aki rendelt már tõlük mennyire tartja megbizhatónak?
- mennyi lehet az átlag kiszállítási idõ?
- postai csomagot küldenek amiért bemegyek a postára vagy futárra kell várni amíg kihozza?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Saját, a játékstílusról kialakított véleményemet nem fogom senkivel sem egyeztetni.
Pont.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De nem baj, mindig jókat szórakozok, mikor egy játék ismerete nélkül mondasz róluk véleményt 😊
Amúgy nekem nagyon bejött a játék, nem hiába vettem meg.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nekem sajnos nincs meg eredetiben, amikor ez futott, éhbérért meloztam (de nem is végeztem érdemi munkát, hisz ahogy irtam volt idõ ezzel multizni 😄 )
Forza.
Sajnos megnéztem róla videót a jutubon és arconcsapott hogy mennyire eljárt fölötte az idõ. Jobb ezeket megtartani az emlékben ami megszépíti😊
Forza.
Legalább próbáld ki, MA/MOST. Pofánvág, mekkora gagyi a fizika _MAI SZEMMEL_.
Aláírom, régen jó volt, meloban rengeteget multiztunk vele.
Forza.
Azokat meg tudom érteni, akik alkoholos buliban, haverokkal szeretnek ilyenekkel szórakozni - másra úgyse jó -, de játéknak nem nevezném ezeket. Ideértve a "Bal Négy Halott"-akat is.
"Ezen játékcsomagban,csak premier akcióként, a készlet erejéig a Dead Rising 2-vel együtt teljes verziós, dobozos Resident Evil 5 játékot adunk (Premium Games kiadás), a sima változathoz képest +1000 forintért.
Sima Dead Rising 2 (Resident Evil 5 nélkül), 8990 forintért: KLIKK!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Vitathatatlan, hogy volt benne egy tucathent epizód, de még így is - sajnos, és fél tucat felkiáltójel - jobb, mint az idei játékfelhozatal a stílusban.
A "BioShock 2 vegyes képet mutat - én imádtam és utáltam egyszerre. Utóbbit azért, mert "For Kiddie's"-re vették a stílust a fejlesztõk.
Szerk.: A darkos hangulat kellett, jó volt, de a játék globális egyszerûsége dühítõ volt.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Na meg egyszer majdnem infarktust kaptam mivel beleszaladtam a folyóba erre elkapott egy kéz ami lehuzott a mélybe mondom ! ANYÁÁÁÁD ! xD
Amugy a másik 2 rész már közel sem olyan mint az elsõ rész meg sem közeliti az elsõ rész hangulatát !
Na ki ismeri fel ezt a játékot kép alapján ? xD
Mert ehhez is sikerült olcsón hozzájutnom !
Számomra alapmû egy játék mindenhol 90 % fölötti értékeléseket kapott régen ! Éjszaka fostam tõlem rendesen a szivbajt hozta rám mindig ! xD