Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1 éve van Box-om, most tartok a 28. végigtolt játéknál, a 29.-ben kb. 60%-nál vagyok. Ebbõl 26 nagyon kellemes szórakozást nyújtott, közülük 4-5 pedig zseniális volt. 1 esetben pedig mikor végigvittem "AZT", a fejem az arcomba temetve ültem 5 percig az ágy szélén és próbáltam összeszedni magam. Hidd el, a Dawn of Magic, zseniális hozzá képest.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#idiota>#idiota>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem nagy kedvenc a játék. A 2 éppen a napokban jelenik meg (sõt warezban tegnap óta kint van) én nagyon várom, mert a demó alapján sokkal ütõsebb lesz mint az elsõ rész. Remélem a történet is legalább olyan szintû lesz. PS3-ra tuti vétel.
Azt elsimerem hogy a klasszikus SW játékokhoz (Dark Forces 2, Jedi Knight 2-3 nem ér fel, de ennek ellenére jó játéknak tartom)
Tényleg hülye LucasArts miért nem fejleszt egy a mai kor követelményeinek megfelelõ új Jedi Knight részt? (A mai kor követelményeinek való megfelelést nem a játékmenet mai szintre való lebutítására értetettem, hanem a kinézetre, fizikára, tehát a játékmenet olyan Jedi Knight 2 szinten legyen nehéz, ötletelõs.)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Forza.
Aztán megvettem pécére, merthogy ingyenmulti... direkt angolból, mert magyar verzióval ugye nemmegy. Erre a multi egy alibi/vicc fícsör, olyan mint egy cod lehet mondjuk pre-alfa állapotban. (vagy egy dice játék megjelenéskor 😄 )
Viszont becsíteltem a legeslegnehezebb fokozatot, így ha lesz lelkierõm végigtolom úgyis. Pár pályát haladtam már, vért h*gyozva - gamepaddal ez már nem annyira fun 😊
Forza.
Kicsit off leszek: Kéne 1 kis segítség (angol) fordítás ügyileg? Küldhetem a kérdést ide, vagy PM-ben?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze nem Gothic, de jó ez! Vevõs mind a kettõ fizukor.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A válasz: igen 2 kézikönyv, 2 térkép, kihajtható kartondoboz - de hisz képeket is tettem fel!
Matrica enyémben nem volt
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
Játszottál már azzal egyáltalán, hogy ajánlgatod? Mint SW megosztja a játékosokat (én kifejezetten rossznak tartom), de bizony PC-n elég masszívan konzolport szaga is van, ha alapvetõen jól játszható billentyûvel és patchekkel már jól fut. (Viszont az "egygombos" port mivolta szinte kézzel tapintható, nagyobb kézügyesség kell a menüben a hangerõ szabályozásához, mint a bossfightokhoz...)
A Fear volt az amitõl megszerettem az fpst, elõtte a quake 4-el, és a Doom 3-al játszottam, aztán azt hittem hogy minden fps ilyen szar.
team fortress 2 esetében ez több gigabájtot jelent, mert rengeteg pálya került bele a megjelenés óta
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Rainbow-al játszanak még egyáltalán?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én Vegas2-t vennék, mondjuk amellé még egy GRAW2 is odaférne. 990/db az MM-ben.
Forza.
Olcsóbb:
Battlefield 2 Deluxe Edition - ezzel szétmultizhatod az agyad :-)
Painkiller Universe - Painkiller összes!
Rainbow Six: Vegas 2
Ezek multira sem utolsók...
Mivel a szívesség is az volt h szedjek le neki egy warez játékot.
Szerintem ezek nyújthatják a legtartalmasabb és leghosszabb szórakozást a listából, az adott kereten belül.
Tesómnak tettem egy nagyobb szívességet és hamarosan jön haza Pestrõl.Szóval 2-3ezer ft-ig választhatok vmi játékot(576,cd galaxis) akármi.Mit tudnátok ebben az árkategóriában ajánlani ami megéri.
Egyébként azt hiszem az orosz verzió díszdobozos (csak érdekességképpen írom).
A másik kérdésem, ami úgy általában mindenkinek szól. Mondjuk már kérdeztem is itt korábban, csak most elbizonytalanodtam.
A GTA VC díszdobozos kiadásában valóban két térkép (egy magyar, egy angol) és két kézikönyv (szintén egy magyar és egy angol) van gyárilag? Valamint jár hozzá egy VC matrica? Mindezeket csak azért kérdezem meg megint, mivel a Hardveraprón találtam egy felhasználót, aki eladná a példányát, de neki csak a magyar kézikönyv és egy térkép van, illetve hiányzik a matrica (állítólag gyárilag nem volt benne).
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bocs ha nagyon off lenne a kérdésem.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Én 3x-szor vittem végig !
1 11 óra habár az orosz volt
2 6 óra az angol volt
3 4 óra magyar volt
* Two Worlds II
* Deus Ex 3
* Dragon Age 2
* The Witcher 2
* Rage
* Tomb Raider "9"
* Saints Row 3
* Mass Effect 3
* Dungeon Siege 3
* Diablo III
* Syberia 3