Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkoriban talán még gépem se volt, a doom 3-at haveromnál játszottam, de nagyon nem jött be, a müanyag-szerû grafika, unalmas pályák, nekem az egész nagyon nem jött be.
Ez volt eddig a legrosszabb játék amivel találkoztam.
Persze nem bunkóságból írom, csak nagyon nem tetszett ennyi.

Apus
Talán jobb is. A mai trendeknek megfelelõen kijönne vagy 3 részben, részenként 4 óra játékidõvel.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Végülis, minden játék tetszik valahol valakinek... De lehet nem ebbõl kiindulva kell az adott játékot ajánlgatni 😊

IMYke2.0.0.0
Én is örülnék, mint az a bizonyos majom a farkának, ha jönne a DOOM 4... de nem fog 😞 Jó ideig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
D3nál is nagy volt rinya hogy mi ez a szar... vannak akik sosem lesznek képesek befogadni😊 Nekem nagyon tetszett, jöhetne a 4... de ilyen Rage félékre pazarolják az idõt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem kell bonyolítani. Jó játék. Lehetne 5 pontos szar is, de nem az...

Carlos
Most láttam egy videót a Fallout New Vegas CE Strategy Guide-ról. Abban van az art book a legvégén: "Individually numbered with 32 pages of extra content including concept art and behind the scenes information from the game developers."

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha neked a DOOM 3 rossz, akkor el sem akarom képzelni, hogy mi lehetett akkoriban jó...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Persze hogy népszerû, hiszen maga a SW is népszerû, de ez nem von le következtetést egy belõle készült bármilyen mû minõségére vonatkozólag... Meg aztán ezzel a hozzáállással, hogy "legalább van"...

Figyu, most mondjam az, hogy a Gyõzike is népszerû? Nízzítek parasztok, mer' nípszerû, meg legalább van!

w77d
a doom 3 minden idõk egyik legfaszább játéka, szóval ha a Gothic 3 olyan szar, akkor angyon jó XD

NEEEM!!! 😊

Az elsõ két rész egyszer elmegy. . Aztán jött a 3. rész.

A lényeg hogy miatta annyira megutáltam az ilyen fajta játékokat.

A forsaken godsot még végig akartam vinni, de egyszerûen 1 óra játék után nem lehetett vele játszani, ugyanis az a játék nemhogy bugos, hanem egyszerüen nincs befejezve.

Szóval szerintem ne vedd meg. Esetleg töltsd le.
Ha jól emlékszem nem is játszottam még ennél rosszabb játékkal, jah talán a doom 3-al.

IMYke2.0.0.0
Az ingame jelenet: <#taps>
Kár, hogy a WOW már régóta tud hasonlókat.
De, tényleg óriási.

Totti5
Csak remélni tudom hogy tényleg kiskirályok lehetünk Albionban! Sok lehetõség van benne. Holnaptól már elvileg lesznek tesztek.

Tinman
NFW! (Nó fákin véj!)

Tudod, mondtam, hogy a 2. rész alapvetõen nem akart bejönni... aztán 70%-tól nagyon kezdtem beleszeretni, végül megszerettem, nem is kicsit. Ezért ez a nagy bizalom, hogy majdnem egy Fallout CE árát elverem rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Várni kell vele estig -sajnos-, mert melóhelyen vagyok, boss pedig ólálkodik a sötétben :-/ Legelább lvl 51-es! Próbáltam már szenteltvízzel, de meg se nyikkan <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez nem jött össze.

videó

Totti5
Én meg azon vagyok hogy minél hamarabb kapjam meg😊)

Még van idõ visszamondani😊)

Az MW2 is népszerû, mégsem lenne jó ötlet akár csak itt ajánlgatni. Sikeres a játék, de érdemes fenntartásokkal élni. 3k-ért bõven van más kötelezõ vétel, semmint, hogy ezt ajánlgassa valaki egy egy-két órás próbamenet után. Persze szíve-joga, csak én meg akkor kihasználom az alkalmat a kötözködésre.
Carlos
Nyugodtan fotózd! Kiváncsi vagyok valamire!!!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hátha a Tiédben más van... <#hehe>

Tinman
Pfúúúj magyar felirat... fúúúúj :-DDD

Most hívtak Féböl 3 CE ügyben, hogy hoznák péntekre... eltoltam 1 héttel (rohatt' Nier). JA és ezen is magyar felirat van :-P

Na, az meg mostanék' gyütt... erõsen gáz lenne, ha lefotóznám kibontva Carlos-é után ugye? Ezért mindenkit megkímélek az élménytõl :-)

Totti5
Viszont nagyon népszerû és ez a lényeg. Újatt hozott az SW világába és legalább van SW játék... nagy nagy nagy bánatomra pl nincs Star Trek játék, pedig egy Voyager féle FPSt eltudtam volna képzelni miondjuk az Enterprise alapján, persze inkább ne legyen mint sem egy mozifilm liszenszszar tõtelék, csak hát annyi jó játék volt ezekbõl a múltban és annyira el lettek feledve ezek a frencsájzak.

Ettõl függetlenül megosztja a játékosokat és az SW univerzumát kedvelõket. Ugye a Phantom Menace is sikeres volt, vannak, akik szeretik, de mégsem ajánlgatnék itt sokan mindenkinek. Szerintem gyenge volt a sztori, némi SW-gyalázással, és hiteltelen "jellemfejlõdéssel", B-kategóriás "Disney-klisékkel". Egy jobbféle single FPS-t többre tartok ebbõl a szempontból.

Tudom, hogy sokan más véleményen vannak, ezt is el is fogadom (úgyis tudom, hogy nincs igazuk 😛), de az ellentétes vélemények miatt nem az a játék, amit bárkinek jó szívvel ajánlanék.
Tinman
Természetesen... hátha érdekelt volna.
Aki elvitte, az DIREKT ezt a játékot kereste... mondjuk arab volt a srác , ki tudja mire kell neki.

Magyar felirat :S

Ami alapvetõen pozitívum lenne, de angol felirat híján a játék minõségén túl még a honosítás minõségét tekintve is külön nyomozni kell, hogy biztosan jó-e. Köszönöm, ebbõl nem kérek. Nem mintha 990-ért nem érné meg vállalni kockázatot, de manapság már lassan ezen az áron is szelektálni kell a játékok közül, mert van annyi alternatíva.
robotnyk
még galád módon nekem is felajánlottad 😛
Tinman
Ja igen, erre nem is írtam...

Jól látod! Konzolra nagyon sok "önismétlés" van. jRPG mûfaj pl. gyakorlatilag haldoklik már konzolon, mert ami elsõre fúúúvááááóóó, az 12.-re mondjuk ki: szar.
Nehéz újítani és emiatt sok konzoljáték: TPS, verekedõs, sportjáték, jRPG csúnyán vergõdik. Hozzájön ehhez még az is, hogy a jelenlegi nextgen konzoljátékok grafikája, egy gamer PC-hez képest, már visszalépés, sokszor nem is kicsi visszalépés...

Apus
Ennek örömére vettem is egy europa 1400-at meg a kieget, mindkettõt nagydobozos verzióban 1490ért😊 lökök majd képet ha megérkezik😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DonnieBrasco
Most már, hogy van egy csomó community patch, teljesen játszhatóvá vált! Megéri szerintem. G4-nél ezerszer jobb még mindig.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Az elõzmény:
http://www.pcdome.hu/cikk/1190/europa_1400_the_guild_pc

A The Guild 2:
http://www.pcdome.hu/cikk/2034/the_guild_2_a_ceh_2_pc

A Port Royale-tól azért eléggé különbözik. Abban nemzetek ellen/mellett kell harcolnunk/kereskednünk egyetlen "fõhõst" játszva, míg a Céh-ben családokkal, dinasztiákkal kell játszanunk ugyanezt, és míg a PR-t inkább tartom stratégiának, a Céh-re inkább azt mondanám: "dinasztiaszimulátor" (elég találó és kifejezõ lett a fenti ismertetõk ezen jelzõje). Ha elolvasod a fenti ismertetõket, némi képet kapsz a játékról, de sokkal több lehetõség van benne, mint amennyit fölvázol.

Szóval igen, maximálisan megéri! Egy ezresért??? A hülyének is!

Gothic 3 az jó szerintetek? (Gothic 1-2 megvolt), de a 3-tól a rengeteg technikai probléma annak idején elijesztett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Úgy néz ki akkor jövõ hónapban megint rendelek valami szépséget a cdg-tõl ha addig el nem fogy. 😊

Two Worlds 990 Ft
Operation Flashpoint (2) Dragon Rising 990 Ft
Gothic 3 Gold 990 Ft
Céh 2 Platinum Edition 990 Ft
Hospital Tycoon (magyar) 490 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
<#eljen>

Gyerökök... 990-ért a Mekibe nem, hogy nem laksz jól, de ennyit szoktam csak az édességért fizetni. Nem kérdés, ha kicsit is érdekesnek találjátok ott a helye a polcon!

zola2000
Na végre találtam egy JRPGt a Steamen (igaz csak indie) a címe: Recettear: an item shops tail, gyorsan meg is vettem, 15 euróért, és hát a grafika csak 2Ds, de a játék egész érdekes...

http://store.steampowered.com/app/70400/?l=hungarian

ha több ilyen lesz (elvileg már több mint 40ezren megvették, tehát lesz), akkor pcre is jobban elkezdek eredeti játékokat venni.

A

Kicsit ha Tinmester megengedi belekontárkodnék a magyarázatba!

Igazából több játékmód van, de mind alapvetõen egyezik abban, hogy 1 reneszánsz korabeli család életét kell menedzselni! Azért nem írtam csak kereskedõt, mert többféle foglalkozásból vállaszthatsz és azon belül is több iparágból. pl.: lehetsz kereskedõ, aki szakosodhat kocsmaüzemeltetésre, gyártó tevékenységre (mivel rég játszottam most had ne mondjak párat, megteszik a többiek).
vagy lehetsz tolvaj, aki üzemltethetõ csempészhálózatot, kalózbandát, rablóbandát...
vagy lehetsz jómunkásember, aki a földekkel kapcsolatos üzleteket viheti ( állatok tenyésztése, növények termesztése)

Elsõdleges feladat 1 mûködõ vállalkozás hálózat beindítása és mûködtetése. De emellet lehet és szükséges is családot alapítani, akik késõbb besegíthetnek a vállalkozás mûködésébe! Összesen 3 családtagot irányíthatsz egyszerre.

A vállalkozás mûködtetése az alapanyagok (lehetõleg minél olcsóbban) beszerzésétõl a kész termék értékesítéséíg, a termelékenység növelésén keresztül a munkások felvételétõl, motiválásáíg tarthat, egyszóval rendkívül összetett. Épületek, mind a saját otthonod (igen saját házad lesz) fejleszthetõ: egyre nagyobbá, és egyre több dolgot elhelyezhetsz benne (pl.: ház esetében titkos vallató szoba). A vállalkozások épületei is fejleszthetõek, növelhetõ a termelékenység a dolgozók létszám, a biztonság, a tûzállóság (ellen elõszeretettel dobálja a házaidat bombákkal, fáklyákkal).

Vannak ellenfelek is ám: a rivális családok, akik meggyilkoltathatják a karaktereidet, családtagjaid, rád gyújthatják a házat, ellened (ha tisztességtelen vagy) bizonyítékot gyûjtve börtönbe is vettethetnek. Szóval sunyi jószágok! Ugyanez persze fordítva is kivitelezhetõ!

Ehhez jön még pluszban a politikai pálya: Sims....illetve karaktered kezdhet politikai pályát (pénzért lehet pályázni, magasabb pozíciókhoz magasabb rang szükséges, mely szintén pénzbe kerül).

Na itt aztán a zsarolástól, a lefizetéstõl, a gyilkosságokig, a politikai mentességtõl, a hatalommal való visszaéllésig (adóellenõrök kiküldése a rivális családokhoz...stb. stb.) mindenre van lehetõség!

Szóval van itt mit tenni azt biztos, de hosszú távon monotonná válik a dolog és nálam a jó gép ellenére sem futott elég jól!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én se ismerem a játékot, de szerintem egy ezrest megér, csak most még annyim sincs.

Amúgy itt van egy jó oldal:

http://www.guild2hun.netai.net/home.html

Itt találtam egy olyan hogy The Guild 2 Renaissance. Ez is egy kieg, de nálunk nem jelent meg, vagy mi?

Tinman
Ja, hogy az 1-et sem? ^^
Egy gazdasági/menedzselõs cucc, olyan CiV féle, csak itt némi Sims is keveredik bele. Nehéz mihez hasonlítani, mert nem nagyon van ilyesmi a piacon.

IMYke2.0.0.0
A Céh 2 HUN Portál - cikk a játékról

"2006.szeptember.29-én megjelent az Europa 1400: The Guild c. középkori szerepjáték játék folytatása The Guild 2 néven. A játék visszarepít egészen az 1400-as évekbe, ahol egy emberrel kezdve kell egy egész dinasztiát felépítenünk aprólékos munkával, és a végén sok harc, és ármány után az egész város felett átvehetjük a hatalmat.

A játékot itthon a SevenM Kft adta ki, aminek hála a játék szövegrészeit leszinkronizálták magyarra, így a játék neve is A Céh 2 -re változott. Ez igen nagy segítség lehet azoknak, akik most ismerkednek a játékkal, mivel a élvezetes játékhoz szükségeltetik nem kevés angol tudás. (Jelenleg az alapverzió ára bruttó 1990 Ft körül mozog.)

Én a Céh 2 magyar változatát fogom bemutatni, amely már 1.2-es verziószámmal büszkélkedhet alapban. (A jelenleg elérhetõ legújabb patch az 1.4-es). Egyik patchbõl sem jelent meg eddig magyar változat, így aki a magyar változattal akar játszani, annak kompromisszumokat kell kötnie. Vagy magyar lesz a játék hibákkal, vagy félig-meddig hibás fordítással játszik, de az elérhetõ legújabb patchel. (A saját fordítást ezért is csináltam.)
Akik nem találkoztak a játékkal ezelõtt, azoknak javaslom a következõ szöveget elolvasni, valamint a késõbbiekben letölteni a játék demóját kipróbálásra, továbbá a játékban lévõ tutorial kijátszását, mivel ez rengeteget segíthet az alapok megértésében.

Mint fentebb leírtam a játék 1400-ban játszódik. Egy emberrel kezdve kell egy családot alapítani, majd egy egész dinasztiát, ami tovább él a kezdõ szereplõ halála után is. A kezdõszereplõ 4 különféle osztály közül fog egyet képviselni. Minden egyes osztály különféle épületek tud építeni, és azokon belül különféle dolgokat gyártani / termeszteni stb.
A pálya kiválasztása és a személy (értsd: testfelépítés, öltözködés, stb.) megalkotása után be lehet állítani a kezdõkarakter fõbb, tapasztalati tulajdonságait:

A karakter fejlõdése:
A játékban a karakter szinte minden cselekvése után kap bizonyos mennyiségû TP-t (Tapasztalati Pont, a továbbiakban XP!), amelyet egy bizonyos mennyiség után "beválthat" különféle tulajdonságának a fejlesztésére. Ha az összesített XP szám elér egy megszabott határt, akkor a szereplõ lép egy szintet. Ennek két hatása van:
Bizonyos szintek után lehet adni egy speciális képességet a szereplõnek.osztályokhoz tartozó épületek építése szintekhez van kötve. Lejjebb bõvebben."

Carlos
Maga a játék mirõl szól, mit kell benne csinálni? (Abszolút nem ismerem)

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Igen, olyasmi mint a PR, de nekem a Guild, fõleg a 2 jobban tetszik, mint a PR.

Ami nekem tetszik/tetszett benne, igaz még nem vittem végig, de van benne pár 10 órám:

Tömören: Sims, stratégia, középkor :-)

+ karigenerálás (jól olvassátok!)
+ tolvajcéh tagjaként egy más oldalát mutatja meg a játék
+ "párkeresés"... no-no, csak hetero van :-P
+ hangulat
+ kellemes grafika

- patch must have!

990-ért VÉTEK kihagyni!

IMYke2.0.0.0
A monitor elvitte az árát. 😞
De, mire összegyünne megin' 80-90 ezer, itt lesz a PS4 is 😊))

Apus
nemúgyvót, hogy te is veszel plésztésünt?😄

IMYke2.0.0.0
Elolvastam. Döbbenet. Éljen a sok konzol-kupac-termék 😊

Apus
jav: megnéztem az árát, ennyit azért tényleg nagyon megér.

Apus
szerintem egy rakás szar. mondjuk én az elsõhöz mértem, ahhoz képest sehol sincs. magában biztos megállja viszont a helyét.

w77d
bõvebben is érdekelne. Milyen játékhoz hasonlít? Olyan, mint a Port Royale mondjuk?

Carlos
Jöhet bõvebb! Énis nézegettem már párszor!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Kinéztem én is magamnak... vevõs.
És igen, ERÕSEN jó játék! Bõvebb, ha érdekel szívesen...

w77d
srácok. A céh 2 jó game??? most kurva olcsón van platinum edition ami a két kieget is tartalmazza!

Tinman
Bikini Samurai Squad... már leírhatom, mert megvették, elvitték, kifizették!
Keveset kértem érte, de többet adott a srác... a jó ég áldja meg érte szegénykémet, nem tudja mire vállalkozott.

Wall of text beszámolóm az ügyben, annak aki unatkozik: Katt.

i2k: No-no, a Halo azért az erõsen más kategória. Még a legrosszabb Halo rész /számomra ez a 2. rész volt/ és fényévekre van ettõl a szartól. A legjobb Halo rész /számomra ez az ODST, na jó, meg a Reach/ pedig simán az 1x játszanod kell vele kategória!