Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De nem hiányozna, ha nem tenné.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Érdekes viszont, hogy eleinte 1-2x fagyott a doboz, de teljesen elhagyta... bejáratós :-D
#10900: Nier alatt nem rezeg... durvára hiányzik, megszoktam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Apropó és milyen tévén nyomjátok többnyire (Plazma, LCD, vagy sima hagyományos?)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vettem vaterán egy geforce 2 GTS-t,megérkezett,de az nvidia referencia driver MX 400-nak látta az XP is rögtön annak ismerte fel,a 3D mark 2001 is.ventit leszereltem és a venti alatt geforce 2 mx chip figyelt.viszont van rajta egy matrica ami mivel sérülésmentes biztos,hogy gyárilag került rá:Winfast Geforce 2 TH.errõl viszont semmilyen infót nem találtam(Ultra,Titanium,Pro,GTS,MX200 és MX400 típusokat ismerem).az eladó határozottan állítja,hogy ez nem MX-es kártya,de eddig minden objektív mérés ellene szól.nem a pénz miatt-2000 ft,hanem az elvek😊))milyen progival tudnám a mag és a memória sebességét megmérni?
Nem kell milliókat költeni, csak okosan kell vásárolni!
De valahol érthetõ a döntésetek, hát akkor marad a youtube!
Mert ki a franc szeret grindelni?
K. jól belõttek az egyensúlyt. Nem tudsz az elején ilyeneket megtenni, mert egyszerûen nincs rá keret... de questelsz, haladsz a sztoriban és egyszer csak megengedheted magadnak. A pénz meg pénzt szül, a még több még többet. Bízom benne, hogy ezt a funkciót nem veszik ki.
Nier-ben is tudod mik vannak? Atyaég! Nem gondoltam volna, hogy meghatódom Nier-ben, de a világítótornyos MELLÉKKÜLDETÉS!, meg az a zene, amikor... hûûû. Komolyan mondom, 1-2 mellékküldi jobb, mint a fõszál!
Grind???? MIVAN???
A Fable 2 talán az egyetlen olyan játék, melyben ha kiadtál egy ingatlant BÉRBE, majd KIKAPCSOLTAD AZ XBOX-ot, akkor is úgy kaptad a bérleti díjat, mintha valóban telne az idõ a játékban is!
VAGYIS:
Vettel egy szaros házat, kiatad. Kiléptél a játékból, elkezdtél a Fifával játszani 1 hétig. Meguntad.
Visszalépsz a Fable 2-be és no lám... nem megkaptad az ELTELT idõre is a bérleti díjat?! DE!
Tehát, ha teszem azt a játék felénél van mondjuk 100k aranyad, majd azt befekteted ingatlanba és játszol vagy ezzel, vagy mással, vagy egyszerûen folytatod a sztorit, mire odaérsz, hogy kastélyt vehetsz garantáltan megvan a mani.
Te, ha én most belépnék, szerintem kiakadna a számláló... nagyjából 3 milliós vagyonom van, csak ingatlanban.
Lényeg: Pénz ügyben nem kell grindelni a Fable 2-ben!
Egyébként büsze vagyok nagyon a lengyel fejlesztõkre, mert nem semmi, amit letettek az asztalra (és az is sokat mond, hogy a nagyon kevés eredeti gémeim között ott van a Wicher Enhanced Edition)
Nekem általában egyszerre több van folyamatban: Jelenleg Fallout New Vegas, Pes 2011 Become a Legend mode (imádom ezt a játékot is), Stalker Call of Pripyat van fent a gépen (ez utóbbira nagyon az uninstall árnyéka vetül az FNW óta)!
Közben tervezem a Civ 5 kipróbálását is(kíváncsi vagyok milyen érzés lesz majd 13 év kihagyás után, annó még civ 1-el játszottam utoljára).
Érik 1 Kotor 1, Kotor 2 végigjátszás, illetve 1 Fallout 3 végigjátszás (sajnos még nem értem végig azóta sem, legalábbis a Broken Steel DLC-n,).
Pótolnom kell továbbá a teljesen elmaradt Dragon AGe végigjátszást( elsõ város+ mágus toronyig jutottam, szóval még rengeteg van hátra) + Mass Effect 2 DLc-khez hozzá se szagoltam még mindig! Továbbá Neverwinter Nights 2 MAsk of the Betrayer, ill. STorm of Zehirrel is adós vagyok magamnak.
Mivel nov 12-vel, illetve Force Unleashed 2 megjelenésével kb. 2 hónap megjelenésmentes idõszak következik, ezért lesz idõm majd visszatérni a régiek, van is adósságom feléjük bõven, amint látjátok (kevés is lesz az a 2 hónap) Közben jutott eszembe, hogy az Ass. Creed 2-t se fejeztem be még... XD
"rendes koronám, palástom volt, sõt kastélyom is, sõt komornyikom is"
Ezekrõl lemaradtam😊
Egyébként meg a spanyol viaszt már feltalálták sokan az elmúlt 10 év során, így nem csoda, ha az ember már nem sz...ik be örömében semmitõl (Dragon Age 2, Witcher 2, FAble 3, Ass Creed Brotherhood) ilyen kategóriák számomra, de mivel mindegyik elõdjéhez sok, jó és tartalmas játékélmény, illetve szórakozás köt, ezért várom)!
Sajnos emellé az is párosul, hogy néha igen nagy pofonokat kap az ember, nagy elvárások után hatalmas pofáraesés! Számomra az év csalódása idáig a Mafia 2 (Arcania gothic tale, csak azért nem mert videó alapján nem fûztem hozzá nagy reményeket)!
Egyelõre Nier, aztán Limbo, azán Lara GOL, aztán Alan Wake, aztán Fable 3, aztán Fallout 3 GOTY CE. Bár ha kapok péntekre szabit, akkor lehet Fallout 3 GOTY CE lesz, mert nem bírok magammal, nagyon hiányzik a Fallout univerzum.
Szóval, mire New Vegas-nak nekiesek az simán jövõre... valamikor.
Miért a 2. részben nem lehettél király?
Én játszottam csak végig ezt a játékot? A Box topicban, Seth is emlegette, hogy csak az elején lehet karaktert választani... meg a végén a nemcserélõ itallal.
Visszatérve a király kérdésre... rendes koronám, palástom volt, sõt kastélyom is, sõt komornyikom is /persze felmondott a sneci egy idõ után, de akkor is!/.
Sõt az utcán királynak szólítottak!
ha az orange boxot választod akkor benne van a team fortress 2 amivel szintén rengetegen játszanak és megkapod hozzá az eddig megjelent Half Life 2 kollekciót + a portalt, nem beszélve a rengeteg modról amit felhasználók készítettek a source motorhoz
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Witcher 2õt én is várom és máig sajnálom hogy nem jött ki az elsõ xboxra😞
Amúgy számomra fontossági sorrend a hármat illetõen:
1. The Witcher 2
2. Dragon Age 2
3. RAGE
Természetesen, ha választani kéne, hogy a Rage vagy Witcher 2, akkor egyértelmûen az utóbbi, ugyanez a helyzet a RAge vagy Dragon Age 2 esetében is!
Én a legtöbbször, ha már egy ideje kijött játékon gondolkodom, hogy ki kéne próbálni, akkor youtube-on megnézem! De nem ám a trailereket, hanem a let's playket, lehetõleg kommentárral! Abból lehet okosodni!
Már a Jedi Academy is tudta annó 6-7 évvel ezelõtt, hogy ahogy a sima ellenfelek ellen, úgy harcoltál a boss-ok ellen is, ugyanolyan kameranézetben. Olyan nehéz lett volna ezt kivitelezni?
Egy ksi személyes élmény. Én a Sith végigjátszást két okból hagytam ki: a Jedi befejezés után nyomott egy autosave-et a játék, az outro utánra, vagyis a continue game-nél az elsõ pálya elejére tett, a választás elõtti jelent helyett... Szóval az utolsó pályán muszáj a vége elõtt manuálisan menteni, hiába nincs arra szükség addig egy percig sem.
Utána még újrakezdtem volna az utolsó pályát, de az elején idegesítõ a respawn, és egyszerûen nem voltam képes még egyszer úgy megcsinálni, hogy egy bug miatt nincs zene. Komolyan, játszottam én annak idején játékokkal zene nélkül, de ez élvezhetetlen így! Mintha kihúznák a káddugót, és egy csapásra elmenne a benne lévõ valamennyi SW feeling.
Egyébként akármennyire is nem szeretem a játékot, és végigröhögtem a sztorit, lekötni lekötött a maga perverz módján, de zene nélkül élvezhetetlen.
Arról nem is beszélve, hogy a DOOM 3 elsõsorban sötétben játszódott...
Féltékeny vagy, amiért a PC-s verzió látványvilágban szétgyalázza majd a f... izé, az xbox 360-as verziót <#nevetes1>#nevetes1>