Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Akkor te hülye vagy ha zavar, az minden csak nem zavaró.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Nagyon szép. Nekem zöld Halo ODSTst-s van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Zavar? hogy lenne már zavaró. Omg. Zárjuk le a témát...

Tudom, hogy nem játék, szóval elõre is bocsi, ha valakinek nem tetszik, de én annyira örülök neki, mintha egy új játékot vettem volna.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

lolSL
cs meg cod1 után elég extrém eladni a lelked és konzolozni
azok azért igazi vérbeli pc-s játékok, nem ilyen mostani félék

Az, hogy zavar, ha rezeg a kezemben, az aztán tényleg hozzáad a játékélményhez... 😄

Vicces figura vagy te, tipikus konzolos baromságokkal a vénádban 😄

akkor hazudok 😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ma már volt téma SW FU.
itt a 2. rész:
http://frontvonal.web4.hu/cikk/star-wars-force-unleashed-ii-nagy-csalodas
totyak
Tudom, hogy a VC-t már kitárgyaltuk egyszer és természetesen a képre is emlékszem, de mivel a Hardveraprós meberke határozottan állítja, hogy csak egy kézikönyv és egy térkép volt, valamint matrica nem volt, így elbizonytalanodtam.
Mivel emlékeztem, hogy te használtan vetted, így felmerült bennem, hogy lehet, a te verziódba a korábbi tulajdonosa tett bele egy újabb térképet és kézikönyvet valamilyen megfontolásból. Szerintem ez sem elvetendõ ötlet. Ezért lérdeztem rá újra, hátha rajtad kívül más is birtokában van a játéknak, és nyilatkozik.

w77d
egy kormány esetében tényleg jó az erõvisszacsatolás és a rázkódás, mert valósághû. viszont egy kontrolleren én sem látom túlzott értelmét.

Totti5
Jajj ne, egy újebb felesleges böffentés tõled...!

Hozzád ad valamit a játékélményhez? hozzá. Aki mást mond hauzdik, vagy sosem tapasztalta.

wesker24
Na mivel a zavinn ma Mega Monday van igy nagyon jó akciok és leárazok szoktak lenni !

És a Dead Space is az akciok között volt mindössze csak 5,95 Font volt de mivel volt 1 fontos kuponom igy felhasználtam és már csak 4.95-be került erre jön még a +0,99 Fontos PK és ugyanugy 5,94-nél vagyunk !

Vagyis lefaragtam a PK költségét !XD

Van még egy másik 1 fontos kuponom egy másik e-mail cimemen !
De az még jó lesz késöbbi idökre ! xD
Tottinak ment volna witcher2 témában

a második se biztos hogy megjelenik, eddig a pc a biztos

"ami a játékok 99%nál rezeg is ami + élményfaktor."

elég ingerhiányos környezetben nõhettél fel ha ez neked élményt okoz

Pontosan!

Engem pl kifejezetten idegesít a legtöbb játéknál, úgyhogy ki is szoktam kapcsolni (FFB pedig teljesen más, ne is hasonlítsuk!).

Sokkal jobban elvárom a profi hangzásvilágot mondjuk robbanásnál, mint hogy rezgesse a kezemet a kontroller... Dehát ízlések és akármik...

De magyar nyelvû lesz, ha felrakod hozzá a magyarításokat (nem kell sokat keresgélni, már be lett linkelve az oldal).

Azok meg mod-ok, de nem ismerem õket, sztem nem kell vele foglalkoznod.

azt hiszem harmadjára írom hogy nézz már szét azon az oldalon.
😊

beleuntunk hogy mindig venni kell alkatrészeket bele...

Igen, kész rémálom, hogy 3 évente hozzá kell nyúlnom a géphez fejlesztés miatt... 😄

Már bocs, de elég szánalmasan hangzik ez az érv...

w77d
ha ezeket felteszem akkor nem lesz magyar nyelvû a játék?

illetve mit jelent az, hogy: "NEM BTTR+SOV.ED KOMPATIBILIS!"

Feltétlenül beadom a derekam, ha addig még kell hozzá, mikor feltelepítem.

Mondasz egy olyan játékot, amibõl utólag kivették a Steam-es védelmet? Vagy reméled, hogy a FNV lesz az elsõ? 😊

Patch-ek, de alatta olvasd el, hogy mi merre hány méter!

Van pedig 1.4 -es is. Van még egy kieg hozzá, ami nem jelent meg azt külön le lehet tölteni. Ahoz is van magyarítás.

Itt rajta van minden info:
http://www.guild2hun.netai.net/home.html

w77d
nna megvettem a céh 2-t... miylen javítások vannak hozzá? én csak az 1.2-est találtam emg

Én addig toltam sima tévén, amíg vettem egy 23"-as monitort. Arra rákötöttem, nekem tökéletesen megfelel.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem tervezem venni, csak érdeklõdõm! De az se rossz megoldás, erre nem is gondoltam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ja hogy mi az😊Mafia 2
XBOX 360 verzió,csak a játék-tok nélkül,letölthetõ mad man pack-kel érdekel valakit olcsón?
robotnyk
én szeptember közepén vettem, és az elsõben nem volt jó hdd, vagy a hdd vezérlés, másnap kompletten cseréltem az üzeletben. az 576nál ez volt megjelenése óta a második ilyen hibajelenség, szóval nem gyakori. 3 év garancia van a gépre, a dobozban lévõ egyéb dolgokra meg 1, szal mire az lejár, már szerintem itt lesz a next next gen. 😊
köszi,este kipróbálom.
tényleg azt is néztem az is MX-nek.ha lenne valami chipsebesség és memóriasebesség mérõ progi.Leadtek cucc,lehet hogy valami gyárilag tuningolt cucc ami késõbb került piacra?
Totti5
Nem hallani róluk semmit. Aki megvette az örül a farkának és kb ennyi. Semmi rinya, semmi blogolás nincs róla hogy szar lenne.

Totti5
Teljesen élvezhetõ amíg nem látod meg egy HD tévén😊 ( mondjuk olyan játéknál rizikós ahol sok a szöveg, mert azok HDra vannak optimalizálva és régi tévén azon a felbontáson és képi minõségen lehet hogy olvashatatlan lesz ), de nehéz ezt leírni. Olyan mint a PS1-PS2-Xbox 1 csak értelemszerûen a grafika az sokkal szebb. Rá lehet kötni LCD monitorra is.

balee4
És a slimmekkel már semmi gond nincs?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én sem érzem úgy, egyszerûen csak egy plusz ficsõr, ami jó😊

Én pár hónapig toltam sima tévén. Nem vagyok grafbuzi, szóval nekem az is tökéletesen megfelelt. De miért nem kötöd rá majd monitorra?

balee4
Általában jól megcsinálják, és a rezgés is annyiféle lehet, játékfüggõ, általában sokat odatesz az élményhez. Az elmozdulást is figyelõ mozgásrézékelõs kontroller meg még inkább.

Shep
Hát ok, de attól mert a kezedben remeg még nem érzem úgy, hogy rám szakad a födém. Számomra ez ugyanolyan parasztvakítás, mint a 3D a filmekben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkora magas labda volt, hogy nem tudtam kihagyni 😄

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Valós FFB egy kormány esetén + pénz. Amúgy FFB nélküli kormányokat 10 ezeré lehet kapni boldog és boldogtalan gyártótól, de hogy mire jók? NFSezni biztos annak akit nem érdekel a vezetés különösebben, de mégis valami kézzel foghatóan akar játszani autósat.

Ok! Kösz az infót! Akkor egész megbízhatónak tûnnek a leírásod alapján! Valaki a haverok közül nem tolja hagyományos tévén (csak eljátszok a gondolattal, mert ugyanis csak olyanom van)? Ott milyen képe lehet ennek a konzolos dolognak vajon?

Totti5
Amikor rattetázól akkor azért eléggé valós visszajelzés😊, és akkor is rezeg amikor remegések vannak, robbanás stb... ez a lényege, ezért olyan rohadt jó érzés😊

Shep
tudtam ,hogy lesz aki így reagál majd 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amíg nem próbálod ki, addig nem tudod milyen. Ha meg kipróbáltad, és nem tetszik, akkor csak más jön be neked, ennyi. Kinek a pap, kinek a papné 😊
Nekem személy szerint nagyon bejön. Már nem játszanék nem rezgõs joy-al.

Totti5
Az elsõ széria szar volt. Nincs mit róla beszélni, a halálozás 99%, de a 3 év gar miatt mindenkinek cserélték akinek megdöglött és kapott egy új szériásat amivel már nincs baj. Igen enyém is megdöglött, 1 hét alatt kaptam komplett új gépet, amit házttól vitt és házhoz hozott a futár, term. ingyen, csak egy doboz és egy ûrlap nyomtatvány és némi ragasztó volt az össz költségem amit rá kellett szánnom, amibe belepakoltam a rossz gépet.

Nekem volt E74 hiba ( videóvezérlõ csip ) egynek 3 led õ majdnem premierkor vette és egy másiknak egy dvd olvasó csere. Akik 2007 végén, 08 elején-után vették azoknak nincs vele gond.

Nekem egy 26"os Samsung HD tv van, amit tévére és a pécéhez is használok.

Sok nõ nem értene egyet ... XD

IMYke2.0.0.0
Kormány esetében egyenesen kötelezõvé tenném a Force Feedback-et!
Kontrollernél azonban meg lehet nélküle is lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
De az jó, annak van értelme és úgy még én is élveztem az autós játékot de egy rezgõ micsodának a kezemben játék közben, ugyan már.

Sztem amennyire apróságnak tûnik, annyit hozzáad az élményhez. Gondolj bele, hiszen a legtöbben messzirõl kerülik az ffb nélküli kormányokat.

Shep
Hát én is játszottam rezgõs kontrollerrel, meg boxossal is és nem találtam benne semmi csodálatra méltót sõt inkább idegesítõ volt.