Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
azok azért igazi vérbeli pc-s játékok, nem ilyen mostani félék
Vicces figura vagy te, tipikus konzolos baromságokkal a vénádban 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
itt a 2. rész:
http://frontvonal.web4.hu/cikk/star-wars-force-unleashed-ii-nagy-csalodas
Mivel emlékeztem, hogy te használtan vetted, így felmerült bennem, hogy lehet, a te verziódba a korábbi tulajdonosa tett bele egy újabb térképet és kézikönyvet valamilyen megfontolásból. Szerintem ez sem elvetendõ ötlet. Ezért lérdeztem rá újra, hátha rajtad kívül más is birtokában van a játéknak, és nyilatkozik.
Hozzád ad valamit a játékélményhez? hozzá. Aki mást mond hauzdik, vagy sosem tapasztalta.
És a Dead Space is az akciok között volt mindössze csak 5,95 Font volt de mivel volt 1 fontos kuponom igy felhasználtam és már csak 4.95-be került erre jön még a +0,99 Fontos PK és ugyanugy 5,94-nél vagyunk !
Vagyis lefaragtam a PK költségét !XD
Van még egy másik 1 fontos kuponom egy másik e-mail cimemen !
De az még jó lesz késöbbi idökre ! xD
elég ingerhiányos környezetben nõhettél fel ha ez neked élményt okoz
Engem pl kifejezetten idegesít a legtöbb játéknál, úgyhogy ki is szoktam kapcsolni (FFB pedig teljesen más, ne is hasonlítsuk!).
Sokkal jobban elvárom a profi hangzásvilágot mondjuk robbanásnál, mint hogy rezgesse a kezemet a kontroller... Dehát ízlések és akármik...
Azok meg mod-ok, de nem ismerem õket, sztem nem kell vele foglalkoznod.
😊
Igen, kész rémálom, hogy 3 évente hozzá kell nyúlnom a géphez fejlesztés miatt... 😄
Már bocs, de elég szánalmasan hangzik ez az érv...
illetve mit jelent az, hogy: "NEM BTTR+SOV.ED KOMPATIBILIS!"
Mondasz egy olyan játékot, amibõl utólag kivették a Steam-es védelmet? Vagy reméled, hogy a FNV lesz az elsõ? 😊
Itt rajta van minden info:
http://www.guild2hun.netai.net/home.html
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem személy szerint nagyon bejön. Már nem játszanék nem rezgõs joy-al.
Nekem volt E74 hiba ( videóvezérlõ csip ) egynek 3 led õ majdnem premierkor vette és egy másiknak egy dvd olvasó csere. Akik 2007 végén, 08 elején-után vették azoknak nincs vele gond.
Nekem egy 26"os Samsung HD tv van, amit tévére és a pécéhez is használok.
Kontrollernél azonban meg lehet nélküle is lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.