Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Risen (Na ez igazi RPG, én elõbb lájtosabbakkal kezdenék), Oblivion az szerintem kezdésnek nagyon erõs lesz, (ott úgy el fogsz veszni a világban, hogy többé elõ se akarsz venni, majd ilyen játékot)!
Ha régebbiben is gondolkodsz és bejön a Star Wars Feeling, akkor Kotor-t javasolnám, vagy ami még jó és szerintem nem olyan vészes, de nagyon jó a mostaniak közül az a Dragon AGe, lájtosabb keleti verekedõs rpg-t erõsíti a Jade Empire és ahhoz se kell sokat számolgatni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DVD + digitális kézikönyv, vagy esetleg rendesen megvan benne minden?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eszembe jutott az értelmetlen pénz, kereskedelem, tárgyak, potyógó fegyverek, fegyver és karakterfejlesztés és kezdtem magam kényelmetlenül érezni, hogy a ME2 CE-t kipróbálás nélkül 0-day vettem... aztán beugrott a 20 órás szerencsétlenkedés "mellékküldetés" címén a Mako-val és inkább bekapcsoltam a rádiót...
Igaz én is megvettem 990-ért :-)
Most már csak a hivatalos, nem hivatalos javításokra kell várni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másrészt: a képeken lehetett látni, hogy két Vice City-rõl készítettem pillanatfotót... nem, nem raktam bele az egyikbõl a másikba semmit, mert a sima DVD-tokosban nem is volt kézikönyv, térkép és ráadásul, a két verziót NEM egy eladótól, nem egy idõpontban vettem meg.
Tehát, szerintem, az eladód valamit sumákol.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nos, ha nem lenne jó, akkor nem vettem volna meg. 😄
Amúgy hasra nem kell tõle esni, nagyon szép, pergõs autóversenyes játék, "bulis" hangulattal.
Igen, autóversenyes játék, mert rally-zás csak részben fordul elõ benne, akkor is csak néhány pályával és azok eléggé ismétlõdnek.
Ez általánosan jellemzõ amúgy a játékban, hogy a karrier folyamán eléggé gyakran kell versenyezni ugyanazokon a pályákon, de a változatosság kedvéért elõfordul azért, hogy a szakaszokon a Start-Cél vonalat megcserélik és visszafele zajlik a verseny a pályákon.
A multiplayer-rõl még nem tudok nyilatkozni, de lehet egy darabig további játékok mellett csak késõbb próbálgatom csak.
Mindent a maga korában kellett volna elkezdeni, szerintem.
Például sajnálom, hogy az elsõ Half-Life játékokat is csak tavaly tudtam csak végigjátszani (mikor is pofátlanul akciósan adták Steam-en az ünnepek miatt) és bizony nem nagyon élveztem. 😞
Ellenben a HL 2-t az Epizódjaival imádom.
Szóval hiába mondják nekem, hogy nem számít a grafika, egy vad idegen, régi játék esetében azért erõsen élmény romboló hatással tud lenni (legalábbis nálam).
Nem hiába tettem hozzá az elõzõ mondatomba, hogy "vad idegen", mert például amiken felnõttem, azoknál nem számít nálam a kinézet, mindig szívesen játszok pl Duke 3D-t DooM-okat, elõzõ generációs NFS-eket meg a további kedvenceimet.
Szóval maradok inkább a mostanibb játékoknál. 😊
De megtartom azért még a korábbi kritériumaimat (szép szó így ragozva 😊), miszerint sci-fi messze álljon tõlem.
Szóval nálam nem lesz Kotor, Deus Ex meg Mass Effect-ek sem, meg pl a Dragon Age sem, mert azt meg csapatban kell játszani, én meg szeretek magányos farkas lenni a játékokban. 😊
Szidhattok most is, hogy ki fogom hagyni a fentebbi címeket, de én ilyen vagyok na. 😊
Arra az Arx Fatalis-ra lehet vetek majd még egy pillantást,
Köszi az ötleteket!
Indigo: Köszönöm! Engem sem zavarnak a játékokban a bugok, de csak akkor, amíg azok nincsenek kihatással a játszhatóságra.
Szerencsére sokkal gyengébben fogy, mint a G3 vagy a Risen.
Már amennyiben csak újabbakra vagy kíváncsi, rengeteg klasszikus akad ám! Ezek összegyûjtésétól most eltekintek, még engem is összenyom a teher, hogy mennyi van még hátra, nemhogy téged 😊 Ami viszont egyszerre könnyed (könnyû is, nem is egy hardcore RPG, kézreáll), viszonylag új (vagyis nem DOS-os 😊, de azért vannak benne tisztességgel puzzle-ök is, az a KotOR, ha az SW-t szereted, akkor tökéletes kóstoló lehet RPG-nek. Shooter-RPG-nek pedig ott van a Deus Ex és a Mass Effect, illetve fantasybe az Arx Fatalis (az Ultima Underworld "szellemi utódja"), de ez utóbbit még én sem próbáltam.
A Witcher kötelezõ. A Risen pedig az igazi Gothic 4 (értsd: elvileg még sztoriban is az a valódi folytatása a szériának, nem csupán játékmenetben), de ha nem izgat a kopottasabb grafika, és bevállalod a kevésbé felhasználóbarát mivoltát (azért nem annyira vészes, nem kell megijedni), akkor a legelsõ Gothickal érdemes kezdeni.
Akartam kérdezni, hogy tényleg ennyire gáz lett-e a Gothic 4, amiért félig szégyenkezve raktad be a képet, aztán továbbolvasva látom, nem vagy nagy szerepjátékos, így nem nagyon van összehasonlítási alapod.
Az meg sosem zavart különösebben, hogy egy jó játék mennyire bugos, mert nálam érdekes mód nagyon ritkán jönnek elõ súlyos bugok (kop-kop-kop).
Meg tudom magyarázni: pár napja kaptam egy hírlevelet cdprojekt-tõl, miszerint ha van kedvem, ugyan próbáljam már ki az új Gothic 4 demo-t, méghozzá magyar felirattal.
Elkezdtem gondolkozni, hogy ha már úgyis csak pár kattintásra van tõlem egy szerepjáték szerûség, akkor vetek már rá egy pillantást (tudni kell, hogy eddig, a 21 évvel mögöttem még soha, de soha se töltöttem RPG játékokkal összesen kb fél óránál többet, ugyanis engem valahogyan nem vonzanak ezek a fantasy világok, a manó-tündérmesék, varázslatok, középkori idõszakok a kastélyokkal meg csodás tájakon való barangolásokkal együtt karddal a kezünkben).
Aztán azt vettem csak észre, hogy a demo magába szippantott, most pedig a teljes játékkal is maximális elégedettséggel játszogatok, szóval tetszik a játék!
Nálam nincsen semmi technikai probléma sem, az ismert bugokról is tudok, de azok csak akkor jönnek elõ, ha direkt azokra megyünk (legalábbis nálam).
Azzal is nagyon tisztában vagyok, hogy ez tulkép nem is RPG játék, hanem inkább egy fantasy akció játék (leginkább egy TPS nézetû Diablo klón), de szerintem ha ez nekem mégis így megtetszett, lehet a késõbbiekben hajlandó lennék kipróbálni valami komolyabb fantasy RPG-t is.
Ugyanis ez a játék szerintem újoncoknak kiváló csak, mert még legnehezebb szinten sem megerõltetõ, a crafting-olás nevetségesen könnyû, bármennyi tárgyat magunkkal cipelhetünk, döntési helyzetek nincsenek a játékban, meg a pénznek sincs igazából szerepe.
Szóval mintha nekem találták volna ki az egészet (többek között ugye), nagyon jól elmászkálgatok, harcolgatok benne, élvezem a felfedezés örömét, csodálom a grafikát (mert ugye látvány az van) és alig várom, hogy legközelebb játszhassak vele, mert nálam a játék játszatja magát.
Ahogy a képeken látszik, a cdprojektes regisztrációs kártya mellé egy igencsak vékonyka, 35 oldalas, belül fekete-fehér kézikönyv járt, a végén egy két oldalas kis történettel. 😊
Tehát nem kizárt, hogy végigjátszás után belekóstolok az RPG mûfajba is. Egyelõre ahogy olvasom a véleményeket, a Witcherre érdemes mindenképp tekintenem, aztán majd a RISEN-re, esetleg majd az Oblivion-ra.
Ezeket nem tudom érdemes lenne-e majd egybõl Nehéz fokozaton kezdenem így, hogy életembe nem játszottam még RPG játékot, mert igazából ha lehet, Nehéz fokozaton játszok minden játékot.
Kösssssz!
Forza.
Never mind, maybe next time...
Be happy. :) Running!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon kedves számomra ez a CE, 20-at is adtam volna érte... és természetesen, nem hiszem, hogy bármikor is eladnám, akárcsak a Fallout 3 GOTY CE-t :-)
#10972: Egy kis plusz munka pár hétig és meg is van :-)
Ebben az Immersion's TouchSense technologiája vanik, mely Inertial Harmonic Drive motorra épül.
Valójában egy szaros kis villanymotor van benne, de bitang jól vezérelhetõ, programozható... sokkal több "effektre" képes, mint a nextgen konzolok rezgései. Meglepõdnél ;-)
én már nem bírnék nélküle élni, nagyon kell a visszajelzés 😊
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Fõ doboz back:
Belsõ doboz:
Belsõ doboz tetõ levéve:
Bontom:
Kártyák becsomagolva:
Kártyák front:
Kártyák back:
Zsetonok:
Nagy dög 1:
Nagy dög 2:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én is csak reflexbõl írtam a sértõ jelzõket, nomeg picit tükröt tartva, de nem így kellett volna. Én is elnézést kérek!
Az ikonokat is "érzem", a robbanásokról a Mohában, meg mittom' én miben már nem is említve... feeling? Eléggé... fõleg mikor visszarúg a fegyver és mindegyik másképp!

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Primitív lennék, mert valami tetszik, ami másnak nem, hát érdekes felfogás. De én is bántót írtam, szóval elnézést.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A lelkem a játékoké nem a konzolé és sosem volt a pécéé meg más eszközé... gémer voltam az vagyok és mindig az leszek. A játékokat szeretem, mert ez a fõ hobbim.