Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hivatalosat rögtön 227 MB-os hotfix formájában le lehet tölteni (akár a játékon belül is) és optimalizációs javításokat takar.
A nem hivatalos pedig, egy ügyes sg-snek a munkája, aki a fordításnak egyik ordító hibáját javítja a játékban, miszerint a magyar fordítás alapból nem jelzi ki a teljes játékban (demo-ban bezzeg igen, érthetetlen) a skill tábla fejleszthetõ képesség pontjainak a leírását, ami azért egy ilyen játékban eléggé gáz, mert nem tudod mit fejlesztesz.
Erre azóta sem jött még hivatalos megoldás, szóval nagyon sokat köszönhetünk ennek a srácnak.
Amúgy te lehet jobban jártál, hogy nem csábultál el, mert a játék telepítése után online aktiváció szükséges, ami nézi, hogyha egyszerre 3 gépre fel van telepítve, egy negyedik gépre csak akkor fogod tudni, ha elõtte valamelyik géprõl letörlöd.
Tinman: 990-ért Dirt 2 azért bõven nem cinkes, én inkább ajándék kategóriába sorolnám. 😄
Fõleg nekem, mert már csak a multis acsik hiányoznak, többek között ezekért is kellett nekem az eredeti. 😊
Meg akkor ha a Dirt 2-t érzed cinkesnek az Arcani Gothic 4 helyett, akkor az azt jelenti, hogy a Gothic 4 tetszik? <#beka2>#beka2>
Ha meg nekem Witcher barátom lesz, akkor elõre félek, hogy nekem is lehet 100 órámba telik majd, de legalább biztos nem hiába fog annyiba telni, szóval azért örülök neki elõre is. 😊
ratgab: Nem gond, hogy elõbb írtál, te is írtál sok jó ötletet.
Pl, hgoy akkor Witcher-be ne vágjak úgy bele, ahogy terveztem, mert lehet 200 órám is benne lenne. <#idiota>#idiota> Meg akkor Obliviont is a végére tartogatom (úgy hallottam idõvel jöttek ki hozzá graf javító mod-ok, majd utánuk nézek).
Zóanagyvarázsló: Hidd el, ha a maga idejében játszottuk volna a HL-eket, most is majdnem olyan élménnyel játszanánk õket. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként meg gratula a CE-hez, viccen kívül jó érzéssel tölt el, hogy rajtam kívül más sem sajnálta rá a pénzt :-) Ráadásul idehaza...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor ennyiért még nem veszem meg, de fele ennyiért azért már muszáj lesz :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szartam rá, hogy van kisebb (vagy nagyobb?), mint ez.
Lehet nyerni sok mindennel akár 20-30 Ft-okat is, de a vázolt, globális képen nem változtatunk vele: ideig-óráig ellesznek a mostani konzolok (is), és még (!) megéri rájuk költeni.
De, az elhanyagolható és megszokható kényelemért, amit a konzol nyújt nem biztos, hogy megéri rákölteni a PC-vel szemben.
Az exkluzivitást, a "felhõt", a multi/netes dolgokat preferálóknak, na és persze az ágyból/kanapéról játszóknak ezt nem adhatjuk el sosem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DE!
PS3 ügyben mi a ráknak akkora vinyóval?
71k-ért van 160 GB-os HDD-vel, bõven elég.
A másik meg az, hogy abs. nem kötelezõ HD RDY vagy HD TV. Amíg nem vettem fosBráviát, addig egy 100Hz-es nagy CRT TV-n toltam.
Természetes, hogy mérföldekkel jobb HD TV-n, de abs. tudtam játszani CRT-n is. Aki spórolós, annak ez is egy opció lehet.
A konzolhoz oda is írtam, ha van/ha nincs árat.
S ahogy késõbb is: ha mindent nulláról veszel, KÖZEL ugyanazt a pénzmennyiséget kell kipengetni, mindkét platform esetében.
S közben, a PC-n - elfogult vagyok - klasszissal jobb, szebb dolgokat lehet produkálni, egyszerûbben, s ahogy Te is írtad: emberközelibben, közvetlenebbül.
Tehát, nem beszéltünk el egymás mellett.
* = Gigabyte GA-P35-DS3L (rev. 1.0), Intel Core 2 Duo E8400 (3000 MHz), OCZ Gold Sample 4 GB (DDR2, 1066 MHz), Sapphire Radeon HD4850 512 MB Retail, 1320 GB háttér, Samsung P2770H, Pioneer 212D DVD-RW, Samsung BD-RW, Logitech Dual Shock, Logitech billentyûzet, Trust Laser Mouse, X-BoX 360 for Windows Controller.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy pc- nél közvetlenebb az ember-gép kapcsolat eleve ez a mozdulat, hogy beülök elé és rárakom a kezem az egérre illetve billentyûzetre. Onnantól kezdve tudom, hogy kikapcsolódok, nekem mindenképp hatalmas hangulat. Nincs igényem kanapén fekve tökökmet vakarva fejembe szállt vérrel csak játszani. Innentõl kezdve, hogy ideültem. A netes fórumozástól kezdve, könyvolvasáson át hírek stb bármit pillanat alatt elérek a játékokkkal ugyanez a helyzet. 5 legjobb játék mindig itt figyel a gépemen. Ráadásul csomó olyan játék van pc-n ami best, konzolon meg nincs vagy szarabb a játék is meg a grafika is pld. Dragon age. Na meg elég csak a Blizzard nevet említenem. Azt, hogy a GTA 4 egy szétmosódott szar, konzolon megfelelõ pc-vel meg leesik a pofám már nem is említem. stb...
Mindenképp jobb a pc bár drágább.
Mondom ezt úgy, hogy azért a station 3 ott figyel nekem a másik szobában. De egyszerûen nem nyúlok hozzá, mert meg sem közelíti azt a szintet amit az aláírásomban szereplõ konfiggal 26"- os moncsival, iszonyú kényelmes hatalmas kéztámlás bõrfotellal és a hozzá asztalossal készítetett számítógép asztallal elérek.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Helyette három másik termék érkezik szerdán.
"Cél, hogy a lehetõségekhez mérten idõtálló legyen, azaz, nem fél évre vesszük és nem akarunk 2-3 évig hozzányúlni. Ergo, ezért 4 mag, erõsebb középkategóriás VGA, több RAM, és nagyobb tárhely.
Bele lehet kötni, hogy olcsóbban is ki lehet hozni, mást is bele lehet tenni, de mint írtam, csak egy helyrõl összeállítva, középkategória, idõtállóra tervezve, de nem elrugaszkodva a talajtól"
Tehát, ahogy lejjebb már írtam:
Ki lehet hozni a béka segge alóli budget-bõl is egy gamer PC-t , de akkor nem ússzuk meg, hogy 1, de legalábbis 1,5 év múlva az aktuális "Crysis 3"-al nem játszhatunk másképp, mint kisebb felbontásban, kikapcsolt élményjavítókkal, és/vagy diavetítést nézve.
Ezzel ne hidd, hogy nem adtam igazat neked, csak árnyalni szerettem volna a képet, tekintve a konzollal való összevetést - mivel most az idõtálló teljesítmény volt napirenden.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
"- ennek a generációnak már meg vannak számlálva a napjai ❤️D-sítés ide vagy oda>3D-sítés ide vagy oda>"
2 év még biztos úgy fog lemenni mint az elõzõ 2 év, mire elkezdenek beszélni a következõrõl a gyátók...
"Megjegyzés: a konzolos játékok árai brutálisan magasak!"
Azért ez nem igaz. 11-12 premierkor itthon. Igen a PC premier árakat lenyomták, 8kra egyes kiadók hogy hátha jobban fognak fogyni ( FU 2 pécér 11k, COD 11K, WOW kieg 10k stb... ), mert a piacnak szüksége volt rá. Külföldön olcsóbb minden az ottni viszonyokhoz nézve és akciók is folyamaotsan vannak így egy viszonylag új játékhoz is féláron hozzá lehet jutni, ami meg nem fogy úgy mint várták ott nagyon hamar esik az ára a béka segge alá. Itthon ez nincs sajnos így. De ugyan úgy vagy használt piac, ahol olcsón lehet venni mindent, és el lehet jó áron adni mindent.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amikor a PC teljesítményét kevésnek érezzük, akkor minimális ráköltéssel - ügyesek a használt piacon megválhatnak "gyenge" VGA-juktól, processzoruktól stb. - felerõsíthetõ a PC.
A konzol marad olyan, mint évekkel korábban.
Ha lenne mellé egy Full HD-s monitorom azért ott lehet, hogy gondban lenne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nálam olyan élmény abban a székben ülni, mint a konzolos kollégáknak a rezgõ kontroller (mindenkinek megvan a maga rigojája ugyebár 😄)
Egyébként sacc/kb egyetértek a számításokkal is (habár 6gb ram szerintem annyira fölösleges + 5850 vga-t is fölöslegesnek érzem, de ez már az én egyéni szocproblémám...bocs nem bírtam ki 😄)
- nincs korábbi megjelenítõd, illetve olyan TV-d
- nincs korábbi PC-d, amit feljavíthatsz,
akkor a konzol is, és a PC is egyaránt, azaz mindkettõ belekerülhet, helybõl ~300.000 Ft-odba is.
Tisztázzuk:
Konzol:
========
Mindenféle "legolcsóbb", meg használt helyek keresése helyett: konzolvilag.hu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Playstation 3 - Slim - 320 GB:
* PS3 Slim 320GB alapgép
* PS3 Dualshock 3 irányító (joy)
* PS3 AV kábel (HD felbontáshoz HDMI kábel már 1.500 Ft-tól)
* Beépített Blu-Ray lejátszó, Wi-Fi adapter, 2x USB port, HDMI kimenet
Ára: 77.900 Ft
X-BoX 360 - Slim - 250 Gb + FIFA 11
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Xbox 360 Slim alapgép
* 250 GB merevlemez
* 1db vezeték nélküli kontroller
* 1db FIFA 11 magyar játékszoftver
* 1db Xbox Live fejhallgató
Ára: 69.990 Ft.
Kell még hozzá
* Ha van PC-d, monitorral, vagy HD-TV-d, akkor megúszod,
* Ha nincs, akkor minimum 50-60.000 Ft plusz
Megjegyzés: a konzolos játékok árai brutálisan magasak!
Monitor/megjelenítõ nélkül:
70-78.000 Ft-ból megvagy, plusz a 1x.000 Ft-os játékok, mivel ugye tisztességes és türelmetlen vásárló vagy. Ha használt piacozol, akkor is 3-7-9 ezer forintokkal számolhatunk.
Monitorral, megjelenítõvel:
130-140.000 Ft, plusz a 1x.000 Ft-os játékok.
Vagy HD-TV-vel közel 300.000 Ft is lehet.
Elõny:
- egy termék megvásárlása, melyen biztosan fut minden rá vásárolt játék, hiszen a fejlesztõk rá készítették a játékot,
- kényelmes (ágyból, kanapéról játék),
- gyors ("5 mp alatt menüben vagyok, 10 mp múlva játszom")
- nincsenek grafikai, hardver bugok,
- egyszerû, átlátható grafikai menûrendszer, multimédiára kihegyezve,
- zenehallgatás,
- filmnézés, (PS3 esetében Blu-Ray filmnézés!)
- demok letölthetõsége,
- "fix" framerate-ek játékok alatt (30+ FPS),
- azonnali net kapcsolat, automatikus frissítéssel,
- problem-free multi játék,
- nyomokövethetõ fejlõdés,
- profil menedzselés,
- hónaljra csapás, és problem-free szomszédolás
- kölcsönkért játék 100% mûködik,
- néhány hordozható eszköz csatlakoztatható
Hátrány:
- kötött teljesítmény
- PC-hez képest már elmaradt grafikai teljesítmény, még PS3 esetében is,
- ennek a generációnak már meg vannak számlálva a napjai ❤️D-sítés ide vagy oda>3D-sítés ide vagy oda>
PC:
===
Mindenféle "legolcsóbb", meg használt helyek keresése helyett: IPON.hu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Feltételezzük, hogy nincs semmiféle korábbi PC-d, amit feljavíthatnál..
Cél, hogy a lehetõségekhez mérten idõtálló legyen, azaz, nem fél évre vesszük és nem akarunk 2-3 évig hozzányúlni. Ergo, ezért 4 mag, erõsebb középkategóriás VGA, több RAM, és nagyobb tárhely.
Bele lehet kötni, hogy olcsóbban is ki lehet hozni, mást is bele lehet tenni, de mint írtam, csak egy helyrõl összeállítva, középkategória, idõtállóra tervezve, de nem elrugaszkodva a talajtól:
Alaplap: ASROCK X58 Extreme <LGA-1366,=">LGA-1366," X58,="X58," PCI-E-16x="PCI-E-16x" (3="(3" db),="db)," max.="max." GB="GB" DDR3,="DDR3," SATA="SATA" (6="(6" Firewire,="Firewire," Gigabit="Gigabit" LAN="LAN</span>"> - 39.711 Ft
CPU: Intel Core-i7 930 <LGA-1366,=">LGA-1366," MB="MB" cache,="cache," mag,="mag," dobozos="dobozos</span>"> - 66.950 Ft
RAM: Kingston 6144 MB <6144=">6144" MB,="MB," DDR3,="DDR3," MHz,="MHz," TriKit,="TriKit," CL9="CL9</span>"> - 25.288 Ft
HDD: Western Digital 1000 GB <SATA=">SATA" 2,="2," GB,="GB," RPM,="RPM," MB="MB" cache,="cache," 3.5"="3.5"</span>"> - 15.975 Ft
VGA: Sapphire 5850 Vapor-X <PCI-E,=">PCI-E," Vapor-X,="Vapor-X," MB,="MB," DDR5,="DDR5," HDMI,="HDMI," Displayport="Displayport</span>"> - 70.522 Ft
Monitor: Samsung P2450H <24",=">24"," 1920x1080,="1920x1080," 70000:1,="70000:1," 300-as="300-as" fényerõ,="fényerõ," ms="ms" válaszidõ,="válaszidõ," 16,7="16,7" millió="millió" szín,="szín," DVI,="DVI," HDMI,="HDMI," napos="napos" pixelgarancia="pixelgarancia</span>"> - 60.353 Ft
Plusz, ha kell, akkor lemezes olvasó, közepes minõségû billentyûzet, egér, mert fogyóeszközök: 10000 Ft.
Összesen: 288.799 Ft + szállítási költség = 290.000 Ft.
S ugye ebben már ott a monitor is.
Plusz, mivel tisztességes és türelmetlen vásárló vagy, ezért premier áron vásárolsz, minden új, kedvenc játékoddal játszani akarsz: 9-1x.000 Ft per darab, vagy akciózol a STEAM-en, GOG-on.
Használt piacon 500 Ft-tól 7-8.000 Ft-ig találhatsz.
Elõny:
- arra használod, amire csak akarod
- mivel fejleszthetõ, bizonyos idõ után, minimális ráköltéssel megújítható teljesítmény,
- külsõ csatlakoztatások végtelen tárháza,
- akár a kornak megfelelõ maximális teljesítmnény
- valódi nextgen grafika, ha a fejlesztõk is úgy gondolják.
Hátrány:
- asztalnál kell használni (kivétel a vezetéknélküli billentyûzet, és egérhasználat, hatalmas monitorral, vagy jól látható távolsággal megtoldva),
- közismert PC-s problémák (user error-ok, fejlesztõi bugok, hardver problémák, kismillió más hibaforrás - mindez azért, mert változó összetételû PC-krõl van szó),
- játékok esetében nem garantált teljesítmény, minõség (PC-variáns, fejlesztõi bugok, konzol-portok),
- 1-3 éven belül elavuló maximális és elvárható teljesítmény.
Némelyik módban idõre kell fragelnia szimulátorban, de ahhoz, hogy gyorsabban spawnoljanak, gyorsabban is kell lõnöd õket, ergo infiltratorként hagynom kellett a fenébe a sniper rifle-t, és helyette rohangálni körbe, folyamatosan tüzelve a pisztollyal. A túlélõs módban pedig fordítva: nem szabad hatékonyan ritkítani az ellenséget, mert akkor gyorsabban spawnol, szóval lövöldözés nélkül kell rohangálni, amíg letelik az idõ. Amíg túl hatékony voltam, addig megcsinálhatatlan volt, utána viszont már egész könnyû... Zseniális design! De legalább van benne vagy 10 mondat sztori.
Szóval az alapján én nem vonnék le nagy tanulságokat, ha csak magamból indulok ki 😊
Milyen 15-ször drágább pc? Tudtommal konzol olyan 60-70 k körül mozog, ha boltban veszed (jó szemfülesek biztos tudnak olcsóbban is)
Manapság 200 k-ból (és ebben még a monitor is benne van)olyan pc-t összeraksz, ami 3-4 évig kiszolgálja az embert (én is így cselekedtem 4 éve és csak kényszerbõl (tudniilik betojt) cseréltem nemrég videókártyát! és nem is nagyon szándékozok mást cserélni)
Ez akárhogy is nézzük nem 15-szörös, csupán 5-szörös ár, de akkor nagyon- nagyon olcsó konzolt számoltunk!
Értem én, hogy mit mondasz, de azért ne sarkítsunk! Nekem azért jobb a pc, mert azzal mindent tudok csinálni, még dolgozni is ha azt akarok, míg konzol azért korlátozottan alkalmas csak bizonyos dolgokra. Pc univerzálisabb (persze hibalehetõségekben is 😄).
ÉS hagyjuk a flame keltést, valaki szereti ha rezeg a kezében valami, valaki nem.
Az, hogy te valamit nem élvezel az csak a te gyengeséged és bajod.
Attól függetlenül a konzolnál egy kb 15 ször drágább PC valóban nagyobb élmény, szeb, gyorsabb, közvetlenebb.
Colin McRae Dirt 2 990 Ft
Hozzácsaptam egy Gothic 3 Gold-t is 990 Ft-ért. Nem tudok semmit a játékról de ennyiért csak megéri ez a kiadás. Csütörtökön jön meg elvileg Pick Pack Pointtal.
Múlt héten átvettem a Penumbra Anthology-t meg a Grid-et. A gyémánt kiadás annyira nem vészes. A belsõ rendben van de többet nem rendelek olyat. Valahogy csak nem olyan mint az eredeti borítós. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elkorcsosul ez a világ: fizess 10.000-et 4 óra játékidõért... Tudod mikor...
Egyébként meg mit képzelnek ezek a játék készítõk??? Annyira bojkottálom ezt a megoldást, hogy még a virágboltba se megyek el ezért a játékért ...
Elég nagy kartondobozban kaptam + légzacskós párnácska hegyek + játék. Nem tudom volt-e egy kiló, eszerint nem, bár ha hazamegyek lemérem, mert a dobozt megtartottam.
Szóval azt nem értem, hogy akkor miért nem duplázzák vagy triplázzák meg a p.k.-et? Ilyen esetben mosolyogva kifizetném.
Lehet, hogy nagyon mellé lövök, de olyan 20 óra körül (minden mellékküldi, gyûjtsd össze a 4 féle cuccost, melybõl a világban 30 darab van elszórva nem csináltam meg, csak amit megtaláltam véletlenül, jah és ebbõl volt olyan, hogy 35-ször körbejártam 1 területet, meg 12 pókháló kellett 1 kocsmárosnõnek, és az istennek nem találtam)
De Tin, mivel hasonló az ízlésünk játék terén én inkább azt javaslom, hogy játsz valami mással, ez nem a legjobb game (felétõl már úgy untam, hogy nagyon, ha nem lettek volna látványos páncélzatok( classonként 3-4 db, "3 class van", term. a legjobb védelmet adót választottam mindig... jól értitek, ennyi van össz), akkor már uninstalláltam volna)!
Þór vígi þessi rúnar
Már csak azt nem értem, akkor miért kellett itt UK onlyzniuk
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W