Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A barátodra lehetne építeni egy jó kis import biznicet! Ezen még nem gondolkodtál? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Há' a szorzás még megy, azt hiszem. 😊
22,95 + 0,99 = 23,94 * 313,666 (aztakurvaeget: 4 Ft-ot ugrott) = 7510 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
"Szerk: Ja igen... UK only. Carlos barátja? :-D"
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Én sem értem...

i2k... jelenleg 309-310 körül van a font. Szorozni tudsz :-)

Szerk: Ja igen... UK only. Carlos barátja? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Listát! <#vigyor5>
Biztos találnék olyat, amire még hitelt is felvennék, hogy megvegyem Tõled! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én inkább azt kérdezném, hogy miért ad érezhetõen drágábban egy Live-os használt játékot, mint amennyiért újonnan meg lehet venni. Mindjárt én is elkezdem árulni itt a játékaimat 20%-os haszonnal.
Szerintem a Gearbox-ot azért érdemes komolyan venni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyszerûen több, van, ami a magyarban és az eredeti angolban egy fél- vagy tõmondat, a bõvítettben viszont a teljes lengyel összetett mondatot lefordították. Alapvetõen megvágva is mûködtek a dialógok, de azért volt egy pár hely, ahol elég homályosan következett egyik mondat a másikból. Na, az emiatt spórolás miatt van.
IMYke2.0.0.0
Meg sem kérdeztem: BioShock 2 Collector's Edition-tõl miért válsz meg?

robotnyk
biztos hogy nem jön, én az early 2011et is kétlem.
IMYke2.0.0.0
Hát, azért én már bármit el tudok képzelni a DNF-el kapcsolatban... 😊)))

w77d
nna egy másik igazi különlegességet is eladásra ajánlok: Rainbow Six Vegas 2 limitált fémdobozos!! Elvileg ezt akarták collectorsként adni (a számlára legalábbis azt írták). A tartalma egy új fegyverre feljogosító kártya + 2 db ilyen képeslap méretû képecske valakinek az aláírásával (gondolom designer vagy fejlesztõ vagy a halál tudja)....

Azért mondom, hogy ártani nem árthat (én még nem tapasztaltam semmilyen tárgy elsüllyedést egyébként)!

Apropó E-DE-t megszereltem, gondoltam beszélgetek vele, de ennyi erõvel a 7 törpébõl kukát is felvehettem volna társnak...

zorrobomber
még idén, karácsony elõtt jön, hülyék lennének áttolni jövõre

IMYke2.0.0.0
Hát ja.
Ha a játék felõl nézzük: bizony durva.
Ha a Patches Scrolls felõl: lusták voltak kiírni. {#11076}

Carlos
azért 200+ scripthiba elég necces...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszi - én a Patches Scrolls-t használom ilyenek megtudására. Ott nem ilyen részletesen írták. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Lecsapva. Nekem kell! Ennyit még ki tudok szorítani.
Boltoljuk meg. Írok.

lolSL
Carlos
Fallout: New Vegas patch 1.1.0.268 - released on October 20, 2010. Resolves around 200+ quest and scripting issues.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke!
a tegnapihoz egy kis adalék:
ebben a listában a config core az mit jelent?melyik érték a jobb?
valami memória idõzítést kéne még megtudnom,ez az?
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nvidia_graphics_processing_units
w77d
Meg eladóvá vált egy elsõ kiadásos, megjelenéskor vásárolt Doom3 és a kiegészítõje. A kettõ csak egyben eladó 5ezer ft-ért! Annyi a szépséghiba hogy az alapjáték külsõ díszdobozán parányit meglátszik a kor!

Ezt sose tudtam, hogy mibe javították a szinkront az angol verzióban? (Csúnyább, vulgárisabb beszéd, vagy mi?)

Virágboltban a virágosok már csokorba kötötték az eddigi 2 patchet, amit szerintem nem árt rátolni a játékra!

Ráadásul SZERINTEM a remek szinkronnak hála remekül beletudod majd magad élni a zseniális történetbe.

A szinkron és a fordítás minõségénél van egy sokkal komolyabb ok is, ami miatt nem érdemes magyarul játszani. A honosítás a vágott, eredeti angol verzió alapján készült, és bõvített magyarítás nincs a játékhoz, de az angol szinkront hivatalosan is kibõvítették. Az írott szöveg, már megjelenéskor is rajta volt bõvebb formában is a lemezen, registryben turkálva elõ lehetett csalni, csak ugye a rövidebb magyar szinkronnal nem illeszkedett élvezhetõen.

Szóval, aki beszél idegen nyelvet, és igényes, annak sajnos illik kihagynia a magyar szinkront és feliratot.
w77d
pedig csak ropogós bankjegyekre cserélhetõ XXD

IMYke2.0.0.0
Érdekelni engem érdekelne, csak nincs ennyi pénzem... <#vigyor5>

w77d
valakit nem érdekel egy egyszer végigjátszott Bioshock 2 Collectors 12ezer magyar pénzért?

IMYke2.0.0.0
Ebben tudok segíteni:

Fallout: New Vegas Patch #1 (20/10/2010): This update fixes quest and scripting issues.

Fallout: New Vegas Patch #2 (21/10/2010): Preferences, quicksaves, and autosaves should behave normally. Cloud support currently disabled.

lolSL
egy hasonló hl1 feelinget adó modból viszont nemrég jött ki egy rövid demo, abból talán lesz valami belátható idõn belül
moddb-n wilson chronicles

Carlos
Õszinte leszek.
A virágbolti van még mindig fent és azzal játszom. Patch-et még nem látott a game, nálam annyira nem vészes, együtt tudok élni a hibákkal.

p.s.: De egy changelog jól jönne, hogy miket javitanak a patch-ek!!! Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Bevallottan WRZ-zel játszik. Sõt, ezt Carlos már az elején közölte, hogy így lesz.

IMYke2.0.0.0
A Duke Nukem Forever, szerintem jövõre jön.

Khm, khm! Fallout NW-hez nem az kell véletlenül??? KHM, Hogy is van ez???

Most nem az volt, hogy a Geabox folytatja a Duke Nukem Forever munkálatait és már valamelyik gameshowra vittek jókis játszható verziót is és mintha (de ez már nagyon kérdõjeles) még idénre igérnék, hogy kiadják...

IMYke2.0.0.0
Értem, megnyugodtam. <#vigyor5>

Carlos
Ahamm...gondolom köcsög steam.
Lehet, hogy életet kell lehelnem az accomba. 😊

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
úgy értem azt tervezik hogy free download lesz, én meg hozzáteszem hogy HA lesz belõle valami.
Witcherhez kell egy kicsi witcheres tapasztalat, utána jó élmény már az Hard fokozaton is!

Tin #11056-ban leírt tanácsát is csak megerõsíteni tudom!

IMYke2.0.0.0
Csak azt ne mondd, hogy már van belõle valami kézzelfogható, mer' mindjárt nyúlok magamhoz...!

robotnyk
free download, HA!
Carlos
baaaazmeg!!!!! MUST HAVE! CE-ben!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
sajnos már nem tudok azzal viccelõdni, hogy rögtön a duke nukem forever után fog megjelenni, de gondolom érthetõ az utalás 😄
IMYke2.0.0.0
Pszt... senki meg ne lássa...

lolSL
hát lehet hogy csak a DNF után 😞

IMYke2.0.0.0
Szerintem sohanapján kiskedden. Húzzák már ezer éve.

w77d
baaammeg... ez mikor készül el??

lolSL
HL-t így kell majd végigtolni, ha kész lesz végre valahára 😊

Tinman
Azért volt ott a röhögõ smiley, mert viccelõdtem... tudjuk, hogy a G4 nem lett egy telitalálat a Dirt 2 pedig valóban ajándék ár, olyannyira az, hogy én antiótókás gamer létemre megvettem hamarjában mind a kettõt belõle :-)

Azért fogod szvsz szeretni a Witchert, mert nem kell "csapatban" kalandoznod... írtad, hogy azt nem akarod. Ráadásul SZERINTEM a remek szinkronnak hála remekül beletudod majd magad élni a zseniális történetbe.
Arról már nem is beszélve, hogy nincs túlbonyolítva benne semmi. Csak arra kérlek, hogy az elsõ 2-3 órában NE írd le a játékot! Az eleje nem az erõssége, de piszkosul beindul!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én játszottam a HL1-et maga idejében, írtam is. Csak már akkor sem volt annyira az én esetem, hogy végigjátsszam, ugyanazért untam néhol, mint tavaly.