Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ez megjelenítõn múlik, nem a konzolon

100hz CRT = semmi gond
60hz LCD = semmi gond

Forza.

balee4
Ma kijött steamen a Deathspank, Shank. Elõbbi iszonyú nagy játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A legutóbbi leárazásnál 5 euróért akartam megvenni, de nem jött össze (valamiért mindig visszautasította a vásárlást), de így még jobban jártam 😊 Kemény 687 Ft-ot vontak a számlámról...

Daell Drow
Steamen a Titan Quest Gold most 2.49 euro, nem penz erte. Meg is vettem.
Hmm, valaki sikere nyomán rendeltem be innen a BioShock 2 CE-t, és mivel a te képgalériád is segített a meggyõzésben, összemoshattalak titeket. Valamint nem is hittem volna, hogy itthon lehetett egyáltalán kapni.

Mindenesetre olvashattad itt jó párszor a CE-rendelõs sikereinket, szóval illene képben lenned! <#ejnye1><#buck>
Tinman
Olyan feszült vagy néha :-D

Most mértem meg.

FNV CE 988 g, tehát 1 kg alatti, tehát ezzel tuti nem lehetett sehol probléma.
Nem úgy, mint a Bioshock 2 CE-vel, mely több, mint 2 kg!
Egészen pontosan nekem 2020g!
Az adatok CSOMAGOLÁS nélkül értendõk vagyis, kizárólag maga a CE, de az tokkal-vonóval

Nekem a Bioshock 2 CE?

9990 Ft volt 576 kbyte-ban leakciózva :-)
Nem értem miért emlékszel UK-re esetemben?
Ill. sejtem... akkor vettem Stalker Call of Pripyat Special Edition-t, meg Zavvi-ról Star Ocean 4-et, meg Fable 2-öt, meg már nem rémlik még mit, de azt tudom, hogy C&C Generals Bioshock 2 CE-vel együtt érkezett de az 576-ból!
A telefonos srác még mondta is, hogy gratulál, mert az utolsó darabot küldik nekem... igen, sajnos sokat vacakoltam és majdnem elbuktam.

Most is 576-tól vásárolom egyébként a Fable 3 CE-t, mert árban sem rossz, meg ajándék póló is van hozzá, meg van náluk egy olyan cím, amibõl inszájder (LOLmár) információim szerint már max. vidéki boltjaikban maradt ebbõl a kiadásból csak. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A New Vegas CE-rõl meg valaki írta (még mikor egyikünk sem kapta meg), hogy az Amazon szerint 900 g, ha ez igaz, akkor kutyakötelességük volt feladni, nem volt mit megköszönni.
EMBER! Neked mégis honnan van a Bioshock 2 CE?! És nekem honnan van? Honnan rendeltem SC2 CE-t, és innen más is, aki nyomán bepróbálkoztam? A Zavvitól és/vagy a The Huttól rendeltük ezeket, mert õk noha kiírják, nem foglalkoznak vele a gyakorlatban, ellentétes példáról nem tudunk. Ez nyilván változhat, mert Rock Band, vagy valmi ilyesmi kapcsán olvastam arról, hogy valakinek szerencséje volt, és kiküldték neki a CE-knél is jóval kevesebb pakkot, másoknak viszont már nem (eleve utólag írták a UK onlyt, ha minden igaz).

A GAME és testvércégei pedig igen, holott õk fel se tüntetik a "túlsúlyos" terméket, nekem a Gameplay törölte annak idején az SC2 CE-t.

A lényeg, a szóban forgó Bioshock 2 CE-t innen mindannyiunknak kiküldték, te is bevállaltad a kockáztatást. Tehát másnak is érdemes lehet ezt mérlegelni, legrosszabb esetben késõbb kapja vissza a pénzét. Én inkább megpróbálnám, mintsem 4k felárat fizessek egy használt példányért, amire még mindig rájöhet 1k postaköltség, vagy ki kell mászni érte valahova... Szóval a lényeg az, hogy ne írjuk azt, hogy UK only, akkor nem is játszik, amit te írtál a szerk.-ben.
w77d
annyi.. a media markt-ban is...

jetblack
Ez biztos nem elírás hogy a Dirt2 csak 1 ezres ? O_o

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Meglett. Én nem vettem észre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hoppá észre sem vettem... javítanimegmá nem tudom... töröld Imi!!

Prince of Máté
cd kulcsot is lefotóztad nem gáz?

w77d
az mi az anyámtól lehet srácok, hogy nem tudom sehogy sem mûködésre bírni a crysist pedig már újra is telepítettem?? Tegnap este még szépen gameltem vele... kilépéskor egyszer csak produkált egy kékhalált a gép, na mondom fasza... erre most este játszanék: a crysis mûködése leált. Mondom anyád, rakom újra valami elbaszódott. Elõször a CD-n a javítás opciót próbáltam, de lefagyott, így ujrahúztam inkább ( abba is majdnem belehalt elõször a gép). Most hogy újraraktam ugyanúgy nem tudm indítani.. Bad Company 2 hiba nélkül megy, ez meg nem :S Gyanús, hogy a Crysis CD baszódott el, de nem látok rajta semmit... ötletek???

Figyelem! Vallomás következik!

Igen, elismerem, hogy én vagyok a hülye, a primitív, amiért nem tudok egy totálisan élvezhetõ dolgot élvezni, azaz amiért nem szeretem ha rezeg a kezemben a kontroller. Ezután nem marad más hátra, eladom az összes játékomat, szabit veszek ki, és gyógykezeltetem magam. Majd veszek egy zikszbokszot (3 kontrollerrel, hogy be legyek biztosítva), hozzá egy halom über-giaga-epic! "címet" (ezek ugyanis csak boxon vannak, mostmár ezt is muszáj leszek belátni), és naponta 3-4 órán keresztül rezgetem a kezemben a kontrollert, hogy vissza ne essek. Igen, ezt fogom tenni, hogy ne vessen ki magából a társadalom eme betegségemért.

Még valaki óhajt-e belerúgni egy megtört játékosba? <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Az index.hu megadta a választ. Húúúú....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmm? A game-en new vegashoz nem irtak, hogy uk only, a preorder bonuszhoz irtak, hogy uk only.

Egyebkent valszeg nem tojnak a limitre, de ha ott all nekik raktaron a cucc egy fel evig, akkor gondolom nem lesznek annyira valogatosak.

IMYke2.0.0.0
Nagy gebasz van srácok - újabb 0,5 Ft-al romlott a font vs Ft.
Megint bejelentett / nem tett valamit a kormányunk?!

Pénz visszautálaás: Rugalmatlan eladók...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Tehát fõvesztés terhe mellett állítod, hogy magasról leszarják UK shop-ok azt, hogy 1 kg-nál nehezebb-e a cucc vagy sem? A pénz számít, küldik, baxam meg a köszönõlevelem a game-nek, máni iz dö gád?

Akkor nem értem, mi volt múltkor az a pénz visszautalós történet...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Inkább igyál meg egy kávét! Aztán már elolvashatod újra, hogy mit írtam a témában eddig 😉
Tinman
A Bioshock 2 CE nehezebb, mint a Fallout NV CE szvsz. De lehet, hogy tévedek. Hazamegyek, lemérem.

<#csodalk><#wilting><#falbav><#bdead> <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mondom, valamelyik fáradt fórumtársunk sok évvel ezelõtt egész takezó lázat indított.
Értelme nem sok van, az egyszer biztos. De, külön topikja is volt/van, ahol ezeket a számokat bizonyítani kellett, vagy mi, és kaptak pontokat - nem tudom, csak a '10 éve az SG-n' témakörben olvastam valami ilyesmit.

Pff... de igen. Viszont mivel a Zavvi ennek ellenére kiküldi, kit érdekel? Amúgy a New Vegas CE szinte pici hozzá képest 😊
Carlos
ázsiai masszõr-lányok jöttek volna hozzád...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Amúgy, én is a saját "hibámból" tanultam meg: kölcsönadni nem nagyon szabad, csak pótolható dolgokat.

És ha beírom, akkor mi történik. Kijön valaki és elviszi a gépem?
(érted: take XD, húú, ez akkora favicc lett, hogy nyáron meggyulladna magától...)

IMYke2.0.0.0
Mondtam, hogy kell. Megveszem. Küldjed az adatokat 😊

zorrobomber
jogos, rosszul emlékeztem, nameg videók alapján már elég késznek tûnik.

Carlos
De és igy is történt!

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is lenne ötletem, hogy mi kéne!

Tin# és sok kicsi 1500 Ft-ért (csomagonként 5 font, mégha a fiának odaadja zsebpénznek még az is jó, azért biztos jól keresnek,de azt nem hiszem, hogy fürdenének a pénzben), azért összegyûlne az, és ezért mit kell csinálni? Postázol pár csomagot...

Tinman
Súlyban nem több 1 kg-nal a B2 CE? Tuti igen.
Tapasztalat?

SC2 is több volt?

Kit zavar, hogy UK only? Neked is, nekem is kiküldték magyar címre, ahogy nekem a szintén UK only SC2 CE-t is. Akit érdekel ennyiért, nyugodtan megrendelheti tõlük.
IMYke2.0.0.0
Beírni: TÉK - egész számos, vagy Tiédhez hasonló számú hozzászólásokként.
Úgy 5-6 éve valamelyik bolond kitalálta.

IMYke2.0.0.0

Azt sose tudtam micsoda! Felvilágosítanál?

IMYke2.0.0.0
Én egyetértek a dologgal - lenne pár cím azonnal, ami a címére menne szerintem 😊))))

Tinman
Dehogy srácok... vicceltek?

Kint egy TAKARÍTÓNÕ 300k-t keres... tudom, mert ismerõsöm 5 órában tolja/nap a takarítást és ennyit kaszál.

Egy másik ismerõsöm biztonsági õr egy teherfuvarozó cégnél, mutatta itthon a fizetési papírját, túlóra nélkül, levonásokkal 1490 Font volt rajta/hó.

1000-1500 Ft-os + pénzért nem terheli magát ott senki.

zorrobomber
és kihagytad a téket<#banplz>

Na ezt ûbereljétek: egyém az 11111-es hozzászólás XD

Mondjuk az igaz, hogy munkás lenne, meg macerás...

Miért? Ez akkora szentségtörés? Lehetne ezt úgy csinálni, hogy a barátnak és Carlosnak is megérje és még az itthoniak is jól járjanak!

Tinman
Nem úgy volt, hogy a Fallout Vegas CE a barátod/ismerõsöd által elõbb REAL UK címre ment, aztán hozzád?

IMYke2.0.0.0
Az. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
'Esztetet én nem naggyon metem fehozni, me' kaptam vón' a fejemre, miatta.'

Tinman
Durva összeg nem? :-D

Carlos
Nem értem a poént! Sry...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Dzsászt kiding.