Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Rainbow Six: Vegas 2 1790 FtMulti miatt megéri de nekem a single is nagyon tetszett."

MM-ben 990ft

Forza.

Jakuza001
Akkor kulonbozik az izlesunk.
En inkabb elugranek elole, ha ingyen utanam hajitanak. 😄DD

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez van. De neked attól még nem muszáj birkának lenned, nem igaz? 😊

Egyébként én is 4k alatt szereztem be Angliából, de ha a játékot magát és a játékidõt nézzük, akkor simán megért volna az 8k-t is (jobb idõkben, amikor nem kell házra félretennem egy jelentõs összeget...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Steam-en ma kemény 2 és fél euro a Titan Quest Gold. Egyszer az alapot végigtoltam valamikor, de ennek nem tudtam ellenállni. Rohadt jó játék, akinek bejön a mitológiai környezet(mint pl. nekem) az jobban fogja élvezni mint a Diablo 2-t(mint pl én 😊. Ja és szvsz még ma is gyönyörû.

Persze, igazad van, az lesz! Csak felháborít, hogy birkának nézik az embereket... ennyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem is 😄!

Jakuza001
Akkor rendeld meg kintrol, ennyi!!! 😄

Jakuza001
Biztos valamelyik hundzug (eredeti huncut jelentese al'a labanc modra a kurucokra 😄) gazember olvassa ezt a forumot es nem akarja hogy nepfelhaborodas legyen az arbol. 😄

Zavvi: Dragon AGe Ultimet Edition + FAllout 3 Goty= 31 font + posta =11060...

CSak azt nehezményezem, hogy az angolok tudják árulni azt a 100 óra gametime-ot + 5 DLC-t kerek 4000 Ft-ért kevesebbért is! Na most akkor, hogy is van ez?

#11192 😄

Tinman
Alig pár héttel múlt 1 éves a Fallout 3 GOTY.
Szvsz jogos az ár.
Alapgame több, mint 100 óra gametime, az 5 DLC további sok x óra.

Szvsz megéri az árát rendesen.

Egyébként Galaxisnál már nem látok belõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na, amiért az elõbb szidtam a Galaxist gyorsan le is vették az F3 Goty-t a honlapukról... XD

Hát a Risen az 1 éves játék, szóval azért nem most jelent meg...

Tudom-tudom! Ha Goty lenne a packban, akkor már megvettem volna, de így tényleg mezítelen...
De legalább már látni valami akciósat is (még így is olcsóbb, mintha külön megvennéd).

Jakuza001
Azert a ketto kozotti kiadashoz kepest van egy ev kulonbseg, majd jovo ilyenkorra leviszik 4490-re. 😄DDDDD
amugy a vicces hogy a Risen most jelent meg de az is 4490 😄

Külföldön, ahol minden hétfõn a game-n és a zavvinál is akciók vannak ott nem kapitalizmus van véletlenül??? Meg 3x annyi fizetés, mint Mo.-n? Nem ott kéne akciózni ahol árérzékenyebbek a vásárlók (MO.)?

Persze úgy vannak vele, hogy birka magyar úgyis kifizeti a drága árat, úgyse veszi a fáradtságot, hogy szétnézzen külhonban...

IMYke2.0.0.0
DLC-k nélkül meztelen az a Fallout 3...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez az, hogy az 4490 a Fallout 3 GOTy meg 7990!

IMYke2.0.0.0
Míg viszik ilyen árakon ezeket, nem fogják levinni - kapitalizmus.

Jakuza001
Miert a Witcher is 4490 es tobb mint 2 eves 😄

Sõt Dragon Age-rõl nem is beszélek már (2000 Ft-os akció pár hónapja)

Már a Batman ára lement 4000 környékére pedig az tavalyi játék nem 2008-as...

Galaxisban nem akarják már egy emberibb 4000 Ft környére levinni a FAllout 3 Goty árát? Röhej, hogy már hónapok óta 4000 Ft az angol kiadás a külföldi üzletekben itthon meg még mindig a megjelenés környéki 7990 Ft az ára!!! Holott ez már 2 éves játék... hát könyörgöm leakciózhatnák már...

bakvarnyu
Azért ilyeneket ne hagyjál már ki <#vigyor3>
Barkács Balázs: Ûrhajót építBarkács Balázs: Ûrhajót épít 890 Ft

IMYke2.0.0.0
Ilyen ajánlatok jöhetnek még 😊

IMYke2.0.0.0
Errõl a listáról nekem ma fog - ha minden igaz - megérkezni 3 termék. 😊

Tinman
Heroes of Might and Magic 4 Pakk (alap + 2 küldetés) 1790 Ft

U.e. van meg nekem duplán.
Ennyiért vihetõ és ÉN ÁLLOM A POSTÁT :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Összeírtam az általam jó vételnek tartott játékokat cdg-n:

Spellforce Universe 1790 Ft Ezt lehet meg kéne venni, mert azért a "több mint 200 órányi lebilincselõ játék" elég vonzó. 😊
Hidden and Dangerous Anthology 1160 Ft
Heroes of Might and Magic 4 Pakk (alap + 2 küldetés) 1790 Ft
Rainbow Six: Vegas 2 1790 FtMulti miatt megéri de nekem a single is nagyon tetszett.
Dawn of Magic 1160 Ft
Braid 1790 FtNekem nem jött be de sokan azt mondják, hogy nagyon jó játék.
Rise of the Argonauts 990 Ft
Gothic 3 Gold 990 Ft
MotoGP 2008 990 Ft
Operation Flashpoint (2) Dragon Rising 990 Ft
Overlord 2 (990 Ft)
Colin McRae Dirt 990 Ft
Colin McRae Dirt 2 (990 Ft)
Codename Panzers (1) Phase One (angol) 890 FtMaximálisan megérte megvenni. Gyönyörû kiadás.
Wheelman 990 FtNem tökéletes játék de el lehet vele lenni. Ennyit megér.
Two Worlds 990 Ft

Hátha valaki kedvet kap eredeti játék vásárláshoz. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fery02
Tinman: Ugye a Witcherre értettem az elsõ mondatomat, ha esetleg már nem emlékeznél, amit válaszoltál nekem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Felületesen sikerült olvasnom azt a hsz-odat bocsi, picit fáradt voltam. 😊

Tinman Az a smiley nem is tûnt fel (akkor is fáradt voltam még) 😊.
Az jó, ha nem lesz túlbonyolítva, mert igazából ettõl tartottam picit, hogy elsõre nagyon szokatlan lesz, de akkor majdcsak fasza lesz.

Csak még elõtte lehet végigjátszom megint az új Gothic-ot, mágusra gyúrva...mert van egy sejtésem, hogy teljesen más élmény lesz...na meg szerintem sokkal könnyebb lesz.
Kíváncsi vagyok úgy hány órába telik majd a végigjátszás (biztosan kevesebbe, mert akkorra már teljesen megszokom, megismerem a térképet).

fery02
A Gothic 4-el tegyél egy próbát. 😊

mértem ezzel aprogival is ezt adta:Core:200Mhz,memory:333Mhz,sávszélesség:5,3 GB/s, 0,4Mpixel és 0,4 Mtexel adatokat adott.az elsõ 3 adat a GTS-re jellemzõek az utolsó kettõ viszont nem.Az Ultimate everest pedi:Core:200MHz,memory:166Mhz és sávszélesség:2656MB/s értéket adott.melyik a hiteles akkor?
HappyHunter
Akkor ebbõl most nem lesz semmi, nincs az az akció ami most gép elé ültetne xD
Azért kösz az infót. 😄

Be happy. :) Running!

lolSL
ezt vegye meg aki szereti a mûfajt, apróért remek ajánlat
online is sokan játszanak vele mindig, vannak jó modok is, fan patchek stb

Gurren
ha meg akarod venni, ne várj túl sokáig, mert csak egy napig akciós.

HappyHunter
Hisz ez
még jól is néz ki 😄
Akkor ennek holnap utánanézek, köszönöm 😊

Murder3
szerény gyûjtemény😄
Battleforge(30k forint ebbõl kétszer megvan a dobozos verzió)
Sim City 4 Deluxe
Far Cry 2
Gears of War(GS-bõl)
Battlefield Bad Company 2(ez meg ingyen volt, de sebaj eredeti😄)

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Bizonyára neki nincs metrókétezerharmincháromja... Döbbenet, mi?

Tinman
Te, ezt nem ingyen adják a Metro 2033-hoz? <#zavart2>

Frank99

ennyi...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tinman
Wizard of Wor <#bohoc>

Daell Drow
The Protector
CSak a szabvány is más.PAL,NTSC.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HappyHunter
És ha lemondok a grafikáról?

balee4
Ha grafbuzi vagy akkor igazán jót nem.
Amúgy hack 'n slash és hack 'n slash RPG két különbözõ mûfaj. Sacred 2 utóbbi kategóriába tartozik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Sacred 2

HappyHunter
Tudna valaki ajánlani egy jó HackésSlash játékot? Enyhén grafbuzi vagyok 😊