Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Minek ez neked, nincs is neted? <#banplz>

Valójában ennyiért még annak is megéri, aki nem RPG és ótóka kedvelõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hóli fákk2.

35 órám nekem is benne van... asszem Megaton utánig (se) jutottam. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát ok nekem pl. tetszik a GoW2 de nem veszem meg csak azért, hogy na majd egyszer ha veszek xboxot akkor aztán de jó lesz. Jó nyilván mások vagyunk de én sosem voltam híve annak, hogy csak azért megveszek valamit, mert olcsó, akciós majd jó lesz egyszer. 90%-ban céltudatosan vásárolok, azt amire tényleg igényem van. Azért, hogy valami ott hánykódjon a polcon ,vagy a fiók alján esetleg eltemetve 1000 másik jó lesz majd egyszer lom alá a pincében szerintem felesleges a boltokat gazdagítani. Gondolom érted mire gondolok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Hóli fákk.

A Fable 2 esetében is a gamerek 70.298%-a (sokan), nincsen tisztában a játék teljes egészével.
Pontosan amiatt, mert fõszál, creditsd, vége. Szerintük. Oszt' nem.
Ez a 2. esetében is simán hozható 10-12 óra alatt. Megkockáztatom, hogy nagyjából 40% tartalomtól elesik ebben az esetben a játékos, ami nem túl szerencsés.

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, ennél többrõl van szó.
Álljon a polcon: hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ezért is.
Jó lesz még valamire: igen, mert szeretném elérni, hogy végre normálisan fizetõ állásom legyen, elhúzhassak (vissza) városba, és saját net.
990 Ft-ért hülye lettem volna otthagyni ezt a három játékot - amikor másra nem költök , és ebben a kaki világban szórakozni is kell 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
De akkor tényleg csak azért, hogy ott álljon a polcon, vagy a jó lesz még egyszer valamire eszme híve vagy? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Mindhárom 990 Ft volt.
Mindhárom angol nyelvû (is).
Mindháromban van kézikönyv: a "DiRT 1-2"-ben angol kézikönyv, a "Two Worlds-ben magyar kézikönyv.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Fallout 3 ba 35 óra alatt értem a végére itt meg szaros 10 órát mondanak.
De nekem mindegy van sok game amit lehet majd tolni 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Jöhet az oltás, hogy "mié', hisz nincs neted..."
Há' azé' me' ezer éve akartam õket. 😊

IMYke2.0.0.0
Én is offolok kicsit. Ma jöttek meg, 2 órával ezelõtt:

Totti5
Ez egy akció rpg. Milliónyi. Fallout 3at is végig lehet rohanni a normális végigjátszás töredéke alatt és rá lehet mondani hogy rövid... csak ezek a játékok pont nem errõl szolnak. Azért van benne szabadság, és sok sok tartalom, felfedeznivaló hogy használd ki. Ha neked csak az elõremenet kell akkor ajánlom a SW FU2õt, CODokat, Vanqisht, mert azokban csak elõre lehet menni az alatt a 5-6 óra alatt amig tart.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Fõszál az 10 óra más engem nem igazán érdekel! Nem azért játszok hogy nézelõdjek!

Totti5
10 óra az amíg kirrályá válsz ha rohansz elõre csak a fõszállal nem nézelõdve... utána jön a játék második hosszabb fele + 40 órával.

grebber
Pont most olvastam róla. Itt a forradalom vs 10 óra alatt végigvihetõ <#banplz>

Apus
rohadtjó!<#eljen>
látom az iphone/plazma topicban is bemutattad, hozta is a várható reakciókat😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Murder3
😮OOOOOOOOOOOO

dirt2 az meddig ilyen olcsó?
meg a rainbow six is elég csábító, csak nem tudom h az újjab akrin h megy, emrt a régivel sajna eléggé akadt, de azóta lehet jobb lenne és a multiba is tudnék játszani vele.

a fene egye meg h most nagyon nicns pénzünk😞
kajakra ezt a 2 játékot bepakolnám de a dirt2-t mindneképp.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Totti5
Lassan lassan telepítem majd, de még van más dolgom most.

Tinman
NA Totti... mikor lesz revjú tõled? Kent wét!

Amúgy meg hatalmas nagy gratula! Nekem még messze a CE érkezés.

Grat a játékhoz!

A póló nagyon ötletes. <#taps>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Bocs ha offolok egyet😊

Magyar nyelvû játék + DLC kód valamihez a tokban + elõrendelõi DLC ( apróság... falusi paraszt kreáló, megcsinálhatod magadat az egyik NPCnek vagy mi ) + poló + pószter

Nem tudok túl sokat! Nem is gondolnátok, hogy milyen drágák a nyelv órák! Én hülye olyan nyelvet választottam, amibõl nem indítanak csoportos képzéseket (francia nyelv), így marad a magántanár óránként 3000 Ft-ért.... Egyébként nem költekezek! Tehát, ami megmarad a fizetésembõl az egy 5 számjegyû szerényke összeg, azt nem szoktam elkölteni, de nem hagyom bent a bankban!

Van spórolt pénzem is, csak nem a bankban tartom!
Egyébként ekkora fizetésbõl esélyem sincs pl.: kispórolni 1 saját lakást, vagy saját autót (ez utóbbit fenntartani se tudnám). Ha meg lesz a nyelvvizsga, majd akkor kerítek valami jobb melót, addig meg itt ahol vagyok olyan meló, amellett délutánonként még nem vagyok annyira kifacsarva így van idõm tanulni is, meg közel is van a lakhelyhez.

Ellenben idõnként kell valami kis öröm, ez mostanában 1-2 játék megvételében merül ki (egyébként az Imy-vel megbeszélt biznic lesz az eddigi legnagyobb összegû játékvásárlási akcióm)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Szóval havonta nem spórolsz, raksz félre semmit?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Valamit írtál tegnap vagy ma, hogy mitõl romlik megint a valutaárfolyam...
Mi az oka most ennek? Melyik nagyeszû politikusunk mondott már megint baromságokat?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint már Carlosnak írtam, gyakorlatilag ahogy meg jön szét is osztom (elõször fix költségek, majd marad a többi nekem). Egyébként meg, ha csak egyszer fizetek 75 forintot az jobb, mintha 5x fizetném...

Okés! Remélem nem romlik tovább már nagyon a font (jelenleg 315)

x megy haza rezsibe, y megy másik olyan költségre, ami hetente elõjön (nyelv óra), z meg marad nekem költõpénznek (ami gyak. a kezdeti összeg 25 %-a és gondolhatjátok, hogy nem milliókat keresek)

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a számlakezelési költségek miatt.
Én nem szoktam ezen agyalni - volt olyan, hogy 1 hónapon belül 5-6 alkalommal is ATM-eztem.

zorrobomber
És miért is nem tetszik neked?

IMYke2.0.0.0
ERSTE-nél vagyok, igen. Megbeszéltük.
Akkor, hétvégén elõvesszük a témát, és addig úgy is kiderül, mennyire romlik a helyzet a valutánkkal... 😞

Carlos
az miért jó?

Þór vígi þessi rúnar

Erstenél vagy ugye?

Tudniilik van egy olyan rossz szokásom, hogy amikor megjön a fizetés, akkor leveszem az összes pénzt, nem hagyok rajta csak 1000-2000 között.

Nem gond természetesen! Ha az Erste bankba bemegyek és a számládra befizetem az összeget az úgy jó (csak mert, most nincs annyi pénz a számlámon, én Budapest banknál vagyok, és rárakni saját számlára, átutalni macerásabb)?

IMYke2.0.0.0
Nem rossz ár - ha lenne Dobozom jól jönne 😊

IMYke2.0.0.0
Rendben. Jövõ hétig ne felejtsem el, ezért rágjad ám a fülem, nehogy úgy klikkeljek, hogy ezeket nem dobtam a Kosárba! 😊
Megbeszéljük, hogy miként lehet ezt megoldani .
Nem tudom, neked gond, ha át kell utalni a vételárat számlára?

ha valakit érdekel így is,saját hirdetés😊)))

http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekszoftver/xbox360/xbox_360_mafia_2_jatek_185002450.html
Jáh + Fallout 3 Goty kellene nekem! Persze nem kérném ingyen a veszõdséged!

IMYke2.0.0.0
Szépen fogalmaztál. <#nyes>
A becsületem mindennél többet ér. Sosem tennék olyat, hogy nem fizetek. Lopásnak tekintem.
Azt is szegény Anyu pénztárcájából mertem, még kispisis koromban. <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Engem kinyír a postáskisasszony 😊
Gondolom, neked is Dragon Age Ultimate 😊

Mit szólnál egy kis bérmunkához akkor????

w77d
ííígy van XXXD

Carlos
Akkor megkeresünk és dühödt tömegként a nehezedre esünk!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#ejnye1>
Köszönöm a bizalmat, de, mi van, ha egy galád állat vagyok, és nem fizetek?
Szóval, küldjed adatok, utalok, és minden rendben.
Képeid magukért beszéltek - nekem még így is kell. Hisz írtam, a sima DVD-tokos DOOM 3 alapjáték megvan.
A külsõ toknak meg van egy kis varázsa így 😊

IMYke2.0.0.0
CDGalaxisos.

Zavvi-tól jövõ héten rendelek - amikor már kifizettem minden rezsiszámlát, és látom, mennyi lesz az a havi keretem.
Onnan amúgy a Dragon Age Ultimate és a Borderlands GOTY érdekel.

w77d
persze hogy nem.. én elküldöm neked, te megnézed hogy minden rendben van, rám szólsz és emgadom a bankszámla számom. Elõbb küldöm aztán fizetsz...

Carlos
melyik?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
De ugye nem utánvéttel akarod a dolgot lebonyolítani?
Én átutalásos megoldást preferálnék - tisztább, és megbízhatóbb.
Hogy gyorsabb-e azt nem tudom, mert az ERSTE mûvelt már érdekes dolgokat, de általában másnapra már ott a számlán az átutalás.

w77d
Imi a DOOM 3 postázását majd a héten elintézem, ma nagyon el vagyok havazva ok? Addig küld el priviben a címed...

IMYke2.0.0.0
Megjött a csomag. <#buck>
Kibontás, képek a másik melóhelyen, már otthon.

balee4
Hmm, ha lenne MM a környéken már venném is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord