Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurren
nem olyan rossz játék az

robotnyk
szerintem ez a gyk ajánlott ára, azért ennyi, ha meg akkora hulladék, akkor kit érdekel mennyi? 😊
w77d
nekem megvan elsõ kaidásosban és szerintem kimondottan kellemes játék volt, végig is vittem... a manapság kihozott színvonalakat hozza, ha enm übereli...

davidka003
Turok
Ez a hulladék annyira jól fogy, hogy nem akciózzák le? Nem értem miért ennyi az ára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Murder3
igen de a goty-s verzióba be se lehet hozni a livot😞
a sima f3-ba bejött.
így a mentéseim se mûködnek:S
meg cdgalaxisnál is írja h ugye live kulcsot nem kapsz.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

unalmas,béna és rossz harcrendszer
ennél többet nem is ér

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

davidka003
Egyszer végig lehet vinni de nem nagy szám.
Én is csak azért venném meg, mert rajongok a filmekért. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

robotnyk
w77d
gyerekek a CDG-nél kiszúrtam magamnak ezt! Megéri? a filmekért rajongok mint állat, emgvan az összes...

w77d
igeeen?? nna akkor mégsem elado a CE-m XXD

robotnyk
nem itt sajnálkozott valaki, hogy a bioshock 2 dlc nem jön PCre? ha igen, akkor írom, hogy mégis jön.
davidka003
CDG

Már megint 2k-ért vannak EA játékok. Pl Mass effect 2, Dragon Age.

Hat... Meg. Igy leszedhetem warezban, aztan ha megjon, akkor elpasszolom nagyanyamnak, akitol megkapom karacsonyra. 😊

arty
késett már 1 honapot is csomagom

ez most megnyigtatott? 😄

Forza.

Aki gyakran rendelget kulfoldrol, annak milyen tapasztalatai vannak a postaval? Korabban leveleztem sokat, a nehanyszaz levelembol sztem egy kezem eleg lenne az elveszettek megszamolasahoz, viszont amelyik nem erkezett meg 1 heten belul, az soha nem kerult elo. Csomagoknal ez hogy mukodik? Mert innet 4 emberbol 3nak mar megjott a new vegas, en viszont kezdek ideges lenni. Foleg, hogy jon a hosszu hetvege.

Tinman
Na igen, amikor korábban sokan védték a DLC-t szerintem õk maguk sem hitték, amit leírtak... hát nem jött be.

Ez a Pinball is elég keserû ügy.

Pinball FX3 FULL GAME... aztán mikor elindítod trial. Ejnye :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nyilván ez benne az üzlet... hol vagyunk attól az utópiás gondolattól ami régebben felmerült ( és a kiindulás pontnak hittük ), miszerint jönnek a ( kiadó nélküli ), letölthetõ játékok ahol nincs szállítás, csomagolás és egyéb logisztikai összegek, így a játékot féláron lehet megvenni, letölteni? olyan jól hangzott...

Pinball nem free sajnos. 800 ponty. Akinek megvan az elsõ rész azoknak van ingyen, valami ilyesmit olvastam. Ha veszek pontot lehet megveszem, mert marha igényes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Daell Drow
Link
Hmm aszem veszek még 1-2 jatekot, nehogy el vigyék a hazat a fejem felett.
Carlos
GOTTTTTTY!!!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
gyerekek minek voltam ma fültanúja! MM-ben srác odamegy kérdezni az eladótól: CSókolom nem tudja véletlenûl, hogy van e még a Fallout 3 gottty-ból?? olyan jól hangzott ez a gotttty XXD

Tinman
Le vagyok hidalva, hogy a Pinball FX2 FREE! Rögtön le kaptam :-)

Mi van MS-el? Mi ez a nagy adakozás? Nemsokára kapom a 800 ajándék MS pöttyöt is :-D

A hsz-edre:

Bizony én a megrögzött digit disztrib ellenes MÁR VETTEM DLC-t!

Lost Odyssey-hez a Seeker of the Deep DLC-t. Bele is öltem vagy 15 órát csak a DLC-be!

Sajnos vannak olyan DLC-k amiket nagyon szeretnék, mert adnak a sztorihoz és nem csak páncél, kard vagy akármi, hanem sztorihoz adnak!

Ilyen volt pl. a Saints Row 2 esetében 2 sztori DLC sajnos nem engedhettem meg magamnak, mert többe került volna, mint az alapjáték!
De ilyen a Fable 2 2 db. DLC-je is... nagyon szórakoztató és JÓ DLC-k, de 800 + 560 MS pont... na ne már, még jó, hogy JÁRT :-)

De nem minden esetben van ez így... lásd SR2, vagy ott van a Dante's Inferno, ahhoz is érdekelt volna a Dark Forrest DLC, de nem ennyiért és ezekbõl nem lesz GOTY.
Nem mindig van GOTY!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Én nem vettem még 1 DLCt sem, nem azt mondom hogy jó, de vannak jó dolgok. Az árakkal van a legfõbb gond, ugye emlékdszel hogy ki voltam akadva a 800 pontos Halo Wars pályákhoz ami kemény 4 kilóbájt volt!... nem kell megvenni úgy tudsz ellen "tenni" 😊 milyen jó hogy nem vettem 1 dbot sem a Forzához... így most eladtam a gémet multhéten, és nemsokára jön a áltimét az összes DLCvel csökkentett áron. Vagy pl a R* zombis cucc is jön lemezen ami nekem vétel, még ha az alap nem is fogott meg, de ezzel teszek egy próbát, és ez is csökkentett ár persze.

Annak nem látom mi értelme van hogy plusz fegyver, lópáncél... de azért vannak értelmes DLCk is szép számmal, amiket késõbb kiadnak és úk kihivásokra lel bennük az ember.

Persze aki multizik az rá van kényszerítve hogy megvegye a map pakkot, de õk játszanak is vele több 100 órát... Halo 3 összes DLC is jött az ODSTvel, csak hogy még 1 példa.

Amihez komolyabb mennyiségõ DLC van, és téyleg hozzáadnak valamit a jáékhiz és nem csak itemek, azok majdnem biztos hogy kséõbb kijönnek lemezes verzióba és a legtöbb esetben olcsóbban jön ki az ember, persze már aki vár ezekre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2/3, "forradalom"... És narancsiszapkatasztrófa a küszöbön...

Tinman
Köszi :-)

Fúúúúú nagyon várom már, lehet félretolok pár címet miatta :-P

Na menjünk szépen ingyen pályákat szenni' Lara-hoz ;-)

Neked bizonyára nincs is gondod vele, csak gondolom annak, aki megvette megjelenéskor az elsõ kiadást, aztán egy év múlva kiadnak ugyanannyiért egy bõvítettet, most akkor az a szerencsétlen vegye meg mégegyszer? De tudom, te Totti5 vagy, szerined ez így fair, ez így rendben van.

Tinman
Nyugi, bekerülnek a Live-os profilodba az achik Fallout 3 GOTY esetében is.
Még a régi Halo 2-nél !PC! (idén!) is mentek az achik a profilomba, akárcsak GTA 4 (PC!) vagy Bioshock 2 (PC!) esetében.

Fegyvercsomag? Régen vagy alapból benne volt minden fegyver a játékban, vagy szintén ingyenesen letöltetõvé tették... Fúú, milyen rendes ez a Lionhead, hogy INGYEN adja azt, ami régen alapból hozzá tartozott a termékhez 😊 Most szerinted mennyire lenne reális egy ilyen fegyvercsomagért pénzt kérni? Jó, tudom, te Totti5 vagy, te szereted a DLC-ket... Akkor másokat kérdezek.

Amúgy nem is pont a Fable 3 kapcsán beszéltem milliónyi DLC-ról, csak úgy általánosságban fogalmaztam meg a gondoltaimat arról, ami szerinted normális, szerintem meg "lehúzás"... De hagyjuk, errõl ne is vitatkozzunk, mert soha nem fogsz meggyõzni.

Tinman
Totti... nagyon rossz ez a DLC-zés, DE!

Nem lenne ezzel semmi baj, ha EMBERI ára lenne a DLC-knek...

Nem értem az MS-t! Miért nincsenek DLC akciók? Teszem azt veszel adott hónapban 10 DLC-t és 3 ingyen volt, vagy teszem azt a Fable 3 megjelenésének örömére, a Fable 2 DLC-k féláron lennének.

És nem a forinttal van itt a baj!
Hanem a logikátlansággal!

A DLC-k egyes esetekben TÖBBE kerülnek, mint maga az alapjáték!
Erre nincs mentség, ez úgy fasssság, ahogy van!

Totti5
November 10tõl lesz hivatalos magyar Live, annak minden jóságával és bajával... a lájvot lehet használni minden gond nélkül 2005 óta, az összes funkcióval, max pár játékot nem tudtál letölteni, illetve angol, amcsi multimédiás dlgokat te nem tudsz használni pl netrádió, mert régiózáras és ennyi. A játékok, multi, demo, film letöltések mennek, mentek mindig is ahogy azt kell.

wesker24
Amugy nekem is minden pénzt megérne a Two Worlds CE mert a hibái ellenére nagyon jó játék de még én se találtam rá a neten !
Hát majd letölt hozzá egy cracket... Ehhez legalább tud, nem úgy, mint a "sztímos" játékokhoz...

Dirt 1 amúgy nem volt rossz (csak sajnos baromira ismétlõdtek a futamok kampány módban), ráadásul jó nehéz is volt (pozitív értelemben véve!)

Totti5
" tehát az xbox-on megjelent elsõ kiadás még annál is siralmasabban rövid volt... Röhej."

Azt a verziót kiadáták boxra is, amikor pécére, mert a pécés ugye 1 évvel késõbb jött ki, így volt idõ portolni + tartalmat csinálni... nekem a bõvített van meg Xboxora.

Ezzel sincs semmi gond az ég világon.

Murder3
amúgy ez a f3 goty kiadás enyhén szólva pofátlan ami tartalamzza a magyar dlc-ket is....
miaz hogy írja h a live-ot nem tartalmazza?
hivatalosan nem érhetõ el(persze hogy elérhetõ itthonról is)
de akkor is egy teljes featurétól fosztanak meg.
én szeretem a livos gémekbe az achiakt gyûjtögetni, azért ezért így 8k-t elkérni?

Totti5
Most miért baj ez? amúgy tegnap pakolt fel a Linohead egy 250 megás fegyverek csomagot a lájvra, ami ingyenes...

A village maker egy kedveskedés az elõrendelõknek... egy semmiség szinte, de mégis valami plusz. Ami meg a tokban volt az MINDENKINEK jár hisz ez a sima verza, de hogy az mit takar azt nem tudom, még nem néztem.

Töbrõl én nemtudok, nem kell és nem is tudsz venni semmit hozzá mert nincs... késõbb biztos lesz hozzá, meg majd lesz GOTY kiadás is 1 év múlva, de ebben sem látom az ördögöt, csak akkor amikor benyögik hogy a megjelenést követõ napon veheted a DLCt, de amúgy meg most dolgoznak a javításokon meg egy DLCn ami meg fog jelenni mondjuk 3 hónap múlva kb. Ezzel semmi gond nincs, ez a normális, ez a DLC lényege.

Murder3
az anime topicba írtad, hogy vettél animéket is.😊

Ja, ha valaki esetleg hosszú üzletpolitikai fejtegetésekbe kezdene, ne fárassza magát, akkor vegye úgy, hogy ez csak egy költõi eszmefuttatás volt...

arty
Ma délben nekem a game 304.8ft-on vonta le a font "darabját".

Forza.

Undorító egy politika ez a DLC-zés... <#levele>

Betesznek a játékba egy 10 órás fõszálat, aztán vegyed hozzá a letölthetõ "tartalmakat" ha kevésnek érzed. Márpedig ez a 10 óra kevés, persze hogy kevés. Jó, mondjuk az elsõ résznél is riogattak a 10 óra alatti végigjátszási idõve, nekem mégis kereken 24 órámba telt végigtolni (molyolós típus vagyok). Viszont nagyjából tényleg meg is néztem mindent és kimerítettem minden lehetõséget. És bizony támadt bennem egy kis üresség, hiányérzet, mert annyira hangulatos volt a Fable, hogy eljátszogattam volna még jópár napot-hetet vele... Csak már nem nagyon volt mit csinálni... Ha már egyszer adva van egy engine, és egy ilyen remek világ, miért nem tudnak még megírni pár küldetést, megtervezni pár karaktert és megírni hozzá pár szkriptet, ha más nem, hát opcionális mellékküldetésként, ha akarod megcsinálod, ha nem akarod akkor nem? Ja, és most jut eszembe, hogy én ugye a The Lost Chapers-el játszottam, ami egy bõvített kiadás, folytatódó történettel és új helyszínekkel, tehát az xbox-on megjelent elsõ kiadás még annál is siralmasabban rövid volt... Röhej.

Na, közben elkalandoztam, már nem tudom hová akartam kilyukadni...

Egy esetben zavar kevésbé a dolog, ha az alapjátékot befejezve egy komplett, befejezett és korrekt történetet kapunk, és a további "tartalmak" csak amolyan mellékszálai a történetnek. De amint hallom Mafia 2 esetében ez nem kimondottan így van, így aztán megvárom amíg befejezik a DLC-s bohóckodást, kiadják egy komplett pakkban, aztán majd megnézem, hogy úgy kell-e vagy sem... De akkor is korrektebbnek érzem a "hagyományos" kiegészítõket, amiket feltöltenek annyi tartalommal, hogy elégedett vagyok a végigjátszás után, és nem azt érzem, hogy "nabazdmeg, 10 dollárért kaptam +2 óra játékidõt, de sebaj, két hónap múlva megint jön a következõ néhány jelenet ugyanennyiért"...

Na majd ha eszembe jut mit akartam még ebbõl kihozni, akkor azt is leírom 😄

Totti5
Nyomtam 2 órát, most szedem a Lara DLCt ( amibe állítóleg nem kell lõni, mert csak puzzlék és ügyességi részek vannak benne!! ), meg a ZEN pinballt😊

Mit is mondjak?

Az intro zseniális, de azt te is láttad már gondolom😊

A grafikai motor ugyan az, szebb, de nem számottevõen. A víz szembetünõen szép, természtes lett és a barlagok is, na ott tátottam a szám ahogy a nagy barlangrendszerre lenéztem, mert az mesés volt. Karakterek ugyan olyanok, irányítás, mozgások szintén és a játékmenet is Fable 2.

Szinkron az brutális, angol angol, neves, híres szinészekkel. Magyar felirat hasonlóan magas minõség.

Ami érdekes és újítások. Ugye nincs menü. Akkor jön be egy menü, ha nyomok egy xbox gombot, amúgy sose hozod elõ, mert nem lehet, de abba a menüben sincs semmi csak egy új játék, mentés ( ja igen, a mentés olyan hogy csak 1 van amit a gép kezel, vagyis semmit nem lehet visszatölteni, semmit nem lehet "külön" lementeni, ha valamit elszúrsz, vagy rosszat választasz akkor ez van... így figyelni kell a dolgokra nagyon ) és egy opciók ahol hangot, feliratot állítasz.

Minden mást egy központi helyrõl érsz el pl ruhák, fegyók, térkép, pénz, statisztikák, itemek stb... ez a hely a "menedékház", ahova a back gombal bármikor oda tudsz teleportálódni és ujboli megnyomása után pedig vissza ahonnan jöttél. A poén benne hogy nincs töltés! fél mp alatt itt vagy ott vagy, szóval mûködik!! HUD sincs persze.

Az interakció annyiban módosult a pógárokkal, hogy nincs menü. Odamész nyomsz egy At és akkor lép kapcsolatba és a lehetõségek amiket használhatsz a karakter körül elkezdenek felbukkanni és amit szerentél arra mész, persze így nincs annyi minden, csak amit a gép felajánl, de nincs is ezzel bajom, tetszik!

Kb ennyi, a story izgalmas, kemény döntéseket kell hozni már az elején is...

IMYke2.0.0.0
Engem minden finomság érdekel - csak anyagilag nem bírom, ugye 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nem mondanak, csak a tudatlan buta warezmatyik, akik tegnap letöltötték és mára végigrohantak rajta, úgy hogy nincsenek a tudatában hogy ez milyen játék, milyen tartalommal és lehetõségekkel. 10 óra a játék egy része, és utána jön egy másik hosszú része... A 2. részben 10 óra alatt végig lehetett szánkózni a fõküldetéseken, de még ha az ember nem is kutat fel benne mindent akkor is 22 órát elvan vele ( nekem enny volt elsõre, úgy hogy mint kiderült azóta sok sok mindent meg sem tapasztaltam benne... ), mert annyi minden van benne hogy ezek a dolgok mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert ezektõl a dolgoktól Fable a Fable és aki még jobban bele ássa magát az 35-40 órát is beletolhat...

arty
alternativ, jobb bank szla? pl 4 ingyen felvéttel és/vagy 0ft szlavezetési díj, stb?

---

Castlevania elég hamar leakciósodott...

Forza.

Tinman
Two Worlds 2 CE-re van már ötlet, hogy honnan lehet rendelni, hogy meg is kapja az ember?

Innen senkit nem érdekel?

nem nézik,csak sokkal nagyobb beszerzési áron és kisebb árréssel forgalmazzák a játékokat mint Angliában.
IMYke2.0.0.0
Három nap alatt majdnem egész 6 Ft-tal romlott a Ft a fonthoz képest:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak az 1-es játék nincs meg 😊
Mondjuk, a Gothic-ok nekem a "Gothic 3 GOLD" keretein belül vannak meg.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, most olvastam át újra a topik legutóbbi történéseit.

Az Alkotmány Bíróság feloszlatásának híre, és a kötelezõ kompenzálás okozta. De ma is van mit olvasni - sajnos - a témában.

Tinman
Ezeket sikerült összeszednem, amikre már nincs szükségem... PC az összes.

Árakat nem írok, akit érdekel nyugodtan p.ü. szvsz megtudunk egyezni... több darab esetén picike engedmény, vagy állom a postát, vagy ilyesmi.
Csere is játszik!

1. Frankenstein: Through the Eyes of the Monster (Interplay1995, bontatlan, nagydobozos, 2. kiadás lehet)

2. Heroes of Might & Magic IV. Complete (Ubisoft) - The Gathering Storm és a Winds of War-t is tartalmazza, MAGYAR nyelvû változat, Bontatlan!

3. Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Perfekt állapot, gépben nem járt.)

4. Far Cry I. (Gépben nem járt, kód sosem használt, exclusive kiadás.)

5. Gothic 3 - Forsaken Gods (1. kiadás, soha nem volt gépben, perfekt állpot!)

6. Gothic 3 - alapjáték (1. kiadás soha nem volt még a gépben, perfekt állapot!)

7. Deus Ex - Invisible War (LV kiadvány, soha nem volt még a gépben, perfekt állapot)

8. Jade Empire Special Edition (LV kiadvány, gépben ez sem járt, perfekt kiadvány.)

Shep
Dirt1-2-t megértem nyilván jó játékok (az most lényegtelen ,hogy nekem elég volt az elsõ rész demojából kb. 15 perc hogy tudjam ez nekem nem kell 😊) és majd jól elszórakozol velük, na de a TW net nélkül. Persze nyilván nem a 990Ft-fog földhöz vágni csak hát nekem fura na.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Értem, és nem is elítélendõ hozzáállás - jómagam nem is szórom két kézzel a nehezen összekapargatott pénzt.
A "Colin McRae Rally"-sorozat minden tagja megvan (kivéve az 1. rész) eredetiben, ilyen-olyan kiadásban. Kell néha az "ótókázás".
A DiRT 2-õt kivégeztem csúnya verzióban, az DiRT (1)-et semmilyen verzióban. Végigjátszom.
A "Two Worlds"-ért azóta pörgök, mióta jobban utánanéztem, kipróbáltam itteni netes gépen aktiválva a csúnya verziót, és eltekintve a sok-sok kifogásolható hibájától/hiányosságától, úgy gondoltam, ennek ott a helye eredetiben, nálam.
Amúgy meg, nem akarok örökké internet-sötétségben élni, egyszer én is belépek a fénybe és lesz gyors netem, STEAM- és LIVE fiókom, és osztom majd a "hedsátokat" multiban, és fizetek elõ a sok MMORPG-re...
<#hehe>