Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok! Így már tisztább a kép! Egyébként sokszor a DLC-k túlságosan megkönnyíthetik a játékot (erre is jó példa mind a Fallout 3, mind a DRagon AGe)! Vannak olyanok, mint én is, akik viszont e nélkül nem érzik teljesnek a játékbeli tartalmat, de mint ahogy te is írtad Önmagában lehúzás! Ezért a magamfajta teljesség igényûeknek jó megoldás a GOTY.

Szerintem akkor igyunk meg virtuálisan egy békülõ sört<#pias>!

Természetesen igaz, a DLC-k áráért általában kevés dolgot kap a felhasználó, és ekkor jöhet a képbe a Goty verzió (meg akkor ,amikor pl DLC-t nem adnak ki más formában pl.: Fallout Mothership Zeta).

De sajnos, amíg megéri nekik DLC-zni, addig ezt fogják csinálni, aminek ha megnézzük a másik oldalát és összegyûjtjük a DLC-ket, akkor mind az adott játék változatosságához adnak hozzá (és most nem az páncél, fegyver DLC-krõl beszélek) és ebbõl a szempontból ez jó dolog is.

Ha pl.: csinálnak 1 kiegészítõt, akkor nagyjából csak azon stíluson belül tudnak mozogni, viszont DLC-ben lehetõség van helyszínek, fõszereplõ között ugrálni (pl.: Dragon Age Liliana, Darkspawn, Golems DLC-k!)

Ez utóbbi bekezdéssel szemben én mégis jobban kedvelem, mikor FAllout 3-as megoldáshoz hasonlóan az alapvetõ széles világhoz adnak plussz dolgokat, nem pedig 1-2 órás, külön indítható, mini (Dragon Age egyes DLC-i) epizódokat a játékhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Fable kapcsán akkor újra.

Fable xboxra jelent meg 2004 szeptemberében. Pécére 1! évvel késõbb 2005 szemptemberében. Az alatt az 1! év alatt belekerült némi plusz tartlom így az a kiadás kapta meg a The Lost Chapters alcímet. 1!! évük volt portolni és plusz tartalmat beletenni mellette hisz volt rá idõ, ami mind a két platformra megjelent. Aki megvette 2004ben nem tudta hogy 1 évre rá jön egy bõvített kiadás, sem hogy lesz egyátalán Pc port, de ha annyira tetszett neki akkor azt is megvette, akkoriben ezt még nem lehetett DLCvel lerendezni, ma már nyilván ez így történne... ezzel az ég világon semmi gond sincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Kicsit drágán adja: Star Trek: Voyager - Elite Force - 3.990 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, anyagi szempontból mindenképpen egy GOTY éri meg. Természetesen megértem, ha ebbõl a szempontból kivársz, és inkább azt veszed (sokszor én is így teszek). Épp azért nem értettem a DLC-hez való hozzáállásodat, mert DLC = lehúzás (legalábbis frissen), több pénz megy a kiadónak - ami önmagában nem baj, sõt, csak sokszor az az érzésem, hogy relatíve keveset adnak érte.

Egyébként az elsõ, xbox-ra megjelent Fable-rõl beszéltem, ami iszonyat rövid volt (ha jól emlékszem, az elsõ Pengés Jack elleni harc után véget is ért). Aztán megjelent belõle egy bõvített változat is, node aki annak idején a vásárlással úgymond megfinanszírozta a bõvített változatot, épp az szívott egy jó nagyot, mert ha a bõvítettel is akart játszani, akkor meg kellett vennie azt is... Erre mondta más, hogy szerinte ez így fair, nincs ezzel semmi baj. Erre mondtam én, hogy ez márpedig nem túl korrekt. És erre mondtad te, hogy elõbb kell gondolkodni, és aztán kinyitni a pénztárcát...

Harag nincs, ha a stílusom bicskanyitogató volt, akkor azért elnézést kérek!

Egyébként sok-sok példát tudnék sorolni azért az utóbbi 5 évbõl is, csak épp az Awakening jutott eszembe.

IMYke2.0.0.0
Tudom. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
megvan. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Van benne valami, amit mondasz, de én akkor is így járok el és kész!
Mikor elõre tudni, hogy lesz Goty, akkor szerintem érdemes megvárni azt!
Vannak akik meg tudják tenni, hogy megveszik az alapot és ha és amennyiben lesz Goty, akkor azt is (én ezt nem tudom kivitelezni anyagi szempontokból)

Amikor ez nem látszik elõre, akkor marad az alap kiadás!

Most melyik FAble-rõl beszélünk? elsõ, második vagy harmadik, mert nem mindegy! Elsõ pc-re (én csak errõl beszélek, mert konzolos megjelenésekrõl nem tudok semmit) bõvítve jött, második nem volt, harmadik pc-re még csak a Lionhead ígérgeti egyenlõre...

Ilyen dolgokért nem szoktam csapkodni! Meg már amúgy sem vagyok ovodás, hogy csapkodjak...
A stílusod zavart, nem az amit mondtál, ezért írtam le az észrevételem, de azért nincs harag remélem <#wave>
Hát igen általában flame a nézetkülönbségek miatt szoktak lenni...

Tudtam, hogy azt hozod fel példának, nagyon nem is lehet mást, mert nem volt nagyon emlékezetem szerint kiegészítõ az utóbbi 5 évben!
Kieg korszak ment, DLC korszak jött! És valahol megéri nekik, ellenben nem csinálnák!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Operation: Anchorage

Shortly after leaving Vault 101 (or shortly after downloading and installing the DLC), you should pick up a distress call from some Brotherhood of Steel Outcasts. The message (which you can listen to using the Radio part of your Pip-Boy) will only play once: "This is a high priority message. Backup is needed at our location. Any personnel listening on this frequency please report at once." Receiving the message will trigger the quest.

The message won't give you any clue about where you're supposed to go, but if you select this quest in your Pip-Boy, then you'll be shown directions to the Outcast Outpost. To get there, you'll have to travel through Bailey's Crossroads Metro, which is located south of the Red Racer Factory.

The Pitt

After installing the DLC, at some point while you're wandering around in the wasteland, you should receive a radio broadcast from somebody named Wernher. Just like in Operation: Anchorage, it'll be a distress call, and it'll direct you to a radio tower far to the north (#3). If you've been exploring the wasteland, then the easiest way to get there is to head north from SatCom Array NN-03d (#1). Otherwise, you'll have to make the trek from some other landmark, such as Paradise Falls (#2).

Note: Also like in Operation: Anchorage, the DLC does not have a level requirement, so you can receive Wernher's broadcast at any time after leaving Vault 101 for the first time.

When you reach the radio tower (#3), you'll find Wernher being attacked by some Pitt raiders. Wernher can't be killed, so you don't have to worry about protecting him, or even joining in the fighting if you don't want to.

Broken Steel

This quest will begin two weeks after the events in Take It Back! (assuming that you or Sarah Lyons saved the purifier). You'll find yourself in the medical bay of the Citadel, and Elder Lyons will get you caught up with what's been going on:

* The purifier has been producing clean water (Aqua Pura), and the Brotherhood has been distributing it throughout the wasteland. You'll find lots of Aqua Pura inside crates in the Citadel, including a couple of bottles in the medical bay.

Note: If you added the Modified FEV Virus to the purifier during the quest Take It Back! then the Aqua Pura will eventually become toxic to you, and you'll die if you drink it. Otherwise it will heal you the same as Purified Water.

* For the last two weeks the Brotherhood and Liberty Prime have been systematically eliminating the last vestiges of the Enclave.

* You've been named a Knight of the Brotherhood.

* Sarah Lyons might be dead or alive. If you turned on the purifier in Take It Back! then she'll be unconscious in the medical bay, and you might see her again later. Otherwise she'll be dead.

After the conversation, Elder Lyons will direct you to go and see Scribe Rothchild in the Citadel Laboratory. Rothchild will give you more background information, just in case you missed it with Elder Lyons, and he'll invite you to assist Liberty Prime in a mission against the Enclave in Rockland.

Point Lookout

To move back and forth between Point Lookout and the D.C. Wasteland, you'll just need to buy a Riverboat Ticket and sleep on the cot inside the passenger cabin.

Mothership Zeta

After installing the DLC, you should shortly receive notice of an "ominous" signal. It will point you towards the crashed UFO in the suburbs north of D.C. (near the Greener Pastures Disposal Site). When you get there, you'll be beamed aboard the mothership. The aliens will take your possessions and experiment on you for a bit, and then they'll drop you into a cell with Somah (#1).

w77d
aham... tehát ha mind a 4-et fölrakom akkor 4 plusz üzi lesz a Pip-Boy-ban és abban választhatom ki melyiket akarom?

IMYke2.0.0.0
A Pip-Boy-ban kapsz üzit, és indulhatsz a küldetésre.

"Operation: Anchorage

The message won't give you any clue about where you're supposed to go, but if you select this quest in your Pip-Boy, then you'll be shown directions to the Outcast Outpost. To get there, you'll have to travel through Bailey's Crossroads Metro, which is located south of the Red Racer Factory."

w77d
aham kössz!

és hogy van megoldva a dlc-k indítása??? tehát szépen fölpakolom mindet és a menüben ott van a választási lehetõség, hogy melyiket szeretném betölteni??

giorgio81
Broken Steel
a fõszálat viszi tovább, de a játék közben plusz tárgyak válnak elérhetõvé

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
http://www.spellholdstudios.net/games - érdemes megnéznie annak, aki MOD-okat keres régi jó CRPG-ekhez.

Carlos
nem emléxem, de tán a broken steel.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Az "FPS"-es gyilok DLC.
Hirtelen nem jut eszembe a neve.

w77d
és melyik az az egy?

Mazért flém a vége, mert nem tetszik az igazság? 😊

Azért nem kell mindjárt a billentyûzetet csapkodni, nyugi!

Dragon Age: Awakening, megfelel?

Elõbb kell gondolkodni, és aztán kinyitni a pénztárcát!

Köszi a jótanácsot, de általában magamtól is így teszek! De azért gondoljunk már bele a helyzet abszurditásába, hogy megjelenik a DA2, és senki nem fogja megvenni, mert mindenki arra vár, hogy a gotty ára lemenjen a béka segge alá... 😊

A másik meg, hogy akkor szerinted jó nagy balfasz vagyok, amiért a Divinity 2-ért pénzt adtam, mert most megjelenik majd meg kiegészítõstül olcsóbban, mint amennyiért az alapjátékért vettem.

De témánál maradva, szerinted az a szerencsétlen Fable rajongó, aki megjelenéskor megvette a játékot, honnan látta volna elõre, hogy egy év múlva kijön egy bõvített változat, és ha játszani akar vele, akkor vegye meg azt is? Elõbb tehát golndolkozzunk! Várjunk éveket, és ha 10 év múlva sem jön már ki hozzá semmilyen DLC, akkor várjunk még 2 évet, hogy lemenjen az ára 1000 Ft-ra...

Mondjál példát a hagyományos kiegészítõre az utóbbi 5 évbõl, ami több volt, mint egy DLC!

A Goty-ra vadászom igen, de nem a magyar verzióra és hülye lennék majd 9k-ért megvenni darabokban (Mothership Zeta nélkül, úgy nem komplett kiadás lenne)!

És mellesleg vissza vehetnél az arcodból kicsit! Ha te bejössz ide, annak érdekes módon mindig flém a vége...

Carlos
1 kivétellel (ami a fõküldi végéhez kapcsolódik) mind végigjátszható bármikor

Þór vígi þessi rúnar

w77d
amúgy a fallout 3 dlc-k csak akkor játszhatóak, ha végig vittem a jétékot? anno már 1x kitoltam csak elvesztek a mentéseim...

Azért a Fallout 3 DLC-k közül sem mind olyan nagy szám. Volt, amelyik megérte a pénzét megjelenéskor, de volt, amelyik nem annyira. Mindenesetre ezzel így ilyen formában nincs is semmi gond, ha hirtelen elfelejtjük, hogy kicsivel többért mennyivel többet adott egy "hagyományos" kiegészítõ egy játékhoz...

Ja, és ha neked tetszenek a DLC-k, akkor ne rinyálj itt gottty után, ezt, ezt és ezt vegyed...

Carlos
De durva. Gyorsan elfogyott.

Þór vígi þessi rúnar

giorgio81
Tegnap meg itt sopánkodtál, hogy nem jött még meg, na tessék itt van

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Nekem is ez a bajom, pedig azt reméltem legalább a posta költséget el tudom csalni, de hát úgy tûnik nem. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1206 of 3400.
És a game.co.uk-n már out of stock a PC verzió.
giorgio81
£5 off Orders Over £50 at Zavvi = SPOOK5

£3 off Orders Over £30 at Zavvi = SPOOK3

GAME.CO.UK-nál nem tudtam én sem elõcsalni semmit

w77d
az elsõ példányt kéne kifogni XXXD

Shep
Nem tudjátok ,hogy ezen az oldalon ,hogy lehet elõcsalni a kupon kódokat?

http://www.vouchercodes.co.uk

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik nem jönnének rá a megoldásra: Fallout: New Vegas Collector's Edition - 480 of 3400 példány.
<#nyes><#papakacsint>

Hehe, 480 of 3400. 😊

paradoxon,de ez azért van mert nem ismered a hátterét.pl. a nagy kiadók tudják,hogy a szoftvereknél igen nagy arányban van az online vásárlás és nekik aztán tökmindegy,hogy itt veszik meg vagy Angliából rendelik a magyarok.meg aztán mások az adózási feltételek,az ott eladott nagyobb példányszám miatti,egy lemezre jutó költség kisebb+az hogy mi itt külföldrõl rendelünk az nem reprezentálja a magyar lakosságot,még mindig többen vannak akiknek nincs bankkártyájuk,egy szót nem tudnak angolul,ha meg birtokában vannak ennek akkor olyan parázósak mint itt volt egyszer egy topiktársunk akik félt megadni bárminemû adatot egy online boltnak stb.,stb.
Na tegnap jól beszóltam CD galaxisnak, erre mára leárazták a Fallout 3-at, a Goty verziót meg kivették a listájukból. Nem baj, le vannak fütyülve, úgyse akartam a magyar verzióval sz...akodni, majd jó lesz akkor Zavvi-tól az angol Goty!

Encore
Jaja, Fallout 3 DLC-i együttesen adnak vagy 20 órányi játékot. A Point lookout önmagában is terebélyes DLC. Ezek a DLC-k megérik az árukat. Vagy a Mafia 2 Jimmy's Vendetta DLC minimum 8 órányi játékidõt ad. Az ilyen plusz fegyver meg ruha meg marhaság.
Úgy-úgy!

Most nagyon off leszek, de ezek marhajók!

Fallout 3 VATS elõtti idõkben

Avagy mi történt, amikor még VATS mentes idõszakban találkozott egy Raider és a Vault Dweller... XD

IMYke2.0.0.0
Én is így jártam 😊
De az "Avakening"-et már nem veszem meg így - hanem együtt vesszük az "Ultimate"-et. <#nyes>

Jah és csak tájékoztatásképp: Megjelenéskor a Dragon AGe volt 10k, most jön az Ultimate Edition 6,5 k lesz...

Elõbb kell gondolkodni, és aztán kinyitni a pénztárcát! Ha nem vagy türelmetlen, akkor vársz (és akkor nem úgy jársz mint én a DRagon AGe-el, hogy megveszed 2k-ért aztán 2 hétre rá bejelentik az Ultimate minden nyaláknságot tartalmazó kiadást) és akkor lehet, hogy már csak egy kiadást kell megvenned!

Mindig adott a lehetõség a virágboltban venni a DLC-ket! Ha nem tetszik nem veszed meg, ha úgy gondolod nem ad hozzá sokat és számottevõ dolgot a játékokhoz, akkor le se töltöd!

Nekem tetszenek a DLC-k, mind egy kicsi hozzá ad a játékélményhez (emlékszem pl.: Fallout 3 the Pitt milyen jó volt annak idején), csak ha DLC-znek a kiadók, akkor legalább egy dolgot tegyenek meg: Adják ki a komplett packot GOTY kiadásban, hogy ne kelljen vele szarakodni és egyben meglegyen. Szerintem...

Jó ötletek ezek és igen, valahol igazad is van, de nem csak ezen az oka a dolognak! Egyszerûen nem szeretek állandóan bemászkálni a pénzemért, jobb ha kéznél van!

Már annyiszor rájöttem, hogy ebben az országban milyen amatõr kereskedõk vannak. Sokan rámennek a nagy árrés, kevés eladott példány politikára. Ez jó is... rövid távon. Hosszú távon a kisebb árrés több eladott példány, több elégedett és visszajáró vevõ lenne a megfelelõ hozzáállás szerintem!

Ha hosszú távon tartósan drágán adnak dolgokat, akkor a vevõk más olcsóbb megoldásokat keresnek lásd.: külföldrõl rendelés. Ez milyen röhej már, hogy 1000 km-rõl behozatva egy terméket jóval olcsóbban jössz ki, mintha helyben vennéd (hihetetlenül nagy paradoxon ez szerintem)

IMYke2.0.0.0
Ja, azt is vettem, meg sima DVD-t, és BD-t is kinéztem már. De ezeket is, az elmúlt fél évben, "óccsóé'.
Nem tudok 8-12.000 Ft-os BD-ket venni, pedig ejh, de szívesen tenném!

ha bejöttek a filmek ,akkor a játék is tesseni fog..egyébként pedig uygtudom okt29.én jön a Saw 7 "Finale" Rész😊)

na pedig ezt csak most olvastam😊))))
http://www.gamestar.hu/saw-ii-flesh-blood-tizenot-percnyi-brutalitas.html

és ne felejtsd: csütörtöktõl a mozikban az utolsó rész 3D-ben!
mondjuk ahol city-interactive feliratot látsz onnan sikítva menekülj😊)))
igaz itt más a helyzet,õk csak K-európai terjesztõk lehetnek mert amúgy Konami kiadás:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saw_(video_game)
készül a 2.rész már PC-s kiadás nélkül.....
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Erre tudnék egy olyat mondani, amit inkább nem teszek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
70%-ra értékelték a magazinok.
GS: # Primitív pályaszerkesztés, gyenge történet
# Gyatra belsõ terek, néhol kopár külsõ helyszínek, a robbanás elég primkó
# Az ellenséges katonák hangja nevetséges

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;