Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overlord Pack 7,5 Euró Halloween akció keretében

Hát ez azért elgondolkodtató ajánlat! Ismeritek az Overlord játékokat? Szerintem zseniálisak... én imádom, de még nincsenek meg, szóval lehet, hogy...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Kösz az infót<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Szerintem, van:

Még ha nem is tõlem akartad megkérdezni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Véletlenül félre nyomtam, szóval nem IMYke2.0.0.0-tõl kérdezném, hanem Mikeee89 nevû tagtól:
NFS Shift-hez van kézikönyv?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Dj Tommy
NFS Shift-hez van kézikönyv?

IMYke2.0.0.0
Hú ez durva... SW:TFU2-höz írta a srác:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NFS gyûjteményem:

Emellett még megvan eredetibe a Mass Effect 1, a Cobra 11 Nitro és a Driver 1.

Ha minden jól megy a következõ játékom az NFS Hot Pursuit lesz.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

bertino
miert, szted mert leirtam, en csakis azert veszek ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én meg ma megvettem a MOH-t!egyelõre only multi,nekem bejön,bár én nyomtam mindkettõ bétát és már akkor tudtam,hogy megveszem😊))))
Hát, én nem azért veszek játékot, hogy bõvüljön a listám... Az már így is elég hosszú...

Nálam meg a tisztes iparosmunkák közé tartozik. Semmi különös, semmi extra, de egy jól összerakott FPS, nagyon hangulatos pályákkal, néhány csavarral a sztoriban... Nekem egy 7/10-et simán megérdemelt, amikor játszottam vele.

wesker24
Nekem a Front lines Fuels of War nagyon bejött a hibái ellenére végig is vittem mert eléggé lekötött a játék !

Ennyit meg nagyon megért egy ilyen jó játék !

bertino
sot, vettem hozza nation red-et is, mert olyan izgalmas lehet <#idiota>

bertino
hat en se tudom milyen, de legalabb ezzel is bovul sajat game listaja, 1.46 fontot biztos vagyok benne, hogy megert.

wesker24
Chaser: Nálam a legrosszabb FPS játékok közé tartozik !

De multiba el lehetett vele ökörködni !
Devv
Na, most felkeltetted az érdeklõdésemet, ránézek erre a Chaser-re.
Én még a karácsonyi akcióban vettem kb. 5€-ért.
Nem volt nagy élmény, be sem fejeztem. Pedig FPS-nél ez ritka nálam.
De 400 forintért nyugodtan!
Daell Drow
Igen nagyon jo kis jatek.
Bevallom a 2004es pc guru teljes jatekakent mar meg van, csak tiszteletbol meg vettem megegyszer steamre. Amugy a steames verzioban is van magyar nyelv.
Ez a Frontlines milyen játék? Single player részérõl vélemény?

<#eljen>

Érdekes, hogy a Chaser-t viszonylag kevesen ismerik, pedig nagyon jó kis FPS, jól felépített és jó hosszú pályákkal!

yepp, 406 Ft-omba fájt a Frontlines... 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Daell Drow
Steamen halloweni akciok vannak, illetve THQ-nal 1,49 euro a frontlines.
Meg is vettem, most igy nez ki a steam listam:

A pakokat mint pl: company, doom, quake, par euroert vetem.
w77d
és ez a kiadás miben tud többet a sima verziótól???

Azt nem tudom, de ha jól emlékszem, ezt a kiadást is hónapokig 999 Ft-ért szórták kifele az üzletekbõl.
w77d
mennyit érhet kb ez??

Carlos
zsidó törvény...ehh... <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Ma jött.

Múlt héten jött 😊

Dirt 2 marha jó, a csomagolás olyan vidám. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Tehát akkor lényegében nincsen különösebb jelentõsége csak a könnyebb azonosítást szolgálja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"A kártyát menti el: (My husbands card, My Card) stb..." - Carlos

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Hy.megvan az unreal tournament 3.Beregeltem steamre a cd kulcsot,felismerte h ez valóban ut4.Most 9 giga játékot akar nekem leszedni.Nekem pedig csak az kellett volna h le autopatchelje.
Vkinek 5lete?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én is leírhatnám újra, de arra te megint leírhatnád újra, amire én megint leírhatnám újra, amire te... 😊

Shep
game.co.uk-n a kártya adatainál mi az a friendly name?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még írtam is, hogy mûfajspecifikusan állítottam össze. Mellesleg régen is RTS-ekhez, TBS-ekhez jött a legtöbb. Az FPS-ek mellõl mára valóban szinte teljesen kikoptak, de azokhoz nekem nem is hiányoznak, és a valódi pluszt adó DLC-k sem jellemzõk hozzájuk.

RPG-kbõl pedig nem jelenik meg tucatnyi évente (tehát az utóbbi évek megjelenéseit tekintve nem rossz az arány), többen leve inkább egy feszes sztorivonalat mutatnak be, ami nem mindig kiált kiegészítõ után (és ezek DLC-t sem mindig kapnak helyette), a többségükhöz pedig régen sem volt, a Tales of the Sword Coast elõttrõl egy sem jut eszembe, de talán most engem csal meg a memóriám 😊
Jah én is az imént nézegettem a Zavvi-t, hogy mi az ami occsó! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez egyébként egy baromi érdekes lista, mert szinte csak RTS van itt felsorolva, de alig van pl: RPG!

Oké: Obl. Shivering, Neverwin. 2 kiegek, gothic 3, Dragon age kieg!

De értem a célzást: Ne beszéljek hülyeséget! Oké! Meggyõztél (azt hittem ezek régebben jöttek ki, ennyire nem ástam bele magam bevallom egyégként)

robotnyk
most valahogy én is szemezgetek egy boxos verzióval, a gépem nem elég hozzá, talán ha nem diavetítést néznék jobban élvezném 😊
Olyannyira látom, hogy panaszkodtam már ebben a topikban is miatta. De ha valakinek az elmúlt 5 évbõl nem jut eszébe kiegészítõ, annak szüksége lehet egy kis memóriafrissítésre, és bizony az alábbi hozzászólásom éppen ezt szolgálta.

Mindenesetre az NPD legutóbbi számai és elemzése nem tünteti fel túl sikeresnek a DLC-politikát. Másrészt önmagában a DLC nem sátán, megértem, ha másolásvédelemnek használják, ingyen sem bánom õket, ha minõségiek (Witcher), és a például az alább felsoroltak között is akad olyan kiegészítõ, amely még külön DLC-t is kapott 😊 Mindenesetre a nagyobb stratégiai címek többségéhez (!) ma is várható kiegészítõ, RPG-khez pedig régen sem jött mind. (Hány Wizardry, Ultima vagy Might & Magic kiegészítõt tudtok felsorolni? 😊
IMYke2.0.0.0
Ez is kéne már nekem... Egy 20.000-est el tudnék szórni ilyen GOTY/Complete-ekre.

Totti5
Azok szinte egy teljesen új játékok is lehetnének... ahogy az RDR zombis DLC is. A motor, helyszín a karakterek naggya adott, csak új történetet kell kreálni, új akciókkal, itemekkel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyébként érdekesek lehetnek még a GTA 4 DLC-i is, hiszen tartalmilag egyértelmûen kiegészítõnek tûnnek, és végül kaptak retail kiadást is. Velük nincs is bajom, mint a DLC-kkel alapjáratban.
robotnyk
azt szerintem azért te is látod, hogy sokat változott a kép. pár éve siker esetén még valódi kiegészítõk jöttek, most már inkább standalone kiegészítõk és DLCk jönnek.
Tudtam, hogy azt hozod fel példának, nagyon nem is lehet mást, mert nem volt nagyon emlékezetem szerint kiegészítõ az utóbbi 5 évben!

Ugyan, stratégiai játékokhoz szinte több keigészítõ jelenik meg, mint alapjáték!

Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault (2005 - ez már régi, de ne maradjon ki egydüli DoW kisgként 😊
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade (2006)
Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption (2006)
Hearts of Iron II: Doomsday (2006)
Rome: Total War - Alexander (2006)
Sid Meier's Civilization IV: Warlords (2006)
Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate (2006)
Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East (2007)
SpellForce 2: Dragon Storm (2007)
Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword (2007)
Medieval II: Total War - Kingdoms (2007)
Supreme Commander: Forged Alliance (2007)
Company of Heroes: Opposing Fronts (2007)
Sid Meier's Civilization IV: Colonization (2008)
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm (2008)
Command & Conquer 3: Kane's Wrath (2008)
Company of Heroes: Tales of Valor (2009)
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising (2010)
King's Bounty: Armored Princess - Crossworlds (2010)

Az Europa Universalist inkább nem írom, mert az már külön magyarázatot igényelne, hogy melyik kiegészítõ, melyik stand-alone kiegészítõ addonja 😊 Továbbá nem említettem olyan vitatható "státuszú", sem nem kiegészítõ, sem nem folytatás játékokat, mint a Napoleon: Total War, vagy az alap Armored Princess. A Red Alert 3: Uprisingot is kihagytam, noha inkább expansion (4 új kampány), mint DLC, de retail változatról a Goldon kívül nem tudok.

A Stardock-féle ûrstratégiákat pedig lustaságból hagytam ki (ahogy másokat is), pedig nekik is volt mindegyikhez legalább egy. Megjegyzem, ezek mind ismert címek!

A Might & Magic: Heroes VI is fog kapni kiegészítõket, a Civ V is, a Disciples 2-nél már kettõt említettek, a StarCraft II-t pedig talán mondani sem, kell. Mindjárt itt a legújabb DoW 2 kieg is.

De nézzünk csak pár RPG-t!

The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine (2006)
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles (2007)
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (2007)
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir (2008)
Gothic 3: Forsaken Gods (2008)
Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate (2009)
Dragon Age: Awakening (2010)
Drakensang: Phileassons Geheimnis (2010) - ez a Drakensang folytatásának kiegészítõje, angolul egyelõre még csak az alapjátékot jelentették be

Ugye lesz kiegészítõ a Divine Divinity 2-höz, és az olyan, más stílusú, hack'n'slash RPG-k is kibõvültek, mint a Titan Quest vagy a Sacred 2.

A WoW (és egyéb MMO-k vagy a Guild Wars) és a Sims említését viszont inkább mellõzöm, ki sem férnének egy jókora mozivászonra sem.

Szóval egyetértek, az elmúlt 5 évben egy kiegészítõt sem adtak ki! 😉
Hát ebben a kontextusban ez így nem túl bizalomgerjesztõ!

robotnyk
robotnyk
az 2008 áprilisban jött ki konzolokra, december elején meg pcre. ahogy néztem, a GTA3 óta max! 7-8 hónapra már megjelenés volt, most 5 hónapra még bejelentés sincs.

Én még bizakodó vagyok! Emlékszel mit mûvelt, illetve mondott a Rockstar a GTA 4 konzolos megjelenése után is: "SOHA nem lesz pc-re GTA 4, SOHA!!!"

Erre eltelt fél év és bejelentették, hogy mégiscsak...

Jó hír! Csökkenõben van a Font árfolyama! <#nevetes1>

robotnyk
ha év végéig legalább hír nem lesz róla, akkor ne nagyon számíts rá azért 😊
Én azt szeretném már hallani, amikor bejelentik a REd Dead REdemption-t pécére!