Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Hát én nem tom hogy van nekem is most kb 3 napig ültek a játékon mire Order despatched lett !
IMYke2.0.0.0
Srácok!

Most, hétvégén is feladhatok rendelést a Zavvi-nak?
Nem hétköznap fogják feldolgozni? Mert akkor - ugye - teljesen felesleges.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hmmm... szigorúan szerintem:

Itt arról van szó sok esetben -és a Nier esetében is-, hogy adott egy viszonylag kis fejlesztõbrigád, akiknek ötleteik vannak, de egyszerûen nincs elég erõforrásuk valami igazán ütõset alkotni. Próbálják a tõlük telhetõ maximumot kihozni és ez általában felemásra sikerül.

Jártam már játékfejlesztõ székházban, ahol közvetlenül tapasztaltam a dolgot, hogy sajnos sok elem azért kerül bele egy játékba, mert a "stílus" megköveteli. Ez nem féltétlenül szerencsés.

Nier ebbõl a szempontból még mert is újítani, mert a varázslatok kivitelezése, használata egészen egyedi. Viszont a 85. hozz el 3 csirketojást, mert éhes a fiam questek olyan izzadságszagúak, hogy respirátor használata kötelezõ.

A DLC kérdésre reagálva, sajnos teljesen igazad van. Alan Wake esetében már elõre félek, hogy képes leszek-e megállni, hogy ne vegyem meg a 2 DLC-t, ugyanis kifejezetten sztori DLC-k vagyis kifejezetten mocskos és szemét dolog volt a játék megjelenése után nemsokkal pénzért árulni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem értem ezeket a fejlesztõket. Nem akarják, hogy hosszútávon munkájuk legyen? <#vigyor5>
Értsd: ha kiváló terméket adnak ki a kezükbõl, és zabálja a konzoltársadalom, akkor kelleni fog a sok DLC , és az ikszedik folytatás is...
Lásd PC-n (is) a Mass Effect-et.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Pár gondolatom NIER PS3/XBOX360 játékról, hátha valaki gondolkodik a vételén, ugyanis amennyiért adják, annyit azért megér.

Katt

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Nálam az ebook reader olyan mint a játékoknál a steam. Ritkán olvasok könyvet de akkor ragaszkodok az igazihoz. 😊
Bár volt már, hogy mobilon próbáltam könyvet olvasni, pár oldal után feladtam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nálam tuti vétel:
http://frontvonal.web4.hu/cikk/assassins-creed-brotherhood-codex-edition-trailer
nagyon tetszik a doboz és amúgy is imádom ezt a kort,na meg persze a játék😊)))))
Voltan
Amúgy megbízhatóak? Igazából nem is az angoloktól tartok, sokkal inkább a jó magyar postától...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

balee4
Hát igen, mondjuk én nekem (hasonlóan a játékokhoz) az is hatalmas érzés, hogy tudom, hogy a könyv az enyém, ezért nem szeretek kölcsön vagy könyvtári könyveket olvasni. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Ezzel én is így vagyok, arról nem beszélve, hogy eleve mikor a kezedbe fogsz egy könyvet már az maga ad egy különleges érzést az olvasás elõtt, amit egy monitor elõtt ülve nem kapsz meg. Nem rég letöltöttem egy csomó Kaland játék Kockázat könyvet (nem röhögni, régen nagyon szerettem õket) hogy na majd nosztalgiából végignyomok megint 1-2-t. hát mondanom sem kell nem lett belõle semmi. Hiányzott ahogy pörgetem a lapokat meg a többi ami vele együtt jár 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én meg éppen ma nézegettem az e-book reader-eket MM-ban, egész tetszetõsek voltak, csak még az áruk mehetne lentebb, és akkor én is beruházok egyre. Nekem is van sok könyvem, lesz is még rengeteg, de van amit nem akarok megvenni, ám érdemesnek tartanám egyszeri elolvasásra, aztán delete... Erre tökéletes megoldás. Monitoron, gép elõtt ülve meg ugye nem az igazi...

w77d
nna megvettem ezt a fûrész játékot... eddig kellemes csalódás. Szép grafika, pofás feladványok, nem agyonerõltetett és még néhol hátborzongató is...

balee4
Ugyanezt akartam írni én is. Könyvet én pl gépen sem tudok olvasni, annak megvan a maga szépsége, amikor a kezedben tartod. Meg gyönyörûek a polcon, fõleg a Dûné 16 könyvbõl áll, gyönyörû így együtt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
e-book readert meg ne vegyél szerintem, az lófasz nem könyv. A könyvnek megvannak a maga szépségei, amit egy elektromos sazr sosem ad vissza. Azé nehogymá ennyire ellustuljunk hoy egy kibaszott könyvet macera cipelni XD

shaddam
Én az utóbbi idõben kezdtem el gondolkodni egy e-book readeren.Hagyományos könyvekhez nincs elég helyem+cipelni is nagy macera õket.A laptop meg ugye nem az igazi.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Na délután a game.co.uk útjára indította a csomagomat. Remélem nem kell rá sokat várni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem eddig szerencsém volt, Zavviról 4 nap, ebay-rõl szintén 4 nap alatt megjött, amit rendeltem, szóval eddig csak pozitív tapasztalataim vannak.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Gyerekek úgy döntöttem, idén már nem veszek semmit. (hogy bírom ki, nem tudom) Inkább teljessé teszem a könyvgyûjteményem pár klasszikussal.

Tegnap jelent meg az egyik legfantasztikusabb sci-fi sorozat elsõ 2 kötete új kiadásban: a Hyperion, elvileg jövõ héten már meglesz, alig várom. 😄 Illetve végre sikerült megvennem a Dûne elsõ 2 eddig hiányzó (csak kölcsönben volt meg) kötetét. Úgyhogy ennek örömére újraolvasom, eme zseniális (asszem) 17 könyvbõl álló sci-fi alapmûvet.

Van F.E.A.R. 2 is magyarul pl.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

tototto
igy nem lehet rákeresni, de vannak olyan játékok amikhez nincs kiirva a magyar nyelv és mégis magyarul is játszható, nekem pl a burnoutnál van magyar nyelv is miközben nincs feltüntetve
egyébként a magyarítások nagy része a steames verzióra is rátehetõ, amik steamen vannak meg és próbáltam magyarítani eddig mindegyik ment (dirt2, gta4, resi5) kivéve a commandosok, de ott a telepítõje a magyarításnak elvileg csak win98 alatt indul el 😄
most volt akciós a titanquest a játék topicjában írták arra is rátehetõ a magyarítás mondjuk azt még nem próbáltam

Nem tudjátok hogy a gyémnánt Stalker Clear sky-hoz jár elektronikus regisztrációs kártya?

Már egy pár hónapja megvan a játék, csak most jutott eszembe hogy a cdprojectes cuccokat lehet regelni, csak aztán enm találom sehol se azt a kártyát. Nem tudom hogy járt-e hozzá!

w77d
srácok, a steam-en valahogy nem lehet arra rákeresni, hogy milyen magyar nyelvet is tartalmazó game-ek vannak??? egyet találtam: The Path

wesker24
Na az nem semmi akkor az elég gyors volt !
grebber
Nekem zavviról is hoztak már játékot 3 nap alatt!

Next PC upgrade: 2022

Többnyire mindháromról a Royal Mailen és a Magyar Postán keresztül jut el hozzád, nem õk a lassúak vagy gyorsak egymáshoz képest. Persze eBaynél ez függ az eladótól is, de elvétve váratják meg az embert, ráadásul a PayPal segítéségével azonnal megkapják a pénzt, még gyorsabban, mint az üzletek.

A postaköltség szintén nem minden esetben van elszállva eBayen, de azért általában valóban drágábbra jön ki. Mindenesetre én amerikai eBayrõl elvétve rendelek, a britrõl olcsóbb.
wesker24
Láttam E-bayen van Two Worlds Collector Edition !

Csak az itt a gond hogy mig maga a Two Worlds CE csak 10 dolcsi

addig a postaköltség 16 dolcsi ! Összesen 26 dolcsi !

Még igy is megéri de az e-bayt sose szerettem az extrém postaköltségeik miatt!
wesker24
Nálam eddig !

Game.co.uk 3 nap
Zavii 6 nap
E-bay 2 hét

Eddig csak erröl a 3 külföldi oldalról rendeltem !
Shep
Kösz, hát remélem nálam is így lesz! Eddig a hmv-rõl rendeltem, ott ha jól emlékszem 3-4 nap múlva jött a csomag.

wesker24
A Game.co.uk nagyon gyors volt legalábbis nálam !

A Sacred 2 CE-t vettem tölük épp raktáron volt !

Egybõl levonták a lovét és 3 napon belül már itt is volt nálam a csomag !
Gurren
ja, akkor én félreértettem. azt hittem egyáltalán nem akarod telepíteni :p

lolSL
sõt, ha elõbb a boltira felrakod a patchet és a titan packot, akkor szinte ugyanaz kéne hogy legyen és csak pár filet kéne töltenie.
Unreal_Patch2.1.zip 327.93 MB
UT3TitanPack.exe 916.10 MB

lolSL
megpróbálhatod hogy pause-t nyomsz a letöltésere, steam kikapcs, bemásolod a steamapps mappába ahova töltené a bolti ut fileokat, újraindítod a steamet és nyomsz egy verify integrity-t a properties/local files ablakból, talán akkor nem tölt le annyit.

Ha Gamestar-os verziód lenne (Black Edition), azt simán tudod aktiválni Steam-en.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Nekem volt olyan rendelésem, amit két csomagra bontott (fene tudja miért, minden játék volt raktáron), és egyszerre is adta föl a két csomagot, az egyik meg is érkezett 10 nap alatt, a másik meg csak 3 hét után került elõ (sejthetitek, hogy ekkor már picit ideges voltam 😊)

De Zavvi-ról is jött már csomagom feladástól számítva 3 hét után...

Szóval 10-15 nap még nem a legrosszabb eset...

NEOreg3
az UT3 csak késõbb lett steam kompatibilis, így az eredeti dvd-t fel sem fogja ismerni, mivel az semmilyen steammel kapcsolatos fájlt nem tartalmaz

a legtöbb, amit tehetsz, hogy felteszed dvd-rõl a játékot, majd a feltelepített játék tartalmát bemásolod a steam/steamapps/common/<ut3mappája> mappába, ha szerencséd van felismeri a fájlokat és nem kell majd annyit töltögetnie

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Tegnap este megrendeltem és az érdekelne ,hogy várható-e hogy még ma feladják, vagy már csak hetfün?

10-15 napnál többet tényleg csak extrém esetekben kell várni, de a legrosszabb eset lehet annál több is. Nem véletlen, hogy Zavviék is csak 30 nap után küldik újra.
Nekem a DoW 2-t lemezrõl telepítette elsõre. Másodjára pedig lusta voltam levenni a polcról, inkább eleve letöltettem a Steammel 😊
De nem értem miért hülyéskedik egyeseknek, eddig az összes lemezen megvásárolt Steam-es játékomat a lemezrõl telepítette föl, és csak a patch-eket telepítette netrõl.

Nem, nem véletlenül adják a dvd-t. Ha netán elkezdené letöltögetni, akkor megállítod, delete local content, aztán megint berakod a lemezt, és azután már arról kellene föltelepítse...

Encore
Akkor tehát ez a normális menete a dolgoknak, akkor viszont minek adják a dvd-t? 😊 Legalább idõt spórolnék, ha nem netrõl szedné a 6 gigát, hanem a dvdrõl....
IMYke2.0.0.0
0. Regisztráltan beteszed kosár
1. visszaigazolnak
2. bankodtól levonnak és egy idõben csomagolóba küldik (általában másnap)
3. 1 héten belül, de legrosszabb esetben is 10-15 nap alatt Nálad.

Shep
game.co.uk-n mennyi idõ míg feladásra kerül a csomag ha olyan dolgot rendeltem ami van raktáron?

A New Vegas nekem nagyon szépen települt lemezrõl hétfõn. És még van néhány kivétel, pl. Dark Messiah amiben biztos vagyok.
w77d
steam-es játékokat alapból steam-ben kell telepíteni, egyébként úgyis újra felrakja magának. Tehát kibontod a játékot, CD kulcsot emgadod steam-nek azt had szóljon, intézi magának. A lemezhez hozzá sem kell nyúlni (bár tudnám akkor miért adják)...

Gurren
jobb klikk rá library-ben, és delete local content.

Encore
Nekem a Kane c Lynch 2-vel volt ilyen gondom, de aztán hagytam hadd szedje le. Máig nem értem, bár béna vagyok a steamhez csak kényszerbõl van fent....
IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nyes>

robotnyk
újabb 5 órás csoda 😛