Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most, hétvégén is feladhatok rendelést a Zavvi-nak?
Nem hétköznap fogják feldolgozni? Mert akkor - ugye - teljesen felesleges.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt arról van szó sok esetben -és a Nier esetében is-, hogy adott egy viszonylag kis fejlesztõbrigád, akiknek ötleteik vannak, de egyszerûen nincs elég erõforrásuk valami igazán ütõset alkotni. Próbálják a tõlük telhetõ maximumot kihozni és ez általában felemásra sikerül.
Jártam már játékfejlesztõ székházban, ahol közvetlenül tapasztaltam a dolgot, hogy sajnos sok elem azért kerül bele egy játékba, mert a "stílus" megköveteli. Ez nem féltétlenül szerencsés.
Nier ebbõl a szempontból még mert is újítani, mert a varázslatok kivitelezése, használata egészen egyedi. Viszont a 85. hozz el 3 csirketojást, mert éhes a fiam questek olyan izzadságszagúak, hogy respirátor használata kötelezõ.
A DLC kérdésre reagálva, sajnos teljesen igazad van. Alan Wake esetében már elõre félek, hogy képes leszek-e megállni, hogy ne vegyem meg a 2 DLC-t, ugyanis kifejezetten sztori DLC-k vagyis kifejezetten mocskos és szemét dolog volt a játék megjelenése után nemsokkal pénzért árulni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értsd: ha kiváló terméket adnak ki a kezükbõl, és zabálja a konzoltársadalom, akkor kelleni fog a sok DLC
Lásd PC-n (is) a Mass Effect-et.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Katt
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bár volt már, hogy mobilon próbáltam könyvet olvasni, pár oldal után feladtam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://frontvonal.web4.hu/cikk/assassins-creed-brotherhood-codex-edition-trailer
nagyon tetszik a doboz és amúgy is imádom ezt a kort,na meg persze a játék😊)))))
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Tegnap jelent meg az egyik legfantasztikusabb sci-fi sorozat elsõ 2 kötete új kiadásban: a Hyperion, elvileg jövõ héten már meglesz, alig várom. 😄 Illetve végre sikerült megvennem a Dûne elsõ 2 eddig hiányzó (csak kölcsönben volt meg) kötetét. Úgyhogy ennek örömére újraolvasom, eme zseniális (asszem) 17 könyvbõl álló sci-fi alapmûvet.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
egyébként a magyarítások nagy része a steames verzióra is rátehetõ, amik steamen vannak meg és próbáltam magyarítani eddig mindegyik ment (dirt2, gta4, resi5) kivéve a commandosok, de ott a telepítõje a magyarításnak elvileg csak win98 alatt indul el 😄
most volt akciós a titanquest a játék topicjában írták arra is rátehetõ a magyarítás mondjuk azt még nem próbáltam
Már egy pár hónapja megvan a játék, csak most jutott eszembe hogy a cdprojectes cuccokat lehet regelni, csak aztán enm találom sehol se azt a kártyát. Nem tudom hogy járt-e hozzá!
A postaköltség szintén nem minden esetben van elszállva eBayen, de azért általában valóban drágábbra jön ki. Mindenesetre én amerikai eBayrõl elvétve rendelek, a britrõl olcsóbb.
Csak az itt a gond hogy mig maga a Two Worlds CE csak 10 dolcsi
addig a postaköltség 16 dolcsi ! Összesen 26 dolcsi !
Még igy is megéri de az e-bayt sose szerettem az extrém postaköltségeik miatt!
Game.co.uk 3 nap
Zavii 6 nap
E-bay 2 hét
Eddig csak erröl a 3 külföldi oldalról rendeltem !
A Sacred 2 CE-t vettem tölük épp raktáron volt !
Egybõl levonták a lovét és 3 napon belül már itt is volt nálam a csomag !
Unreal_Patch2.1.zip 327.93 MB
UT3TitanPack.exe 916.10 MB
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
De Zavvi-ról is jött már csomagom feladástól számítva 3 hét után...
Szóval 10-15 nap még nem a legrosszabb eset...
a legtöbb, amit tehetsz, hogy felteszed dvd-rõl a játékot, majd a feltelepített játék tartalmát bemásolod a steam/steamapps/common/<ut3mappája> mappába, ha szerencséd van felismeri a fájlokat és nem kell majd annyit töltögetnie
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1. visszaigazolnak
2. bankodtól levonnak és egy idõben csomagolóba küldik (általában másnap)
3. 1 héten belül, de legrosszabb esetben is 10-15 nap alatt Nálad.