Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kösz. Rég óta meg akartam venni, mert nekem nagyon tetszik a single része. Úgy tûnik érdemes volt várni vele, mert így annyiért kaptam a fém tokos verziót, mint amennyiért a normál kiadást lehet beszerezni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rendben, csütörtök körülre várom.
Murder3
ah ez megnyugtatott, csak amióta láttam a f3 goty radikális cuccát azóta kétesen nézek az ilyen magyar livos gémekre...
mennyivel könnyebb lenne ha még ezekhez is mûködne a gowos kulcsom😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tinman
Na, ez elég korrekt darab! Gratula!<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

multiban jó móka
a fémtok+az elsõ dlc-t le lehet tölteni
Tinman
Majd képet tolhatnál róla... még meggondolom esetleg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
30 mp-e bontottam fel a sajátom a kedvedért... van Live kód, méghozzá a füzetke hátán. :-)

Most felvágsz a 32k-s modemeddel? Bezzeg én a 14400bps is elvoltam. Vagy az már 28,8-as volt? Nem emlékszem. Nem baj. Én akkor még kikapcsoltam a böngészõben a képeket.
Murder3
Dirt 2-höz kapok live kulcsot ha megrendelem galaxisból?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ja, és csak az nyugtat, hogy 30£ körül van (ugyanis nekem már "dispatched"), mivel állítólag nem érdemli meg, hogy egyáltalán megvegye az ember. Majd meglátom...
Totti5
fémtok<#finom>, kár hogy a játék nem lett maradandó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
ez mennyivel tud többet, mint az én "mezei" verzióm??

Shep
Na tehát a képek, sajnos a mobilom ennyit tud.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

McFrost
És azokban mi van?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tinman
Azt hittem csak CE és SE létezik belõle... GOLD-ról nem tudtam. Talán, majd a többiek... <#nemtudom>

Tinman
Hmmm. Nem is tudtam, hogy G4-bõl ilyen is van.

Carlos
akkor kimaradtál a 32K-s jóságból... 😊

Þór vígi þessi rúnar

McFrost
AZ a kérdés, hogy a napokban rendeltem egy Lord Of The Rings - Shadows of Angmar gold edition-t és érdekelne mi van a dobozban 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tinman
Igen :-)

Mi a kérdés? Szerintem ennél jobb helyen nem is tudnád megkérdezni. Melyik játék érdekel?

McFrost
Most ott vagyunk nem?

Tinman
Ebben a topickban, talán az összes jelentõsebb szerepelt. Ha nem, akkor kérd, jó eséllyel lesz eredménye.

McFrost
Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézni mi van egy játékban dobozon belül? Egy gold vagy collector editionban?

Tinman
Yep.

w77d
ííígy van

totyak
De most PC-n nem indul el, csak Mac-en, vagy nem értem?

Tinman
Rá van írva nagy betûkkel, hogy PC DVD-ROM... kisebbel jobbra az oldalára, hogy MAC DVD Compatible.

PC alatt én ezzel még 1 percet nem játszottam. Miután kikáromkodtam magam feltettem egy OS X-et... ott királyság van. Teccékérteni? Az szív mindig, akik tiszta lapokkal játszik. Hányinger!

totyak
Ez tök zsír, mi bajod van vele?

Totti5
"Az érme, az nem a guild seal (céh pecsét)?"

Igen az.

Tinman
Zavvi-tól miért nem veszitek meg? Simán jó ér érte!

A walkthrough könyv ász benne... ilyen képregényes/machinariumos jellegû... 10/10 :-)

Tinman
Azért azzal kezdted, mert fiatal vagy... nekem 33.6-os Rockwell volt ISA-s! Kézzel kellett a jumpereket pakolni rajta, attól függõen, hogy melyik com portot (kompótot) szeretted volna használni.

arena.hix.com ki emlékszik rá...? talán idehaza ez volt ez elsõ "chat". Vicces volt, mikor Erikának adtam ki magam, aki hullamosóként dolgozott a megyei kórházban. <#banplz>

totyak
Neked van Machinarium CE-d? Arról nem akarsz képet rakni? Vagy ha már raktál, akkor linket légyszi.

totyak
A durva életbe, ez gyönyörû.

Tinman
Bizony, az ingyen postaköltség miatt... mert ugye ha csak keveset rendelsz, olcsót, akkor max errõl van szól én is vásároltam, méghozzá 2 olyan játékot, ami MÁR MEGVAN ^^

- Fallout GOTY (Bár megvan a CE is, de a GOTY-m magyar amiben nincs live, de nekem az achik is kellenek. Idióta-e vagyok? AZ! Szánalmas vagy. -Üdv: Tinman)

- Machinarium CE (Úgy fest egy MAC tulaj végre megszabadít, tõle és végre az igazi PC-s verzióm lesz.)

Kemény a bolondok élete.

Ja és ezúton szeretnék Dr. Robotnyk úrnak köszönetet mondani a Zavvi kódért! Így legalább a p.k.-t megspóroltam én is.

tototto
hát 56ks diamond (már akinek mond valamit a márka) modemmel kezdtem a netes pályafutásomat 😊

balee4
Hát szted hülyeség, sztem meg a Lost Planet 2 szar, a Dark Void-ba legalább van normális (sõt nem is olyan rossz) single, nekem tetszett. De tudod minden szubjektív, nem vagyunk egyformák.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
Nekem is 2 megas netemmel 1 perc mire bejon, szar ez a oldal.
balee4
DeathSpank: Thongs of Virtue + DLC PSN-n. Mert miután befejeztem az epic elsõ részt, muszáj folytatnom. Ez pedig még betegebb mint az 1. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
<#taps>

32K-s modem korszakban éltél-e?

Þór vígi þessi rúnar

tototto
szarabb képnézegetõt nem tudnátok használni ami még ennél is lassabban tölti be a képeket? 😄

Tinman
Nagyon köszi! Nem bántam meg az elõrendelést :-)
Nagyon tetszik!

Az érme, az nem a guild seal (céh pecsét)?

Gratulálok és irigykedek, mert nekem még 1 hét mire megjön :-/

IMYke2.0.0.0
Meg kell hagyni, gyönyörû példány! <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Pöpec!, ez a CE nekem kimaradt, mert nincs benne semmi olyan ami érdekelne, max a látványa. A játék amúgy nagyon báró!

Nem értem miért szoktak le a fémtokról... annyiban más a CE játék hogy a tok fekete a zöld a helyett. Halo Wars óta egyetlen MS játéknak sem volt fémtokja, de ahogy nézegetem más CEknek sem. Szörnyû.

IMYke2.0.0.0
Közben azért a font árfolyama is esett...
Szóval, azért nem olyan rossz a le(h)ányzó fekvése.
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Starforce.com Support

Windows Vista support

Windows Vista release version is 6.0.6000.

The efficiency of protection on previous builds of Windows Vista is not guaranteed; the release should be installed.
Protection with the later version number is definitely better than previous versions.

You can find out your protection version on the Protection library properties version tab (protect.dll by default). The final version of the product protection is the protection version of the latest update.

Protection using drivers is only considered here. Protection without drivers has no restrictions on compatibility with OS and platform versions (32/64-bit).

The latest version of the driver update utility is available on the StarForce website at any time.

Tinman
Zavvi-val az a nagy baj, hogy minden egyes terméket külön csomagban adnak fel ugye ~1 Fontos áron.

Egyben rendelni, többen összaállni game-nél érné meg, ahol ugye 200 db-ot is rendelhetsz, akkor is csak 2.95 Font a p.k.

Mert ugye jól hangzik ez a 10% kedvezmény, mert így kevesebb a p.k., de pont azt néztem, hogy pár cím esetében nem is olyan rég, még 1 Font-al kevesebb volt. Most van 10% kupon, de 1 Font-al több pár termék :-/

w77d
nna gyerekek egy problem: fölraktam azé inkább a rush for berlint. telepítés után szórakázik hogy rakjam föl a starforce védelemhez szükséges cuccokat. fölrakom, erre ujraindítás után enm bootol a win, mert a sfsync04.sys nem kompatibilis a vistával... mi az anyámat lehet csinálni? nem akarom krekkelni, mert akkor meg a rush for the bomb kieg nem emgy fel.

IMYke2.0.0.0
Szerintem nem lesz, és úgy is legyen!

IMYke2.0.0.0
Mi sem természetesebb - hisz engem is izgat , hogy mennyi idõbe telik nekik ezt a 6 DVD-tokot elküldeni. 😊