Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
The Witcher 2 - szokásaimmal ellentétben, és ha Isten és a párt is úgy akarja - Zero Day Buy lesz.
AC:B nálam felejtõs - mint tudjuk, a védelem...
Fable 3 elõtt jó lenne az árva Fable-t is végigjátszanom PC-n... 😞
Dragon Age 2-vel kapcsolatban meg keserû a szám, de meglátjuk még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem rossz az a fekete sem egyébként...
Mellesleg ez a "basszunk egymás mellé 2 borítót és az legyen a borító" szerintem nagyon igénytelen...

Lehet csak én gondolom így...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És akkor mi lesz jövõre márciusban??

Fable 3, Assassins Creed Brotherhood, The Witcher 2, Dragon Age 2 és mind márciusban jön.... (melyiket fogom venni és melyiket nem, még nemtudom, de egy Dragon 2 elõrendelés sanszos...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, azt, ami a Game.co oldalán van. Ne legyen igazam!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most csak azt nem tudom, hogy melyik internetes oldal a hülye...

Dragon Age Ultimate Edition Zavvi, The Hut

Dragon Age Ultimate Edition Game, Amazon

Más-más a dobozkép a 2 üzletcsoportban! Szerinted melyik a valós, illetve milyet kapunk?

IMYke2.0.0.0
Akkor késõbb postáznak.
De ez - annak a tudatában - hogy a megrendeléskor elérhetõ volt, nem fordulhat elõ.

A "Two Worlds 2" engem roppantul izgat.
Basszus. Már látom elõre, hogy milyen sokba fog nekem kerülni még év vége elõtt a játékipar 😊)))

Jah, meg a korábbi okfejtést figyelembe véve az az 500 forint.... semmi.

Azt hittem, hogy a rendelés napi árfolyamot nézik...

Tényleg és olyankor mi van, ha a rendeléskor valami van készleten, de amikor készítenék össze, akkor már nincs?

Two Worlds 2-t valaki berendelte már külföldrõl vagy egyáltalán érdekel valakit (nov 9-e a megjelenenés)?

IMYke2.0.0.0
Így van - fõképp, ha elosztjuk a 6 darab játékkal.

De végülis nem számottevõ...

Hoppá! Lehet, hogy igazatok van...<#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Jelenlegi árfolyammal is csak 210 Ft-ot "buktunk" az egész csomagot illetõen.
Tehát, legrosszabb esetben is, 500 Ft lesz a plusz a keddi megrendelés árfolyamával számolt 29048 Ft-os összeghez képest. Én tolerálhatónak tartom.

robotnyk
csak feladáskor terhelik a kártyát, azt az árfolyamot számolják ami akkor lesz.
IMYke2.0.0.0
Igen, én is néztem.
De nem úgy van, hogy a levonás napján lévõ árfolyammal számolnak?
Vagy csak szimplán rosszul kombinálok?

Nagyon belenyúltunk tegnap ebbe a zavvi-s rendelésbe ... ma már megint ballag felfele a font... 😄

w77d
Niko szerintem nem a legjobb választás, nem szerethetõ annyira. Én jobban bírtam az Episodes from Liberty City szereplõit...

robotnyk
a vezetés része egy vicc, és ez a "production value" (sztori, szinkron, átvezetõk rendezése) AAA címnél már nem elég manapság, tragikusan gagyi.
a gta 4 fõszereplõi nekem sem jöttek be, a korábbi gtakban jobbak voltak. majd boxon kiderül hogy a játékélmény hogyan kárpótol, mert PCn állandóan akadva, 15-20 fpssel nem bírtam sokáig...

a legjobb fõszereplõ eddig az RDR-ben volt. ^^
Bence94
nekem ez az ír gyerek egyálatlán nem jön be! gta 4-nek amikor még csak elõzetesek képek voltak róla, nem bírtam felfogni hogy lehet egy ilyen szerb vagy milyen, angolul alig tudó szerencsétlent bele rakni, de amikor elkezdtem nagyon megkedveltem! Nem olyan jellemtelen mint az elõzõ gta-k szereplõi sõt...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Encore
Persze, nem annyira tipikus az Ír machó a játékokban, nekem is szimpibb volt, mint a GTA szereplõi. De ugyanígy vagyok más játékokkal is, hogy örülök, ha végre eltérõ egyéniségeket irányíthatok, ezért tartok többre egy Kane&Lynchet, mint egy GoW-ot, vagy egy Brothers in Arms-t egy CoD-nál.
IMYke2.0.0.0
Fokozzuk kicsit:

Shep
GTA 4-et szarrá veri játékélmény szempontjából. GTA 4 egy rossz vicc, optimalizálatlan, városnézõ, barát szimulátor egy kis lövöldével.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VA-t én is végigvittem! EFLC-t is végigvittem, de nincs hozzá többé affinításom... ugyanúgy, mint a GTA 4-hez sincs már (még a virágbolti verzióját is letakarítottam a géprõl).

Hát ezek alapján megkockáztatom, hogy tetszeni fog, de mint tudjuk a puding próbája az evés.

Apropó Saboteur zenéje szerintem zseniális (a mulatóban, ami rendszeresen szól szám az valami zseniális...
Koop Island Blues - Koop Igazi páriszi feelinget ad a mulatónak)

giorgio81
GTAIV szerintem is visszalépés a GTA:SA-hoz képest, de az EfLC azért elég jóra sikerült, de az sem éri el featureben a SA szintjét
GTA-kat szeretem, Hitmaneket szeretem, úgy gondolom Saboteurt is szeretni fogom. Nálam mondjuk a grafika nem minden, nem érdekel ha kicsit megkopott
Hát akkor kövezettek meg, de én a Velvet Assasinnal is jól elvoltam, igaz nem must have kategória nálam sem, azóta se vettem meg, de egy ideig lekötött és jól elszórakoztam vele

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Sajnos a 2-ben nagy lehetõségek lettek ... volna, de valahogy kisiklott a dolog (1x végigvittem, de azóta felé se...)

w77d
a godfatherek nekem is itt vannak a polcon. az 1-et vittem eddig el kb 70%-ra és tetszik 😊

Mellesleg én imádtam a Saboteur fõszereplõjét: Mocskos szájú, verekedõs, igazi vérbeli Ír fickó (ellenben a balkáni volt katona Nikóval valahogy nem tudtam azonosulni...)

Lehet abban is benne van...

Ez poénos, mert nekem a Godfather 1 is tetszett (itt is van a polcon) és a Saboteur is tetszett (sõt a sokak által teljesen lehúzott Mercenaries 2 és Saints Row 2 is tetszett).

De ízlések és pofonok különbözõek! Szerintem így jó a világ (nem lenne jó, ha mindenkinek ugyanazok tetszenénk, nem lenne változatosság)

Ha Gta 4 kedvelõ vagy, akkor nem éri meg, mert kevésnek érzed majd, ha a GTA 4 szerinted visszalépés a SA-hoz képest, akkor 2k bõven megér, és remekül fogsz szórakozni!

<#eljen>

Egyike azon kevés sandbox-TPS-eknek, amit a játék végéig nem untam (ellentétben a GTA 4-el--egyébként a Gta-k nagy korszaka számomra a San Andreassal végetért, a GTA 4 visszalépés featureben a San Andreashoz képest és csak egyvalamiben veri a grafikában.) és végig remekül szórakoztam!

Encore
Tottinak nem tetszik, akkor csak jó lehet. 😊
Mellesleg ha technóban nem is veszi fel a versenyt a GTA IV-el, minden másban magasan jobb. Hangulat/történet/karakterek/mellékküldetések. Plusz A Saboteur-ben több "lehetõség" van, nem csak lõni lehet, de a lopakodás is mûködõképes, felveheted a Náci egyenruhát és hitmanesen elvegyülhetsz, hívhatsz segítséget és akkor jön pár ember az ellenállástól, akik erõsítésnek (ha fejleszted õket), vagy elterelésnek kiválóak. A mellékküldetések pedig nagyon jó sztorival rendelkeznek.
IMYke2.0.0.0
Fallout 3? 😊

Nem hasonlít a VA-ra: Dióhéjba VA egy rakás sz... szerintem (Hitman kategóira, de azt a szintet, mint pl. Hitman Blood money meg sem közelíti), ellenben a Saboteur egy gyöngyszem, én imádom (megvan origiba is)!

Vettem-vettem<#nevetes1> (na mibõl van az idézet?)

w77d
ízlések és pofonok.. engem például jobban lekötött mint a GTA4...

Totti5
Nem vagyok semminek az elrontója, és a sandbox játékokat sem kedvelem, de játszottam párral, még ha a többségüket nem is vittem végig, de magasan a Szabotõr volt a legótvarabb élmény... már az ótókázás annyira nevetséges hogy a többi csak tetézi a dolgokat. Kár szépíteni, persze ha bejön valainek akkor bejön, nincs mit tenni😊 igénytelenséget csak a nagyon rétegjátékoktól tudok elfogadni, mert ott van arra magyarázat hogy nincs pénz, nincs elég szakértelem de a Szabotõr messze nem volt az, hisz EA pénzelte, de ennek ellenére nem lehet egy AC, GTA4, RDR, Mafia mellé tenni mert nevetségesen nézne ki... a Nagyfater is hasonló, de azzal odáig sem jutottam el hogy játszak vele, mert már alapból lesül róla hogy vakvágány az egész kivitelezése.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
bõven... egy egészen kiváló játék a Saboteur.

IMYke2.0.0.0
Vannak játékosok akik játszanak, és vannak azok, akik az adott játék helyett mást akarnak látni a képernyõn.
Van ez így.

giorgio81
Összegében 1990Ft-ot csak megér, nem?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Totti5
Szabotõrrel az a gond hogy egyesek hiába látják meg benne a zseniális játékot, a kivitelezés ócska, idejétmult, igénytelen. Hiba van benne ótókázás a fizika és a vezetési modell még a prevgen GTAkkal sem veszi fel a versenyt. Hiába van benne lövöldözés, nevetséges egy GTA4hez mérten.
Hiába van benne épületmászás, amikor nehézkés és látványtalan az egész az AChoz képest. Hiába van jó témaválasztása ha a város nem él, úgy ahogy egy sanboxba kellene mint pl a GTA vagy ACba. Egy közepes játék, béndzsa fejlesztõktõl és hiába van hangulata ami az elsõ pár órában tényleg kapós, ha utána minden méteren az idejétmult és elb@szott kivitelezésbe botlik az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Én kb 40 órát belenyomtam és szerintem simán 9/10. 😊
Nekem jól futott, grafikával nem volt bajom, irányítás egyszerû, fekete-fehér meg hangulatos.
2k-ért nagyon jó vétel. Persze a javítást kötelezõ felrakni hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Szerintem a Velvet Assassin-nál fényévekkel jobb. Irányítás valóban lehetne egy fokkal jobb, de én simán meg tudtam békélni vele, alapvetõen egy hangulatos sandbox game.

IMYke2.0.0.0
Nem sokat játszhattál akkor vele.

A fekete-fehér nézettel a megszállt területek vannak "jelölve" - a sandbox akciózások után ezek színessé válnak!
Mivel a játék nem szimulátor, és ezek az autók a klasszikus értelemben is lengéscsillapító nélküli, illetve nagyon merev rugókkal ellátott példányok voltak akkoriban is, nem várhatsz el luxus úttapadást, és szimulátoros vezetési élményt sem.
A játék E8400 + 2 GB + HD4850-esen , a béta patch telepítve:
- otthoni CRT-n: 1024*768/85 Hz - minden maxon, akadás nélkül futott, FRAPS videózással
- munkahely2-rõl hazavitt 20"-es LCD, 1680-as, minden maxon: akadás nélkül
- saját 27" monitorra cserélve a CRT-t, 1920-ban, minden maxon, már 4 GB RAM-mal, továbbra is 4850-essel: minden maxon, akadás nélkül.

- munkahely2-n: AMD 6000+ / 2 GB / GF8500 GT 512 / 20" BenQ - közepes beállításokon simán, gördülékenyen futott.

A játéknak igazi története van! A karakterek megkedvelhetõk, versenyezhetsz, GTA-san akciózhatsz, és a városlakók segítenek. Ellenállóként irthatod a németeket, és sunyizva, rambózva, ugrálgatva, Assassin's Creed-esen falakat, kötelet, hidakat mászhatsz.
Feketepiacon fegyvereket stb. vásárolhatsz <és olcsóbban is, ha teljesíted a fõnöktõl kapott mellékküldetéseket>.
Vannak klasszikus idõre végrehajtandó feladatok is - óriásiak!
Vannak speciális kilátó pontok, amiknek az eléréséhez trükközni, ugrálgatni, mászkálni kell.
stb.

A Velvet Assassin a The Saboteur-höz képest kezdõ óvodás.

Szerk.:
Óriási élmény, amikor keresztbe teszel a németeknek a V rakétakilövõk felrobbantásával, a barakkok megrohamozásával, vagy az autóik ellopásával, foglyok kiszabadításával , a leütött német katonákról levett uniformisban osonás, figyelve, hogy ne leplezõdj le, stb. stb. stb. stb.

w77d
egyedüli hibája a programnak, hogy néhol baromi bugos tud lenni... textúrát hajlamos késõbb vagy abszolut nem betölteni, emiatt én már többször a pálya alá estem. Viszont a játékmenet és a sztori, a változatos küldetések teljesen rendben vannak...

JethroHUN
Egy szar, nem tudok jobba mondani róla, optimalizálatlan nagyon, grafika is gagyi, vagyis inkább a jármûvek szánalmasak, környezet az megfelel az akkori elvárásoknak, játékmenet szem nem vmi, jó irányítás borzasztó vagy 8 gomb kell hozzá, és az állandó fekete-fehér nézet harcban egy idõ után eszméletlen frusztráló.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

giorgio81
A kinek megvan a Saboteur, mondja már meg, hogy mennyire hasonlít a Velvet Assasinra, mert az bejött. Jövõ héten megyek e CDG-be és gondolkodom, hogy megvegyem a Saboteur is. Ha nem hasonlít a VA-ra, akkor mire?

Tinman
Ha valakit érdekel egy Fallout 3 GOTY MAGYAR 6900 Ft-ért vihetõ, perfekt állapotban van, postát állom elõreutalásnál.

Achievment whore here. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A csomag még mindig "processing" státuszban van. Szerintem csütörtök-péntek magasságában változni fog.

Hát ez már a Holy Shit kategória! Gyönyörû kiadás! Hatalmas Gratuláció hozzá<#eljen>

Shep
* Régóta

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!