Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reméljük a Pc-s verzióval nem lesz ilyen gebasz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Facepalm!!!

<#wow1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majd keep me informed légyszives a rendelés állapotárõl (pénz levonás, játékok összeállítása, csomag feladás ilyesmi) Imy! Elõre is köszönöm!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
B.O.N.T.S.D. MÁR KI KÖNYÖRGÖM :-D
Fényképet is kérünk szépen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
srácok most nem tudom a rush for berlint, hogy kipróbáljam, de valaki nem tudja véletlenül, hogy a rush for the bomb kieghez kell e cd kulcs? megjött a rush for berlin és abban van cd kulcs, viszont a rush for the bomb-ban nincs...

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "TheHut.com"-on is kaptam 10%-os kupont vazz! 😊

Végre megjött:
Fable 3 and company
<#taps>

robotnyk
na, látom a leírásban, hogy 11/08at írnak várható feladásra.
IMYke2.0.0.0
A konzol játékok bazi drágák... 😞

robotnyk

remélem beleférnek a "usually" határidõbe :p
Carlos
Énis várok csomagot Amazonról. Remélem hamarosan megjön. 😊 Aztán kaptok képeket... <#bee1>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Nem semmi a game.co.uk sem pénteken adták fel a cuccot és ma már itt is van. Majd teszek fel képeket a jövevényrõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ezzel a ,ódszerrel nem lenne bajom... de amikro elõttem halássza ki a fiókbõl a lemezt, a hátsó polcról a manualt és a raktárból valahonnan a dobozt, az már gusztustalan....

giorgio81
Én pár éve vettem a gyõri Árkádban a C&C First Decadet és ugyan az volt mint benõnél, elõttem a csávó felbontotta és odaadta, hogy nézzem meg nem-e karcos a lemez

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Nem törvényszerû, hogy a Tiédet is megdézsmálnák, megbontanák.
Bár igaz ami igaz: én sem kockáztatnék.

Tinman
Na menjetek a 3.14-csába! De komolyan! ^^

Most mondhatom le náluk az elõrendelt Fable 3 CE-t... -.-

Amúgy köszönet :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Én egyszer vásároltam az 576-ból egy Bad Company 2-õt, de nekem a csávó ott elõttem szedte le a dobozról a fóliát és adta nekem a lemezt, hogy nézzem meg nem-e karcos. Szal nemtom nekem mázlim volt-e, vagy boltja válogatja.
(Nyíregyházán vettem)
wesker24
Ejha ezek aztán gyorsak voltak 5 nap alatt ide ért hozzám zavittól a csomag ! Persze elötte 3 napig ültek rajta !

Amugy Dead Space-t vettem tölük akciosan !
IMYke2.0.0.0
Valami ilyesmi megoldás volt nálam is. Valami A3-as papírról tépte le és ragasztotta - borítékból vagy mifenébõl vette elõ.

robotnyk
én a héten láttam hogy külön borítékból adták a Fable 3hoz az elõrendelõi DLC kódokat.
lolSL
ott írta meg a pult alatt? 😄

lolSL
cdg is szeret túlárazni mostanában nagyobb címeket

IMYke2.0.0.0
Én 576 boltban, Pécs Árkád, úgy vettem eddig játékot, hogy elõttem tette be a tokba a lemezt, és mutatta a CD-kódot, amit külön húzott le egy perforált papírról és ragasztotta a tokba.

davidka003
Eléggé cigány banda, én sosem vásárolok tõlük. Inkább cdgalaxis és fizetem a 600 Ft-os postaköltséget.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
de egyébként volt olyan amit a boltban elõttem bontottak ki, hogy megmutassa hogy benne van a kód (bioware pont volt asszem)
w77d
én csak azért hoztam el, emrt nem egy nagy dologról van szó és nem számít ha nyúlták a kulcsot, mivel tudtommal az nincs ( Rush for the Bomb).... de máskor már dobtam vissza nekik játékot...

robotnyk
nekem a red dead redemption jött fólia nélkül (elvileg egy másik boltból kellett megrendelni, mert raktáron nem volt), de egyértelmûen új plédány volt, és az xboxos eredetiség matrica is benne volt a dobozban. PCs játékot nem hoztam volna így el mondjuk...
nem szabad megvenni még utolsó darabot sem szabad kibontani,fõleg,hogy õk is csak origi játékot vesznek vissza
Én is jártam így több alkalommal is. Kicsit furcsállottam is, hogy mindig épp én viszem el az utolsó darabokat... Szerencsére nem volt probléma egyik játékkal sem, de az ilyet én sem szeretem, úgyhogy azóta én sem járok 576-ba...

Korábban is lehetett hallani, hogy CD-kulcsokat is loptak ki az alkalmazottaik, én éppen a hasonló történetek miatt sosem vásárolok tõlük. Mindenesetre megérdemelnék, hogy panaszkodjon a mocskos, legalja a tolvajokra az ember, annyiban hagyni nem szabad.
w77d
gyerekek miért van, hogyha valamelyik 576kbyte shopban vásárolok, akkor az esetek 80%-ában felbontott játékot adnak? akárki akármit mond, de számomra egy felbontott játék már a használt kategóriába tartozik...

Bontatlan még mindig 4-5k körül mozog, úgyhogy szerintem igazán jó ár érte! (én 2k-ért vettem használtan, de olyan állapotban, mintha akkor vettem volna ki a fóliából...)

Mondjuk az állapotáról sok mindent nem lehet tudni...

Király<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ekkora mennyiségnél erõsen valószínû a kettõ-három részletben érkezés.
A Game.co legalábbis nekem 2 részletben küldött anno 3 azonnal elérhetõ játékot.

IMYke2.0.0.0
Ezt nézd, mennyit nyertünk a 10%-os kedvezménnyel!

Azaz: a 6 játékot, 2,86-os postai díjért kapjuk 😊

IMYke2.0.0.0
Elküldtem a rendelést! 84,84 font.
S a szép benne: ha minden igaz, akkor a mai árfolyamon kerül levonásra 😊)))

Carlos
Háááát... én azt a kotor-t ott félreolvastam. Ráadásul használtan... Aszittem a vicces topikra kattintottam véletlenül. <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Pillants csak a font árfolyamra...<#eplus2>...309!!!

Ezt az imént találtam!

Használt Kotor 1 frissen fellelve

Én így utólag örülök, hogy meghiúsult a múltkori használt F3 Goty vételem (azt 3,5k-ért akartam venni, most meg 4k-ért újat kapok)! <#nevetes1>

Majd csak sikerül valamikor begyûjteni!

Igen! Nekem csak ennyi lesz most a rendelésem!

IMYke2.0.0.0
Nem jutottam el odáig - de most jobban is járok vele <óccóbb>.
A SW: KoTOR-ok üzlete is meghiúsult, de ami késik, az jön.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
S ne feledjük, így, egyben megrendelve még rádobom a 10%-os kedvezményt is <~8-9 font!>.
Akkor, véglegesítsük, és klikkelek a rendelésre: ez a három játék kell?

Nem tudtam, hogy neked még nincs meg az F3 Goty, azt hittem már begyûjtötted...

Tökéletes (küldöm helyett, befizetem a számládra..., vagy ha az úgy nem megy, akkor utalom)!

Az se rossz választás!

Egyébként meg, így soknak tûnik az a 90 font, de:

F3 Goty: egyenként 4069 Ft jelenlegi árfolyamon (itthon MAGYAROSÍTVA 7990+1000 posta)

Dragon Age Ultimat: 5634 Ft jelenlegi árfolyamon (itthon nem kapható, de ha veszel 1 alap Dragont+Kieg+2x1600 Bioware pontot, már rögtön 10k-nál jársz)

Ass.Creed 2: 3130 Ft jelenlegi árfolyamon (Itthon 7990 Ft)

Gta 4 Complete szintén 5634 Ft lenne (Itthon nincs, Alap Gta 4+ Liberty= no comment)
Borderlands Goty: 5006 Ft lenne (itthon nincs, szintén csak összeválogatni lehet)

ehhez jön még hozzá a darabonkénti 1 fontos (313-al számolhatunk) postaköltség!

Így kapásból azt mondanám, hogy itthon ez minimum 160 fontnyi árban lenne megvásárolható...

Na így már mindjárt jobbnak tûnik a biznic szerintem!

IMYke2.0.0.0
Jó, nos mivel semmiféle azonnali üzenetküldõt nem használok, én is itt vagyok.
Akkor, ez a 3 játék lesz a Tiéd:
* Assassin's Creed 2
* Fallout 3 GOTY
* Dragon Age: Ultimate

Ez meg az enyém:
* Borderlands: GOTY
* Fallout 3 GOTY
* Dragon Age: Ultimate

Megjön hozzám, megnézem a levonást <és így kiderül, milyen árfolyamon vontak>, küldöm a privát üzenetet, és küldöd (átutalod) a vételárat.
Jó így?